SermenK Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 14 минут назад, Оконщик сказал: ХЗ. не важно . На фоне десятков тысяч погибших, сотен тысяч калек, проблемы ПЕ как то не очень за душу берут. Та Пєтя то таке, головне щоб бойку, опзж і ко не дали "державну зраду", не відібрали канали і гроші. Бо ото уже погано. А пєтю треба, а то він на армію донатив і піарився на цьому. А бойко не донатив, і не піарився. Молодець 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 8 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: А до чого тут Зеленський? Це ж фішка Тимошенко. Це ж вона піднімала кіпіш. Подано, як: на заклик президента) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 24 хвилини тому, МаТраС сказав: рамках досягнутих домовленостей підписанти пропонують: Без цифр це бздо в калюжу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 1 хвилину тому, SermenK сказав: Та Пєтя то таке, головне щоб бойку, опзж і ко не дали "державну зраду", не відібрали канали і гроші. Бо ото уже погано. А пєтю треба, а то він на армію донатив і піарився на цьому. А бойко не донатив, і не піарився. Молодець А Медведчук зі своїми каналами - то було нормально? Я думаю, що "воскресіння" Медведчука, подарунок російської труби, три канали, не переслідування регіоналів - то все "секретний протокол" пуйла і порошенка в мінських домовленностях. 1 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого Тільки що, Вячеслав63 сказав: то все "секретний протокол" пуйла і порошенка в мінських домовленностях. Скоріше всього просто бізнес інтереси. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 3 хвилини тому, МаТраС сказав: Подано, як: на заклик президента) Що то значить - немає свого ЗМІ у Юлі. В ОП думають, що люди вже забули? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого Міністр оборони Британії Джон Гілі заявив, що цього року його країна виділить Україні на військову допомогу 4,5 млрд фунтів стерлінгів. Про це він сказав, відкриваючи у середу засідання формату "Рамштайн", повідомляє "Європейська правда". Гілі заявив Контактній групі з питань оборони України, що 2025 рік є "критичним роком" для війни в Україні. "Європа нарощує витрати на оборону та збільшує підтримку України. Зі свого боку, Велика Британія цього року виділить 4,5 млрд фунтів стерлінгів на військову допомогу", – оголосив міністр. www.eurointegration.com.ua/news/2025/02/12/7204791/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 13 минут назад, loader сказал: Так чи інакше зелений пальнув собі в ногу, бо саме себе виставив уїбаном. Всі і так знають, що він уїбaн. Проблема в тих уїбaнах, хто його досі(плять!!!) підтримує явно або приховано 15 минут назад, Вячеслав63 сказал: Але, якщо будувати дороги при поганому Зеленському - то зашквар, а як ж тоді пояснити, що і при хорошому Порошенку точно так же будувалися дороги? Краще витерти коментар і забанити коментатора. Вячеслав, я тебе дуже прошу. Хочеш вберегти країну - не голосуй на виборах, якщо вони будуть колись. Взагалі. Ні за кого. Просто утримайся, дай шанс на життя цій країні. І попроси своїх однодумців. 6 1 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 1 хвилину тому, outdoor24 сказав: Скоріше всього просто бізнес інтереси. І це теж Але, все-таки Медведчук, думаю, "воскрес" по домовленості кумів. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого (змінено) 4 хвилини тому, SermenK сказав: Всі і так знають, що він уїбaн. Проблема в тих уїбaнах, хто його досі(плять!!!) підтримує явно або приховано Вячеслав, я тебе дуже прошу. Хочеш вберегти країну - не голосуй на виборах, якщо вони будуть колись. Взагалі. Ні за кого. Просто утримайся, дай шанс на життя цій країні. І попроси своїх однодумців. Я зроблю все, що в моїх силах, щоб не допустити знову до влади вашого кумира. Я б ще розумів, коли за гроші, але до цього часу не зрозуміти, хто такий Порошенко - це вже клініка. Змінено 12 лютого користувачем Вячеслав63 1 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 1 хвилину тому, SermenK сказав: Хочеш вберегти країну - не голосуй на виборах, якщо вони будуть колись. Ок, 2й тур - За і Зе. Ваш вибір? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 6 хвилин тому, SermenK сказав: Всі і так знають, що він уїбaн. Проблема в тих уїбaнах, хто його досі(плять!!!) підтримує явно або приховано Тобто, переважна більшість українців для прихильників Порошенка -- "уїбани" -- ви це бажали довести? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Я зроблю все, наскільки в моїх силах, щоб не допустити знову до влади вашого кумира. Я б ще розумів, коли за гроші, але до цього часу не зрозуміти, хто такий Порошенко - це вже клініка. Та який Порошенко, об'єктивно він ніколи не стане президентом і за нього голосувати немає сенсу. Тут справа в іншому. Всі, хто голосував за нинішнього - ну це ж явно люди, які не здатні сформувати власний світогляд в своїй голові. Тобто буде якийсь черговий маркетинговий проект, який націлений на вашу аудиторію: миг, 7353, Вячеслав і т.д. Тому і прошу, не голосуйте взагалі. Бо то ж не ви голосуєте, а вами. А потім іншим, молодим, вмирати через вас і ваш "вибір". 6 минут назад, outdoor24 сказал: Ок, 2й тур - За і Зе. Ваш вибір? Сподіваюсь, такого вибору не буде 8 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого (змінено) 12 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Я зроблю все, що в моїх силах, щоб не допустити знову до влади вашого кумира. Варіант «аби нє…» вже ж проходили. Обʼєктивно, зараз вибори президента не мають сенсу - будь-який варіант - лайно. Тому ключове це вибори в Раду. 4 хвилини тому, SermenK сказав: Невже не знаєш Тут вистачає покацаплених, щоб на них спрямовувати своє невдоволення, тому він хоч і з недолугою, але проукраїнською позицією, не заслуговує на таке Змінено 12 лютого користувачем outdoor24 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 1 хвилину тому, SermenK сказав: миг, 7353, Вячеслав Навіть переписати без помилок чотири цифри не в змозі -- це все, що достатньо знати про рівень розумових здібностей ворогів діючого військового керівництва України... Україна переможе! підори згинуть! (для розумововідсталих -- спитайте у тих, хто на "нулі", кого вони називають підорами) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 1 хвилину тому, SermenK сказав: Та який Порошенко, об'єктивно він ніколи не стане президентом і за нього голосувати немає сенсу. Тут справа в іншому. Всі, хто голосував за нинішнього - ну це ж явно люди, які не здатні сформувати власний світогляд в своїй голові. Тобто буде якийсь черговий маркетинговий проект, який націлений на вашу аудиторію: миг, 7353, Вячеслав і т.д. Тому і прошу, не голосуйте взагалі. Бо то ж не ви голосуєте, а вами. А потім іншим, молодим, вмирати через вас і ваш "вибір". Сподіваюсь, такого вибору не буде В Україні вибори - завжди маркетинговий проект і вистава від олігархів. Це вам для власного світогляду в своїй голові, якщо ви думаєте, що це було тільки останній раз. А от коли ти не голосуєш, то якраз за тебе і зроблять вибір. І оце ваше - війна через Зеленського - чиста маніпуляція. Війна - через пуйла і кацапів-людожерів. 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого (змінено) 5 годин тому, Canton сказав: 5 годин тому, ks6 сказав: Ну не срослось у них, как хотелось. "Ну не шмогла я, не шмогла..."(С) Нихрена! Все, что хотели они шмогли. Ще коли Байден після переговорів з пуйлом почав розповідати про санкції я чітко почув у промові маланський зехер за те які вони будуть. І навіть недарма тему відкрив після початку війни бо у мене весь час перед очами стоїть Паніковський. На жаль, все збувається, і пів-шишечки санкції і все інше. А трамп? Що Трамп? на мій погляд він дуже херово закінчить свій шлях, головне як воно відригнеться всьому світу взагалі і нам зокрема? Змінено 12 лютого користувачем Фрай 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 4 хвилини тому, SermenK сказав: Невже не знаєш, що ти зелений уїбaн №1 на цьому форумі? Тю... Скоріше, людина працює умовно на 100 ресурсах тисяч за 30 на пенсії. Бо , так простині ,як блискавка видавати... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 5 хвилин тому, SermenK сказав: Невже не знаєш, що ти зелений уїбaн №1 на цьому форумі? Тю... По твоїй логіці -- ти, типу, теж саме, тільки кольору лайна? Тільки малограмотне? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 1 минуту назад, outdoor24 сказал: Варіант «аби нє…» вже ж проходили. Та норм, Вячеслав на весь форум заявляє, що буде голосувати "аби нє парашенка". Та пофіг, але це ж не боротьба проти опонента(в Пєті і так немає шансів). Клініка. Нічого не змінилось в голові. Або немає чому мінятись... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2 хвилини тому, outdoor24 сказав: Варіант «аби нє…» вже ж проходили. Обʼєктивно, зараз вибори президента не мають сенсу - будь-який варіант - лайно. Тому ключове це вибори в Раду. А де нові партії? З кого вибирати? Навіть, після Майдану майданівці не змогли сформувати якусь політичну силу, перемогла сцена Майдану. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 4 минуты назад, 7351 сказал: (для розумововідсталих -- спитайте у тих, хто на "нулі", кого вони називають підорами) Тєло, ти на скільки км знаходишся він фронту і чи хоч раз там був??? Ти знаєш кому ти відкриваєш свій ***ак? Чим твоя допомога проявлялась крім перепосту новин? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 1 хвилину тому, SermenK сказав: Клініка. Я перший про вашу "клініку" сказав. Могли щось цікавіше придумати. Була конкретна розмова про Порошенка, тому і такий коментар. Я давно голосую за справжні націонал-патріотичні сили, а не їх імітацію. Я голосував за Чорновола в свої часи. Постійно голосував за "Свободу", Кошулинського, за помаранчевих в протистоянні з біло-блакитними. Тому, не вам мені вказувати за кого голосувати. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2 хвилини тому, SermenK сказав: Тєло, ти на скільки км знаходишся він фронту і чи хоч раз там був??? Ти знаєш кому ти відкриваєш свій ***ак? Чим твоя допомога проявлялась крім перепосту новин? Фронт -- це те місце, де ти можеш реально показати підорам, на що ти здатен -- поки що бачу від тебе намагання образити пенсіонерів і показати їм, який ти мачо... Типу, якщо не хватає розуму на відповіді -- ображу, або уєбу -- я таке чув від окупантів частини території України, тобто, підорів... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 10 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: А де нові партії? З кого вибирати? Вибирати доведеться з того що є, можливо в нових обгортках. Головне для мене це: 1) геть від мацкви - проєвропейська позиція. 2) відсутність обіцянок шари для всіх. і закінчуйте сратися - агресію потрібно спрямовувати назовні, а не на оточуючих. Бо так ви лише нагадуєте кантоно-вінсолів. Для оточуючих - конструктивна критика підкріплена фактами. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз