Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, XL.pro сказав:

До чи після рейдерства?)

Менше читайте Бездомного на ніч 😉

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, XL.pro сказал:

Правильно назвати, правильно зрозуміти (с)

1. Крадуть місцеві та росіяни.

2. Між 2014 та 2022 р було 8 років, що заважало відновити Донецьк?

3. В Криму не було бойових дій, але: "Денег нет, но вы держитесь" (с)

1.

*местных у бюджетного потока осталось мало

*до местных поток доходит уже чуть урезанным в мск 

2.

*В 14-22 Донецк был в статусе Сомали + какие-никакие боевые действия. С момента принятия в расею пошлО бабло. Пока на глобальные вещи - дороги(при Украине столько не строилось), все инж сети и тд - замена водопроводов, канализацией, электросетей(при Украине столько не делалось)

*С 22г многое сделано в забытым богом дырах типа Амвросиевки, Харцызска(гуглите общественные пространства), окраины Донецка(напр парк Горького) и тд

Про Мариуполь и говорить нечего - набережная, парки и тд

3. Сгоняйте в Крым и посмотрите))

Уже сделано гораздо больше, чем 1991-2014. Стройки, дороги, инфраструктура, общественные пространства. Качество последних выше, чем в Донецке. Исполнителей туда присылают более квалифицированных.

Я там бываю раз 7-8 в год - каждый раз что-то новое, на фото выше попал милютинский парк в Алупке - сделали практически с нуля, сам город привели в порядок, раньше(при Украине) это был маленький запущенный, грязный городишко возле Воронцовского дворца. Сейчас и по старой части города приятно пройтись и парк дворца в порядке и другие места на окраине приятные.

• Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Потрошитель сказав:

1.

2.

*В 14-22 Донецк был в статусе Сомали + какие-никакие боевые действия. С момента принятия в расею пошлО бабло. Пока на глобальные вещи - дороги(при Украине столько не строилось), все инж сети и тд - замена водопроводов, канализацией, электросетей(при Украине столько не делалось)

*С 22г многое сделано в забытым богом дырах типа Амвросиевки, Харцызска(гуглите общественные пространства), окраины Донецка(напр парк Горького) и тд

Уже сделано гораздо больше, чем 1991-2014. Стройки, дороги, инфраструктура, общественные пространства. Качество последних выше, чем в Донецке. Исполнителей туда присылают более квалифицированных.

Я там бываю раз 7-8 в год - каждый раз что-то новое, на фото выше попал милютинский парк в Алупке - сделали практически с нуля, сам город привели в порядок, раньше(при Украине) это был маленький запущенный, грязный городишко возле Воронцовского дворца. Сейчас и по старой части города приятно пройтись и парк дворца в порядке и другие места на окраине приятные.

Вы все врете (с)

v-variant.com.ua/u-tsentri-vyvchennia-okupatsii-rozpovily-iak-unyknuty-prymusovoi-mobilizatsii-na-tot-donechchyny-i-luhanshchyny/

• Хаха 1
Посилання на коментар

52 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Там вже обмірковують над тим, що б дозволити відстріли бездомних собак. / А може це спроба заохочення для декого вирушити на СВО?😶

Краще б за своїми дивилися...

sud.ua/uk/news/publication/327454-deputaty-predlagayut-izmeneniya-v-ugolovnyy-kodeks-otnositelno-boevogo-immuniteta

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Потрошитель сказав:

1.

2.

1. Нічого собі, за 8 років в Криму зробили цілий парк)))))) В Ірпені (навіть не обласний центр) за рік парк відкрили))) 

"Денег нет, но вы держитесь" - то, напевно, Мєдвєдєв ІПСО проводив))))

2. Як насправді Росія "відновлює" окупований Маріуполь

www.radiosvoboda.org/a/tse-prosto-kartynka-yak-naspravdi-rosiya-vidnovlyuye-okupovanyy-mariupol/33173614.html

P.S. Не знаю на кого розраховані ваші байки

• Дякую 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

10 хвилин тому, XL.pro сказав:

насправді Росія "відновлює" окупований Маріуполь

Насправді там багато контрастів :lol:

Посилання на коментар

4 часа назад, Потрошитель сказал:

1.

2.

в НДР ( гугліть , що це  таке )  , кацапія теж вкладалася , як у виставкову вітрину.

щоб  совдепівському  офіцеру окупанту  потрапити  служити до ндр , треба було не аби яку волохату лапу мати , або чималеньку мзду "на гору" передати .

а потім кацапія  звідти лихоманково тікала  , втрачаючи капці .

а Берлін для кацапів був не меньш сакральний за Даунецьк чи Херсонес - Севастополь , хіба що не сакральніший за Київ - який мав - тобто вролодів  усіма  городами  руськими .

та що я кажу - Київ , Херсонес - Севастополь , Даунецьк та Харків ,  кацапи тоді теж кинули напрізволяще .

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

31 минуту назад, XL.pro сказал:

P.S. Не знаю на кого розраховані ваші байки

Не на вас) 

вас, упоротых, ждёт ваше тцк - а дальше дело техники)

п.с. больше прогуливайтесь на свежем воздухе - врачи рекомендуют 

Змінено користувачем Потрошитель
  • Хаха 1
Посилання на коментар

33 минуты назад, Потрошитель сказал:

Не на вас) 

те , що у вас особисто - імунітет від місцевих людоловів , не означає , що у всіх інших  місцевих  такий самий імунітет .

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 години тому, Потрошитель сказав:

но даже в этих условиях есть положительные сдвиги 

Прієзжайте к нам на Колиму?

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Потрошитель сказав:

Не на вас) 

Ви ще надієтеся, що в Україні залишилися малороси? 

Посилання на коментар

1 годину тому, DimaF сказав:

А могли бы сдавать солдатам НАТО☝️

Нах они нужны солдатам НАТО те квартиры в Ивано-Франковске.

Я свою нашим сдаю за коммуналку.

Посилання на коментар

1 година тому, XL.pro сказав:

До чи після рейдерства?)

Що поробиш, у адвоката така робота - захищати мерзоту. Правда, не всі адвокати на це погоджуються. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Ви ще надієтеся, що в Україні залишилися малороси? 

у Дніпрі ждунів - пердунів  - як лайна у сортирі . 

нажаль , нещодавно у тому вкотре переконався .

• Сумно 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

Що поробиш, у адвоката така робота - захищати мерзоту. Правда, не всі адвокати на це погоджуються. 

якби ж то  захищати - відмазувати .

"відмазувати"  - то не   синонім  слову "захищати"

Посилання на коментар

19 хвилин тому, Бездомный сказав:

щоб офіцеру потрапити  служити до ндр , треба було не аби яку волохату лапу мати , або чималеньку мзду "на гору" передати .

Бред.

Была постоянная ротация.

Практически не возможно было попасть служить в свой город, принцип экстерриториальности соблюдался неукоснительно.

После ГДР обычно север или Дальний Восток, потом академия, чтобы получить повышение.

• Лайк 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар

30 хвилин тому, Потрошитель сказав:

Не на вас) 

п.с. больше прогуливайтесь на свежем воздухе - врачи рекомендуют 

Я молодший за вас, тому щодо "тільки ранкових стояків" та "лікарів" самі самі самі))).

• Хаха 1
Посилання на коментар

32 минуты назад, Бездомный сказал:

та що я кажу - Київ , Херсонес - Севастополь , Даунецьк та Харків , куацапи тоді теж кинули напрізволяще .

Тоді вони були ніби мудрішими - аж ніяк не хотіли ділитись західносибірськими нафтогазовими авуарами, типу "что твое  - то наше, а что мое - то мое." 

А єльціна вже тоді зписували в "утіль", бував тоді якраз на маскве,то біля кремля ходили в будній день демонстрації с плакатиками - "Єльцин - похмельцин"

Посилання на коментар

7 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Тоді вони були ніби мудрішими - аж ніяк не хотіли ділитись західносибірськими нафтогазовими авуарами, типу "что твое  - то наше, а что мое - то мое." 

А єльціна вже тоді зписували в "утіль", бував тоді якраз на маскве,то біля кремля ходили в будній день демонстрації с плакатиками - "Єльцин - похмельцин"

я ще застав  путін-проєбутін - так кацапи звали вовіка , поки вважали ого провідником  політики Єльцина 

Посилання на коментар

11 минут назад, XL.pro сказал:

Я молодший за вас, тому щодо "тільки ранкових стояків" та "лікарів" самі самі самі))).

Я знаю, что вы младше, поэтому и рекомендую тцк - таких как вы ищут днём с огнём, потужно та незламно захыстыте краину вид агрэсора - вы ж настоящий патриот 

Ниче не понял по поводу только утренних стояков) 

• Хаха 1
Посилання на коментар

40 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Практически не возможно было попасть служить в свой город, принцип экстерриториальности соблюдался неукоснительно.

После ГДР обычно север или Дальний Восток, потом академия, чтобы получить повышение.

Деколи бувало якби - сначала лишения - потом повышение! Знайома була розповідала, що десь там - в місцях прілічно удаленных оффіцерськи  законні супружниці просіювали вермішель після набігів малокультурних міккі-маусів, ібо не олень, до ягеля не догребешься

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Потрошитель сказав:

Я знаю, что вы младше, поэтому и рекомендую тцк - таких как вы ищут днём с огнём, потужно та незламно захыстыте краину вид агрэсора - вы ж настоящий патриот 

Ниче не понял по поводу только утренних стояков) 

Зустрічна пропозиція. Вступайте в добровольчі батальйони ЛДНРівців потужно захистіть Бамбас)))). Ви чоловік кремезний, досвідчений, вмієте вбивати. Матушка Расія вас не забуде))). 

P.S. Лікарів і пов'язані з цим проблеми залиште собі)))😉

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 час назад, Потрошитель сказал:

Уже сделано гораздо больше, чем 1991-2014.

Вы непроходимо тупы....))

Парки, скверы и прочее ничто по сравнению легальным статусом.

Вы будите вечной Абхазией пока там будет рашка...

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...