Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, Dmitriy_S сказав:

Ну ок, чи може взяти шефство Боінг над Антоновим і допомогти їм зробити суперсучасний пасажирський лайнер

Ой, не кажіть про Боїнг. Летів сьогодні на 737-8, так страшно дивитися було, як на обшивці двигуна скотч відклеївся і теліпався у повітрі...

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 минут назад, vadimv сказал:

А оте антисемітсько-нацистське збочення, яке було у Генрі Форда - то були "моральні якості" чи бізнес-розрахунок? )

Перефразую загальновідомий вислів антисемітизм був є і завжди жити буде

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Кому зробіть? Навіщо? ) 

Порятунок потопаючих, справа рук самих потопаючих. 

Всі дорослі.

Мені є чим займатися )

Ну, можливо вам не загрожує опинитися в окопах після інженерної посади. А багатьом загрожує. Того вони туди і не підуть, а могли б. В кацапів пішли, результат мені видно. А вам?

Посилання на коментар

Только что, Dmitriy_S сказал:

Це питання не до мене, я тоді ще не народився. Можливо вони розраховували сумісно правити світом. Як колись розраховував Сталін з Гітлером.

Ничессее у них там стратеги- придумать и создать новое политическое государство , сделать  из него индустриальное чтобы править миром. Но кто знает , я ж не спорю.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Жаль, с немцами мы были бы непобедимы, - казав Сталін після перемоги. За точну цитату не ручаюсь, лінь шукати.

С немцами мы были бы непобедимы.jpg

Посилання на коментар

12 хвилин тому, karbo сказав:

якщо навіть ці речі були про які ти говориш то вони їм не допомогли ніяк

Тобто перша кацапська атомна бомба була точною копією американської, але передані Гопкінсом матеріали з Манхетенського проекту "не допомогли ніяк".

Ясно, питань нема )

Посилання на коментар

57 хвилин тому, Canton сказав:

Забули куди тикати?

Могу напомнить...

Позволю себе процитировать СЕБЯ, любимого...

"Майже вільно спілкуюсь українською, без вивертів, з деякими ознаками суржику....Але є одне АЛЕ - на цьому форумі ПРИНЦИПОВО буду карябати тією мовою, якою схочу...хай попердоліт деяких індівідуєв з гіпертрофованим "патріотизмом" (С)

Якщо усі забудуть кацапську, то хто ж буде допитувати полонених?

Посилання на коментар

1 час назад, karbo сказал:

То що ти можеш та що ти робиш то дві різні речі

Шо хочу, то и делаю...

Я же хам, самодур, сапог армейский, рашист, педофил, военный преступник, порохоскот и пр...и пр...

Ничего не забыл?

А еще крестиком вышиваю... И на машинке...

Змінено користувачем Canton
  • Дякую 1
Посилання на коментар

54 хвилини тому, karbo сказав:

Якщо ти купиш собі фалоімітатори будеш його застосовувати то це не означає що країна яка його виготовляє тебе сексуально обслуговує

Навіщо він мені? В мене традиційна орієнтація. Спробуйте запропонувати ваш товар чоловікам десь в Каліфорнії:)

Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Тобто перша кацапська атомна бомба була точною копією американської, але переані Гопкінсом матеріали з Манхетенського проекту "не допомогли ніяк".

Ясно, питань нема )

Вкрали бо самі кацапи могли справитися тобто ті матеріали навіть якщо і були то нічого не дали 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, Canton сказав:

Шо хочу, то и делаю...

Я же хам, самодур, сапог армейский, рашист, педофил, военный преступник, порохоскот и пр...и пр...

Ничего не забыл?

Хронічний порохобот...

Посилання на коментар

13 хвилин тому, рыбак сказав:

Ничессее у них там стратеги- придумать и создать новое политическое государство , сделать  из него индустриальное чтобы править миром. Но кто знает , я ж не спорю.

С этим очевидным фактом сложно спорить, т.к. штаты проделали эту "стратегию" как минимум дважды - с кацапами и с китайцами.

И если по поводу кацапов тут фомки неверующие возражают против фактов "а ты докажь!", то с китайцами такой номер не пройдет - присутствующие лично были тому свидетелями.

• Хаха 2
Посилання на коментар

56 хвилин тому, karbo сказав:

США приймала участь в створенні радянського союзу

А кто поставлял заводы в сборе за деньги, вырученные от продажи зерна крестьян, замученных голодом?

Кто поставил миллионы электронных ламп совку в ⅝в годы вмв?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

Ничего не забыл?

И малограмотный любитель просвещенной хунты.

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Хронічний порохобот...

процитирую себя, любимого...

"Я не поклонник конкретной фамилии. Уже объяснял - я радикальный Украиноцентрист. С уклоном в просвещенную диктатуру.  И если так исторически сложилось, что ПАП с командой оказались лучшими кризисными менеджерами в истории Украины - естественно я буду поддерживать команду. Появится кто то лучше - буду поддерживать их.

Пока лучше не вижу". (С)

ИМХО - Хватит экспериментов над страной. Ученые, вообще то, сначала на мышах проверют...

• Лайк 3
Посилання на коментар

57 хвилин тому, karbo сказав:

Це все одно що зараз говорити що Сполучені Штати мілітаризували Китай. 

При тому там жодної американської бази немає як і не продають їм зброю.

По факту лише американський бізнес для якомога більшого доходу виніс своє виробництво в Китай ну а вже Китай розвиває свою економіку на цій основі і виробляє зброю

До реализации доктрины Никсона, китаезы плавили чугун в домашних печах. Кто провел кнр в совбез вместо Тайваня  .Киссинджер взасос..

Посилання на коментар

3 минуты назад, Canton сказал:

процитирую себя, любимого...

"Я не поклонник конкретной фамилии. Уже объяснял - я радикальный Украиноцентрист. С уклоном в просвещенную диктатуру.  И если так исторически сложилось, что ПАП с командой оказались лучшими кризисными менеджерами в истории Украины - естественно я буду поддерживать команду. Появится кто то лучше - буду поддерживать их.

Пока лучше не вижу". (С)

ИМХО - Хватит экспериментов над страной. Ученые, вообще то, сначала на мышах проверют...

Тут промашка вийшла 

Зеленський краще з будівництвом диктатури справився 

Посилання на коментар

Історія ходить по колу, Центральна Рада вже була (Порошенко), Скоропадський вже є (Зеленський), хто буде наступним Петлюрою?

Посилання на коментар

З Брами Європи

Цитата

Продукт російського культурного середовища, Скоропадський зазнав швидкої українізації протягом революційного 1917 року

Замініть Скоропадського на Зеленського, а 1917 на 2022 рік

Посилання на коментар

В России возможно повышение налогов из-за дефицита бюджета, так как на сегодняшний день — это самый быстрый и эффективный способ его восполнения, заявил экс-министр труда Сергей Калашников.

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

З Брами Європи

Замініть Скоропадського на Зеленського, а 1917 на 2022 рік

фу, яка гидота :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...