Александр Аврамчук Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Трамп назвав помилкою виключення Росії з групи G8, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, Александр Аврамчук сказал: Трамп назвав помилкою виключення Росії з групи G8, Надо же как то отрабатывать гебнявые гонорары. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 хвилин тому, hause сказав: Сага про бронежилет. Що ти особисто зробив для вирішення проблеми уніфікації бронезахисту? декілька років тому була взагалі проблема з наявністю, зараз все є, наступний логічний етап уніфікація і покращення. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 годин тому, 7351 сказав: Перехоплювачі “Тарас-П” збили вже 258 дороговартісних російських дронів. У фонді Сергія Притули повідомили, що перехоплювачами «Тарас-П» озброєно сімнадцять підрозділів Сил оборони України. Ці літаки-перехоплювачі були передані фондом у межах збору «Чисте небо». «Тарас-П» ефективно вражає безпілотники типу «Мерлин», ZALA-20, «Ланцет», «Молния», «Скат», «Гербера» та інші. Знищення таких БПЛА за допомогою зенітно-ракетних комплексів є надзвичайно дорогим. Натомість один перехоплювач «Тарас-П» коштує 69 300 гривень. Для знищення 258 дронів військові використали 281 перехоплювач на загальну суму 19 534 298 гривень. У повітрі перехоплювач може перебувати більше години і розвиває швидкість 160 км/год, чого достатньо для перехоплення російських БпЛА. Радіус дії перехоплювача – до 35 км, стеля – 6000 метрів. Планер літака, плата ініціації та бойова частина – виготовлені в Україні. Очікують використання вітчизняних моторів. militarnyi.com/uk/news/perehoplyuvachi-taras-p-zbyly-vzhe-258-dorogovartisnyh-rosijskyh-droniv/ В понедельник ночью надо мной кружляли шахеды и никто их не трогал , даже работы мобильных групп не было слышно. ПВО а пехоте, штурмует посадки... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, outdoor24 сказав: Що ти особисто зробив для вирішення проблеми уніфікації бронезахисту? декілька років тому була взагалі проблема з наявністю, зараз все є, наступний логічний етап уніфікація і покращення. чому була проблема з наявністю? www.radiosvoboda.org/a/bronezhylety-marchenka/30272326.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 годин тому, hause сказав: Детектор медіа 4 год · На запит журналістів Радіо Свобода Державна прикордонна служба України відмовилася надавати інформацію щодо перетину українського кордону ексзаступника голови адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова перед його вбивством. Про це йдеться у повідомленні на сайті Радіо Свобода. «Запитувана інформація є інформацією з обмеженим доступом і стосується приватного життя особи, про яку запитується, її захист від неналежного поширення забезпечується Конституцією України, законами України «Про інформацію», «Про захист персональних даних», а тому може поширюватися лише за згодою особи або в інших, передбачених законом, випадках. Із метою дотримання посадовими особами Головного центру обробки спеціальної інформації вимог чинного законодавства при поширенні конфіденційної інформації, що містить персональні дані особи, повідомляємо, що у Головного центру обробки спеціальної інформації немає правових підстав для надання запитуваної інформації», – йдеться у відповіді. Блазень блюзнірствує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: В понедельник ночью надо мной кружляли шахеды и никто их не трогал , даже работы мобильных групп не было слышно. ПВО а пехоте, штурмует посадки... цієї ночі шахеди летіли на Київ високо. тепер вже їх не збивають на пдіступах до Киева, бо не дістають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: цієї ночі шахеди летіли на Київ високо. тепер вже їх не збивають на пдіступах до Киева, бо не дістають. По-різному летіли. Я мотокосарок штук 5 нарахував що над нами пролітали. Змінено 5 годин тому користувачем MaxS 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 11 хвилин тому, outdoor24 сказав: декілька років тому була взагалі проблема з наявністю, Яку створив блазень Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, MaxS сказав: По-різному летіли. Я мотокосарок штук 5 нарахував що над нами пролітали. я живу 10 км від Киева. раніше іх було чути дуже сильно, відчуття що летить прямо на нас. і збивали іх навколо нас. і було багато влучань по області у звязку з падінням збитих. цієї ночі було ледве чути. або вище летять або далі від нас. а збивають вже ближче до Києва або в Києві. і влучаньпо області не озвучено, зато багато по місту. Змінено 5 годин тому користувачем Александр Аврамчук 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: цієї ночі шахеди летіли на Київ високо. тепер вже їх не збивають на пдіступах до Киева, бо не дістають. в самому місті вони летають низько, ще й повільно роблять коло перед заходом на ціль. сам спостерігав як декілька влупили в одне місце підряд. до сих пір там горить... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, MaxS сказав: По-різному летіли. Я мотокосарок штук 5 нарахував що над нами пролітали. Наші мною кружляли низенько, було чутно по зміну тональності, коли наближаються, коли віддаляються. Спати не давали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Капітан Ширшин виявився недисциплінованим, результатом чого стало поширення службової інформації в соцмережах, і заслуговує на зауваження», — військовий цитує висновок щодо нього після перевірки. Він додав, що «знайти недисциплінованого комбата виявляється легше, ніж вжити заходів щодо змін у підходах, побудови якісної роботи і недопущення критичних ситуацій, з якими стикаються багато підрозділів». Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому росіяни виродки 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 18 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Яку створив блазень Ага, армія реформована за стандартами НАТО до 2019 року. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 37 минут назад, outdoor24 сказал: Що ти особисто зробив для вирішення проблеми уніфікації бронезахисту? декілька років тому була взагалі проблема з наявністю, зараз все є, наступний логічний етап уніфікація і покращення. тикай собі у сраку, тикальщик ти наш🤣, можеш ще зеленим своїм мударам потикати Змінено 5 годин тому користувачем hause 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, hause сказав: тикай собі у сраку Звернися до кантона з вінсолом, вони прахфєсіонали у цьому. по суті є що відповісти? скільки успішних проектів впровадження нових стандартів або уніфікації існуючих у твоєму портфоліо? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 37 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: чому була проблема з наявністю? www.radiosvoboda.org/a/bronezhylety-marchenka/30272326.html знайомий будівельник який схоже вирішив побути Швейком в армії, дивувався як багато новенького одягу йому видали. все, включно з бронею виготовлено в Україні в 2022 році... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 минут назад, outdoor24 сказал: Звернися до кантона з вінсолом, вони прахфєсіонали у цьому. по суті є що відповісти? скільки успішних проектів впровадження нових стандартів або уніфікації існуючих у твоєму портфоліо? зелений невиліковний дблд ти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Слів засчітан, пісуарчік. до речі, я до підарасів на «ви» принципово не звертаюсь, тому можеш і не просити 😉 Змінено 5 годин тому користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Стандарти хотівших в Нату, або реклама мобілізації Прихований текст Американський доброволець Раян О'Лірі, командир підрозділу Chosen Company: Ми втратили більше людей через неякісне командування, ніж від дій Росії. Я закриваю "Chosen Роту", так як вести людей на забій без жодної причини - це суперечить моїм переконанням і цінностям. Повторю ще раз: як солдат із лютого 2022 року, я стверджую, що ми втратили більше людей через погане керівництво та радянське мислення, ніж від прямих дій Росії. Офіцерський корпус України поводиться як кастова система недоторканних або "армійських князів". Замість того, щоб дбати про нормальні умови життя солдатів, більшість керівництва більше турбується про наявність душу, приватної кімнати тощо. Ця система дозволяє некомпетентним офіцерам не лише уникати відповідальності, але й отримувати підвищення чи переводитися на інші посади, щоби уникнути паперової тяганини або щоб командир бригади чи батальйону, який їх призначив, не мав потреби знижувати в званні друзів чи розбиратися з наслідками. Така система кумівства має прямий вплив на ситуацію на передовій. Реальний приклад — 59-та бригада. Після того як Сухаревського перевели до СБС, командування передали Шевчуку. У перші два місяці свого командування він відправляв офіцерів розвідки в штурмові дії, що призвело до загибелі та важких поранень серед тих, хто не мав жодного стосунку до бойових операцій. Це підірвало не лише моральний дух, а й ефективність підрозділу. Він відправляв солдатів на недосяжні позиції без жодної надії на підкріплення або навіть на виживання. Понад 16 місяців знадобилося, щоб його зняли з посади. 16 місяців рішень, які коштували десяткам, а можливо й сотням людей життя. Такі ситуації — частина проблеми у Сухопутних військах України. Корпус сержантів не був належним чином сформований із початку повномасштабної війни у 2022 році, а офіцерський корпус продовжує жити за радянськими шаблонами, де провали прикриваються, а платять за це солдати. Ми проливаємо кров за Україну, ми вмираємо за Україну, ми боремося заради наших дітей, дружин, синів і дочок — у той час як офіцери, яким байдуже, які не мають мотивації, не мають права командувати, продовжують робити помилки, що ведуть до безглуздих смертей. Я не можу говорити про рівень вище батальйону, але враховуючи останні заяви офіцерів, які намагалися змінити систему та були змушені подати у відставку — це має стати сигналом для тих, хто при владі. Потрібні зміни, якщо ми хочемо зберегти свободу наступного покоління, українську ідентичність і продовжити шлях до демократії. За нинішніх темпів ці офіцери й надалі заповнюватимуть кладовища хоробрими, мужніми українцями без жодної обґрунтованої причини. Саме тому я більше не поведу хоробрих чоловіків і жінок у саме пекло бою, якщо не знатиму, що в тилу є офіцер, якому не байдуже наше життя й який хоче виконати місію разом із нами. Найцінніше, що ми маємо — це наші люди, наш розум, наша здатність мислити. Ми повинні закарбувати віру в те, що люди важливіші за метри й медалі — наразі цього, на жаль, немає. Серед нас є м’ясники, серед нас є виродки, і ці офіцери мають бути негайно усунуті, якщо ми хочемо перемогти в цій війні і зберегти нашу державу. Якщо ти офіцер і читаєш це, або ти людина при владі — політичній чи будь-якій іншій — і це тебе злить, подивися на шість питань нижче. Якщо ти не проходиш хоча б на 75% — ти, швидше за все, і є проблема. Або проблема — це командування над тобою. На дворі 2025 рік — настав час, щоби разом із росіянами в полі померло і радянське мислення. Нас більше не можна вести на забій, обіцяючи мінімум і покладаючи наші життя в руки тих, кому байдуже. 1. Я довіряю своєму командиру роти й впевнений, що він зробить усе можливе, щоб витягти мене з хрінової ситуації. 2. Я вірю, що командування діє в моїх інтересах під час планування оборони передових позицій. 3. Я знаю, що мої офіцери зроблять усе, щоб забрати мене з позиції, якщо виникнуть проблеми і росіяни зможуть закріпитися. 4. Перед кожною операцією я отримую всю необхідну інформацію про цілі й маю змогу надати зворотний зв’язок, щоб успішно виконати завдання. 5. Нам надають усю інформацію, необхідну для того, щоби не лише вести бій, а й витісняти російські сили. 6. Я вірю, що командування моєї бригади чи батальйону прийде мені на допомогу й зробить усе можливе, щоб витягти мене з поганої ситуації. Якщо ви не отримуєте значно вище 75% позитивних відповідей на ці шість питань — ви не справляєтесь із командуванням і маєте бути негайно усунуті. Ось одна з причин, чому я вирішив закрити "Chosen Роту". Це суперечить моїм переконанням і цінностям — вести людей на забій без жодної причини. Це суперечить моїм принципам — воювати без належної інформації. І це суперечить моїй суті — відправляти людей у бій, не маючи всієї необхідної інформації для виконання завдання. Ця проблема існує в Україні ще з 2022 року. Офіцери часто більше дбають про нагороди, про особисту вигоду, про що завгодно, тільки не про завдання, яке стоїть перед нами: вступити в бій, знищити й перемогти ворога. Хоча мені й траплялися достойні командири на деяких рівнях, завжди знаходилися ті, хто не лише не покращував ситуацію, а ще й наражав людей на смерть — або рано чи пізно це зробить. Проблема в Україні — не в нестачі людей. Основна проблема — у статусі "недоторканної касти", який ми надали офіцерам, і тій владі, яку вони мають. Якщо офіцер не розбирається в базових речах — хто, що, коли, де, чому (5W) — перед будь-яким бойовим завданням, хоч це оборона, хоч наступ, то він не повинен бути на посаді. Дуже часто провину звалюють на рядових, хоча насправді відповідальність лежить на командуванні. Жоден боєць не буде воювати за офіцера, в якого не вірить. Жоден боєць не піде вперед, знаючи, що командування його не прикриє. Це — війна на виснаження. І саме рядові мають більшу цінність, ніж офіцери, у будь-який день тижня, бо саме ми займаємо окопи, підвали, бойові позиції. Настав час вирішити ці проблеми. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Стандарти хотівших в Нату, або реклама мобілізації Приховати вміст Американський доброволець Раян О'Лірі, командир підрозділу Chosen Company: Ми втратили більше людей через неякісне командування, ніж від дій Росії. Я закриваю "Chosen Роту", так як вести людей на забій без жодної причини - це суперечить моїм переконанням і цінностям. Повторю ще раз: як солдат із лютого 2022 року, я стверджую, що ми втратили більше людей через погане керівництво та радянське мислення, ніж від прямих дій Росії. Офіцерський корпус України поводиться як кастова система недоторканних або "армійських князів". Замість того, щоб дбати про нормальні умови життя солдатів, більшість керівництва більше турбується про наявність душу, приватної кімнати тощо. Ця система дозволяє некомпетентним офіцерам не лише уникати відповідальності, але й отримувати підвищення чи переводитися на інші посади, щоби уникнути паперової тяганини або щоб командир бригади чи батальйону, який їх призначив, не мав потреби знижувати в званні друзів чи розбиратися з наслідками. Така система кумівства має прямий вплив на ситуацію на передовій. Реальний приклад — 59-та бригада. Після того як Сухаревського перевели до СБС, командування передали Шевчуку. У перші два місяці свого командування він відправляв офіцерів розвідки в штурмові дії, що призвело до загибелі та важких поранень серед тих, хто не мав жодного стосунку до бойових операцій. Це підірвало не лише моральний дух, а й ефективність підрозділу. Він відправляв солдатів на недосяжні позиції без жодної надії на підкріплення або навіть на виживання. Понад 16 місяців знадобилося, щоб його зняли з посади. 16 місяців рішень, які коштували десяткам, а можливо й сотням людей життя. Такі ситуації — частина проблеми у Сухопутних військах України. Корпус сержантів не був належним чином сформований із початку повномасштабної війни у 2022 році, а офіцерський корпус продовжує жити за радянськими шаблонами, де провали прикриваються, а платять за це солдати. Ми проливаємо кров за Україну, ми вмираємо за Україну, ми боремося заради наших дітей, дружин, синів і дочок — у той час як офіцери, яким байдуже, які не мають мотивації, не мають права командувати, продовжують робити помилки, що ведуть до безглуздих смертей. Я не можу говорити про рівень вище батальйону, але враховуючи останні заяви офіцерів, які намагалися змінити систему та були змушені подати у відставку — це має стати сигналом для тих, хто при владі. Потрібні зміни, якщо ми хочемо зберегти свободу наступного покоління, українську ідентичність і продовжити шлях до демократії. За нинішніх темпів ці офіцери й надалі заповнюватимуть кладовища хоробрими, мужніми українцями без жодної обґрунтованої причини. Саме тому я більше не поведу хоробрих чоловіків і жінок у саме пекло бою, якщо не знатиму, що в тилу є офіцер, якому не байдуже наше життя й який хоче виконати місію разом із нами. Найцінніше, що ми маємо — це наші люди, наш розум, наша здатність мислити. Ми повинні закарбувати віру в те, що люди важливіші за метри й медалі — наразі цього, на жаль, немає. Серед нас є м’ясники, серед нас є виродки, і ці офіцери мають бути негайно усунуті, якщо ми хочемо перемогти в цій війні і зберегти нашу державу. Якщо ти офіцер і читаєш це, або ти людина при владі — політичній чи будь-якій іншій — і це тебе злить, подивися на шість питань нижче. Якщо ти не проходиш хоча б на 75% — ти, швидше за все, і є проблема. Або проблема — це командування над тобою. На дворі 2025 рік — настав час, щоби разом із росіянами в полі померло і радянське мислення. Нас більше не можна вести на забій, обіцяючи мінімум і покладаючи наші життя в руки тих, кому байдуже. 1. Я довіряю своєму командиру роти й впевнений, що він зробить усе можливе, щоб витягти мене з хрінової ситуації. 2. Я вірю, що командування діє в моїх інтересах під час планування оборони передових позицій. 3. Я знаю, що мої офіцери зроблять усе, щоб забрати мене з позиції, якщо виникнуть проблеми і росіяни зможуть закріпитися. 4. Перед кожною операцією я отримую всю необхідну інформацію про цілі й маю змогу надати зворотний зв’язок, щоб успішно виконати завдання. 5. Нам надають усю інформацію, необхідну для того, щоби не лише вести бій, а й витісняти російські сили. 6. Я вірю, що командування моєї бригади чи батальйону прийде мені на допомогу й зробить усе можливе, щоб витягти мене з поганої ситуації. Якщо ви не отримуєте значно вище 75% позитивних відповідей на ці шість питань — ви не справляєтесь із командуванням і маєте бути негайно усунуті. Ось одна з причин, чому я вирішив закрити "Chosen Роту". Це суперечить моїм переконанням і цінностям — вести людей на забій без жодної причини. Це суперечить моїм принципам — воювати без належної інформації. І це суперечить моїй суті — відправляти людей у бій, не маючи всієї необхідної інформації для виконання завдання. Ця проблема існує в Україні ще з 2022 року. Офіцери часто більше дбають про нагороди, про особисту вигоду, про що завгодно, тільки не про завдання, яке стоїть перед нами: вступити в бій, знищити й перемогти ворога. Хоча мені й траплялися достойні командири на деяких рівнях, завжди знаходилися ті, хто не лише не покращував ситуацію, а ще й наражав людей на смерть — або рано чи пізно це зробить. Проблема в Україні — не в нестачі людей. Основна проблема — у статусі "недоторканної касти", який ми надали офіцерам, і тій владі, яку вони мають. Якщо офіцер не розбирається в базових речах — хто, що, коли, де, чому (5W) — перед будь-яким бойовим завданням, хоч це оборона, хоч наступ, то він не повинен бути на посаді. Дуже часто провину звалюють на рядових, хоча насправді відповідальність лежить на командуванні. Жоден боєць не буде воювати за офіцера, в якого не вірить. Жоден боєць не піде вперед, знаючи, що командування його не прикриє. Це — війна на виснаження. І саме рядові мають більшу цінність, ніж офіцери, у будь-який день тижня, бо саме ми займаємо окопи, підвали, бойові позиції. Настав час вирішити ці проблеми. Це знову ШІ вам згенерував, чи реальна персона і пруфлінк є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 39 хвилин тому, US7IGN сказав: За чиї воюють одні та інші? А якщо завтра Трампу імпічмент, а наступний виявиться прихильником вільної Палестини? В США єврейське лоббі, незалежно від президента вони будуть допомогати Ізраїлю. В тому числі збивати дрони і ракети, які запускає Іран. Коли треба передаються відразу 20000 ракет, це ж не Україні передавати озброєння дозовано. В так да, євреї все "самі". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Це знову ШІ вам згенерував, чи реальна персона і пруфлінк є? x.com/ryano_chosencoy/status/1933995166794211407 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 минут назад, XL.pro сказал: В США єврейське лоббі, незалежно від президента вони будуть допомогати Ізраїлю. В тому числі збивати дрони і ракети, які запускає Іран. Коли треба передаються відразу 20000 ракет, це ж не Україні передавати озброєння дозовано. В так да, євреї все "самі". У них нет таких как наша Спартц... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз