Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Чустую, Бездомний + Акадємік - контент-мейкери на наступні кілька сторінок:)

Не знаю як з телефона другого в ігнор додати :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

не все ж твої токсичні отруйні какахи під катом пропускати

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

16 минут назад, Бездомный сказал:

най  лишається  на згадку про минулі часи , коли Булгакова я вважав гарним письменником .

Общался я с одним человеком из Сум. Он сказал что Булгаков плох так как в Белой гвардии высмеял националистов.

А я вот думаю так это Булгаков в наши времена не жил как бы он Стерненок и Ганулов бы изобразил.

Как Гавнул (непридатный до службы по состоянию здоровья) избивает какого то одесского фитнес-тренера выводит его в крови, садит в бус тцк. Затем тренера в лесу ночью привязанного к дереву насилуют и убивают. И Гавнул в обращении к нации говорит "так будет с каждым"

Думаю Булгаков такое изобразил бы мастерски, но слава богу сейчас есть другие средства и медиа и народ все помнит.

Змінено користувачем Akademik
  • Лайк 1
Посилання на коментар

19 часов назад, Akademik сказал:

Общался я с одним человеком из Сум. Он сказал что Булгаков плох так как в Белой гвардии высмеял националистов.

нє-нє - там звичайний андрофаг детектед - оповідання 

Я убил 

Булгаков  - нацист - рафінований нацист  людожер

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

8 минут назад, Dmitriy_S сказал:

не, я все. Работы много. Так ...случайно зашел на форум и увлекся. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Akademik сказав:

не, я все. Работы много. Так ...случайно зашел на форум и увлекся. 

До іспитів на дискурсмонгера готуєтесь? Поганенько поки виходить, але нічого, навчитеся:))

Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

До іспитів на дискурсмонгера готуєтесь? Поганенько поки виходить, але нічого, навчитеся:))

пелевенщиков тут еще не хватало. испоганил пво неокрепшие умы своими высерами в перерывах между принятием грибов. Лучше уж булгаков...

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Akademik сказав:

пелевенщиков тут еще не хватало. испоганил пво неокрепшие умы своими высерами в перерывах между принятием грибов. Лучше уж булгаков...

-морфинист...

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

20 часов назад, Akademik сказал:

краще  -  брати Грім , Андерсен , Кіплінг , Марк Твен , Джек Лондон ,  Артур  Конан  Дойль , Герберт Велс - та багато чого , аби не кацапською. 

кацапською - Чехов , але Чехов - українець . 

www.ukrlib.com.ua/world/printit.php?tid=10688

• Лайк 1
Посилання на коментар

30 минут назад, vadimv сказал:

-морфинист...

свідомий  людожер - обжираловка знаменитою "осетриною першої свіжості"  у Грибоєдові відбувалася у розпал Голодомору

• Лайк 1
Посилання на коментар

Трамп знатно накинув на вентилятор) 

"Багато наших союзників і друзів святкують 8 травня як День перемоги, але ми зробили набагато більше, ніж будь-яка інша країна, для досягнення переможного результату у Другій світовій війні. Цим я перейменовую 8 травня на День Перемоги у Другій світовій війні та 11 листопада на День Перемоги у Першій світовій війні. Ми виграли обидві війни, ніхто й близько не був такий, як ми за силою, хоробрістю чи військовим блиском. Але ми ніколи нічого не святкуємо — це тому, що в нас більше немає лідерів, які знають, як це робити! Ми знову почнемо святкувати наші перемоги".

Зараз ця заява порве на шмаття рашистів. Але кращого подарунку на 9 травня путін і не міг отримати) Не впевнений, що Трамп розуміє, що подібними заявами він витанцьовує лезгинку на всіх фантомних травмах росіян, які вже давно живуть у спотвореному світі історичних міфів. Для яких не їх досягнення важливіше власного жалюгідного життя. 

Це такий смачний харчок в обличчя путіну, який не можна було навмисно вигадати. Тут прекрасно все, починаючи з того, що друзі і союзники святкують 8 травня. Відповідно хто святкує в інший день - не друзі і не союзники). Відверта пропаганда про виграш у Другій світовій війні (та й у Першій). Це брехня і пропаганда, оскільки перемога ця спільна, а не окремої країни чи народу. 

Зізнаюся, я давно чекав, коли ці два фейкомета - Трамп і путін - перетнуться на полі історії. Але уявити що це буде так потужно, навіть не міг) Вигаданому "русскаму миру" нанесений удар у вигляді викраденої перемоги у війні.  Відійду в бік, подивлюся на жабу та гадюку) (С)

photo_2025-05-02_09-23-54.jpg

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

3 часа назад, Бездомный сказал:

страта Стерненка на річницю подій 2 травня руками кацапощелопної дрочки  радянського ахвіцера  - це відповідь кацапів за генерал лейтенанта  москалика ?

вже й темники в змі заготовили ?

З.І.

на стрілецькій підготовці баби - торпеди   кацапи , як зазвичай , зекономили - як це на них схоже -  я за всю строкову службу в радянській армії аж три патрони з ак 74  вистрелив .

Знайомий в стройбаті - взагалі жодного патрону не вистрелив , навіть до рук автомата не брав .

Yigal Levin

12 ч.  · 

Женщина, которая стреляла сегодня в Стерненко, как сообщается, арендовала комнату в жилом комплексе, где живет и сам Сергей, и вела за ним слежку.

То есть это — спланированная, долгоиграющая акция, и я слишком стар, чтобы верить в совпадения.

Видимо, ее активировали из спячки аккурат для того, чтобы хоть как-то ответить на ликвидацию генерала Москалика.

К теме профи/не профи — мол, будь это спец, там было бы три трупа — просто отмечу: убийца попала.

То есть покушение удалось.

Но вот только пуля прошла на вылет, да еще и попав так, что не задела никаких жизненно важных органов.

Стерненку повезло — сегодня он родился второй (точнее, третий) раз.

И да, повезло и одному из сотрудников СБУ — пуля также попала в цель, только, как говорится, с нюансом: прошила лишь одежду.

То есть не важно, профи или не профи — пули таки достигли цели.

Просто Бог тасанул тут свои кости.

Как я уже писал сегодня: Стерненку — сил и выздоровления.

А остальным лучше не расслабляться и оставаться начеку.

Русские, кусая локти от досады, что фортуна в этот раз оказалась не на их стороне, вполне могут психануть и активировать другие свои "консервы".

Ведь им как-то нужно перебить медийный эффект качественных и, главное, уже серийных ликвидаций в РФ.

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

стосовно того , що кацапська щелепа  формує свідомість андрофага людожера , не залежно від рівню освіти .

з 37  хвилини  - і це професор :crazy:

і він - розумний людожер - правильно каже - таких кацапів , які вони  без маски ,  Захід сприймати не буде , що б там не понапідписував тампампам , а маска вже злетіла остаточно

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бездомный сказав:

Yigal Levin

12 ч.  · 

Женщина, которая стреляла сегодня в Стерненко, как сообщается, арендовала комнату в жилом комплексе, где живет и сам Сергей, и вела за ним слежку.

То есть это — спланированная, долгоиграющая акция, и я слишком стар, чтобы верить в совпадения.

Видимо, ее активировали из спячки аккурат для того, чтобы хоть как-то ответить на ликвидацию генерала Москалика.

К теме профи/не профи — мол, будь это спец, там было бы три трупа — просто отмечу: убийца попала.

То есть покушение удалось.

Но вот только пуля прошла на вылет, да еще и попав так, что не задела никаких жизненно важных органов.

Стерненку повезло — сегодня он родился второй (точнее, третий) раз.

И да, повезло и одному из сотрудников СБУ — пуля также попала в цель, только, как говорится, с нюансом: прошила лишь одежду.

То есть не важно, профи или не профи — пули таки достигли цели.

Просто Бог тасанул тут свои кости.

Как я уже писал сегодня: Стерненку — сил и выздоровления.

А остальным лучше не расслабляться и оставаться начеку.

Русские, кусая локти от досады, что фортуна в этот раз оказалась не на их стороне, вполне могут психануть и активировать другие свои "консервы".

Ведь им как-то нужно перебить медийный эффект качественных и, главное, уже серийных ликвидаций в РФ.

Маячня собача. Рівень кацапських спецслужб достатній, щоб ліквідувати Стерненка. Так само, як і українських генералів. Питання в тому, чи потрібно це їм? Чи зовсім навпаки? 

• Лайк 5
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Маячня собача. Рівень кацапських спецслужб достатній, щоб ліквідувати Стерненка. Так само, як і українських генералів. Питання в тому, чи потрібно це їм? Чи зовсім навпаки? 

хотіли б ліквідувати не промахнулись би. 

• Лайк 3
Посилання на коментар

"Прозріння" Банкової

Зеленський увів санкції проти Арестовича.

1. Спочатку еталонну мразь виростили в політичну фігуру. При чому таку суттєву, яка заколисувала українських громадян, зривала мобілізацію ще у 2022 році та підігравала російським наративам. Більше того — до дня вторгнення радила слухачам розпаковувати тривожні валізки.

2. Дали мразі можливості заробити в статусі "сеніор едвайзер" — чи як там його підписували в медіа.

3. Дати мразі еталонно втекти, щоб вона у США підігравала проросійській повісточці.

4. Героїчно боремся з нею санкціями і робимо вигляд, що мразь не моя)

UPD. Це всіх політиків також стосується. Спочатку спонсорують всяких х*8сосів, як лідерів суспільних думок, бо буцімто в медіа і піарі розуміють — потім вигрібає вся країна таких зірочок. 

Джерело: https://censor.net/ua/b3550013

original.jpg

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

18 часов назад, Dmitriy_S сказал:

та да - рівень космічний - тобто  рогозінський , і  взагалі  легко  могли Київ за два - три дні , просто Київ виявився "старый и не нужный"   , і саме тому кацапи здійснили  з під - Києва   жест доброї волі 

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Бездомный сказав:

та да - рівень космічний , і  взагалі  легко  могли Київ за два - три дні , просто Київ виявився "старьій и не нужньій"   , і саме тому кацапи здіснили  жест доброї волі 

Якби кацапи тоді не пішли самі, бої під Києвом йшли б і по сьогоднішній день. Хоча до чого тут це до спецслужб - хз. Ліквідація в них завжди була на рівні ще з часів СРСР. А враховуючи купу кротів і консерв в Україні на всіх рівнях, то організація проблеми не складе.

• Дякую 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Бездомный сказав:

та да - рівень космічний , і  взагалі  легко  могли Київ за два - три дні , просто Київ виявився "старьій и не нужньій"   , і саме тому кацапи здіснили  жест доброї волі 

Ти ще забув написати - "по стамбульським домовленостям". Зазвичай, вони так пояснюють "жесть доброї молі".

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Вячеслав63 сказал:

Ти ще забув написати - "по стамбульським домовленостям". Зазвичай, вони так пояснюють "жесть доброї молі".

на ду ли ?

Посилання на коментар

Я так розумію, держава вирішила поправити трошки свої справи за рахунок людей, які збирали та збирають кошти на потреби військових.
Фінмоніторінг під 1 травня починає вимагати надати дохєра документів, які в принципі не можливі, якщо не мати окремого бухгалтера. 
Поки що за термін з 1.12.2024. Думаю, потім підуть далі заглиблюватися в історію.
Тому виживуть тільки великі фонди. Судячи з усього з ними погоджували і під них і писали.
Особливо цікава вимога надати письмові запити від військових частин на надання допомоги.
- "документи під які здійснюється збір коштів ( лист замовлення від ЗСУ та/або інших
структурних підрозділів, письмову згоду отримувача гуманітарної допомоги на її одержання або сертифікат кінцевого споживача з відмітками державних органів/ письмові звернення державних органів, акти прийому-передачі товару/матеріальних цінностей);
- документи що розкривають мету використання коштів, що надходять на рахунки /картки в
цілях здійснення благодійної діяльності"-
І як завжди, всі ці "листи щастя" надіслані заднім числом. В основному 25.04. Термін подачи документів 10 робочих днів з моменту відправлення.
Все що ви або вас просили по телефону, не рахується. Все що ви оплатили на карти або на рахунки, не рахується. Все що ви скинули на карти військовим які не могли закрити збір не рахується. Все що передали без актів теж.
Цікаво, військові теж будуть платити податки за кошти які збирали на картки, або їм закидували для того щоб самі купили потрібне?
Ремонт корчів, запчастини, пальне, то теж по версії нацбанку не катить. Р. Доник

photo_2025-05-02_11-00-47.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Akademik сказав:

Как Гавнул (непридатный до службы по состоянию здоровья) избивает какого то одесского фитнес-тренера выводит его в крови, садит в бус тцк. Затем тренера в лесу ночью привязанного к дереву насилуют и убивают. И Гавнул в обращении к нации говорит "так будет с каждым"

Правда, отой фітнес-тренер прилюдно обматюкав нашого військового і побажав усім нашим захисникам смерті. Тож,якщо виховну роботу з такими "кадрами" не проводить СБУ, цей тягар вимушено бере на себе активне суспільство.

• Лайк 2
  • Конфуз 1
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

27 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

хотіли б ліквідувати не промахнулись би.

Тётя не промахнулась

Посилання на коментар

35 минут назад, Бездомный сказал:

стосовно того , що кацапська щелепа  формує свідомість андрофага людожера , не залежно від рівню освіти .

з 37  хвилини  - і це професор :crazy:

і він - розумний людожер - правильно каже - таких кацапів , які вони  без маски ,  Захід сприймати не буде , що б там не понапідписував тампампам

Теж дивився багато його відосів, але стосовно до математики. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...