vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 годин тому, US7IGN сказав: Очільник ГРУ вважає, що українці мають самостійно сформулювати свою стратегічну мету. ГРУ? Оце так так... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Як правільно готуватись, до.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 50 хвилин тому, US7IGN сказав: тому що звичайна людина ніколи не визнає що вона сама себе в дупу запєрдоліла А якщо визнає, то ви зможете це монетизувати? Я для себе вирішив: краще спрямовувати свою енергію на те, щоб, коли вони віддадуть своїх дітей на забій, не дозволити їм вбити наших. Хоча, правду кажучи, вони цього вже й не побачать ... тих, кому ще немає 60, раніше познімають із броні та кинуть у м’ясорубку. А ті, кому за 60 і хто погодився з режимом, давно звикли їсти своїх дітей ще з часів совєтів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: А якщо визнає, то ви зможете це монетизувати? насправді у мене погано з монетизацією. якось у мене все не про гроші в кінців кінців виявляється. я все менше і менше погоджуюсь комусь допомагати за гроші, а без грошей можу розраховувати тільки на взаємну послугу, що часто дорожче за гроші виявляється. ну і з гарною кармою легше в майбутнє дивитися і просто спати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, sergio сказав: вагітну жінку хто ж в здоровому глузді народжує в Україні? це ж майбутній штурмовік 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому (змінено) 43 хвилини тому, akineo сказав: хто ж в здоровому глузді народжує в Україні? це ж майбутній штурмовік Ті, хто купляє нерухомості під час війни. В нас в Карпатах, зараз все продається як гарячі періжки. А війна рано чи пізно закінчиться. Це те , що мене болить такі дописи… я не можу чути , коли мені розказують що в Україні немає майбутнього , люди які тут народилися, виросли, живуть їх батьки , покоління з діда прадіда … , як можна визнавати чужу культуру? Як можна не відчувати своє коріння ? А бути там , і захоплюватися тим, де ти завжди чужинець? Я це кажу живучи закордоном. Що кожного дня тягне додому і з перспективи іпотечне рабство або вічний. Змінено 54 хвилини тому користувачем sat-prof Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 8 годин тому, US7IGN сказав: От, виявляється не тільки я про це питаю. Очільник ГРУ вважає, що українці мають самостійно сформулювати свою стратегічну мету. «Ми маємо чітко визначити самі для себе: якщо ми цього не зробимо - нам це спробують нав'язати. Тож краще зробити самим свою стратегічну мету: хто ми, куди йдемо. ua.news/ua/ukraine/gruzinskii-stsenarii-dlia-ukrayini-nemozhlivii-budanov Але ж людям подобаються гламурні генерали так нам вже навязали а по всьому іншому- він що, не слухає потужного? повернуться всі після ПЕРЕМОГИ і не менше блеать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 3 минуты назад, sat-prof сказал: Ті, хто купляє нерухомості під час війни. В нас в Карпатах, зараз все продається як гарячі періжки. А війна рано чи пізно закінчиться. то ви вже спродалися? чи як розбірлива наречена ніяк ціну на вареник не складете ?🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому НАБУ запрацювало weukraine.tv/novyny/nabu-i-sap-vikrili-masshtabnu-koruptsiju-pri-zakupivli-bpla-ta-zasobiv-reb/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому (змінено) 5 хвилин тому, sat-prof сказав: А війна рано чи пізно закінчиться не факт і невідомо як це може бути і 20 і 50 років війна забере і нас і дітей і онуків Змінено 52 хвилини тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 1 хвилину тому, akineo сказав: так нам вже навязали так а навіщо ви погоджуєтеся? давайте я вам снідати котячим лайном нав'яжу. будете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 1 хвилину тому, akineo сказав: не факт і невідомо як це може бути і 20 і 50 років війна забере і нас і дітей і онуків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 45 минут назад, akineo сказал: хто ж в здоровому глузді народжує в Україні? це ж майбутній штурмовік Ще встиг би до 18 років сїпнути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: так а навіщо ви погоджуєтеся? давайте я вам снідати котячим лайном нав'яжу. будете? так ви ж бачите, що у наших депутатів ВР у кожного є спонсор як у шлюх? от і протягнули за десяток років всі курси в НАТО, ЄС, лгбт і проче лайно від країни не багато залишилось. дуже ефективні законотворці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 1 хвилину тому, akineo сказав: так ви ж бачите, що у наших депутатів ВР у кожного є спонсор як у шлюх? от і протягнули за десяток років всі курси в НАТО, ЄС, лгбт і проче лайно від країни не багато залишилось. дуже ефективні законотворці так не обирайте таких. а з тих що обрали, питайте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: НАБУ запрацювало weukraine.tv/novyny/nabu-i-sap-vikrili-masshtabnu-koruptsiju-pri-zakupivli-bpla-ta-zasobiv-reb/ та прям одразу ефективність показали. показуха Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 5 хвилин тому, akineo сказав: та прям одразу ефективність показали. показуха Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 15 минут назад, akineo сказал: та прям одразу ефективність показали. показуха Думаю, пообіцяли не зливати плівки миндича. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому (змінено) 44 хвилини тому, Бездомный сказав: то ви вже спродалися? Ні. Нічого не продавав. Прихований текст не факт і невідомо як це може бути і 20 і 50 років війна забере і нас і дітей і онуків Тому, комфортніше жити в Карпатах Як найдалі далі від кацапів але в своїй країні. Змінено 8 хвилин тому користувачем sat-prof Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 1 час назад, akineo сказал: це ж майбутній штурмовік смотря от кого, может и успешным тцкашником стать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому 10 минут назад, sat-prof сказал: Ні. Нічого не продавав. Тому, комфортніше жити в Карпатах Як найдалі далі від кацапів але в своїй країні. то живіть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз