sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Совсем в бюджете плохо с деньгами. Жене заблочили карту по виконавчому провадження за превышение скорости которое было аж 3 года назад. Хотя, насколько помню, говорили, что не будут штрафовать за подобное. В связи с ВП. И только, где-то год назад сказали, что снова возобновлять штрафы за превышение. Тоесть фоточку сделали на всякий случай. И положили в папочку. А вчерашним числом только открыли виконавче провадження по штрафу трехлетней давности. 🤦♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, sergio сказал: трехлетней давности если больше трех лет, хоть на час, то легко оспорить по сроку давности Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 8 минут назад, Бармалей сказал: видимо у Вас есть комплекс неполноценности((( Вы с села? В постоянном окружении моем нет украиноязычных, а когда приезжаю в места с ними, в реальной жизни никаких проблем с разномовьем нет...вообще нет...от слова совсем нет Чому людина, яка спілкується українською, втикає цитати російською? Що за тупість така призводить до цього? Чи це те, що я підозрюю: вона вважає, що цитати російською звучать якось перфектніше? Змінено 5 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 минуты назад, karbo сказал: Чому людина, яка спілкується українською, втикає цитати російською? Що за тупість така призводить до цього? Чи це те, що я підозрюю: вона вважає, що цитати російською звучать якось перінктніше? что в гугле нашла людина то и скопировала и запостила (предположение конечно же)...а вот вопрос почему гугл на русском у того кто на мове вещает интересен🤣 Змінено 5 годин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Только что, Бармалей сказал: что в гугле нашла людина то и скопировала и запостила...а вот вопрос почему гугл на русском у того кто на мове вещает интересен🤣 Я користуюся і російською і українською і англійською, в залежності що шукаю. Але мене цікавить на разі це конкретне питання, в саме: чому так часто вставляють цитати російською. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 12 минут назад, Бармалей сказал: видимо у Вас есть комплекс неполноценности((( Вы с села? В постоянном окружении моем нет украиноязычных, а когда приезжаю в места с ними, в реальной жизни никаких проблем с разномовьем нет...вообще нет...от слова совсем нет І якщо я з села то у мене комплекс неповноцінності?))) Чувак, я тебе твоє же рідною російською за пояс однієї лівою заткну)))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Только что, karbo сказал: Я користуюся і російською і українською і англійською, в залежності що шукаю. Але мене цікавить на разі це конкретне питання, в саме: чому так часто вставляють цитати російською. опять предположу - в жизни они русскоязычные просто))) а вот в интернете молоденькая красавица очень часто оказывается пузатым старым дядькой🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 31 хвилину тому, karbo сказав: деякі індивідуми дають цитати на російській ...а потім мають якісь претензії до інших ) 31 хвилину тому, karbo сказав: нібито це представляє собою якусь особливу цінність. Типу російською це надзвичайно влучно, куди там селюковській українській. Чи може не так?)) Нє, ну я можу, звичайно, пошукати оригінал арабською ) Чи вам переклад англійською краще зайде? )) Я просто побачив, що один переклад російською не дотягує до іншого і замінив текст. Може десь існує точний переклад українською, не бачив 16 хвилин тому, karbo сказав: Чому людина, яка спілкується українською, втикає цитати російською? Що за тупість така призводить до цього? Чи це те, що я підозрюю: вона вважає, що цитати російською звучать якось перфектніше? Ви ж cамі цим страждаєте, хіба нє? )) 14 хвилин тому, Бармалей сказав: что в гугле нашла людина то и скопировала и запостила (предположение конечно же)...а вот вопрос почему гугл на русском у того кто на мове вещает интересен🤣 На стартовой странице гугла у меня отображается вот это: 12 хвилин тому, karbo сказав: Але мене цікавить на разі це конкретне питання, в саме: чому так часто вставляють цитати російською. У дзеркало подивіться і спитайте ) 9 хвилин тому, Бармалей сказав: опять предположу - в жизни они русскоязычные просто))) Суржикоязычные, с сумским акцентом ) Змінено 5 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Только что, vadimv сказал: ну я можу, звичайно, пошукати оригінал арабською ) Чи вам переклад англійською краще зайде? )) Я просто побачив, що один переклад російською не дотягує до іншого і замінив текст. Може десь існує точний переклад українською, не бачив Я здогадався що це писав не кацап, а ти чомусь вирішив що руською звучить так, що тут всіх вразить наповал)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 минут назад, Бармалей сказал: если больше трех лет, хоть на час, то легко оспорить по сроку давности Постанова 2О июля, открытие ВП 26июля.те больше 3х лет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 5 минут назад, Бармалей сказал: опять предположу - в жизни они русскоязычные просто))) а вот в интернете молоденькая красавица очень часто оказывается пузатым старым дядькой🤣 Це вони, ці особи вважають, що руська доречніша для висловлення цього. А я гадаю, що з голівкою у таких щось не так. Це ж не лише тут я таке запримітив, це просто пошесть така серед новомодних україномовних блогерів Змінено 5 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Только что, karbo сказал: І якщо я з села то у мене комплекс неповноцінності?))) Чувак, я тебе твоє же рідною російською за пояс однієї лівою заткну)))))) 🤣 ну а как еще можно было подумать? здоровому мозгами человеку не важно на какой мове если он ее понимает))) так что странный вопрос проявил странное предположение) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, sergio сказал: Постанова 2О июля, открытие ВП 26июля.те больше 3х лет. У меня было такое. Составили протокол, но в дию штраф не пришел, ну думаю потеряли менты где то. Потом пришел к нотариусу что то оформлять, и узнал что на меня открыто впровадження со всеми свистоперделками. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 минуты назад, Бармалей сказал: 🤣 ну а как еще можно было подумать? здоровому мозгами человеку не важно на какой мове если он ее понимает))) так что странный вопрос проявил странное предположение) Для мене важливо , ти вже якось тримайся одного берега, або вдосконалюй твою українську або визнай що не твого IQ такі потуги Тут питання інтелекту, а не ксенофобії Змінено 5 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 минуты назад, sergio сказал: Постанова 2О июля, открытие ВП 26июля.те больше 3х лет. если закон не поменяли, срок админки 3 года, по идее в суд заяву...просьба отменить в виду срока давности...раньше легко отменяли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 минут назад, Бармалей сказал: 🤣 ну а как еще можно было подумать? здоровому мозгами человеку не важно на какой мове если он ее понимает))) так что странный вопрос проявил странное предположение) Бро откуда мне знать о твоих здоровых мозгах если ты хрень всякую пишешь о селе? Как бы лядь село может быть связано вообще с комплексами? Или ты имел в виду комплексы для выращивания скота! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, XL.pro сказав: Хіба не батьки виховують дітей і розповідають зміст життя? Вони показують особистий приклад. Вимушений визнати що мій схожий на мене більше ніж я би хотів, а донька ще гірше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: А що будете робити, коли йому буде 25? Докладете зусиль, щоб вивезти його? (я так розумію, що він вже невиїздний). Иногда , некоторые, в некоторых ситуациях, забывают свои разглагольствования об " бездушных мешках, "разумеется, на время; это уж свойство такое горя" с.. Есть один знакомый , он часто любил рассказывать об инопланетянах, иллюзиях ,матрице и тд.. Но когда у него умерла мама, почему - то забыл свои россказни и поучения и рыдал , как ребенок. . ..И еще, случай, есть у меня еще один знакомый, я стараюсь его избегать, но он иногда пытается мне чегот сказать, и вот недавно он начал мне рассказывать об одной общей нашей знакомой , что мол де она такая и сякая, глупая и делает то да се непотребное и неправильное и гнусное. На что я поинтересовался , насчет -где ее взрослый сын. Он мне ответил , что она его вывезла за границу. Тогда я привел ему в пример другой нашей знакомой , которая была " правильно , умной и порядочной" , но ее сына привезли с войны , умолчу в каком состоянии. Так вот я задал ему , вполне логичный вопрос, вы наверное догадываетесь какой. Змінено 4 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 10 хвилин тому, karbo сказав: Я здогадався що це писав не кацап, а ти чомусь вирішив що руською звучить так, що тут всіх вразить наповал)) Просто у мене ця цитата вже давно була в цитатнику, от і всьо. Як вже притомили індивидуї, які натягують свої уявлення на інших... 8 хвилин тому, karbo сказав: А я гадаю, що з голівкою у таких щось не так. Ще раз - пригадай свої власні цитати російською і займись своєю головою ) Змінено 5 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, karbo сказал: Для мене важливо , ти вже якось тримайся одного берега, або вдосконалюй твою українську або визнай що не твого IQ такі потуги Тут питання інтелекту, а не ксенофобії о великий интеллектуал...а не могли бы Вы рассказать о моих потугах подробнее...ибо то что называете потугами не есть то, что было с моей стороны))) мысли...просто мысли))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 минут назад, sergio сказал: Постанова 2О июля, открытие ВП 26июля.те больше 3х лет. может я как-то не так считаю, но если 20 июля 22го то трех лет же нету еще т.к. сейчас июнь. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, karbo сказал: если ты хрень всякую пишешь о селе? я? хрень о селе? хм...интересно))) видать у интеллектуалов логика не входит в набор инструментов))) ..цель прослеживается и ладно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, Бармалей сказал: о великий интеллектуал...а не могли бы Вы рассказать о моих потугах подробнее...ибо то что называете потугами не есть то, что было с моей стороны))) мысли...просто мысли))) Я звертався до тих хто користується українською мовою але але часто йому бракує майстерності для висловлення своїх думок і тому він прибігає до запозиченнь з російської Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 6 минут назад, Бармалей сказал: я? хрень о селе? хм...интересно))) видать у интеллектуалов логика не входит в набор инструментов))) ..цель прослеживается и ладно Ну ты же прямо сказал что проживание в селе приводит к развитию комплексов неполноценности Змінено 4 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 56 хвилин тому, 7351 сказав: організував хтось " Я вже тричі писав, хто організував. В четверте не буду, особливо для тупих. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз