Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 7 годин тому, Бармалей сказав: все своей деятельностью в политической жизни страны с 1998 года Слив засчитан. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 7 годин тому, Vinka сказав: Був колись такий хлоп - Земмельвейс. Який намагався зрозуміти причини шаленої смертності породіль в клінічних лікарнях, доходило до 60% (де лікарі/викладачі протягом дня ходили на розтини, на пологи, на операції). Дійшов до висновку, що треба мити руки/дотримуватися гігієни. Про «дрібноживців» тоді ще не знали, його зачмирили шановні метри медицини, бо йшов проти лінії партії. На фоні цього він опинився в дурці, де через декілька місяців помер під побоїв санітарів. На жаль, так і не дізнався, що він був абсолютно і повністю правий. Наскільки я пам'ятаю, основні правила гігієни були викладені ще в Старому Заповіті. Тобто Земмельвейс був далеко не першим, хто здогадався, що треба мити руки після туалету. Єдине, про що він мабуть не здогадався - що не варто так завзято пісять проти вітру. Оскільки я дитя перебудови, то слухав ворожі голоси і добре пам'ятаю таких персонажів, як дисиденти. Багато з яких теж закінчили своє життя у дурці або тюрмі. І мені особисто ще тоді (а зараз і поготів) незрозуміло, нащо вони це робили. Це ж абсолютно непродуктивно і шкідливо для здоров'я. Особисто я пишу якусь антисистемну фігню лише через інтернет, де мені максимум що можуть зробити - це забанити на півроку. І то фільтрую кожне слово, бо інтернет все пам'ятає, а анонімності в ньому немає. Манав я спілкуватися з такими упоротими (як власниці Тесел та їхні подружки) в реалі, хай бог милує ) Я зі свідками Єгови на своїй вулиці теж максимально уникав спілкуватися )) 7 годин тому, Vinka сказав: Коли ми виїхали, оцінюючи ретроспективно, я не буду казати, що це тому, що ти такі супер розумні, нам також банально пощастило. Ну тобто, ми аналізували, обговорювали, але нам таки дуже пощастило не бути серед тих розстріляних машин по цьому напрямку. Ми коли їхали з Сум через Київ 14 лютого, у машині працювало радіо, щоб можна було вчасно повернути на Канів або Черкаси. Такий був план Б. Зупинятися в Києві не було навіть думки, бо я ще в 2021 написав, що двіжуха біля північного кордону - то до наступу з Білорусі. Перша зупинка була аж у Хмельницькому. Наступна (15.02) - на Закарпатті. Це максимально виключало вірогідність поганого сценарію. Як би там не було, найбільш прозорливими і розумними я вважаю Точкіна, Васабі та інших, які виїхали заздалегідь, не чекаючи перитоніту... А не таких персонажів, як рудий кіт, який після окупації ставить іншим в провину, що вони "Не подбали про безпеку, захист, а після нападу рішуче не перестріляли їх." Змінено 6 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 10 часов назад, andrey_ka сказал: щоб зрозуміти суть. Ви пишите , читаєте , думаєте російською. Дайте визначення , хто ви? Если косноязычный и ничтожный человек, ранее разговаривавший на русском , а сейчас, оставшись тем же по сути , но став разговаривать на украинском , то что в нем изменилось ? Если человек замысливший злое , а не доброе , если его мысли заточены на разрушение , а не созидание, то какая разница на каких языках он думает , если суть не меняется ? Разве нужно далеко ходить за примером ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: какая разница на каких языках он думает , если суть не меняется ? Еще раз, там все написано: https://ru.wikipedia.org/wiki/Гипотеза_лингвистической_относительности Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, vadimv сказал: Еще раз, там все написано: https://ru.wikipedia.org/wiki/Гипотеза_лингвистической_относительности То , что там в ваших ссылках написано, это есть истиной ? Даже в названии - " гипотеза" . Для чего мне нужны ваши гипотезы ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 9 хвилин тому, рыбак сказав: То , что там в ваших ссылках написано Это не мои ссылки, это общедоступные ссылки ) 9 хвилин тому, рыбак сказав: это есть истиной ? Критерий истинности - практика. Практикуйте - "И познаете истину, и истина сделает вас свободными" © От Иоанна 8:32-36 9 хвилин тому, рыбак сказав: Даже в названии - " гипотеза" . Наука оперирует именно такими терминами, что поделаешь ) Это вам не книжечки от мракобесов с истиной в последней инстанции )) 9 хвилин тому, рыбак сказав: Для чего мне нужны ваши гипотезы ? Действительно, для чего что-то изучать, узнавать что-то новое? ) Так жеж и до деменции с альцгеймером и паркинсоном недалеко )) Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Если косноязычный и ничтожный человек, ранее разговаривавший на русском , а сейчас, оставшись тем же по сути , но став разговаривать на украинском , то что в нем изменилось ? В ньому нічого. Як мінімум український інфопростір збільшиться , а це вже плюс. Але така людина ніколи цього не зробить , хіба що зі злим умислом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, andrey_ka сказал: В ньому нічого. Як мінімум український інфопростір збільшиться , а це вже плюс. В " ньому" это в ком , вы за кого сейчас говорите? Я не уточнял персоналии. Увеличится на еще одно ничтожество и в этом есть плюс ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 минут назад, vadimv сказал: Действительно, для чего что-то изучать, узнавать что-то новое? ) Так жеж и до деменции с альцгеймером и паркинсоном недалеко )) Так это вы с заботой о мне ? Благодарствую, в таком случае . Может быть , когда уже почувствую , что эти , вами указанные , недуги подбираются близко , то может и воспользуюсь указанной вами ссылкой . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: В " ньому" это в ком , вы за кого сейчас говорите? Я не уточнял персоналии. Увеличится на еще одно ничтожество и в этом есть плюс ? Я про нього: Цитата Если косноязычный и ничтожный человек, Так , це буде плюс. Але , повторюсь , такого ніколи не станеться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, рыбак сказав: Так это вы с заботой о мне ? Так тут много таких как вы ) 4 хвилини тому, рыбак сказав: Может быть , когда уже почувствую , что эти , вами указанные , недуги подбираются близко , то может и воспользуюсь указанной вами ссылкой . Профилактика - самое эффективное лечение ) Особенно в этом случае, бо когда уже начнется - ссылки могут не помочь, ибо будут слишком сложными для восприятия )) Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, andrey_ka сказал: Я про нього: Так , це буде плюс. Але , повторюсь , такого ніколи не станеться. Может я ошибаюсь, а может вы невнимательны , но , тут , в этой теме форума, есть такие существующие примеры , когда уже " сталось". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Может я ошибаюсь, а может вы невнимательны , но , тут , в этой теме форума, есть такие существующие примеры , когда уже " сталось". Цитата хіба що зі злим умислом. Але навіть це , для України однаково в плюс. Чим менше в українсьому інфополі буде звучати кацапської мови , тим краще. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 минут назад, vadimv сказал: Так тут много таких как вы ) Профилактика - самое эффективное лечение ) Особенно в этом случае, бо когда уже начнется - ссылки могут не помочь, ибо будут слишком сложными для восприятия )) А вас , лично, что в этом беспокоит, какое вам дело до меня и тех других , вам , как Мешку с днк( кем вы себя позиционируете , по вашим же словам) , что вам с этого ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: А вас , лично, что в этом беспокоит, какое вам дело до меня и тех других , вам , как Мешку с днк( кем вы себя позиционируете , по вашим же словам) , что вам с этого ? Вот зря вы Докинза с Сапольским не читали ) Там жеж языком для домохозяек написано, что мешки с ДНК живут не сами по себе (обычно), а в окружении других мешков с ДНК. И их выживание и благополучие зависит от качества этих мешков с ДНК. Если качество херовое - то и жисть такая же. Так что улучшение своего окружения - это первое дело с утреца. Включая профилактические беседы и отъезд на максимальное расстояние (в крайнем случае). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 годину тому, vadimv сказав: як дисиденти. Багато з яких теж закінчили своє життя у дурці або тюрмі. І мені особисто ще тоді (а зараз і поготів) незрозуміло, нащо вони це робили. тому що воювати словом ефективніше ніж автоматом. ну і кожен сам вирішує чим йому займатися і що після нього залишиться. пересічним ротожопам з домінуючим вау-фактором звісно не зрозуміти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: воювати словом ефективніше ніж автоматом Та ми якраз спостерігаємо цю "ефективність" ) Особливо якщо тим воєвакам затулили рота і зав'язали руки поза спиною. 9 хвилин тому, US7IGN сказав: ну і кожен сам вирішує чим йому займатися і що після нього залишиться. Ну це святе право кожного мішка з ДНК ) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: пересічним ротожопам з домінуючим вау-фактором звісно не зрозуміти В якому році ви особисто прочитали першу книжку Пєльовіна, і що це була за книжка? ) Змінено 5 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 13 минут назад, andrey_ka сказал: Але навіть це , для України однаково в плюс. Чим менше в українсьому інфополі буде звучати кацапської мови , тим краще. Если вы о том, что это якобы было или стало причиной войны , то , думаю, что тут вы опять ошибаетесь . При желании можно придумать массу причин разного свойства, от морально- этических до шкурных , и аргументов для начала войны или злого умысла . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 28 минут назад, vadimv сказал: Вот зря вы Докинза с Сапольским не читали ) Там жеж языком для домохозяек написано, что мешки с ДНК живут не сами по себе (обычно), а в окружении других мешков с ДНК. И их выживание и благополучие зависит от качества этих мешков с ДНК. Если качество херовое - то и жисть такая же. Так что улучшение своего окружения - это первое дело с утреца. Включая профилактические беседы и отъезд на максимальное расстояние (в крайнем случае). Так и занимайтесь своим окружением в Испании или где вы сейчас находитесь .кто ж вам не дает , обучайте их украинскому, немецкому, программированию , или что вы считаете полезным для мешков. Змінено 5 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) в тульскій області роз'їбали кацапам новомосковський хімкомбінат Азот - кросіво палає Змінено 4 години тому користувачем Бездомный 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Так и занимайтесь своим окружением в Испании или где вы там сейчас находитесь В данный момент я нахожусь на украинском форуме ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 36 минут назад, andrey_ka сказал: е навіть це , для України однаково в плюс. Чим менше в українсьому інфополі буде звучати кацапської мови , тим краще Ну и какой плюс от звучания в инфополе Вячеслава Пиховшека, Анны Герман и еще очень многих на украинском? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Грабський професійно розбирає "Павутину" в тому числі - навіщо треба знати кацапське свинорєчіє краще за кацапів - щоб ефективніше знищувати кацапів : "головна наша опція - мы знаем русский и русских лучше , чем сами русские " Грабський Змінено 3 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 22 хвилини тому, vadimv сказав: Та ми якраз спостерігаємо цю "ефективність" ) Особливо якщо тим воєвакам затулили рота і зав'язали руки поза спиною. пару десятків їх з зав'язаними руками зробили більше ніж мільйони з різноманітною зброєю в руках які підкорялися режиму. 24 хвилини тому, vadimv сказав: В якому році ви особисто прочитали першу книжку Пєльовіна, і що це була за книжка? ) «Чапаев и Пустота» в 1996 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 36 минут назад, US7IGN сказал: тому що воювати словом ефективніше ніж автоматом. ну і кожен сам вирішує чим йому займатися і що після нього залишиться. После войны обычно остаются разруха и могилы, ненависть и скорбь . Тоже самое и в мыслях человеческих . Думайте о мире и созидании . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз