Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

там это...в ваших интернетиках встретилось...

страшное слово панщина - пану платили 25% и 75% оставалось...сейчас наоборот🤣демократия и свобода

кто там исторически грамотен в этой тематике - действительно с цифрами так?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, Бармалей сказав:

там это...в ваших интернетиках встретилось...

страшное слово панщина - пану платили 25% и 75% оставалось...сейчас наоборот🤣демократия и свобода

кто там исторически грамотен в этой тематике - действительно с цифрами так?

А ви звідки, що не вкурсі?

Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

А ви звідки, що не вкурсі?

так я в те времена в другом статусе был)

Посилання на коментар

Тільки що, Бармалей сказав:

так я в те времена в другом статусе был)

Якому саме?

Посилання на коментар

Тільки що, Бармалей сказав:

предполагаю что вероятностью)))

Підарас, чи шо?

Посилання на коментар

Только что, Dmitriy_S сказал:

Підарас, чи шо?

что то больное и личное чувствуется в Вашей боли выраженной ноликами с единичкой...но то ладно...таких не принято бить всенародно

Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

На даний момент в Україні, треба помідорки ж виростить до осені, а там  вже й можна покинути назавжди це прокляте місце:))

О, то ви дядько з характером, моя пошана, мало хто на таке здатен!

А полуницю вже збираєте? смачна українська полуниця цього року, як завжди!

Про спіч ви цілком праві )  але те безглузде биття по клавішах іноді можу собі дозволити )))

Гиги, глянув під свій аватар: мамоньки! 2к безглуздих повідомлень, з яких і пари десятків не набереться про стройку ))))

Я так не тратився з тих часів, як був модером/супермодером, а потім і адміном одного ігрового форуму  ))) Був такий недовгий період у житті: як раз в мене був час бити баклуши (я іноді дозволяю собі кілька місяців-рік відпочити від заробляння грошви) і настала піздня осінь ... без рибалки було скучно і я звантажив "Сталкер", погрався, а потім ще познайомився з моддінгом, регнувся на форумі та походу, моя звичка "не бути шаровиком у компанії" мені дала цей прикольний досвід подивитися на форуми "ізнутря". Походу ще й непогано прокачався з вивчення звичок користувачів інтернетів (непрофесійно, звісно), тепер допомагає не гаяти час на пустих чи тупих).

Це був ще один пустий спіч, після полуниці, а навіщо я це написав - не скажу! 😉 ))) 

Посилання на коментар

Тоді було всього кілька статусів. Пан, кріпак, промисловець і робітник. Все по класиці:) То у вас який був?

Посилання на коментар

14 годин тому, Dmitriy_S сказав:

Тоді було всього кілька статусів. Пан, кріпак, промисловець і робітник. Все по класиці:) То у вас який був?

ненароджений

Цитата

Так вот, вообрази, что при этом остается кто-то четвертый, которого никто никуда не тащит, кого нельзя назвать ни прокурором, ни тем, кому он дело шьет, ни адвокатом. Который ни по каким делам никогда не проходит – типа и не урка, и не мужик, и не мусор.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Спецпенсіонери відсудили у Пенсійного фонду 35 мільярдів підвищених пенсій, – Гетманцев Джерело: https://censor.net/n3557579

• Конфуз 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар

14 хвилин тому, DmiVady сказав:

О, то ви дядько з характером, моя пошана, мало хто на таке здатен!

А полуницю вже збираєте? смачна українська полуниця цього року, як завжди!

Про спіч ви цілком праві )  але те безглузде биття по клавішах іноді можу собі дозволити )))

Гиги, глянув під свій аватар: мамоньки! 2к безглуздих повідомлень, з яких і пари десятків не набереться про стройку ))))

Я так не тратився з тих часів, як був модером/супермодером, а потім і адміном одного ігрового форуму  ))) Був такий недовгий період у житті: як раз в мене був час бити баклуши (я іноді дозволяю собі кілька місяців-рік відпочити від заробляння грошви) і настала піздня осінь ... без рибалки було скучно і я звантажив "Сталкер", погрався, а потім ще познайомився з моддінгом, регнувся на форумі та походу, моя звичка "не бути шаровиком у компанії" мені дала цей прикольний досвід подивитися на форуми "ізнутря". Походу ще й непогано прокачався з вивчення звичок користувачів інтернетів (непрофесійно, звісно), тепер допомагає не гаяти час на пустих чи тупих).

Це був ще один пустий спіч, після полуниці, а навіщо я це написав - не скажу! 😉 ))) 

З полуницею цей рік біда, найняв людину траву покосить, а він ще й полуницю скосив нахєр, і навіть порічок пару кущів, завзятий дядько і мотокоса гарна, а я не додивився:))

Але трохи буде пізніше, в мене пізня ремонтантна, наче відходить. Якщо дочекаюсь:))

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

29 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

треба помідорки ж виростить до осені

Сумщина, в Олексіївці люди саджають картоплю поки на сусідніх вулицях йдуть штурмові дії 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Сумщина, в Олексіївці люди саджають картоплю поки на сусідніх вулицях йдуть штурмові дії 

Незламні:))

Посилання на коментар

Незламні:))

На даний момент вже в окупації. Ваші колеги.

Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

На даний момент вже в окупації. Ваші колеги.

В окупації теж можна жить. Якщо вміть:))

Посилання на коментар

В окупації теж можна жить. Якщо вміть:))

головне не співпрацювати з окупаційною владою

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Боже збав:)

Посилання на коментар

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

А ви співпрацювали?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...