outdoor24 Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 1 година тому, karbo сказав: терпимість. тєрпіла, йди вже звідси. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 7 минут назад, outdoor24 сказал: тєрпіла, йди вже звідси. Та я давно вже пішов, і сім'я моя пішла. Внуки американцями народжуються. "Відтворення Народжуваність у Сполучених Штатах Америки, станом на 2015 рік, дорівнювала 12,49 ‰ (158-ме місце у світі)[2]. Коефіцієнт потенційної народжуваності 2015 року становив 1,87 дитини на одну жінку (142-ге місце у світі)[2]. Рівень застосування контрацепції — 76,4 % (станом на 2010 рік)[2]. Середній вік матері при народженні першої дитини становив 25,6 року (оцінка на 2011 рік)[2]. Смертність у Сполучених Штатах Америки 2015 року становила 8,15 ‰ (93-тє місце у світі)[2]. Природний приріст населення в країні 2015 року становив 0,78 % (141-ше місце у світі)" А у тебе??? Змінено 23 січня користувачем karbo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 3 хвилини тому, karbo сказав: Та я давно вже пішов, і сім'я моя пішла. Внуки американцями народжуються. то яке тобі тоді діло? поширюй своє невдоволення на реднеків. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 2 минуты назад, outdoor24 сказал: то яке тобі тоді діло? поширюй своє невдоволення на реднеків. Тут у мене немає невдоволення до реднеків. Заберіть своїх you forюшників. А то засрали вже Америку своїми срачами, понтами. Времєнщики довбані. Жодної поваги до населення місцевого, традицій, держави. Лише урвати. Змінено 23 січня користувачем karbo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 51 хвилину тому, karbo сказав: Ви перетворили країну величезну потужну в країну ухилянті і біженців це пише той, хто до Омерики побіг тобто ухильнувся на іншу півкулю 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня Тільки що, karbo сказав: Заберіть своїх you forюшників. ооо, он воно у чому справа, U4Uшники в штани тобі насрали 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 1 минуту назад, outdoor24 сказал: ооо, он воно у чому справа, U4Uшники в штани тобі насрали Вони всім насрали. Це просто бидло маса. Змінено 23 січня користувачем karbo 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 3 години тому, Вячеслав63 сказав: Ну, от ви вже й визнаєте ефективність пуйла в побудові суспільства, яке він і прагнув побудувати. Так а почав ти з чого? ) Якби мова одразу була про побудову гбшної диктатури і знищення сотен тисяч людей, то і питань би не було. Але приплітати "добробут підарів" до дій цього персонажа - дуже дивно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 2 хвилини тому, karbo сказав: Вони всім насрали. Це просто бидло маса. як мені казали мої знайомі, гірше ніж українська діаспора до новоприбулих ніхто не відноситься. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 2 минуты назад, outdoor24 сказал: як мені казали мої знайомі, гірше ніж українська діаспора до новоприбулих ніхто не відноситься. Просто американці їх не знають суті, і вони занадто терпимі, щоб висказувати своє бачення. Особисто мені скаржили всі мої українські знайомі на цю навалу. Мої діти в тому числі. Та я стикнувся з деякими. Це реально просто бидло. Змінено 23 січня користувачем karbo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня Тільки що, karbo сказав: Просто американці їх не знають суті, і вони занадто терпимі, щоб висказувати своє бачення. ні, то просто такі, як ти - звичайні жлоби. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 4 минуты назад, outdoor24 сказал: ні, то просто такі, як ти - звичайні жлоби. Моя дитина працює в офісі за всіх, а українські ю фор юшниці в телефонах сидять. Їм же дали право на роботу. Сходити на пару годин на каву це норма в робочий день Якщо Трамп їх пожене назад я буду дуже радий як і всі тут місцеві американці українського походження. Я не почув жодного схвального відгуку про них, жодного просто жодного. Правда, винятки є, це хлопчина з Харкова який української мови не знає дуже добре, але він вірніше його батько з бангладешу. Дуже вихований. Всі інші просто бидло понакупували мерседесів, шмотки всякі і понтують Змінено 23 січня користувачем karbo 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 2 хвилини тому, karbo сказав: Моя дитина працює в офісі за всіх та ти шо, навіть і за прибиральницю? яка семиділуха! а я знаю українців u4u, які гарують з ранку до вечора. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 1 минуту назад, outdoor24 сказал: та ти шо, навіть і за прибиральницю? яка семиділуха! а я знаю українців u4u, які гарують з ранку до вечора. Прибиральницею можна теж, це не зазорно. Але вона закінчила університет в Америці, програміст. Там працює в коледжі з абітурієнтами переважно. Змінено 23 січня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 10 хвилин тому, karbo сказав: Всі інші просто бидло понакупували мерседесів, шмотки всякі і понтують З - заздрість. вони ж не за соціал мерси понакупали. мабуть можуть собі дозволити не працювати. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 2 минуты назад, outdoor24 сказал: З - заздрість. вони ж не за соціал мерси понакупали. мабуть можуть собі дозволити не працювати. Звичайно же, приїхало бидло з грошима сидить на допомозі. Просто виблятки. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 1 хвилину тому, karbo сказав: Звичайно же, приїхало бидло з грошима сидить на допомозі час всіх розставить по місцям, не переживай. а з тебе не убуде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 2 минуты назад, outdoor24 сказал: час всіх розставить по місцям, не переживай. а з тебе не убуде. Ти хотів почути правду я тобі її сказав Змінено 23 січня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня Тільки що, karbo сказав: Ти хотів почути правду я тобі її сказав це не правда, а суб'єктивна думка. Станом на кінець березня за цим гуманітарним паролем до США прибуло понад 187 тисяч українців. uadiaspora.com/u4u-statistics-april24/ твоя вибірка взагалі не репрезентативна. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 6 минут назад, outdoor24 сказал: це не правда, а суб'єктивна думка. Станом на кінець березня за цим гуманітарним паролем до США прибуло понад 187 тисяч українців. uadiaspora.com/u4u-statistics-april24/ твоя вибірка взагалі не репрезентативна. Ахаха Це моє враження, і це думка моїх знайомих Поляки реально почали ненавидіти українців з приїздом цих біженців так званих. В Німеччині до них вкрай погане відношення Це ганьба України. Змінено 23 січня користувачем karbo 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 8 минут назад, karbo сказал: Звичайно же, приїхало бидло з грошима сидить на допомозі. Просто виблятки. Правільно. Вот приїхало б бидло без грошей - ви були б серед своїх і нічо б не муляло. А так заздрісно 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Це моє враження, і це думка моїх знайомих ну читаючи тут тебе, не здивуюся, що в твоєму кругу такі ж рагулі. не варто ототожнювати паршиву вівцю з усією отарою. до речі, може тобі це чєпушитєлі попадалися, які за літачками поїхали. так у них від українців тільки пашпорт. Змінено 23 січня користувачем outdoor24 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 7 минут назад, murava сказал: Правільно. Вот приїхало б бидло без грошей - ви були б серед своїх і нічо б не муляло. А так заздрісно Ну так, тут всі працюють щоби це бидло утримувати. Змінено 23 січня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 8 минут назад, outdoor24 сказал: ну читаючи тут тебе, не здивуюся, що в твоєму кругу такі ж рагулі. не варто ототожнювати паршиву вівцю з усією отарою. до речі, може тобі це чєпушитєлі попадалися, які за літачками поїхали. так у них від українців тільки пашпорт. Слухай слухай забирай своїх назад))) Нехай Україну піднімають Змінено 23 січня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 3 години тому, Leon26 сказав: Хотілося б вірити що Трамп з Маском зможут ії повалити, чи хочаб розшатати, але здаеться що це лише єротични хфантазіі IMG_7947.MP4 Змінено 23 січня користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз