vadimv Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Тільки що, Dmitriy_S сказав: З чого ви так вирышили? З ваших дописів про клімат і жінок ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Тільки що, vadimv сказав: З ваших дописів про клімат і жінок ) Згоден. Чом би й ні:-) Я сюди захожу в основному, щоб потролить вас і Бездомного:-)) Це прекрасно, подумую навіть про те, щоб завітать в тему Сщастлівий брак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 1 година тому, hause сказав: цивільний -це ресурс цивільний - це ніхто цивільним потрібно стріляти коліна цивільний не повинен боятися смерті найменша влада дегенератам і вже мозок поплавило у них. мріють про методи 2 світової. послав наху - куля в потилицю - зрадник. цікаво, якщо все таки ресурс добровільно масово піде по мобілізації, і ресурс інтенсивно в бездарних штурмах утилізують, що вони будуть потім робити? ну коли залишаться лише пенсіонери? бо жінки і діти виїдуть. залишаться коти та собаки. Змінено 11 березня користувачем akineo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 5 хвилин тому, akineo сказав: цивільний -це ресурс цивільний - це ніхто цивільним потрібно стріляти коліна цивільний не повинен боятися смерті найменша влада дегенератам і вже мозок поплавило у них. мріють про методи 2 світової. послав наху - куля в потилицю - зрадник. цікаво, якщо все таки ресурс добровільно масово піде по мобілізації, і ресурс інтенсивно в бездарних штурмах утилізують, що вони будуть потім робити? ну коли залишаться лише пенсіонери? бо жінки і діти виїдуть. залишаться коти та собаки. Типовий комплекс жертви. Ресурса достатньо. Ви плачетесь, бо ви і є ресурс. Вам страшно, бо вами командувать буде некомпетентий Дощ, але така судьба ваша, зате виплати будуть, 100%:-) 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 4 часа назад, Dmitriy_S сказал: До речі, моя бабуся-єврейка, була вчителькою російської мови і літератури. Від неї мені дісталася чудова бубліотека повних зібрань Чехова, Горького, Тургеньєва і ще купи російських письменників. Бездомний - ваш вихід:-)))) ну , Чехова навіть я поважаю . Чехов до 12 рочків кацапською не розмовляв . саме тому в радянській шкільній програмі Чехову уваги майже не приділяли А те , що ваша бабця - агентка окупаційної влади - по вас помітно . Змінено 11 березня користувачем Бездомный 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Только за один вчерашний день американский рынок потерял в 10 раз больше, чем США потратили на помощь Украине с 2014 года. Такова цена трампизма. IMG_9661.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 хвилину тому, Бездомный сказав: ну , Чехова навіть я поважаю . Чехов до 12 рочків кацапською не розмовляв . А те , що ваша бабця - агентка окупаційної влади - по вас помітно . І я теж агент? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Обстановка на Курщині Ворог продовжує наступ, наші воїни відходять з боями. Бої йдуть на околиці міста Суджа. Ворог намагався відрізати наше угруповання від кордону, але усі спроби відбиті. Тим не менше ворог створює загрози для окремих наших позицій. Переваги ворога у тактичному та оперативному становищі, перевага у піхоті, дронах, авіації та артилерії ускладнює організацію оборони на проміжних рубіжах. В таких умовах покладатись варто на адекватні рішення командування в оцінці обстановки та визначені завдань та рубежів, які війська можуть ефективно обороняти, щоб переваги тактичної становища перейшли на наш бік. (с) Юрій Бутусовб ФБ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 4 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: Обстановка на Курщині Ворог продовжує наступ, наші воїни відходять з боями. Бої йдуть на околиці міста Суджа. Ворог намагався відрізати наше угруповання від кордону, але усі спроби відбиті. Тим не менше ворог створює загрози для окремих наших позицій. Переваги ворога у тактичному та оперативному становищі, перевага у піхоті, дронах, авіації та артилерії ускладнює організацію оборони на проміжних рубіжах. В таких умовах покладатись варто на адекватні рішення командування в оцінці обстановки та визначені завдань та рубежів, які війська можуть ефективно обороняти, щоб переваги тактичної становища перейшли на наш бік. (с) Юрій Бутусовб ФБ А де згадування Залужного? Якось сумно:-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 20 минут назад, Dmitriy_S сказал: І я теж агент? ви вихованець агента Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 7 хвилин тому, Бездомный сказав: ви вихованець агента Моя бабуся-єврейка померла ще до того, як я народився. Акєла промахнувся:-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Моя бабуся-єврейка померла ще до того, як я народився. Акєла промахнувся:-) То коли будуть будуть вибори в Україні?) Хтось говорив, що весною))) Змінено 11 березня користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Моя бабуся-єврейка померла ще до того, як я народився. Акєла промахнувся:-) через "плече" добила Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 46 минут назад, SergiyUA сказал: Только за один вчерашний день американский рынок потерял в 10 раз больше, чем США потратили на помощь Украине с 2014 года. Такова цена трампизма. IMG_9661.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 12 хвилин тому, XL.pro сказав: То коли будуть будуть вибори в Україні?) Хтось говорив, що весною))) Та я ж поправив останній раз. Плюс два-три місяці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Дональд Трамп заявил о введении дополнительных 25% пошлин на сталь и алюминий из Канады, доведя общую ставку до 50%. Это связано с введением провинцией Онтарио 25% тарифа на поставки электроэнергии в США. Новые пошлины вступят в силу 12 марта. Также Трамп угрожает ввести пошлины на канадские авто, которые уничтожат отрасль. По его словам, единственный разумный способ для Канады урегулировать вопрос о взаимных пошлинах - стать 51-м штатом США. Нова кепка Трампа) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 51 хвилину тому, Бездомный сказав: ну , Чехова навіть я поважаю . Чехов до 12 рочків кацапською не розмовляв . Брешете. Ви Чехова навіть Бєжин луг не читали:-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Брешете. Ви Чехова навіть Бєжин луг не читали:-) знущаєтеся ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 4 минуты назад, SergiyUA сказал: Дональд Трамп заявил о введении дополнительных 25% пошлин на сталь и алюминий из Канады, доведя общую ставку до 50%. Это связано с введением провинцией Онтарио 25% тарифа на поставки электроэнергии в США. Новые пошлины вступят в силу 12 марта. Также Трамп угрожает ввести пошлины на канадские авто, которые уничтожат отрасль. По его словам, единственный разумный способ для Канады урегулировать вопрос о взаимных пошлинах - стать 51-м штатом США. Нова кепка Трампа) Красота. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oam Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ви Чехова навіть Бєжин луг не читали му-му написав тургєнєв, а пямтнік чомусь пушкіну )) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Щось тиша по перемовинам з США Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 9 хвилин тому, Бездомный сказав: знущаєтеся ? Провіряю:-) А ви, батєнька, таки не кацап:))) Змінено 11 березня користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Провіряю:-) А ви, батєнька, таки не кацап:))) та робили з мене кацапа всією системою доводиться витчавлювати з себе все життя Змінено 11 березня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Дрони припинили постачання нафти до угорщини нафтогоном Дружба 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 13 хвилин тому, oam сказав: му-му написав тургєнєв, а пямтнік чомусь пушкіну )) Бо Пушкін був чорний, blm forever:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз