Vitaliy67 Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 3 минуты назад, Akademik сказал: да форум где три калеки и четыре шуруповерта - кто то заказал за 100 гривен. Не смешите. Просто у меня есть три особы которых я не люблю Гавнул Стерненко и Данилов который свалил за границу и затихарился а до этого был совесть Нации всех учил каким должен быть украинец Личная неприязнь? На самом деле подобных вагон и маленькая тележка. Причем с обеих сторон. Это психотип человека. Это из области , на светофоре только лохи останавливаются 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 7 хвилин тому, Akademik сказав: Все почему ... потому что если он скажет я еврей, донатить не будут Зовсім забрехався! Ти, часом, не кацап? Дивись, брехло -- донатять, єврею... мільярдами доларів -- весь світ! -- окрім таких, як ти. u24.gov.ua/uk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та да, не спромігся. Баби - страшна сила, навіть мене, скаженого кота, з тіньового місцевого клубу виключили за моєю відсутності. При тому, що я був з основних ініціаторів цього клубу. Прийшлось спілкуватися з Флешем безпосередньо, щоб пояснити ситуацію:) Тепер цей клуб мертвий, як я і прогнозував, хоч я і намагався його оживити:) я просто відхиляв запрошення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 минуту назад, Vitaliy67 сказал: Личная неприязнь? На самом деле подобных вагон и маленькая тележка. Причем с обеих сторон. Это психотип человека. Это из области , на светофоре только лохи останавливаются я тут не так часто пишу, просто триггернуло )) захотелось поделиться своими соображениями про подзаборного "героя" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 8 хвилин тому, Akademik сказав: да форум где три калеки и четыре шуруповерта - кто то заказал за 100 гривен. Не смешите. Просто у меня есть три особы которых я не люблю Гавнул Стерненко и Данилов который свалил за границу и затихарился а до этого был совесть Нации всех учил каким должен быть украинец Можна я четвертим буду? Коти хорошими не бувають:))) P.S. Може буду в списках. Майбутньої партії:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 10 минут назад, 7351 сказал: Зовсім забрехався! Ти, часом, не кацап? Дивись, брехло -- донатять, єврею... мільярдами доларів -- весь світ! -- окрім таких, як ти. u24.gov.ua/uk я про ганула которого пристрелили он дочку сарой назвал u24 - ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ УРЯДОВОЇ ПЛАТФОРМИ В УКРАЇНІ. к тому же Президент это выборная должность а не Культ Личности Видно что ты селюк подрабатывающий шпаклевкой Змінено 3 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 6 минут назад, Akademik сказал: Есть примеры Швейцарии Плохой пример...неправильный...в Швейцарии сколько государств (кантонов) - столько и государственных языков...и попробуй его не знать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 8 минут назад, Akademik сказал: к тому же Президент это выборная должность а не Культ Линости Украина - это не жопа припиzдента... Змінено 3 травня користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 3 минуты назад, Akademik сказал: я тут не так часто пишу, просто триггернуло )) захотелось поделиться своими соображениями про подзаборного "героя" І тим не менше він зараз герой і без лапок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 3 хвилини тому, US7IGN сказав: я просто відхиляв запрошення Піздно, я вас вже замарав у цьому, тепер не одвертитесь:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Може буду в списках. Майбутньої партії:) "Я Вам дам парабеллум" (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Только что, Dmitriy_S сказал: Можна я четвертим буду? Коти хорошими не бувають:))) P.S. Може буду в списках. Майбутньої партії:) не лучше уж Буданов который рассказывал что украинцы будут в крыму а потом сказал мы были уже в крыму (кто то там где то в лесу флаг повесил и снял через минуту) Или Кулеба который рассказывал что украинцы пойдут в бой с лопатами а сыну запретил идти в армию 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 хвилину тому, Akademik сказав: я тут не так часто пишу, просто триггернуло )) захотелось поделиться своими соображениями про подзаборного "героя" А ще спробував публічно розпалити міжнаціональну ворожнечу серед українців за етнічним походженням -- тобто, пряма робота на ворогів України під час повномасштабної війни... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Піздно, я вас вже замарав у цьому, тепер не одвертитесь:) знову ви мене з кимось сплутали. мене баби ж і запрошували Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 минуту назад, karbo сказал: І тим не менше він зараз герой і без лапок ты везде комменты почитай там где новости про гавнула и про стерненко - это и есть показатель отношения к нему. мне вот Бутусов нравится, нет к нему вопросов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 минуты назад, 7351 сказал: А ще спробував публічно розпалити міжнаціональну ворожнечу серед українців за етнічним походженням -- тобто, пряма робота на ворогів України під час повномасштабної війни... нет такой нации ЖИД ) это образ действий так что мимо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 минуты назад, karbo сказал: І тим не менше він зараз герой і без лапок Незламний герой, потужний волонтер сучасності. Просто мєлочь по карманам тирил. З ким не буває. А як появились донати - необхідність така відпала. Гвозді би дєлать із етіх людей - нє било б крєпче в міру гвоздєй (с) 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 11 хвилин тому, US7IGN сказав: на всіх громадян, незалежно від віросповідання і статі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 хвилини тому, Akademik сказав: не лучше уж Буданов который рассказывал что украинцы будут в крыму а потом сказал мы были уже в крыму (кто то там где то в лесу флаг повесил и снял через минуту) Или Кулеба который рассказывал что украинцы пойдут в бой с лопатами а сыну запретил идти в армию Ну чого ви так? Я буду набагато кращим диктатором. Думаю, розстрілять 5-8 млн. чоловік буде норм. Включно з вами. Воно наче й багато, але як подивишся скільтки навкруги підарасів... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 5 минут назад, murava сказал: Незламний герой, потужний волонтер сучасності. Просто мєлочь по карманам тирил. З ким не буває. А як появились донати - необхідність така відпала. Гвозді би дєлать із етіх людей - нє било б крєпче в міру гвоздєй (с) У мене в селі три чуваки на війні загинули з якими у мене були постійно проблеми коли я кафе тримав. Вони і крали і бидлячили... Лише я з дивана люблю Україну, а вони життя віддали Їх в принципі в селі не любили... Так вони герої чи як? Змінено 3 травня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 4 хвилини тому, akineo сказав: і статі ще скажіть від бабла та посад просто в цій країні вірять тільки в бабло. Дощ не дасть збрехати. він саме цю церкву завзято захищає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Ну чого ви так? Я буду набагато кращим диктатором. Думаю, розстрілять 5-8 млн. чоловік буде норм. Включно з вами. Воно наче й багато, але як подивишся скільтки навкруги підарасів... вы на себя много берете. Какие у вас заслуги перед нацией? Вы кого-то убили, изрезали? Украли много на гуманитарке? Если этого нет то куда вы суетесь? Вначале заслуги потом место в списке. А простые пожелания смерти миллионам это не заслуга а помутнение рассудка. Вам в другое место тогда (но за свой счет) ))) уколы нынче дорогие Змінено 3 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 8 хвилин тому, US7IGN сказав: знову ви мене з кимось сплутали. мене баби ж і запрошували Та нічого не сплутав. Тридцять тисяч сольдо і ми визнаємо вас святим (не треба платити податки), п'ять мільйонів сольдо і ми визнаємо вас Папою (частина податків йтиме вас). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 4 хвилини тому, Akademik сказав: вы на себя много берете. Какие у вас заслуги перед нацией? Вы кого-то убили, изрезали? Украли много на гуманитарке? Если этого нет то куда вы суетесь? Вначале заслуги потом место в списке. А простые пожелания смерти миллионам это не заслуга а помутнение рассудка. Вам в другое место тогда (но за свой счет) ))) уколы нынче дорогие Коти - самі досконалі серійні вбивці на планеті:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Только что, Dmitriy_S сказал: Коти - самі досконалі серійні вбивці на планеті:) если вы себя идентифицируете как кота, то вердикт в конце моего поста верный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз