pump Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 1 час назад, vadimv сказал: Є. Яким чином він отримав громадянство під час війни, якщо (як мені відомо) під час війни його не видають (окрім воєнного злочинця Нєвзорова) Невзоров не получал гражданство Украины, и даже не просил его. Это ответ из его же интервью. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 1 час назад, Александр Аврамчук сказал: за вашою логікою російські агенти в СБУ, неготовність до повномаштабного наступу, здача територій , підрив ГЕС це вина Зеленського і всі казочки про патріотизм мають припинитися. а еще Зеленский разминировал Чонгар... и называл тебя земляным червяком... да-да, желтым земляным червяком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 12 минут назад, pump сказал: кстати, даже если разработка редкоземельных начнется, то не ранее, чем лет эдак через 10-15. сколько бы штаты туда не втюхали бабла. 8 років тому Трамп розписав такуж угоду з Кабулом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 2 хвилини тому, pump сказав: Невзоров не получал гражданство Украины, и даже не просил его. Это ответ из его же интервью. Невзоров внук генерала КГБ, так что гражданство у него одно - Система. Независимо от того что там в бумажках пишут.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 19 хвилин тому, vadimv сказав: Таке саме, як і ваше "за нашими даними" ) Не кажіть маячню, я вам надав посилання на відкриті джерела, які можна перевірити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня (змінено) 7 годин тому, pump сказав: Невзоров не получал гражданство Украины, и даже не просил его. А тот паспорт, который он показывал - это что такое? 6 годин тому, Vinsol2009 сказав: я вам надав посилання на відкриті джерела, які можна перевірити. Якщо можна - перевіряйте ) Буде фотка паспорта Новікова - не буде питань )) Точніше буде питання - де він його взяв. Змінено 1 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 15 хвилин тому, Бездомный сказав: на зе по черзі Настяли, і далі за переліком. Раніше до кабінету не пускали, а тепер прилюдно виштовхали підсрачниками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 4 минуты назад, kim chen lhoran сказал: 8 років тому Трамп розписав такуж угоду з Кабулом. но у нас в стране нет американского контингента. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 3 минуты назад, vadimv сказал: А тот паспорт, котрый он показывал - это что такое? или мы говорим о разных невзоровых, но я паспорта не видел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 1 хвилину тому, pump сказав: или мы говорим о разных невзоровых, но я паспорта не видел Невзоров тот самый, в одном (или даже в двух) своих видосиках он демонстрировал украинский паспорт. Но не факт, что свой ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 13 хвилин тому, pump сказав: И территориально оборонял липецкую фабрику.😄 Кстати, с 2022 г. заяви на отримання украинского гражданства не принимаются, как и само гражданство не выдается иностранцам. не то, что при сучьем потрохе. А как получил военный преступник и нашист.? Оказывается они сами себя убивали, о как. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 11 минут назад, vadimv сказал: Невзоров тот самый, в одном (или даже в двух) своих видосиках он демонстрировал украинский паспорт. Но не факт, что свой ) Да, он что то говорил про троллинг. Кстати, в одном из последних интервью, он сказал, что не донатит на украинскую армию, т.к. на россии остались его родные и близкие, и он не представляет, что бы за его деньги, на его родню летели украинские ракеты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня цікава думка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 35 хвилин тому, pump сказав: с 2022 г. заяви на отримання украинского гражданства не принимаются, как и само гражданство не выдается иностранцам В общем, вероятнее всего у Порошенка адвокатом работает гражданин страны-агрессора. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 33 хвилини тому, pump сказав: а еще Зеленский разминировал Чонгар... и называл тебя земляным червяком... да-да, желтым земляным червяком. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 31 хвилину тому, vadimv сказав: перевіряйте Мені це на потрібно, мені достатньо того, що він робить гарну справу, і робить професійно. Санкції до громадянина, це грубе порушення конституції. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 7 хвилин тому, vadimv сказав: работает Легально, в полном соответствии с украинским законодательством. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня (змінено) 7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Мені це на потрібно, мені достатньо того, що він робить гарну справу, і робить професійно Інші кацапи на постах міністрів діяли не менш гарно і професійно - результат на табло 4 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Легально, в полном соответствии с украинским законодательством. Необучаемые... Змінено 1 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня (змінено) 22 минуты назад, vadimv сказал: В общем, вероятнее всего у Порошенка адвокатом работает гражданин страны-агрессора. син високопосадовця кдбіста ( яка несподіванка ) Змінено 1 березня користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 16 хвилин тому, vadimv сказав: постах міністрів Хто саме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 6 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Хто саме? Азіров Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 37 хвилин тому, vadimv сказав: В общем, вероятнее всего у Порошенка адвокатом работает гражданин страны-агрессора. Так у вас і головний генерал кацап 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня (змінено) Зе привозив Трампу картонний сувенірний пояс Александр Усик прокомментував зустріч Дональда Трампа та Володимира Зеленського. Зеленський на зустріч до Білого дому привіз чемпионський пояс WBC Олександра Усика. « Мої пояси всі у мене вдома. Специальний пояс, мені здається, якийсь. Я знаю, що то за пояс, але нікому нікому ничого не можу сказати. Й не хочу. Змінено 1 березня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 30 хвилин тому, US7IGN сказав: Так у вас і головний генерал кацап Та нє - es.wikipedia.org/wiki/Jefe_de_Estado_Mayor_de_la_Defensa_(España) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня (змінено) 51 минуту назад, US7IGN сказал: Так у вас і головний генерал кацап а у вас ? тувинець ? Змінено 1 березня користувачем Бездомный 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз