US7IGN Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого Тільки що, Оконщик сказав: да хоть бы пан И. Христос , ну или Рейган правил Украиной, пофиг для Трампа. Он и не скрывает, что любит рашку. ХЗ почему так, думаю в пропаганде себя рашка впереди планеты всей. Что для планеты всей может и пофиг, а для нас это печально. Посмотрим шо буде дали...Но 4 года ( если Трамп конституцию США не поменяет) думаю Украина не продержится Я би не недооцінював патологічну пам'ять Трампа на помсту всім хто колись перейшов йому дорогу. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 19 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 19 лютого (змінено) 3 минуты назад, US7IGN сказал: Я би не недооцінював патологічну пам'ять Трампа на помсту всім хто колись перейшов йому дорогу. В впереди ещё оооочень много интересного Змінено 19 лютого користувачем Скромный прораб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 4 минуты назад, US7IGN сказал: Я би не недооцінював патологічну пам'ять Трампа на помсту всім хто колись перейшов йому дорогу. думаешь если бы президентом был бы не ЗЕ, а кто то другой, не ПЕ ( ПЕ бы сдался еще в 22 м году) только, ну вот ты например ты ( ты то Трампа ничем надеюсь не обижал? ), то было бы сейчас что то по другому?? Я думаю, что было бы так же. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого Это пиндосы так реагируют на неподписание бумажки, который бы превратил Украину в колонию без каких либо гарантий от сшп. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 1 хвилину тому, Оконщик сказав: думаешь если бы президентом был бы не ЗЕ, а кто то другой, не ПЕ ( ПЕ бы сдался еще в 22 м году) только, ну вот ты например ты ( ты то Трампа ничем надеюсь не обижал? ), то было бы сейчас что то по другому?? Я думаю, что было бы так же. звідки впевненість про те що ПЕ здався б в 22,? вказівки від офісу президента? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого Только что, Александр Аврамчук сказал: звідки впевненість про те що ПЕ здався б в 22,? вказівки від офісу президента? я живу в свободной стране и имею право на свое мнение. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2 минуты назад, Akademik сказал: Это пиндосы так реагируют на неподписание бумажки, который бы превратил Украину в колонию без каких либо гарантий от сшп. надо было предложить Трампу ВСЕ ископаемые на территории ДНР-ЛНР+ Крым в аренду, на 99 лет, за 1 доллар:)). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 4 хвилини тому, Оконщик сказав: думаешь если бы президентом был бы не ЗЕ, а кто то другой, не ПЕ ( ПЕ бы сдался еще в 22 м году) только, ну вот ты например ты ( ты то Трампа ничем надеюсь не обижал? ), то было бы сейчас что то по другому?? Я думаю, что было бы так же. Ми знайомі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bigsphinx2010 Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 31 хвилину тому, Скромный прораб сказав: У Кантона есть «тикайте себе в сраку», я всегда читал, как тикАйте, а потом дошёл смысл))) Ну ты понял о чём я Да я понимаю, что таким образом ты приобщился к кацапской "цивилизации". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого (змінено) 4 минуты назад, Оконщик сказал: надо было предложить Трампу ВСЕ ископаемые на территории ДНР-ЛНР+ Крым в аренду, на 99 лет, за 1 доллар:)). это такая стратегия. агрессивная позиция. и европу заставить платить за впк сша много и зелю прогнуть на ископаемые. блеф конечно. Змінено 19 лютого користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 19 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 19 лютого (змінено) 3 минуты назад, Akademik сказал: это такая стратегия. агрессивная позиция. и европу заставить платить за впк сша и зелю прогнуть на ископаемые. блеф конечно. Именно так все и будет) Make America Great Again!!! Змінено 19 лютого користувачем Скромный прораб 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого (змінено) 8 минут назад, US7IGN сказал: Ми знайомі? нет конечно. скорее всего, что нет Змінено 19 лютого користувачем Оконщик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого (змінено) 1 година тому, Оконщик сказав: ЗЕ, еще и виноват, что просто не согласился просто сдаться, делать все как путин велит. Я просто напомню, что в конце 2021 агент джозеф отправил агента бернса в мордор на согласование "правил проведения эсвэо" и после этого согласования объявил, что вторжение "imminent" и предложил "просто сдаться, делать все как путин велит". С чего вдруг кто-то чего-то другого ожидал от агента козырева - непонятно... Змінено 19 лютого користувачем vadimv 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 44 минуты назад, US7IGN сказал: патологічну пам'ять Трампа на помсту всім хто колись перейшов йому дорогу Це не лікується: New Cold Wars: China's Rise, Russia's Invasion, and America's Struggle to Defend the West by David E. Sange: Цитата What Zelensky presumably did not know was that Trump’s view of Ukraine was essentially identical to Putin’s: The country shouldn’t exist. “Trump made it very clear that he thought, you know, that Ukraine, and certainly Crimea, must be part of Russia,” Fiona Hill, the White House director for Russia and Ukraine, told me in 2021. “He really could not get his head around the idea that Ukraine was an independent state.” In fact, Trump had two obsessions about Ukraine. The first, which he started pushing in April 2017, was that it was the Ukrainian government and not Putin’s Russia that had sought to manipulate the 2016 American presidential campaign—and that there was proof on a computer server belonging to the Democratic National Committee. The problem, he claimed, was that the FBI was being kept from investigating the server, which he alleged had been spirited out of the United States and taken to Ukraine by Crowdstrike, which he called a shady Ukrainian cybersecurity company. It was a conspiracy theory that Putin himself had promoted a few months before. The DNC server remained in the basement of the DNC headquarters on Capitol Hill. Crowdstrike was an American cybersecurity company, and one of its founders, Dmitri Alperovitch, had been born in Russia, not Ukraine. It was Alperovitch, among others, who had investigated the hack of the DNC server and traced it back to Russian actors. American intelligence agencies had concluded in 2017 that Russia, and Russia alone, was to blame—and the Republican-controlled Senate committee had agreed. But nothing could shake Trump’s conviction that it was all Ukraine’s fault. Ukraine, he said, “tried to take me down in 2016.” It was “a terrible place, all corrupt, terrible people. Цитата Імовірно, Зеленський не знав, що погляди Трампа на Україну були, по суті, ідентичними поглядам Путіна: країна не повинна існувати. «Трамп дуже чітко дав зрозуміти, що він вважає, що Україна і, звичайно, Крим, повинні бути частиною Росії, — сказала мені Фіона Хілл, директор Білого дому з питань Росії та України у 2021 році. — Він справді не міг зрозуміти, що Україна є незалежною державою». Насправді Трамп мав дві одержимі ідеї щодо України. Перша, яку він почав наполягати у квітні 2017 року, полягала в тому, що саме український уряд, а не путінська Росія намагалась маніпулювати американською президентською кампанією 2016 року, і що є докази на комп’ютерному сервері, який належить Національному комітету Демократичної партії. Проблема, як він стверджував, полягала в тому, що ФБР не дозволяли розслідувати сервер, який, як він стверджував, був вивезений зі Сполучених Штатів і вивезений в Україну Crowdstrike, яку він назвав тіньовою українською компанією з кібербезпеки. Це була теорія змови, яку сам Путін просував кілька місяців тому. Сервер DNC залишився в підвалі штаб-квартири DNC на Капітолійському пагорбі. Crowdstrike була американською компанією з кібербезпеки, і один із її засновників, Дмитро Альперович, народився в Росії, а не в Україні. Саме Альперович, серед інших, розслідував злом сервера DNC і простежив його до російських акторів. У 2017 році американські спецслужби дійшли висновку, що Росія, і тільки Росія, винна в цьому, і комітет Сенату, контрольований республіканцями, погодився. Але ніщо не могло похитнути переконання Трампа, що в усьому винна Україна. Україна, за його словами, «намагалася мене збити в 2016 році». Це було «жахливе місце, всі корумповані, жахливі люди. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого (змінено) 2 часа назад, Вячеслав63 сказал: Щось тебе заклинило. Ну, хоча для бота це нормально. іноді мені здаться , що він так стебе сам себе Змінено 19 лютого користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 4 часа назад, DmiVady сказал: Не тільки, гадаю, росіяни впруться в ще одну, болючу для них, тему: зачистка на території, що залишиться, "активістів" та радикально налаштованої спільноти ... щоб нівелювати наступні погрози у свій бік. Як це буде запропоновано зробити, в якій формі, й наскільки радикально, я хз, але в тому, що ця тема була, чи буде піднята, в перемовинах, певен на 99,99%. Так що зачищати Сашків Білих - то до сизоносого петьмана та його сабакова Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого (змінено) 29 минут назад, Crazy сказал: Це не лікується: New Cold Wars: China's Rise, Russia's Invasion, and America's Struggle to Defend the West by David E. Sange: Коротше, Трамп тепер офіційний рупор Кремля. Досвід України показав, що якщо віддати ядерну зброю за"гарантії безпеки" ,то потім доведеться віддати одним гарантам- території,а іншим - мінеральні ресурси за нові "гарантії безпеки". Змінено 19 лютого користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 43 минуты назад, vadimv сказал: Я просто напомню, что в конце 2021 агент джозеф отправил агента бернса в мордор на согласование "правил проведения эсвэо" и после этого согласования объявил, что вторжение "imminent" и предложил "просто сдаться, делать все как путин велит". С чего вдруг кто-то чего-то другого ожидал от агента козырева - непонятно... А ще Трамп дав нам Джавеліни! І ще дасть багато зброї, от побачите! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого ну, что ботаники ,сточите тут всякую муйню до сих пор ? как 10 000 страничек настрочите ,так и конец войне . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 33 хвилини тому, Crazy сказав: Це не лікується: New Cold Wars: China's Rise, Russia's Invasion, and America's Struggle to Defend the West by David E. Sange: Але це має враховуватися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 52 хвилини тому, vadimv сказав: Я просто напомню, что в конце 2021 агент джозеф отправил агента бернса в мордор на согласование "правил проведения эсвэо" и после этого согласования объявил, что вторжение "imminent" и предложил "просто сдаться, делать все как путин велит". С чего вдруг кто-то чего-то другого ожидал от агента козырева - непонятно... Юнус пройшовся по демократам і республіканцям, і про ЯЗ згадав. Подивіться, вам сподобається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого "Трамп прийде - порядок наведе"! (C) На сьогодні США зайняло сторону Росії, а Трамп використовує путінські наративи ще й збільшуючи їх. Європа п'є каву, позіхає і думає, серьозно думає, дуже серьозно думає, страшно серьозно думає. Чому зараз так трапилося? По пунктах. На жаль нарід поступово йшов до цієї ситуації. Багато українців цього хотіли і до цього прагнули і прагнуть тепер: 1. Порошенко, "Європейська Солідарність", фріки Порошенка, "5 Канал", "Єспресо", " Прямий", "Великий Львів", Геращенки, Клички, Гончаренки, ФЕдіни та інші московські робітники з цього угрупування - вони досягли бажаємого. 2. Давидюки, Торохтії, Луганські, Мусійчуки, "Українська Правда", Бутусови, Шабуніни, Ніколови, Столари, "Цензор Не", та інша інформаційна проти українська банда досягла бажаємого. 3. Наєви, Марченки, Кривоноси, Забродські 47 генералів інвалідів, та і таж сама Безугла своїми не розумними діями досягли бажаємого. 4, Бойки, Суркіси, Ахметови, Пінчуки, Льовочкіни та інша російська бригада мовчки спостерігала за трьома категоріями інших за їхньою роботою і тихо чекала коли вищевказані створять в Україні 1918 рік - Петлюра - Скоропатський - Болбачан - Махно і розвал України на частини. Дочекалися. Хто винен? Зовні - Москва, Путін і вся болотна тля. Всередені України - всі вище перераховані поплічники ворога, є вони свідомими чи використовують їх не свідомо, це немає значення. А ще та частина "мудрого наріда", який їх підтримує і допомогає. Ну і звісно Верховний Головнокомандувач, президент України Володимир Зеленський - в тому що з початком війни не став ДИКТАТОРОМ!!!! Я вважаю, це головна його помилка. Це найголовніша помилка Верховного Головнокомандувача!!!! Під час війни лібералізм і демократія в українському стилі це шлях до програшу. Ніколи демократія не вигравала війну а автократії. Під час || світової війни і Британія і США переходили на частково авторитарне управління країнами. Це історія і аксіома війн! На жаль у нас так не відбулося. Навіть зараз всі внутрішні вороги продовжують розвал України з середини, вони не зупиняються. Хтось бачить іншого президента, який буде так битися з США, Росією, як це робить Зеленський? Я ні. Будь хто інший з тих хто в орбіті просто нас продадуть, можливо швидко і дешево. Що потрібно? Негайно, ще раз НЕГАЙНО!!!!! Призупинити роботу будь, яких політичних сил в Україні і заборонити політичну діяльність в державі до закінчення війни. Застосовувати жорсткі міри до будь, яких ЗМІ, якщо вони не працюють на перемогу України, застосовувати жорсткі міри до політиків, які працюють на розкол суспільства виконуючи плани ворога. За порушення цих норм застосовувати миттєві і жорсткі покарання. Ввести військову економіку та запровадити твердість влади у виконанні цих введень. Все. Не буде цього - буде повторення 1918 ріку і блакитна мрія Москви, а зараз поки що все не дуже ок. Не вішаємо носа, все в наших руках! Бережемо Україну, працюємо на державу. (C) 4 3 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого От воно що...☝️😆 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 9 хвилин тому, миг сказав: хай сам валить. 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз