Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

14 минут назад, Оконщик сказал:

ХЗ. не важно . На фоне десятков тысяч погибших, сотен тысяч калек, проблемы ПЕ как то не очень за душу берут. 

Та Пєтя то таке, головне щоб бойку, опзж і ко не дали "державну зраду", не відібрали канали і гроші. Бо ото уже погано. А пєтю треба, а то він на армію донатив і піарився на цьому. А бойко не донатив, і не піарився. Молодець

• Лайк 9
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

А до чого тут Зеленський? Це ж фішка Тимошенко. Це ж вона піднімала кіпіш.

Подано, як: на заклик президента)

Посилання на коментар

24 хвилини тому, МаТраС сказав:

рамках досягнутих домовленостей підписанти пропонують:

Без цифр це бздо в калюжу.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, SermenK сказав:

Та Пєтя то таке, головне щоб бойку, опзж і ко не дали "державну зраду", не відібрали канали і гроші. Бо ото уже погано. А пєтю треба, а то він на армію донатив і піарився на цьому. А бойко не донатив, і не піарився. Молодець

А Медведчук зі своїми каналами - то було нормально? Я думаю, що "воскресіння" Медведчука, подарунок російської труби, три канали, не переслідування регіоналів - то все "секретний протокол" пуйла і порошенка в мінських домовленностях. 

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Тільки що, Вячеслав63 сказав:

то все "секретний протокол" пуйла і порошенка в мінських домовленностях.

Скоріше всього просто бізнес інтереси.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, МаТраС сказав:

Подано, як: на заклик президента)

Що то значить - немає свого ЗМІ у Юлі. В ОП думають, що люди вже забули?

Посилання на коментар

Міністр оборони Британії Джон Гілі заявив, що цього року його країна виділить Україні на військову допомогу 4,5 млрд фунтів стерлінгів.

Про це він сказав, відкриваючи у середу засідання формату "Рамштайн", повідомляє "Європейська правда".

Гілі заявив Контактній групі з питань оборони України, що 2025 рік є "критичним роком" для війни в Україні.

"Європа нарощує витрати на оборону та збільшує підтримку України. Зі свого боку, Велика Британія цього року виділить 4,5 млрд фунтів стерлінгів на військову допомогу", – оголосив міністр.

www.eurointegration.com.ua/news/2025/02/12/7204791/

зображення_2025-02-12_225453223.png

Посилання на коментар

13 минут назад, loader сказал:

Так чи інакше зелений пальнув собі в ногу, бо саме себе виставив уїбаном. 

Всі і так знають, що він уїбaн. Проблема в тих уїбaнах, хто його досі(плять!!!) підтримує явно або приховано

15 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Але, якщо будувати дороги при поганому Зеленському - то зашквар, а як ж тоді пояснити, що і при хорошому Порошенку точно так же будувалися дороги? Краще витерти коментар і забанити коментатора. 

Вячеслав, я тебе дуже прошу. Хочеш вберегти країну - не голосуй на виборах, якщо вони будуть колись.

Взагалі. Ні за кого. Просто утримайся, дай шанс на життя цій країні. І попроси своїх однодумців.

• Лайк 6
  • Дякую 1
  • Хаха 5
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, outdoor24 сказав:

Скоріше всього просто бізнес інтереси.

І це теж Але, все-таки Медведчук, думаю, "воскрес" по домовленості кумів. 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, SermenK сказав:

Всі і так знають, що він уїбaн. Проблема в тих уїбaнах, хто його досі(плять!!!) підтримує явно або приховано

Вячеслав, я тебе дуже прошу. Хочеш вберегти країну - не голосуй на виборах, якщо вони будуть колись.

Взагалі. Ні за кого. Просто утримайся, дай шанс на життя цій країні. І попроси своїх однодумців.

Я зроблю все, що в моїх силах,  щоб не допустити знову до влади вашого кумира. Я б ще розумів, коли за гроші, але до цього часу не зрозуміти, хто такий Порошенко - це вже клініка. 

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Хочеш вберегти країну - не голосуй на виборах, якщо вони будуть колись.

Ок, 2й тур - За і Зе. Ваш вибір?

• Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, SermenK сказав:

Тобто, переважна більшість українців для прихильників Порошенка -- "уїбани" -- ви це бажали довести?

image.png.8780ffa980fb4ab0927fe0c41b3a612e.png

Посилання на коментар

2 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Я зроблю все, наскільки в моїх силах,  щоб не допустити знову до влади вашого кумира. Я б ще розумів, коли за гроші, але до цього часу не зрозуміти, хто такий Порошенко - це вже клініка. 

Та який Порошенко, об'єктивно він ніколи не стане президентом і за нього голосувати немає сенсу. 
Тут справа в іншому. Всі, хто голосував за нинішнього - ну це ж явно люди, які не здатні сформувати власний світогляд в своїй голові. Тобто буде якийсь черговий маркетинговий проект, який націлений на вашу аудиторію: миг, 7353, Вячеслав і т.д.

Тому і прошу, не голосуйте взагалі. Бо то ж не ви голосуєте, а вами.  А потім іншим, молодим, вмирати через вас і ваш "вибір". 

6 минут назад, outdoor24 сказал:

Ок, 2й тур - За і Зе. Ваш вибір?

Сподіваюсь, такого вибору не буде

• Лайк 8
  • Дякую 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Я зроблю все, що в моїх силах,  щоб не допустити знову до влади вашого кумира.

Варіант «аби нє…» вже ж проходили.

Обʼєктивно, зараз вибори президента не мають сенсу - будь-який варіант - лайно. Тому ключове це вибори в Раду.

Невже не знаєш

Тут вистачає покацаплених, щоб на них спрямовувати своє невдоволення, тому він хоч і з недолугою, але проукраїнською позицією, не заслуговує на таке

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

миг, 7353, Вячеслав

Навіть переписати без помилок чотири цифри не в змозі -- це все, що достатньо знати про рівень розумових здібностей ворогів діючого військового керівництва України...

Україна переможе!

підори згинуть!

(для розумововідсталих -- спитайте у тих, хто на "нулі", кого вони називають підорами)

Посилання на коментар

Та який Порошенко, об'єктивно він ніколи не стане президентом і за нього голосувати немає сенсу. 
Тут справа в іншому. Всі, хто голосував за нинішнього - ну це ж явно люди, які не здатні сформувати власний світогляд в своїй голові. Тобто буде якийсь черговий маркетинговий проект, який націлений на вашу аудиторію: миг, 7353, Вячеслав і т.д.

Тому і прошу, не голосуйте взагалі. Бо то ж не ви голосуєте, а вами.  А потім іншим, молодим, вмирати через вас і ваш "вибір". 

Сподіваюсь, такого вибору не буде

В Україні вибори - завжди маркетинговий проект і вистава від олігархів. Це вам для власного світогляду в своїй голові, якщо ви думаєте, що це було тільки останній раз.  А от коли ти не голосуєш, то якраз за тебе і зроблять вибір. І оце ваше - війна через Зеленського - чиста маніпуляція. Війна - через пуйла і кацапів-людожерів. 

• Лайк 4
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 годин тому, Canton сказав:
5 годин тому, ks6 сказав:

Ну не срослось у них, как хотелось. 

"Ну не шмогла я, не шмогла..."(С)

Нихрена! Все, что хотели они шмогли.

Ще коли Байден після переговорів з пуйлом почав розповідати про санкції я чітко почув у промові маланський зехер за те які вони будуть.

І навіть недарма тему відкрив після початку війни бо у мене весь час перед очами стоїть Паніковський. 

IMG_9044.jpeg.4ff1622e4a2fe6c4b7e875b7c6ce4953.jpeg

На жаль, все збувається, і пів-шишечки санкції і все інше.

А трамп? Що Трамп? на мій погляд він дуже херово закінчить свій шлях, головне як воно відригнеться всьому світу взагалі і нам зокрема? 

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Невже не знаєш, що ти зелений уїбaн №1 на цьому форумі? Тю...

Скоріше, людина працює умовно на 100 ресурсах тисяч за 30 на пенсії. Бо , так простині ,як блискавка видавати...

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, SermenK сказав:

Невже не знаєш, що ти зелений уїбaн №1 на цьому форумі? Тю...

По твоїй логіці -- ти, типу, теж саме, тільки кольору лайна?

Тільки малограмотне?

Посилання на коментар

1 минуту назад, outdoor24 сказал:

Та норм, Вячеслав на весь форум заявляє, що буде голосувати "аби нє парашенка". Та пофіг, але це ж не боротьба проти опонента(в Пєті і так немає шансів).

Клініка. Нічого не змінилось в голові. Або немає чому мінятись... 

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, outdoor24 сказав:

Обʼєктивно, зараз вибори президента не мають сенсу - будь-який варіант - лайно. Тому ключове це вибори в Раду.

А де нові партії? З кого вибирати? Навіть, після Майдану майданівці не змогли сформувати якусь політичну силу, перемогла сцена Майдану. 

• Лайк 4
Посилання на коментар

4 минуты назад, 7351 сказал:

(для розумововідсталих -- спитайте у тих, хто на "нулі", кого вони називають підорами)

Тєло, ти на скільки км знаходишся він фронту і чи хоч раз там був??? Ти знаєш кому ти відкриваєш свій ***ак? Чим твоя допомога проявлялась крім перепосту новин?

• Лайк 1
Посилання на коментар

Клініка. 

Я перший про вашу "клініку" сказав. Могли щось цікавіше придумати. Була конкретна розмова про Порошенка, тому і такий коментар. Я давно голосую за справжні націонал-патріотичні сили, а не їх імітацію. Я голосував за Чорновола в свої часи. Постійно голосував за "Свободу", Кошулинського, за помаранчевих в протистоянні з біло-блакитними. Тому, не вам мені вказувати за кого голосувати. 

• Лайк 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, SermenK сказав:

Тєло, ти на скільки км знаходишся він фронту і чи хоч раз там був??? Ти знаєш кому ти відкриваєш свій ***ак? Чим твоя допомога проявлялась крім перепосту новин?

Фронт -- це те місце, де ти можеш реально показати підорам, на що ти здатен -- поки що бачу від тебе намагання образити пенсіонерів і показати їм, який ти мачо...

Типу, якщо не хватає розуму на відповіді -- ображу, або уєбу -- я таке чув від окупантів частини території України, тобто, підорів...

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

А де нові партії? З кого вибирати?

Вибирати доведеться з того що є, можливо в нових обгортках. Головне для мене це:

1) геть від мацкви - проєвропейська позиція.

2) відсутність обіцянок шари для всіх.

і закінчуйте сратися - агресію потрібно спрямовувати назовні, а не на оточуючих. Бо так ви лише нагадуєте кантоно-вінсолів. Для оточуючих - конструктивна критика підкріплена фактами.

• Лайк 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...