vadimv Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Ну ок, чи може взяти шефство Боінг над Антоновим і допомогти їм зробити суперсучасний пасажирський лайнер Ой, не кажіть про Боїнг. Летів сьогодні на 737-8, так страшно дивитися було, як на обшивці двигуна скотч відклеївся і теліпався у повітрі... Змінено 4 липня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 7 минут назад, vadimv сказал: А оте антисемітсько-нацистське збочення, яке було у Генрі Форда - то були "моральні якості" чи бізнес-розрахунок? ) Перефразую загальновідомий вислів антисемітизм був є і завжди жити буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Кому зробіть? Навіщо? ) Порятунок потопаючих, справа рук самих потопаючих. Всі дорослі. Мені є чим займатися ) Ну, можливо вам не загрожує опинитися в окопах після інженерної посади. А багатьом загрожує. Того вони туди і не підуть, а могли б. В кацапів пішли, результат мені видно. А вам? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Только что, Dmitriy_S сказал: Це питання не до мене, я тоді ще не народився. Можливо вони розраховували сумісно правити світом. Як колись розраховував Сталін з Гітлером. Ничессее у них там стратеги- придумать и создать новое политическое государство , сделать из него индустриальное чтобы править миром. Но кто знает , я ж не спорю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 1 година тому, Вячеслав63 сказав: Ти За російським човником. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Жаль, с немцами мы были бы непобедимы, - казав Сталін після перемоги. За точну цитату не ручаюсь, лінь шукати. Змінено 4 липня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 12 хвилин тому, karbo сказав: якщо навіть ці речі були про які ти говориш то вони їм не допомогли ніяк Тобто перша кацапська атомна бомба була точною копією американської, але передані Гопкінсом матеріали з Манхетенського проекту "не допомогли ніяк". Ясно, питань нема ) Змінено 4 липня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 57 хвилин тому, Canton сказав: Забули куди тикати? Могу напомнить... Позволю себе процитировать СЕБЯ, любимого... "Майже вільно спілкуюсь українською, без вивертів, з деякими ознаками суржику....Але є одне АЛЕ - на цьому форумі ПРИНЦИПОВО буду карябати тією мовою, якою схочу...хай попердоліт деяких індівідуєв з гіпертрофованим "патріотизмом" (С) Якщо усі забудуть кацапську, то хто ж буде допитувати полонених? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 4 минуты назад, vadimv сказал: А хто в цьому сумнівається? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 1 час назад, karbo сказал: То що ти можеш та що ти робиш то дві різні речі Шо хочу, то и делаю... Я же хам, самодур, сапог армейский, рашист, педофил, военный преступник, порохоскот и пр...и пр... Ничего не забыл? А еще крестиком вышиваю... И на машинке... Змінено 4 липня користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 54 хвилини тому, karbo сказав: Якщо ти купиш собі фалоімітатори будеш його застосовувати то це не означає що країна яка його виготовляє тебе сексуально обслуговує Навіщо він мені? В мене традиційна орієнтація. Спробуйте запропонувати ваш товар чоловікам десь в Каліфорнії:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 2 минуты назад, vadimv сказал: Тобто перша кацапська атомна бомба була точною копією американської, але переані Гопкінсом матеріали з Манхетенського проекту "не допомогли ніяк". Ясно, питань нема ) Вкрали бо самі кацапи могли справитися тобто ті матеріали навіть якщо і були то нічого не дали 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Тільки що, Canton сказав: Шо хочу, то и делаю... Я же хам, самодур, сапог армейский, рашист, педофил, военный преступник, порохоскот и пр...и пр... Ничего не забыл? Хронічний порохобот... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 13 хвилин тому, рыбак сказав: Ничессее у них там стратеги- придумать и создать новое политическое государство , сделать из него индустриальное чтобы править миром. Но кто знает , я ж не спорю. С этим очевидным фактом сложно спорить, т.к. штаты проделали эту "стратегию" как минимум дважды - с кацапами и с китайцами. И если по поводу кацапов тут фомки неверующие возражают против фактов "а ты докажь!", то с китайцами такой номер не пройдет - присутствующие лично были тому свидетелями. Змінено 4 липня користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 56 хвилин тому, karbo сказав: США приймала участь в створенні радянського союзу А кто поставлял заводы в сборе за деньги, вырученные от продажи зерна крестьян, замученных голодом? Кто поставил миллионы электронных ламп совку в ⅝в годы вмв? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 2 хвилини тому, Canton сказав: Я же хам, самодур, сапог армейский, рашист, педофил, военный преступник, порохоскот и пр...и пр... Ничего не забыл? И малограмотный любитель просвещенной хунты. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Хронічний порохобот... процитирую себя, любимого... "Я не поклонник конкретной фамилии. Уже объяснял - я радикальный Украиноцентрист. С уклоном в просвещенную диктатуру. И если так исторически сложилось, что ПАП с командой оказались лучшими кризисными менеджерами в истории Украины - естественно я буду поддерживать команду. Появится кто то лучше - буду поддерживать их. Пока лучше не вижу". (С) ИМХО - Хватит экспериментов над страной. Ученые, вообще то, сначала на мышах проверют... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Ех, як гарно українці сруцця, все як в історичних книжках описано:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) Про Трампа ) Змінено 4 липня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 57 хвилин тому, karbo сказав: Це все одно що зараз говорити що Сполучені Штати мілітаризували Китай. При тому там жодної американської бази немає як і не продають їм зброю. По факту лише американський бізнес для якомога більшого доходу виніс своє виробництво в Китай ну а вже Китай розвиває свою економіку на цій основі і виробляє зброю До реализации доктрины Никсона, китаезы плавили чугун в домашних печах. Кто провел кнр в совбез вместо Тайваня .Киссинджер взасос.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 3 минуты назад, Canton сказал: процитирую себя, любимого... "Я не поклонник конкретной фамилии. Уже объяснял - я радикальный Украиноцентрист. С уклоном в просвещенную диктатуру. И если так исторически сложилось, что ПАП с командой оказались лучшими кризисными менеджерами в истории Украины - естественно я буду поддерживать команду. Появится кто то лучше - буду поддерживать их. Пока лучше не вижу". (С) ИМХО - Хватит экспериментов над страной. Ученые, вообще то, сначала на мышах проверют... Тут промашка вийшла Зеленський краще з будівництвом диктатури справився Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Історія ходить по колу, Центральна Рада вже була (Порошенко), Скоропадський вже є (Зеленський), хто буде наступним Петлюрою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня З Брами Європи Цитата Продукт російського культурного середовища, Скоропадський зазнав швидкої українізації протягом революційного 1917 року Замініть Скоропадського на Зеленського, а 1917 на 2022 рік Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня В России возможно повышение налогов из-за дефицита бюджета, так как на сегодняшний день — это самый быстрый и эффективный способ его восполнения, заявил экс-министр труда Сергей Калашников. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: З Брами Європи Замініть Скоропадського на Зеленського, а 1917 на 2022 рік фу, яка гидота Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз