Dmitriy_S Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Ну і вибори ж. Таке нізя пропустить:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому там это...в ваших интернетиках встретилось... страшное слово панщина - пану платили 25% и 75% оставалось...сейчас наоборот🤣демократия и свобода кто там исторически грамотен в этой тематике - действительно с цифрами так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 хвилини тому, Бармалей сказав: там это...в ваших интернетиках встретилось... страшное слово панщина - пану платили 25% и 75% оставалось...сейчас наоборот🤣демократия и свобода кто там исторически грамотен в этой тематике - действительно с цифрами так? А ви звідки, що не вкурсі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: А ви звідки, що не вкурсі? так я в те времена в другом статусе был) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Тільки що, Бармалей сказав: так я в те времена в другом статусе был) Якому саме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Только что, Dmitriy_S сказал: Якому саме? предполагаю что вероятностью))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Тільки що, Бармалей сказав: предполагаю что вероятностью))) Підарас, чи шо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Только что, Dmitriy_S сказал: Підарас, чи шо? что то больное и личное чувствуется в Вашей боли выраженной ноликами с единичкой...но то ладно...таких не принято бить всенародно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: На даний момент в Україні, треба помідорки ж виростить до осені, а там вже й можна покинути назавжди це прокляте місце:)) О, то ви дядько з характером, моя пошана, мало хто на таке здатен! А полуницю вже збираєте? смачна українська полуниця цього року, як завжди! Про спіч ви цілком праві ) але те безглузде биття по клавішах іноді можу собі дозволити ))) Гиги, глянув під свій аватар: мамоньки! 2к безглуздих повідомлень, з яких і пари десятків не набереться про стройку )))) Я так не тратився з тих часів, як був модером/супермодером, а потім і адміном одного ігрового форуму ))) Був такий недовгий період у житті: як раз в мене був час бити баклуши (я іноді дозволяю собі кілька місяців-рік відпочити від заробляння грошви) і настала піздня осінь ... без рибалки було скучно і я звантажив "Сталкер", погрався, а потім ще познайомився з моддінгом, регнувся на форумі та походу, моя звичка "не бути шаровиком у компанії" мені дала цей прикольний досвід подивитися на форуми "ізнутря". Походу ще й непогано прокачався з вивчення звичок користувачів інтернетів (непрофесійно, звісно), тепер допомагає не гаяти час на пустих чи тупих). Це був ще один пустий спіч, після полуниці, а навіщо я це написав - не скажу! 😉 ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Тоді було всього кілька статусів. Пан, кріпак, промисловець і робітник. Все по класиці:) То у вас який був? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 14 годин тому, Dmitriy_S сказав: Тоді було всього кілька статусів. Пан, кріпак, промисловець і робітник. Все по класиці:) То у вас який був? ненароджений Цитата Так вот, вообрази, что при этом остается кто-то четвертый, которого никто никуда не тащит, кого нельзя назвать ни прокурором, ни тем, кому он дело шьет, ни адвокатом. Который ни по каким делам никогда не проходит – типа и не урка, и не мужик, и не мусор. Змінено 9 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Спецпенсіонери відсудили у Пенсійного фонду 35 мільярдів підвищених пенсій, – Гетманцев Джерело: https://censor.net/n3557579 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 14 хвилин тому, DmiVady сказав: О, то ви дядько з характером, моя пошана, мало хто на таке здатен! А полуницю вже збираєте? смачна українська полуниця цього року, як завжди! Про спіч ви цілком праві ) але те безглузде биття по клавішах іноді можу собі дозволити ))) Гиги, глянув під свій аватар: мамоньки! 2к безглуздих повідомлень, з яких і пари десятків не набереться про стройку )))) Я так не тратився з тих часів, як був модером/супермодером, а потім і адміном одного ігрового форуму ))) Був такий недовгий період у житті: як раз в мене був час бити баклуши (я іноді дозволяю собі кілька місяців-рік відпочити від заробляння грошви) і настала піздня осінь ... без рибалки було скучно і я звантажив "Сталкер", погрався, а потім ще познайомився з моддінгом, регнувся на форумі та походу, моя звичка "не бути шаровиком у компанії" мені дала цей прикольний досвід подивитися на форуми "ізнутря". Походу ще й непогано прокачався з вивчення звичок користувачів інтернетів (непрофесійно, звісно), тепер допомагає не гаяти час на пустих чи тупих). Це був ще один пустий спіч, після полуниці, а навіщо я це написав - не скажу! 😉 ))) З полуницею цей рік біда, найняв людину траву покосить, а він ще й полуницю скосив нахєр, і навіть порічок пару кущів, завзятий дядько і мотокоса гарна, а я не додивився:)) Але трохи буде пізніше, в мене пізня ремонтантна, наче відходить. Якщо дочекаюсь:)) Змінено 23 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 29 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: треба помідорки ж виростить до осені Сумщина, в Олексіївці люди саджають картоплю поки на сусідніх вулицях йдуть штурмові дії IMG_4050.MP4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: ненароджений Може недоношений? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Сумщина, в Олексіївці люди саджають картоплю поки на сусідніх вулицях йдуть штурмові дії IMG_4050.MP4 Незламні:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: Незламні:)) На даний момент вже в окупації. Ваші колеги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Може недоношений? ну хоч не проковтнутий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Тільки що, vadimv сказав: На даний момент вже в окупації. Ваші колеги. В окупації теж можна жить. Якщо вміть:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: В окупації теж можна жить. Якщо вміть:)) головне не співпрацювати з окупаційною владою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: головне не співпрацювати з окупаційною владою Боже збав:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 12 хвилин тому, US7IGN сказав: головне не співпрацювати з окупаційною владою А ви співпрацювали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: А ви співпрацювали? ніколи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому накидайте музики на вечір Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Тільки що, US7IGN сказав: ніколи А пропонували? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз