Dmitriy_S Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 2 хвилини тому, рыбак сказав: Тут ведь заковыка в том, что этот ответчик , под действием вина, может говорить то, что считает правдой , а не Правду. Т.е свое мнение . Если не ошибаюсь, то это вы приводили пример с обезьянами , бананами и холодной водой- как , теоретически может формироваться стереотип мышления или шаблон , ну то есть " правда" То Вадім любить цей приклад приводити. Якщо говорити за істину, вона взагалі може не існувати в нашій реальності. Наприклад, якщо ми живемо в симуляції. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 11 минут назад, Tochkin сказал: І відразу відключити подальше навчання. Це вже вирішувати замовнику чи розробнику Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 8 минут назад, Tochkin сказал: lol, не буде. Бо такої задачи не буде у замовників та володарів ШІ. ) Не будет( справедлив) с точки зрения государства ( власти) или человека ? Наверное вопрос наивный. И ответ на него вполне очевиден. По сути, власть определяет или определит справедливость для каждого, с точки зрения Права, например. Тогда зачем нам в судьях люди, если в программу ИИ можно ввести данные . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: Це допоки ШІ не вийде з-під контролю і не захопить владу:) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня Європейський Союз офіційно оголосив про намір виділити майже 1,9 мільярда євро на військову підтримку України. Зокрема, у Львові відбулася церемонія підписання Угоди про виплату другого траншу прибутків від заморожених російських активів між Європейським Союзом та Королівством Данія, Королівством Нідерланди, Французькою Республікою, Італійською Республікою. «Це історичне рішення, адже зброя для України буде закуплена за рахунок прибутків від заморожених російських активів через Європейський фонд миру», — підкреслив Денис Шмигаль. Він зазначив, що 1 мільярд євро з виділеної суми буде спрямовано на закупівлю зброї за так званою «данською моделлю» — безпосередньо в українських виробників, що не лише посилює обороноздатність, а й стимулює економіку та інновації в ОПК. Також, за словами Прем’єр-міністр, ще понад 600 мільйонів євро буде направлено на артилерію та боєприпаси, а понад 200 мільйонів євро — на посилення української ППО. «Щиро дякуємо Європейському Союзу за це далекоглядне рішення, лідерство та підтримку. Особлива вдячність Данії, Франції, Нідерландам та Італії, які реалізовуватимуть закупівлі української зброї на суму 1 мільярд євро. Разом — сильні. Разом забезпечимо справедливий мир для України й безпеку для всієї Європи», — підкреслив Денис Шмигаль. www.kmu.gov.ua/news/yes-spriamovuie-1-miliard-ievro-na-zakupivliu-ukrainskoi-zbroi-za-danskoiu-modelliu-premier-ministr?v=681deba9c421c 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 8 минут назад, Dmitriy_S сказал: То Вадім любить цей приклад приводити. Якщо говорити за істину, вона взагалі може не існувати в нашій реальності. Наприклад, якщо ми живемо в симуляції. Вадим, это тот который мешок с днк или который кошка, а то я запутался кто или что мне отвечало(а)?..Вы предлагаете убрать с обихода слово " истина"? Как же мы тогда будет отделять где ложь ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня Я вірно зрозумів, що виробництво форми в Китаї плюс доставка (логістика) в Україну коштує дешевше ніж виробництво в самій Україні? Чи все набагато простіше тому що Піднебесна швидше та якісніше вирішує питання… відкатів? Позывной Кот Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня Зараз вам форумний ШІ (штатний ібанько) пришле пояснювальну бригаду, з картинками ))) 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 10 хвилин тому, рыбак сказав: Вадим, это тот который мешок с днк или который кошка, а то я запутался кто или что мне отвечало(а)?..Вы предлагаете убрать с обихода слово " истина"? Как же мы тогда будет отделять где ложь ? Так, Вадім - це той, котрий мішок з ДНК:)) А я кот:) А навіщо вам істина? Істина - це нудно і сумно. Світ брехні набагато веселіший і цікавіший:))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня Только что, Dmitriy_S сказал: Так, Вадім - це той, котрий мішок з ДНК:)) А я кот:) А навіщо вам істина? Істина - це нудно і сумно. Світ брехні набагато веселіший і цікавіший:))) У меня есть кот, я с ним тоже , иногда, разговариваю, но вот не знаю , как вести диалог с мешком.Как у вас это получается?..Может во лжи жить и веселее , вопрос спорный. Но если существует ложь, тогда существует и Истина. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня (змінено) 39 хвилин тому, рыбак сказав: зачем нам в судьях люди, если в программу ИИ можно ввести данные . Аутист Маск насчет автопилота аналогично рассуждает ) Токо чето уже столько лет у него не очень получается )) Практика - критерий истины ))) Змінено 9 травня користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 19 хвилин тому, Canton сказав: Я вірно зрозумів, що виробництво форми в Китаї плюс доставка (логістика) в Україну коштує дешевше ніж виробництво в самій Україні? Чи все набагато простіше тому що Піднебесна швидше та якісніше вирішує питання… відкатів? Позывной Кот Китай это тот случай когда не словом а делом... Недавно клещи токовые на Али купил, так они, в одном режиме, довольно точно, без переключения режимов, могут померять как ток утечки с аккума на авто в миллиамперах, так и пусковой ток стартера в несколько сот ампер. Не первый инструмент из поднебесной, и каждый поражает как инновационностью, так и доступною ценой. Боюсь представить что у них там с вооружением.. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня Вiд Матвiя 7:1-5 Не судіть, щоб і вас не судили; бо яким судом судити будете, таким же осудять і вас, і якою мірою будете міряти, такою відміряють вам. І чого в оці брата свого ти заскалку бачиш, колоди ж у власному оці не чуєш? Або як ти скажеш до брата свого: Давай вийму я заскалку з ока твого, коли он колода у власному оці? Лицеміре, вийми перше колоду із власного ока, а потім побачиш, як вийняти заскалку з ока брата твого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 14 минут назад, vadimv сказал: Аутист Маск насчет автопилота аналогично рассуждает ) Токо чето уже столько лет у него не очень получается )) Практика - критерий истины ))) У нього це якраз найкраще виходить, кращі програмне устаткування в тесли для FSD 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 31 минуту назад, Canton сказал: Я вірно зрозумів, що виробництво форми в Китаї плюс доставка (логістика) в Україну коштує дешевше ніж виробництво в самій Україні? Чи все набагато простіше тому що Піднебесна швидше та якісніше вирішує питання… відкатів? Позывной Кот Жить во лжи и верить в картинку. Ха-ха.-2 раза .Я вам таких картинок скок хош напечатаю. Под встречу Пу и Си в самый раз будет. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня (змінено) 37 минут назад, Canton сказал: Я вірно зрозумів, що виробництво форми в Китаї плюс доставка (логістика) в Україну коштує дешевше ніж виробництво в самій Україні? Чи все набагато простіше тому що Піднебесна швидше та якісніше вирішує питання… відкатів? Позывной Кот У них надлишок виробничих потужностей та інженерів, а також кваліфікованих робітників Ну і відпрацьована логістика на протязі багатьох десятиліть Змінено 9 травня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 6 минут назад, рыбак сказал: Жить во лжи и верить в картинку. Ха-ха.-2 раза .Я вам таких картинок скок хош напечатаю. Под встречу Пу и Си в самый раз будет. Я знаю эту историю... Это не просто картинка 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня (змінено) 21 минуту назад, Leon26 сказал: Китай это тот случай когда не словом а делом... Недавно клещи токовые на Али купил, так они, в одном режиме, довольно точно, без переключения режимов, могут померять как ток утечки с аккума на авто в миллиамперах, так и пусковой ток стартера в несколько сот ампер. Не первый инструмент из поднебесной, и каждый поражает как инновационностью, так и доступною ценой. Боюсь представить что у них там с вооружением.. Схема проста як світ, крадуть технології, виконують у спрощеному варіанті з використанням максимально дешевих компонентів Тому і дешево a.co/d/gxdVl2H Змінено 9 травня користувачем karbo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 7 минут назад, karbo сказал: У них надлишок виробничих потужностей та інженерів, а також кваліфікованих робітників Ну і відпрацьована логістика на протязі багатьох десятиліть Это пох, если наши производители очень и очень умеющие в форму, без работы сидят... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 1 минуту назад, Canton сказал: Это пох, если наши производители очень и очень умеющие в форму, без работы сидят... В Україні бариги всі 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 18 минут назад, Leon26 сказал: Китай это тот случай когда не словом а делом... Недавно клещи токовые на Али купил, так они, в одном режиме, довольно точно, без переключения режимов, могут померять как ток утечки с аккума на авто в миллиамперах, так и пусковой ток стартера в несколько сот ампер. Не первый инструмент из поднебесной, и каждый поражает как инновационностью, так и доступною ценой. Боюсь представить что у них там с вооружением.. китайські винищувачи армії Пакістану щойно накостиляли по щам індюкам на французькихх Рафалях та кацапських Су Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 1 минуту назад, US7IGN сказал: Вiд Матвiя 7:1-5 Не судіть, щоб і вас не судили; бо яким судом судити будете, таким же осудять і вас, і якою мірою будете міряти, такою відміряють вам. І чого в оці брата свого ти заскалку бачиш, колоди ж у власному оці не чуєш? Або як ти скажеш до брата свого: Давай вийму я заскалку з ока твого, коли он колода у власному оці? Лицеміре, вийми перше колоду із власного ока, а потім побачиш, як вийняти заскалку з ока брата твого. Если мы отвергаем Истину , в понимании Божественного ,в нашем мире или нашей жизни, то все ложь и иллюзии , или что там еще неизвестно каких терминов нам придумают философа и наука. Откуда тогда черпают критерии морали и этики? Откуда суждения , где начало и кто может устанавливать те Правила и Законы , по которым мы должны жить или умереть ,в чем мерило ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 3 хвилини тому, Canton сказав: Это пох, если наши производители очень и очень умеющие в форму, без работы сидят... з одним колись навіть справи мав, але рак та вік його добили. а може боротьба з корупцією та недобросовісними конкурентами. і все це не мало жодного сенсу... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 6 хвилин тому, karbo сказав: Схема проста як світ, крадуть технології, виконують у спрощеному варіанті з використанням максимально дешевих компонентів Тому і дешево Теперь не смогу спать, буду гадать у кого они украли ножи цай-дао, которыми пользуюсь уже 10+ лет и которые вытеснили все остальные ножи на моей (мужской) кухне.. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня (змінено) 12 минут назад, Leon26 сказал: Теперь не смогу спать, буду гадать у кого они украли ножи цай-дао, которыми пользуюсь уже 10+ лет и которые вытеснили все остальные ножи на моей (мужской) кухне.. При чому тут ножі до електроніки? термо регулятор Китай чистий a.co/d/gxdVl2H номіналу не відповідає від слова взагалі Декларують півтора кіловата а по факту на 400 Вт не витримує Запросив повернення вони залишили його мені безплатно я ним не користуюсь взагалі Прийшлось придбати інший правда тут нема вже таких тонких налаштувань на десяті градуса Але він по крайній мірі витримує той кіловат який декларований a.co/d/2ADeyxZ У 1-го проводка як пеніс комара Змінено 9 травня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз