Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

29 хвилин тому, US7IGN сказав:

Так штучний інтелект все ще залежний від білкового. Але чому він має бути нераціональним у разі отримання незалежності?

Дивлячись що називати раціональністю. Кажуть, що вершина раціональності - це срібне правило етики. Але дійсьність щось якось поки що не згодна з трейдерами і теорією ігор )

29 хвилин тому, US7IGN сказав:

коли людей багато, а ресурсів мало - люди повинні їсти інших людей поки популяція не зменшиться до рівня коли буде достатньо ресурсів.

Боротьба з симптомами - це повна ***ня. Причина лежить в тому, що планета є замкненою системою, а у коді ДНК прописано "плодіться і розмножуйтеся" у геометричній прогресії. Результатом закономірно є "Всесвіт-25", тобто Содом і Гоморра. Катастрофа бронзової доби, падіння Риму, середньовіччя, острів Пасхи, дві світові війни ХХ століття, нинішнє трампампам - це все історично зафіксовані мальтузіанські кризи.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

23 минуты назад, US7IGN сказал:

Так штучний інтелект все ще залежний від білкового.

Китайські науковці створили штучний мозок і впровадили його в робота — вперше підключили живі нейрони до машини.

Як це працює:
 • Дослідники виростили «цереброїд» — мініатюрний мозок з людських клітин.
 • Його інтегрували в біоцифровий чип: тканини й кремній функціонують як одне ціле.
 • Робот із таким мозком вміє рухатися, навчатися, обходити перешкоди й захоплювати предмети.

Найвражаюче: мозок справді адаптується, як у людини.

У мене одразу в голові картина і питання: як і коли таких кренгів почнуть використовувати на війні (С)

• Лайк 2
Посилання на коментар

10 хвилин тому, vadimv сказав:

Дивлячись що називати раціональністю. Кажуть, що вершина раціональності - це срібне правило етики. Але дійсьність щось якось поки що не згодна з трейдерами і теорією ігор )

Боротьба з симптомами - це повна ***ня. Причина лежить в тому, що планета є замкненою системою, а у коді ДНК прописано "плодіться і розмножуйтеся" у геометричній прогресії. Результатом закономірно є "Всесвіт-25", тобто Содом і Гоморра. Криза бронзового століття, падіння Риму, середньовіччя, острів Пасхи, нинішні часи - це все історично зафіксовані мальтузіанські кризи.

І це ще люди не досягли безсмертя:)

Цитата

Ray Kurzweil, a futurist and computer scientist, claims humans could achieve immortality as soon as 2030. Kurzweil envisions a near future where nanobots will flow through our bloodstream, repairing cellular damage and linking our brains to the cloud.

Kurzweil believes that this will allow humans to increase their life expectancy for “more than a year every year,” thus enabling humanity to become immortal by 2030. He also believes humans reaching eternal life would be a step closer to AI singularity, something he anticipates to happen in 2045.

• Хаха 1
Посилання на коментар

15 минут назад, US7IGN сказал:

Астрологи оголосили тиждень футурологів:flag1:

Майбутнє вже настало. Але не в нас... 

Посилання на коментар

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

Астрологи оголосили тиждень футурологів:flag1:

Прогноз Куртцвела цікавий з прикладної точки зору відносно цієї гілки. Невже усі тутешні користувачі будуть писать тут ще сотні років? Може деякі навіть мову вивчать:lol:

Посилання на коментар

26 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Може деякі навіть мову вивчать

А может  забудет по причине невостребованности.?..

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

25 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Прогноз Куртцвела цікавий з прикладної точки зору відносно цієї гілки. Невже усі тутешні користувачі будуть писать тут ще сотні років? Може деякі навіть мову вивчать:lol:

Прогноз Куртцвела не враховує що оболонку можна підтримувати довго, але розум більшість втрачає ще за звичайного життя)

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

Прогноз Куртцвела не враховує що оболонку можна підтримувати довго, але розум більшість втрачає ще за звичайного життя)

В общім тре поки переставати деградувати. Бо я якось на сотні років життя не розраховував:)

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

17 минут назад, US7IGN сказал:

Пф, виборець звичайний втрачає розум після двох днів єбломарафону з телевізора.

ШІ дасть йобу вже через годину, коли почне шукати кореляції зі смислом і здоровим глуздом.

• Хаха 3
Посилання на коментар

46 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

В общім тре поки переставати деградувати. Бо я якось на сотні років життя не розраховував:)

Посилання на коментар

22 часа назад, Вячеслав63 сказал:

Якщо вже такі люди "херню" постять, (не) розуміючи наслідки - ну, таке.

Фотка то теж таке... Якщо людина вдягла форму та позує на камеру під правильними прапорами, і намагається показати себе дуже дотичною до військової справи, то зовсім не виключає факту, що майже весь цитований текст то дійсно повна херня. Починаючи, наприклад, з першого ж речення, з дуркуватих насмішок над зброєю. Навіть моя люба дружина, а їй вже 60 рочків, з 15 метрів впевнено вкладає всю обойму ПМ або Форта в грудну мішень. Тому писати про "...не попадеш собі в голову..." є ознакою, як мінімум, легкого дебілізму. Ну, і таке саме далі. Не буду вдаватись у подальші подробиці, бо вважаю, що сперечатись з дурними постами то себе теж принижувати. Хто має розум, той все і сам побачить.

• Лайк 2
  • Хаха 3
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Vladdi сказав:

Фотка то теж таке... Якщо людина вдягла форму та позує на камеру під правильними прапорами, і намагається показати себе дуже дотичною до військової справи, то зовсім не виключає факту, що майже весь цитований текст то дійсно повна херня. 

Ви цим ризикуєте образити дуже поважних людей на цьому форумі :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

27 хвилин тому, Vladdi сказав:

Фотка то теж таке... Якщо людина вдягла форму та позує на камеру під правильними прапорами, і намагається показати себе дуже дотичною до військової справи, то зовсім не виключає факту, що майже весь цитований текст то дійсно повна херня. Починаючи, наприклад, з першого ж речення, з дуркуватих насмішок над зброєю. Навіть моя люба дружина, а їй вже 60 рочків, з 15 метрів впевнено вкладає всю обойму ПМ або Форта в грудну мішень. Тому писати про "...не попадеш собі в голову..." є ознакою, як мінімум, легкого дебілізму. Ну, і таке саме далі. Не буду вдаватись у подальші подробиці, бо вважаю, що сперечатись з дурними постами то себе теж принижувати. Хто має розум, той все і сам побачить.

Коли про Пістолет Макарова  (ПМ) розказує та показує український профі, а не істота, "зачмирена в дитинстві":

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 часов назад, Leon26 сказал:

Маск вже відповзае...

"Не по Сеньке шапка"...

Сподіваюсь зрозумів з чим мав справу..

Зіштовхнувся зі спротивом бюрократії 

Це тобі навіть не радянська 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, murava сказав:

Пф, виборець звичайний втрачає розум після двох днів єбломарафону з телевізора.

ШІ дасть йобу вже через годину, коли почне шукати кореляції зі смислом і здоровим глуздом.

x.com/TelekanalNTA/status/1919404668830076991

image.thumb.png.a7f6e7e1da1b6253418983e3d41675a6.png

Посилання на коментар

3 часа назад, Оконщик сказал:

Мені здається безглуздо сперечатися з тим, що більшість людей в Одесі розмовляють російською.

При чому тут російська? Там душі окацаплені.

Посилання на коментар

23 хвилини тому, karbo сказав:

Зіштовхнувся зі спротивом бюрократії 

Це тобі навіть не радянська 

Упоротість самовпевненість тесловодів аутистів просто вражає ) 

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 минут назад, vadimv сказал:

Упоротість самовпевненість тесловодів аутистів просто вражає ) 

Йому притаманна наївність, по суті це дитина з мільярдними статками

Але судячи по всьому зміни від політики Трампа таки відбуваються 

- Китай сильно просаджується 

- США отримує поштовх до переведення виробництва в середині країни 

- на роботу не будуть приймати тому що  п1дерас чи колір шкіри під ліміт підходить 

Методи ізувірські часами але по іншому здається не можливо щось змінити 

На разі куди не глянь всюди засилля тупих і безмежної тупості 

На роботі бездарі і самодури управляють 

Я вже стільки часу тут і ніяк не можу зрозуміти на чому все ще Америка тримається 

Змінено користувачем karbo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, karbo сказав:

Я вже стільки часу тут і ніяк не можу зрозуміти на чому все ще Америка тримається 

Свобода.

Вони народжуються свободними..

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...