7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 12 годин тому, МаТраС сказав: Господі, дай всім опущеним світу цього стати благостними Змінено 8 годин тому користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 34 хвилини тому, Бездомный сказав: Україна веде агресивну геноцидну війну проти сусіда ? ще раз - якщо кацапи зупиняться - буде мир , якщо Україна зупиниться - буде Буча розміром з Україну та я про те, що не варто очікувати кардинальних змін на фронті від того, що у них проблеми з доходами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 4 хвилини тому, akineo сказав: від того, що у них проблеми з доходами. Ну кацапи наче воюють за свої, а ми на крапельниці від партнерів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 14 годин тому, рыбак сказав: И каким вы видите договор о мире ? меня больше политическая часть интересует, а не территории и вооружение, что там будет прописано ? План Келлога, мабуть. Взагалі мене особисто це влаштовує, бо я не планую жити в Україні. Але, якщо подивитися більш глобально, то це перемир'я - не кращий варіант, бо воно збереже цю країну. А з цієї країни нічого нормального вже не буде. А з іншого боку, якщо українці хочуть жити на своїй землі і в своїй цивілізованій країні, то для них було б краще, щоб на тій території України, яка не відійде кацапам, утворилося б три-чотири країни. Ці країни створювалися б за допомогою Західних еліт і під їх мудрим керівництвом. Я особисто не проти, щоб брити з німцями створили нову державу на території нинішніх Київської, Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Вінницької і Житомирської областей. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 8 минут назад, Dmitriy_S сказал: План Келлога, мабуть. Взагалі мене особисто це влаштовує, бо я не планую жити в Україні. Але, якщо подивитися більш глобально, то це перемир'я - не кращий варіант, бо воно збереже цю країну. А з цієї країни нічого нормального вже не буде. А з іншого боку, якщо українці хочуть жити на своїй землі і в своїй цивілізованій країні, то для них було б краще, щоб на тій території України, яка не відійде кацапам, утворилося б три-чотири країни. Ці країни створювалися б за допомогою Західних еліт і під їх мудрим керівництвом. Я особисто не проти, щоб брити з німцями створили нову державу на території нинішніх Київської, Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Вінницької і Житомирської областей. а що на вашу думку дасть розділення України на окремі бантустани на кшталт лнр/лнр ? Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 4 хвилини тому, Бездомный сказав: а що на вашу думку дасть розділення України на окремі бантустани на кшталт лнр/лнр ? Бантустани продукує тільки Росія. Захід продукує Сингапур:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Бантустани продукує тільки Росія. Захід продукує Сингапур:) Сінгапуру необхідний глибоководний порт і Малаккська протока Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Тільки що, Бездомный сказав: Сінгапуру необхідний глибоководний порт і Малаккська протока Це не головне. Головне - еліти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Це не головне. Головне - еліти. а які елити були в Сінгапурі , Фінляндії чи Ірландії на момент створення держав ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я особисто не проти, щоб брити з німцями створили нову державу на території нинішніх Київської, Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Вінницької і Житомирської областей. ой допишешся, що твої волохаті бейци (якщо вони є) затиснуть у лещата. будеш потім в на камеру записувати вибачення, що ти не це мав на увазі. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 21 минуту назад, Dmitriy_S сказал: бо я не планую жити в Україні. Депортируют в переноске. Так что не мечтай даже. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 23 минуты назад, outdoor24 сказал: а ми на крапельниці від партнерів. Партнеры тоже не внакладе, так что хай дают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 22 часа назад, 988888 сказал: Співробітники скаржились один одному Як завжди, місцеві кацапи передруковують кацапські вкиди. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Только что, Vladdi сказал: Як завжди, місцеві кацапи передруковують кацапські вкиди. Ага вкиды.... Так все и есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Тільки що, DimaF сказав: Партнеры тоже не внакладе, так что хай дают. та я не про це. якщо зайві свої у кацапів закінчаться, а піхвоокі не підключать їх до крапельниці, то не сильно і повоюють. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, Бездомный сказав: а які елити були в Сінгапурі , Фінляндії чи Ірландії на момент створення держав ? Не скажу за Ірландію чи Фінляндію, але еліти Сингапура, включаючи Лі Куан Ю, були виховані Британською імперією:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 20 часов назад, tort сказал: А човник то інше. Звідки ментальному кацапу про таке знати? Там що ні пост, то купа лайна з рашистських каналів. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Только что, outdoor24 сказал: та я не про це. якщо зайві свої у кацапів закінчаться, а піхвоокі не підключать їх до крапельниці, то не сильно і повоюють. Китай задарма кормить не будет, це не рашка, яка Африку спонсирует уже 60 лет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 хвилини тому, outdoor24 сказав: ой допишешся, що твої волохаті бейци (якщо вони є) затиснуть у лещата. будеш потім в на камеру записувати вибачення, що ти не це мав на увазі. ЧСВ у бидла зашкалює Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: зашкалює Таки бейців немає, раз так зачепило 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 часов назад, hause сказал: НЕ МОГЛИ взяти живими жінку і чоловіка, навіть якщо вони почали відстрілюватися Типовий вкид диванного дурня. Перед тим, як передруковувати інколи треба мізки вмикати, хоч це не про тебе, бо будь-яке лайно проти держави то є пріроітетний контент. Хтось з нападаючої сторони був повинен підставитись під вогонь, якщо позиції були вибрані правильно. Або вогнем у відповідь загасити спротив. Що і було зроблено. Хлопці діяли правильно, наказ був не ризикувати життями, бо кураторів тих падлюк вирахували, і нічого нового вони б не розповіли. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: ЧСВ у бидла зашкалює а он прав...время такое, что перемогы нужны...а то написянное легко можно интерпретировать и под статью 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 11 минут назад, DimaF сказал: Ага вкиды.... У Цензора добра половина постів то ОБС - одна баба сказала. Інколи взагалі відверта брехня з прицілом на якусь вигоду для себе. Зараз часи такі - на дешевому хайпі заробити можна на порядки більше, ніж на виважених матеріалах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, Бармалей сказав: а он прав...время такое, что перемогы нужны...а то написянное легко можно интерпретировать и под статью Не можна. Він просто черговий строімдомівський дегенерат, який намагається натягнути сову на глобус. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, Бармалей сказав: а он прав...время такое, что перемогы нужны...а то написянное легко можно интерпретировать и под статью ви про тей час коли «был бы человек, а статья найдется»? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз