US7IGN Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня www.bbc.com/news/articles/c0q198zyppqo Курська все 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня (змінено) 37 минут назад, US7IGN сказал: www.bbc.com/news/articles/c0q198zyppqo Курська все кажуть , сша допомагали кацапам , зрадивши Україну , остаточно заплямувавши обличча дяді сема чому кацапська гауляйтерка грігян тимошонка , яка прем'єркою свідомо нищила українське ракетобудування , досі не висить на гіляці ? Змінено 17 березня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня 10 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: И откуда вы все знаете Шо не бот то стратег. Не нужно быть стратегом, чтобы предвидеть, что шут и на троне короля будет продолжать чудить, как он это делал и всю предшествующую жизнь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня 7 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Единственное, что меня радует, что подобные экземпляры в реале ни на что не влияют. Пустое место, одним словом. Естественно, зелёные идиоты необучаемы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня 8 хвилин тому, US7IGN сказав: www.bbc.com/news/articles/c0q198zyppqo Курська все И кто бы мог подумать, да? А я предупреждал... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Естественно, зелёные идиоты необучаемы. Та при чём тут зе Вы страну ненавидите. 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня 8 хвилин тому, Бездомный сказав: кажуть сша допомагали кацапам , зрадивши Україну чому кацапська гауляйтерка грігян тимошонка досі не висить на гіляці ? А блазень чому не висить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: И кто бы мог подумать, да? А я предупреждал... Идиот в квадрате с манией величия 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня Только что, Vitaliy67 сказал: Идиот в квадрате с манией величия Вечно всем недовольный пенс. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня 10 хвилин тому, Бездомный сказав: кажуть сша допомагали кацапам , зрадивши Україну Щоб б було, якби штати не дали ні цента ні патрона з 2022? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня Тільки що, Vitaliy67 сказав: Та при чём тут зе Вы страну ненавидите. Я презираю идиотов, ненависть слишком сильное чувство. Это идиоты избрали гетьманом клоуна во время войны. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня Тільки що, Vitaliy67 сказав: Вечно всем недовольный пенс. На пенсию ещё не заработал, пока работаю. Клон решил, что в 60 лет рано выходить на пенсию. Желательно в 63 и сразу сдохнуть, чтобы не нагружать пенсионный фонд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня Мне вот тоже непонятно, зачем была нужна курская операция?? Я понимаю ворвались, спалили с десяток деревень, повесили полицаев, прокуроров и ушли. А смысл сейчас пробросать технику, которой больше никто не даст?? 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня 9 хвилин тому, DimaF сказав: Мне вот тоже непонятно, зачем была нужна курская операция?? Я понимаю ворвались, спалили с десяток деревень, повесили полицаев, прокуроров и ушли. А смысл сейчас пробросать технику, которой больше никто не даст?? найкращу техніку, найкращі підрозділи. думаю, на сході країни толку від них було би більше. менше би територій здали. 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня Сдают по полной.. hromadske.ua/svit/241531-ssha-vyrishyly-vyyty-z-miznarodnoyi-hrupy-iaka-rozsliduye-zlochyny-ahresiyi-proty-ukrayiny-nyt?traffic_source=ukr.net 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: найкращу техніку, найкращі підрозділи. думаю, на сході країни толку від них було би більше. менше би територій здали. Задумка була гарна і успіх теж був. Але стратеги виходили з того що переможе Байден Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня 14 минут назад, Александр Аврамчук сказал: найкращу техніку, найкращі підрозділи. думаю, на сході країни толку від них було би більше. менше би територій здали. Я думаю, на форуме даже Дощ имеет ограниченную информацию в этом вопросе. Остальные не знают ни целей, ни задействованных сил, ни потерь с двух сторон. 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня 29 минут назад, US7IGN сказал: Задумка була гарна і успіх теж був. Але стратеги виходили з того що переможе Байден Но уже 2 месяца Трамп, который явно против нас, и времени хватало на нормальный выход. Чего ждали?? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня (змінено) 2 минуты назад, DimaF сказал: Но уже 2 месяца Трамп, который явно против нас, и времени хватало на нормальный выход. Чего ждали?? мабуть не очікували , що трампампамп настільки відверто цинічно знехтує обличчам дяді сема дорогий урок Змінено 17 березня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня 44 хвилини тому, DimaF сказав: Мне вот тоже непонятно, зачем была нужна курская операция?? 1. перенесення війни на територію ворога - зтерли Суджу, а не Суми. 2. демонстрація, що червоні лінії насправді є коричневими. 3. відтягування сил і засобів з інших напрямків - попередження наступу на Запоріжжя, гальмування наступу в Донецькій області. ті ж самі підрозділи могли б зтерти на нашій території, як зтерли в контрнаступі 2023 зі значно меншим ефектом. 11 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня 1 минуту назад, outdoor24 сказал: 1. перенесення війни на територію ворога - зтерли Суджу, а не Суми. 2. демонстрація, що червоні лінії насправді є коричневими. 3. відтягування сил і засобів з інших напрямків - попередження наступу на Запоріжжя, гальмування наступу в Донецькій області. ті ж самі підрозділи могли б зтерти на нашій території, як зтерли в контрнаступі 2023 зі значно меншим ефектом. Не спорю, и даже согласен. Но 2 месяца предательства ни на что не намекали?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня 2 хвилини тому, DimaF сказав: Но 2 месяца предательства ни на что не намекали?? можливо затримка згортання була пов'язана з планами використати це, як фактор впливу у переговорах. але ж ви спитали для чого операція, а не чому пізно згортають. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня 8 годин тому, Vinsol2009 сказав: Я не в курсе, мне пох. Главное, что он профессионально дрочит плесень. Кацап профессионально дрочит твою страну, а тебе пох. В принципе - ничего удивительного. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня (змінено) В Венгрии проведут референдум по вопросу присоединения Украины к Европейскому союзу. Об этом заявил премьер-министр Венгрии Виктор Орбан при общении с журналистами по окончании саммита ЕС в Брюсселе. "Полагаю, нам нужно серьезно отнестись к вопросу членства Украины в ЕС. Сейчас невозможно принять ответственное решение на этот счет, и я не хочу, чтобы это решение принималось через головы людей. Поэтому мы инициируем голосование по вопросу вхождения Украины в состав сообщества. Мы проведем его по аналогии с национальными консультациями - быстро и просто", - указал Орбан. "Нам нужно знать, насколько люди готовы пожертвовать своими интересами ради дальнейшей поддержки Украины", - заключил он. Змінено 17 березня користувачем Akademik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня (змінено) 36 хвилин тому, outdoor24 сказав: 1. перенесення війни на територію ворога - зтерли Суджу, а не Суми. 2. демонстрація, що червоні лінії насправді є коричневими. 3. відтягування сил і засобів з інших напрямків - попередження наступу на Запоріжжя, гальмування наступу в Донецькій області. ті ж самі підрозділи могли б зтерти на нашій території, як зтерли в контрнаступі 2023 зі значно меншим ефектом. не помітив я гальмування наступу на донеччині, що говорить про те, що нічого вони суттево не відтягнули . мабуть задумка така була але не справдилася. сили застосовані на курщині, якби були настосовані на інших напрямках, хіба не могли гальмувати наступ на інших напрямках? толку від демонстрації кольору ліній. що це довело? те, що можна наступати на територію Росії. але потім відступити? і толку від цієї демонстрації? показали що слабо відібрати у Росії шматок території. Змінено 17 березня користувачем Александр Аврамчук 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз