US7IGN Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 6 хвилин тому, XL.pro сказав: До чи після рейдерства?) Менше читайте Бездомного на ніч 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 1 час назад, XL.pro сказал: Правильно назвати, правильно зрозуміти (с) 1. Крадуть місцеві та росіяни. 2. Між 2014 та 2022 р було 8 років, що заважало відновити Донецьк? 3. В Криму не було бойових дій, але: "Денег нет, но вы держитесь" (с) 1. *местных у бюджетного потока осталось мало *до местных поток доходит уже чуть урезанным в мск 2. *В 14-22 Донецк был в статусе Сомали + какие-никакие боевые действия. С момента принятия в расею пошлО бабло. Пока на глобальные вещи - дороги(при Украине столько не строилось), все инж сети и тд - замена водопроводов, канализацией, электросетей(при Украине столько не делалось) *С 22г многое сделано в забытым богом дырах типа Амвросиевки, Харцызска(гуглите общественные пространства), окраины Донецка(напр парк Горького) и тд Про Мариуполь и говорить нечего - набережная, парки и тд 3. Сгоняйте в Крым и посмотрите)) Уже сделано гораздо больше, чем 1991-2014. Стройки, дороги, инфраструктура, общественные пространства. Качество последних выше, чем в Донецке. Исполнителей туда присылают более квалифицированных. Я там бываю раз 7-8 в год - каждый раз что-то новое, на фото выше попал милютинский парк в Алупке - сделали практически с нуля, сам город привели в порядок, раньше(при Украине) это был маленький запущенный, грязный городишко возле Воронцовского дворца. Сейчас и по старой части города приятно пройтись и парк дворца в порядке и другие места на окраине приятные. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 4 хвилини тому, Потрошитель сказав: 1. *местных у бюджетного потока осталось мало *до местных поток доходит уже чуть урезанным в мск 2. *В 14-22 Донецк был в статусе Сомали + какие-никакие боевые действия. С момента принятия в расею пошлО бабло. Пока на глобальные вещи - дороги(при Украине столько не строилось), все инж сети и тд - замена водопроводов, канализацией, электросетей(при Украине столько не делалось) *С 22г многое сделано в забытым богом дырах типа Амвросиевки, Харцызска(гуглите общественные пространства), окраины Донецка(напр парк Горького) и тд Про Мариуполь и говорить нечего - набережная, парки и тд 3. Сгоняйте в Крым и посмотрите)) Уже сделано гораздо больше, чем 1991-2014. Стройки, дороги, инфраструктура, общественные пространства. Качество последних выше, чем в Донецке. Исполнителей туда присылают более квалифицированных. Я там бываю раз 7-8 в год - каждый раз что-то новое, на фото выше попал милютинский парк в Алупке - сделали практически с нуля, сам город привели в порядок, раньше(при Украине) это был маленький запущенный, грязный городишко возле Воронцовского дворца. Сейчас и по старой части города приятно пройтись и парк дворца в порядке и другие места на окраине приятные. Вы все врете (с) v-variant.com.ua/u-tsentri-vyvchennia-okupatsii-rozpovily-iak-unyknuty-prymusovoi-mobilizatsii-na-tot-donechchyny-i-luhanshchyny/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 52 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Там вже обмірковують над тим, що б дозволити відстріли бездомних собак. / А може це спроба заохочення для декого вирушити на СВО?😶 Краще б за своїми дивилися... sud.ua/uk/news/publication/327454-deputaty-predlagayut-izmeneniya-v-ugolovnyy-kodeks-otnositelno-boevogo-immuniteta Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 11 хвилин тому, Потрошитель сказав: 1. *местных у бюджетного потока осталось мало *до местных поток доходит уже чуть урезанным в мск 2. *В 14-22 Донецк был в статусе Сомали + какие-никакие боевые действия. С момента принятия в расею пошлО бабло. Пока на глобальные вещи - дороги(при Украине столько не строилось), все инж сети и тд - замена водопроводов, канализацией, электросетей(при Украине столько не делалось) *С 22г многое сделано в забытым богом дырах типа Амвросиевки, Харцызска(гуглите общественные пространства), окраины Донецка(напр парк Горького) и тд Про Мариуполь и говорить нечего - набережная, парки и тд 3. Сгоняйте в Крым и посмотрите)) Уже сделано гораздо больше, чем 1991-2014. Стройки, дороги, инфраструктура, общественные пространства. Качество последних выше, чем в Донецке. Исполнителей туда присылают более квалифицированных. Я там бываю раз 7-8 в год - каждый раз что-то новое, на фото выше попал милютинский парк в Алупке - сделали практически с нуля, сам город привели в порядок, раньше(при Украине) это был маленький запущенный, грязный городишко возле Воронцовского дворца. Сейчас и по старой части города приятно пройтись и парк дворца в порядке и другие места на окраине приятные. 1. Нічого собі, за 8 років в Криму зробили цілий парк)))))) В Ірпені (навіть не обласний центр) за рік парк відкрили))) "Денег нет, но вы держитесь" - то, напевно, Мєдвєдєв ІПСО проводив)))) 2. Як насправді Росія "відновлює" окупований Маріуполь www.radiosvoboda.org/a/tse-prosto-kartynka-yak-naspravdi-rosiya-vidnovlyuye-okupovanyy-mariupol/33173614.html P.S. Не знаю на кого розраховані ваші байки 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 7 минут назад, US7IGN сказал: Краще б за своїми дивилися... Чим далі в ліс - тим більше дров! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 10 хвилин тому, XL.pro сказав: насправді Росія "відновлює" окупований Маріуполь Насправді там багато контрастів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня (змінено) 4 часа назад, Потрошитель сказал: 1. *местных у бюджетного потока осталось мало *до местных поток доходит уже чуть урезанным в мск 2. *В 14-22 Донецк был в статусе Сомали + какие-никакие боевые действия. С момента принятия в расею пошлО бабло. Пока на глобальные вещи - дороги(при Украине столько не строилось), все инж сети и тд - замена водопроводов, канализацией, электросетей(при Украине столько не делалось) *С 22г многое сделано в забытым богом дырах типа Амвросиевки, Харцызска(гуглите общественные пространства), окраины Донецка(напр парк Горького) и тд Про Мариуполь и говорить нечего - набережная, парки и тд 3. Сгоняйте в Крым и посмотрите)) Уже сделано гораздо больше, чем 1991-2014. Стройки, дороги, инфраструктура, общественные пространства. Качество последних выше, чем в Донецке. Исполнителей туда присылают более квалифицированных. Я там бываю раз 7-8 в год - каждый раз что-то новое, на фото выше попал милютинский парк в Алупке - сделали практически с нуля, сам город привели в порядок, раньше(при Украине) это был маленький запущенный, грязный городишко возле Воронцовского дворца. Сейчас и по старой части города приятно пройтись и парк дворца в порядке и другие места на окраине приятные. в НДР ( гугліть , що це таке ) , кацапія теж вкладалася , як у виставкову вітрину. щоб совдепівському офіцеру окупанту потрапити служити до ндр , треба було не аби яку волохату лапу мати , або чималеньку мзду "на гору" передати . а потім кацапія звідти лихоманково тікала , втрачаючи капці . а Берлін для кацапів був не меньш сакральний за Даунецьк чи Херсонес - Севастополь , хіба що не сакральніший за Київ - який мав - тобто вролодів усіма городами руськими . та що я кажу - Київ , Херсонес - Севастополь , Даунецьк та Харків , кацапи тоді теж кинули напрізволяще . Змінено 3 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня (змінено) 31 минуту назад, XL.pro сказал: P.S. Не знаю на кого розраховані ваші байки Не на вас) вас, упоротых, ждёт ваше тцк - а дальше дело техники) п.с. больше прогуливайтесь на свежем воздухе - врачи рекомендуют Змінено 3 квітня користувачем Потрошитель 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня (змінено) 33 минуты назад, Потрошитель сказал: Не на вас) вас, упоротых, ждёт ваше тцк - а дальше дело техники) те , що у вас особисто - імунітет від місцевих людоловів , не означає , що у всіх інших місцевих такий самий імунітет . Змінено 3 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 4 години тому, Потрошитель сказав: но даже в этих условиях есть положительные сдвиги Прієзжайте к нам на Колиму? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 5 хвилин тому, Потрошитель сказав: Не на вас) вас, упоротых, ждёт ваше тцк - а дальше дело техники) Ви ще надієтеся, що в Україні залишилися малороси? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 1 годину тому, DimaF сказав: А могли бы сдавать солдатам НАТО☝️ Нах они нужны солдатам НАТО те квартиры в Ивано-Франковске. Я свою нашим сдаю за коммуналку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 1 година тому, XL.pro сказав: До чи після рейдерства?) Що поробиш, у адвоката така робота - захищати мерзоту. Правда, не всі адвокати на це погоджуються. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 4 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Ви ще надієтеся, що в Україні залишилися малороси? у Дніпрі ждунів - пердунів - як лайна у сортирі . нажаль , нещодавно у тому вкотре переконався . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня (змінено) 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Що поробиш, у адвоката така робота - захищати мерзоту. Правда, не всі адвокати на це погоджуються. якби ж то захищати - відмазувати . "відмазувати" - то не синонім слову "захищати" Змінено 3 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 19 хвилин тому, Бездомный сказав: щоб офіцеру потрапити служити до ндр , треба було не аби яку волохату лапу мати , або чималеньку мзду "на гору" передати . Бред. Была постоянная ротация. Практически не возможно было попасть служить в свой город, принцип экстерриториальности соблюдался неукоснительно. После ГДР обычно север или Дальний Восток, потом академия, чтобы получить повышение. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 30 хвилин тому, Потрошитель сказав: Не на вас) вас, упоротых, ждёт ваше тцк - а дальше дело техники) п.с. больше прогуливайтесь на свежем воздухе - врачи рекомендуют Я молодший за вас, тому щодо "тільки ранкових стояків" та "лікарів" самі самі самі))). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 32 минуты назад, Бездомный сказал: та що я кажу - Київ , Херсонес - Севастополь , Даунецьк та Харків , куацапи тоді теж кинули напрізволяще . Тоді вони були ніби мудрішими - аж ніяк не хотіли ділитись західносибірськими нафтогазовими авуарами, типу "что твое - то наше, а что мое - то мое." А єльціна вже тоді зписували в "утіль", бував тоді якраз на маскве,то біля кремля ходили в будній день демонстрації с плакатиками - "Єльцин - похмельцин" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня (змінено) 7 минут назад, kim chen lhoran сказал: Тоді вони були ніби мудрішими - аж ніяк не хотіли ділитись західносибірськими нафтогазовими авуарами, типу "что твое - то наше, а что мое - то мое." А єльціна вже тоді зписували в "утіль", бував тоді якраз на маскве,то біля кремля ходили в будній день демонстрації с плакатиками - "Єльцин - похмельцин" я ще застав путін-проєбутін - так кацапи звали вовіка , поки вважали ого провідником політики Єльцина Змінено 3 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 11 минут назад, XL.pro сказал: Я молодший за вас, тому щодо "тільки ранкових стояків" та "лікарів" самі самі самі))). Я знаю, что вы младше, поэтому и рекомендую тцк - таких как вы ищут днём с огнём, потужно та незламно захыстыте краину вид агрэсора - вы ж настоящий патриот Ниче не понял по поводу только утренних стояков) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня (змінено) 40 минут назад, Vinsol2009 сказал: Практически не возможно было попасть служить в свой город, принцип экстерриториальности соблюдался неукоснительно. После ГДР обычно север или Дальний Восток, потом академия, чтобы получить повышение. Деколи бувало якби - сначала лишения - потом повышение! Знайома була розповідала, що десь там - в місцях прілічно удаленных оффіцерськи законні супружниці просіювали вермішель після набігів малокультурних міккі-маусів, ібо не олень, до ягеля не догребешься Змінено 3 квітня користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 5 хвилин тому, Потрошитель сказав: Я знаю, что вы младше, поэтому и рекомендую тцк - таких как вы ищут днём с огнём, потужно та незламно захыстыте краину вид агрэсора - вы ж настоящий патриот Ниче не понял по поводу только утренних стояков) Зустрічна пропозиція. Вступайте в добровольчі батальйони ЛДНРівців потужно захистіть Бамбас)))). Ви чоловік кремезний, досвідчений, вмієте вбивати. Матушка Расія вас не забуде))). P.S. Лікарів і пов'язані з цим проблеми залиште собі)))😉 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 1 час назад, Потрошитель сказал: Уже сделано гораздо больше, чем 1991-2014. Вы непроходимо тупы....)) Парки, скверы и прочее ничто по сравнению легальным статусом. Вы будите вечной Абхазией пока там будет рашка... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз