Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Колишнього заступника начальника Буковинської митниці Юрія Терещука, бусифікували у Луцьку— місцеві ЗМІ

t.me/TarasOdessa/6715

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, ozzy сказал:

Трамп щось придумає для очищення континенту 😉

Лише косяк може дозволити скасувати громадянство США, я за собою таких не бачу 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

так це ж традиційна розвага емігрантів з'ясовувати хто з них щиріший українець :lol:

І хто на чверть корінний

Посилання на коментар

9 минут назад, МаТраС сказал:

І хто на чверть корінний

При чому тут це? Я ж тобі пояснюю, що в Америку пригнались you forюшники своєю більшістю в якості бидла. Більшість нормальних людей осіла в Польщі максимум. А сюди пригнались  прохавані, з баблом незрозуміло звідки, охочі до халяви.  

Контингент такий собі. Специфічний.

Ну звідки в простої людини тисячі доларів на квитки навіть?

Змінено користувачем karbo
  • Дізлайк 4
Посилання на коментар

4 години тому, murava сказав:

Тобто до цього часу внізапно оказуєцуа дрони поставляли всеж волонтери і приватні компанії через фонди і тих самих волонтерів, тоді а якже мільйон дронів потужного?

Знову трошечки напездюнькав, порахувавши чужі поставки?

По старій традиції своєї жінки клеїв наклейки свого фонду на гуманітарку? Німожітбіть!

Шкода, що ви перетворилися у Вомбата, Кантона, Вінсола (ідіотів).

Минулого року працював на підприємстві з пропускною спроможністю 300-400 тис.дронів на рік. Підприємство не було завантажено на повну потужність через дефіцит комплектуючих, їх з Китаю завозили через треті країни. 

Це тільки одна юридична особа. Три такі ТОВки  виготовляють значно більше 1 млн fpv.

Тому коли чогось не знаєте, краще вже не киздіть.

• Лайк 8
Посилання на коментар

11 хвилин тому, karbo сказав:

При чому тут це? Я ж тобі пояснюю, що в Америку пригнались you forюшники своєю більшістю в якості бидла. Більшість нормальних людей осіла в Польщі максимум. А сюди пригнались  прохавані, з баблом незрозуміло звідки, охочі до халяви.  

Контингент такий собі. Специфічний.

Да просто орем, чого так реагувати?)

Посилання на коментар

12 минут назад, karbo сказал:

зразу видно, що вітчизну давно не відвідували, ті понаїхи не від бідності тікали, а від тцк війни

• Лайк 5
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, МаТраС сказал:

Да просто орем, чого так реагувати?)

Ти нормально спілкуєшся, деякі на грані істерики вагітної жінки. 

Посилання на коментар

48 минут назад, ozzy сказал:

Трамп щось придумає для очищення континенту 😉

Якщо Трамп буде депортувати по 1500 кожен день, то ця музика буде вічною. В США за добу прибуває бильше, ніж 1500 мігрантів.

45 минут назад, МаТраС сказал:

І хто на чверть корінний

-- Я на 25% українець.

-- А на 75%?

-- А на 75% я складаюсь з води.

Змінено користувачем vovova
  • Хаха 6
Посилання на коментар

2 минуты назад, ozzy сказал:

зразу видно, що вітчизну давно не відвідували, ті понаїхи не від бідності тікали, а від тцк війни

Долари тисячами роздавали. 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, ozzy сказав:

у Європи теж спочатку шок був коли вони побачили що українці не тільки заробітчане бувають :lol:

а тікати від війни та захищатися конвенціями можна тільки людям. а рабів повертати треба :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, ozzy сказав:

Треба щоб FPV-дрони збирали на уроках праці в школах, ховати в підвалах, гаражах — так забезпечимо масовість. Бо якщо побудувати великий цех, туди швидко прилетить, — засновник компанії «Аура» з виробництва РЕБ/РЕР

t.me/batalionmonako/34059

Може не треба? ... нехай то більш-менш спеціально навчені люди роблять?

Чи приклад вибору президента нічому не навчив? )

Тоді йой!

Фінська компанія Insta представить безпілотник Steel Eagle ER збільшеного радіусу дії. Його було розроблено для України спільно з українськими фахівцями, повідомляє Yle.

Цитата

Також дрон може нести на собі віяловий заряд зі сталевими й вольфрамовими кульками. Ці кулі можуть пробити дах звичайного або легкоброньованого автомобіля з висоти кількох десятків метрів.

Однак насправді заряд дрона призначено для знищення піхоти. Якби солдати перебували на території розміром з футбольне поле, трьох дронів із такими зарядами вистачило б, щоб убити або поранити їх.

Новий пристрій має великий радіус дії та посилені засоби радіоелектронної боротьби.

Змінено користувачем DmiVady
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 години тому, Canton сказав:

Кстати, а куда забрел, заблудшая душа?

Живий він. З нами

Посилання на коментар

Знущання над олексійовичем))

У сина Петра Порошенка і екс-нардепа Олексія Порошенка арештуваливсе майно через те, що нібито він ухиляється від армії та не заплатив штраф, - ЗМІ
Все майно Олексія Порошенка, який входить до трійки найбагатших людей країни зі статками майже 1,2 млрд доларів і ще до початку війни переїхав до Лондона, було арештовано. Причина - ігнорування повісток.
8 січня Печерський районний ТЦК у Києві оштрафував його на 25 500 грн.
28 січня державна виконавча служба Печерського району столиці постановила примусово стягнути з Порошенка Олексія адмін штраф у розмірі 51 000 грн. А поки не сплатить – накласти арешт на все майно.

IMG_20250129_213355_993.jpg

Посилання на коментар

55 минут назад, karbo сказал:

я в армії трохи заробив,  + продав квартиру, виїхав. В Італії будував басейни 6 міс, і ось я в Чікаголенді. поїхав виключно з однієї причини - син знає англ, італійську вчити відмовлявся. та й в мене англ С1. думав буде простіше. ні, не простіше. діаспора в Італії на порядок краща та й клімат мені зайшов ідеально - спека то моє. Чикагщина холодно. бенефітів, медікейр - не маю, працюємо вдвох з сином, поки 1 авто - дружина не може, розвозить лиш нас і по дому. чому ви так хочете мене вигнати з США - хз. я по цьому поводу не рефлексую - буде як буде, ще не був в Австралії, Ірландії, Великробританії. десь та й стану у пригоді. знаю одне - в армійське рабство я не повернусь

• Лайк 4
Посилання на коментар

20 минут назад, karlito сказал:

я в армії трохи заробив,  + продав квартиру, виїхав. В Італії будував басейни 6 міс, і ось я в Чікаголенді. поїхав виключно з однієї причини - син знає англ, італійську вчити відмовлявся. та й в мене англ С1. думав буде простіше. ні, не простіше. діаспора в Італії на порядок краща та й клімат мені зайшов ідеально - спека то моє. Чикагщина холодно. бенефітів, медікейр - не маю, працюємо вдвох з сином, поки 1 авто - дружина не може, розвозить лиш нас і по дому. чому ви так хочете мене вигнати з США - хз. я по цьому поводу не рефлексую - буде як буде, ще не був в Австралії, Ірландії, Великробританії. десь та й стану у пригоді. знаю одне - в армійське рабство я не повернусь

Нормальний хід. На таких і слова кривого ніхто не скаже.

Посилання на коментар

26 минут назад, karlito сказал:

Великробританії. 

пишуть воно того не варте, за житло безумних грошей хочуть, а платит нормально не дуже спішать 

Посилання на коментар

В 23.01.2025 в 15:20, vadimv сказал:

Та і з стадіоном і аеропортом теж.

відмовилися , як  казав класик :

за шмат гнилої ковбаси  (с)   :pozor:

а якщо що - емігрує з чеснонахом'яченим на людському горі :pozor:

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

3 часа назад, ozzy сказал:

пишуть воно того не варте, за житло безумних грошей хочуть, а платит нормально не дуже спішать 

виїхала до ВБ знайома жіночка з сім'єю  на початку .

Бізнес - дистанційний по  міжнародній освіті ( вивоз студентів на навчання ) . Одна з причин виїзду саме до ВБ - були певні зв'язки .

Тоскує по клімату та квартирі у Дніпрі , оренда від якої не перекриває оренду  печери  десь посередині між    Лестером та Лондоном . Але синок ( щойно пішов до школи )  бездоганно опанував англійську , працює в Лондоні дитиною - моделлю , присилала фотки  -  світлорусий слов'янський хлопчик виглядає більш "типовим" англійцем , ніж місцеві .

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

3 часа назад, MaxS сказал:

Бридкіша за українську діаспору тільки кацапська, мабуть. З'ї...в на кілька років раніше - вже корінний американець, раніше за індіанців заселив Америку :)

Это да. Такая мерзкая комьюнитие. Не все, но процентов 80-85. Смесь жлобства с нищетой и завистью.

Посилання на коментар

2 часа назад, МаТраС сказал:

Колишнього заступника начальника Буковинської митниці Юрія Терещука, бусифікували у Луцьку— місцеві ЗМІ

t.me/TarasOdessa/6715

не поделился, падла! Думаю дня через три отпустят

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, karbo сказал:

Лише косяк може дозволити скасувати громадянство США, я за собою таких не бачу 

До этого не дойдет. Сколько в США нелегалов, отож?? на первое время , для радости выборцям Трампа, хватит и того, что есть. А потом всем это надо

ест...

Посилання на коментар

11 минут назад, Оконщик сказал:

До этого не дойдет. Сколько в США нелегалов, отож?? на первое время , для радости выборцям Трампа, хватит и того, что есть. А потом всем это надо

ест...

Не надоїсть. Його модель облаштування Америки не вбачає утримання майже половину населення на всякого роду допомогах. Тим більше це розплідник злочинності. 

На місце нелегалів запросять кваліфікованих фахівців. 

Посилання на коментар

3 минуты назад, karbo сказал:

Не надоїсть. Його модель облаштування Америки не вбачає утримання майже половину населення на всякого роду допомогах. Тим більше це розплідник злочинності. 

да какие там допомогы в америке. Большинство пашет как папы карлы, то в Германиях подкармливают. Я уверен, что шоу будет какое то время, потом попустит дурноватого...

Квалифицированых уборщиков, косильщиков газонов, работников маленьких "заводиков"...Ну ну.😁

Змінено користувачем Оконщик
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...