sergio Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 24 минуты назад, US7IGN сказал: по ходу стає зрозумілим звідки взявся Махно і ті хто воювали проти всіх. питання - що воно дало Україні? Питання, де взяти нового Махна?! арЕстович на цю роль явно не підходить. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 8 хвилин тому, sergio сказав: Питання, де взяти нового Махна?! арЕстович на цю роль явно не підходить. 😎 мабуть ТЦК його ще не впіймали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 годину тому, akineo сказав: поліція і тцк вже давно проти народу. причому самі ж є частиною народу. ладно, якщо б робота була така, але ж явне зловживання службовим положенням, використання тцк для заробітків, усунення конкурентів і багато чого цікавого ще. Але ж звичайний громадянин повинен неухильно виконувати свій обов'язок і бігти в тцк добровільно, бо інакше ти ворог для держави. Так це ж просто виконавці, вони діють за наказом чи з дозволу тих, хто їми керує. Так що логічний ланцюжок про тих, хто проти народу, я б продовжив на трохи вищій рівень. Але це небезпечно.Можна дійти до висновку, що Україна таки вся в окупації. Так що користуйтеся цим обережно, порушувати двоємисліє суворо заборонено! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 4 минуты назад, US7IGN сказал: мабуть ТЦК його ще не впіймали Я все ж таки маю надію, якщо не нового Махна то на фон Штауффенберга. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) Цитата Вперше у світі український морський дрон збив бойовий літак У Чорному морі морська платформа Magura від ГУР і СБУ дістала російський Су-30. Просто ракетою — з води в небо. Кажуть, літак падав красиво. І це все — неподалік Новоросійська, де росіяни намагаються сховати залишки флоту. Су30.MP4 Сумний росіянин: Цитата Видео сбития Су-30СМ с украинского БЭК при помощи установленной на него ракеты Р-73 в акватории Черного моря. Прямое следствие отправки дорогущей авиации с пилотами для стрельбы из пушки по воробьям. Змінено 3 травня користувачем DmiVady 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 31 хвилину тому, sergio сказав: Я все ж таки маю надію, якщо не нового Махна то на фон Штауффенберга. Хто як не ви? З вашими-то навиками...:)) Впевнений, ви можете зробити навіть більше. Можете почати з шалаша в Албанії 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 47 минут назад, Dmitriy_S сказал: Так це ж просто виконавці, вони діють за наказом чи з дозволу тих, хто їми керує. Так що логічний ланцюжок про тих, хто проти народу, я б продовжив на трохи вищій рівень. Але це небезпечно.Можна дійти до висновку, що Україна таки вся в окупації. Так що користуйтеся цим обережно, порушувати двоємисліє суворо заборонено! Окупація має бути повною. Славнозвісні угоди так і не показують на загал. Ну ніяк. Схоже навіть голосування буде всліпу. Можна зробити висновки, що гарантій країні там рівно нуль, проте є чиїсь персональні. Ратифіковуйте, воюйте до останнього українця - потім прийдуть нужні дяді, завезуть пакистанців - і націй землі вольній новій побудують незламну і потужну країну мрій зеленскава. 2 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 23 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Хто як не ви? З вашими-то навиками...:)) Впевнений, ви можете зробити навіть більше. Можете почати з шалаша в Албанії Що я особисто з того буду мати?! Чисто з патріотичних міркувань. 😎 Пи. Си. В Албанії не потрібні шалаші, в пішій доступності завжди один з 60 тис бункерів Ходжі.😺 Змінено 3 травня користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 годину тому, sergio сказав: Спіймали як заброньовано, але потім ВЛК, на колінці виписали свіжий воєнник і в учебку. Я не выключаю, що якщо мене піймають можуть подерти мій воєнник піджака і виписати новий на якогось стрільця. ну от в оберіг у кого доступ є? тцк ж можуть вносити зміни в оберіг? була бронь, оп і нема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 1 час назад, DmiVady сказал: Су30.MP4 13 \u041c\u0411 · 0 загрузок Сумний росіянин:Прямое следствие отправки дорогущей авиации с пилотами для стрельбы из пушки по воробьям. тільки горобці виявилися з іклами та пазурами - хижі , цезаря кунікова заклювали , а тепер от літачок кросівоє - голлівуд такого дива ще не показував - от цікаво , яке вони про цю війну кіно зніматимуть - надто багато чого можна показати лишень в конетексті цієї війни Змінено 3 травня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 12 хвилин тому, sergio сказав: Що я особисто з того буду мати?! Чисто з патріотичних міркувань. 😎 Пи. Си. В Албанії не потрібні шалаші, в пішій доступності завжди один з 60 тис бункерів Ходжі.😺 Владу, бляха, владу! Влада - це сильно крутіше, ніж гроші. Це вам не мідь з телевізорів здавати на метал. А якщо і здавати, то сотнями тисяч тон. Цитата Єврея питають: — Що б ви зробили, якби стали царем? — Якби я став царем, я б жив краще царя! — Чому? — Я б ще й трішечки шив. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 час назад, DmiVady сказал: дістала російський Су-30 Круто! Даже видео есть) А свинсобаки как всегда говна в рот набрали, и написали: "павредили самалёт",пару царапин, ничего сирьёзного... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 3 минуты назад, DimaF сказал: Круто! Даже видео есть) А свинсобаки как всегда говна в рот набрали, и написали: "павредили самалёт",пару царапин, ничего сирьёзного... я не укакался , а усрался . а ето круто (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 13 минут назад, akineo сказал: ну от в оберіг у кого доступ є? тцк ж можуть вносити зміни в оберіг? була бронь, оп і нема. Та на днях тільки новину читав, що викрили злочину групу що за гроші вносила зміни в ел. реєстр військовозобов"язаних. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 34 хвилини тому, murava сказав: Окупація має бути повною. Славнозвісні угоди так і не показують на загал. Ну ніяк. Схоже навіть голосування буде всліпу. Можна зробити висновки, що гарантій країні там рівно нуль, проте є чиїсь персональні. Ратифіковуйте, воюйте до останнього українця - потім прийдуть нужні дяді, завезуть пакистанців - і націй землі вольній новій побудують незламну і потужну країну мрій зеленскава. Не треба так забігати наперед. Стратегічне мислення - це антиукраїнська діяльність. Дайте номер гарячої лінії ТЦК, цього пана треба терміново запакувати:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Не треба так забігати наперед. Стратегічне мислення - це антиукраїнська діяльність. Дайте номер гарячої лінії ТЦК, цього пана треба терміново запакувати:) Про єврейські наміри знищити українців і завезли пакестанців заперечень немає?)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 26 хвилин тому, Бездомный сказав: тільки горобці виявилися з іклами та пазурами - хижі кросівоє - голлівуд такого дива ще не показував - от цікаво , яке вони про цю війну кіно зніматимуть - надто багато чого можна показати лишень в конетексті цієї війни тільки замість українців будуть мега патріотичні США. і обов'язково негр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 4 хвилини тому, XL.pro сказав: Про єврейські наміри знищити українців і завезли пакестанців заперечень немає?)))) Українці мене влаштовують сильно більше. Пакистанців ну його нахєр, вону й ракети із говна і палок можуть зробити, не кажучи вже про копію калаша Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 20 хвилин тому, sergio сказав: Та на днях тільки новину читав, що викрили злочину групу що за гроші вносила зміни в ел. реєстр військовозобов"язаних. 😺 ну ось і привід анулювати всі бронювання, і прогнати знову в 5й раз через влк. і повністю придатних штурмовиків буде все більше і більше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 7 минут назад, akineo сказал: ну ось і привід анулювати всі бронювання, і прогнати знову в 5й раз через влк. і повністю придатних штурмовиків буде все більше і більше. Через місяць їх буде як мінімум на мільйон більше. До початку літа всі "обмежено придатні" мають перепройти влк для визначення ступеня придатності. Хто не встиг чи не зміг оформити паралельно групу - стануть безмежно придатними просто по факту відсутності влк , що дасть змогу тцк знову збирати донати. Змінено 3 травня користувачем murava 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 16 минут назад, Dmitriy_S сказал: Українці мене влаштовують сильно більше. Пакистанців ну його нахєр, вону й ракети із говна і палок можуть зробити, не кажучи вже про копію калаша Навіть атомну бімбу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 10 хвилин тому, murava сказав: Через місяць їх буде як мінімум на мільйон більше. До початку літа всі "обмежено придатні" мають перепройти влк для визначення ступеня придатності. Хто не встиг чи не зміг оформити паралельно групу - стануть безмежно придатними просто по факту відсутності влк , що дасть змогу тцк знову збирати донати. Я вас прошу, судячи з того, що я читаю у хвейсбуці, ВЛК не справляються, в чергу вже записують на липень. Так що перенесуть. Баранів не можна загоняти стадом, це небезпечно, вони можуть вийти з-під контролю. Як казав товариш Гетьманьцев, гуся треба їбати так, щоб він не кричав:) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 12 минут назад, murava сказал: Через місяць їх буде як мінімум на мільйон більше. До початку літа всі "обмежено придатні" мають перепройти влк для визначення ступеня придатності. Хто не встиг чи не зміг оформити паралельно групу - стануть безмежно придатними просто по факту відсутності влк , що дасть змогу тцк знову збирати донати. + перевірки вишів. Халявщиків і звідти попруть, або знову обілетять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 11 хвилин тому, Gonchik сказав: + перевірки вишів. Халявщиків і звідти попруть, або знову обілетять. ну мобілізація це не стільки про оборону, а більше про бізнес. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Схоже травневі шашлики скасовуються: Президент України Володимир Зеленський назвав ініціативу президента Росії Володимира Путіна про перемир'я на три дні до 9 травня театральною постановкою. Він відкинув пропозицію Путіна. Про це Зеленський сказав у суботу, 3 травня, під час спілкування з журналістами. Хоча в Госдепа є ще кілька днів показати де взуттєва крамниця ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз