sergio Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 29 минут назад, Бездомный сказал: кацапощелепна піхвомразь виховала ? Вы унылы, более чем... Пы. Сы. Может дам вам ссылку на группу в ФБ,, Проигрыватели грампластинок, бобинники" там спецы, есть, по заедающим пластинкам...Хотя мне кажется, что даже они тут безсильны. 😺 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 кацапська щелепа - щелепа рабів 13 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 1 година тому, sergio сказав: Я ещё не в окопе бо при проклятом совке пропаганда мозги с детства начинала промывать: Ухилянти - то нинішні герої, бо тільки вони здатні спасти країну від пройобу всього і вся. Тримайтеся! :)) 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 9 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ухилянти - то нинішні герої, бо тільки вони здатні спасти країну від пройобу всього і вся. Тримайтеся! :)) Поки мені повістку в руки під розпис не дали, я не ухилянт. Пи. Си. Торішній дзвінок з ТЦК зайти для уточнення даних на 10.00 наступного дня не рахуємо. Хоча про всяк довідку з синоптичного центру, що о 9.00 почалась тривога, яка тривала до 11.00 взяв. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 5 минут назад, sergio сказал: Поки мені повістку в руки під розпис не дали, я не ухилянт. ще й як ухилянт! мав сам сходити в ТЦК та все там підписати. чи теж кожен з нас президент? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 (змінено) 1 час назад, Бездомный сказал: кацапощелепна піхвомразь виховала ? Он по крайней мере честен , в отличие от тебя и других "патриотов". Кто и какой ублюдок выховал твоего сына , который собирался повесить свою пожилую учительницу мы знаем. Змінено 4 березня 2024 користувачем рыбак 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 13 минут назад, sergio сказал: Торішній дзвінок з ТЦК зайти для уточнення даних Ничего не могу понять в этом деле с уточненням. Стою на учете, последний раз был в 14-м, адрес не поменялся, инвалидность не появилась, состав семьи тот-же , в последнее время работал официально, отдел кадров передавал данные в ТЦК, повесток на работу или домой никто не приносил. Если я им не интересен, то что мне там уточнять? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 9 минут назад, ks6 сказал: то что мне там уточнять? Чому вони про*бали вашу справу і не хочуть призвати такого гарного штурмовика 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 1 година тому, Бездомный сказав: кацапська щелепа - щелепа рабів NEMOCNICE ,лікарня LÉKÁRNA аптека Продовжуйте натягувати сову на глобус Pozor увага. Майже на кожному перехресті у Чехії . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 39 хвилин тому, sergio сказав: Поки мені повістку в руки під розпис не дали, я не ухилянт. Пи. Си. Торішній дзвінок з ТЦК зайти для уточнення даних на 10.00 наступного дня не рахуємо. Хоча про всяк довідку з синоптичного центру, що о 9.00 почалась тривога, яка тривала до 11.00 взяв. 😎 А хіба за оголошення тривоги відповідаютб синоптики. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 "Друга лінія оборони за Авдіївкою, на відміну від Бахмута, все ж таки була підготовлена, відходили дійсно на нові позиції, а не в чисте поле - окопуватися лопатами, але, на жаль, вона все ж таки готувалась в останній момент, вона готувалась, коли туди вже прилітало, а це дуже багато на що впливає. Зокрема не можна було залучити цивільні будівельні компанії, а копали виключно самі військові тими засобами, які у них є. Тому оця друга лінія оборони, звичайно, значно слабша, ніж нам би того хотілося, це не "лінія Суровікіна" прямо скажемо. Плюс є ландшафтний момент, Авдіївка на висоті - це одна з причин чому її вдавалося так довго тримати, але тепер з панівної висоти Авдіївки росіяни розстрілюють наші позиції, які розташовані нижче по рельєфу", - пояснив Дикий. Слова прое Никогда такого не было и опять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 1 годину тому, sergio сказав: Вы унылы, более чем... 1 годину тому, Бездомный сказав: кацапська щелепа - щелепа рабів Ясно, що унил. Цілодобові відоси з бородатими кацапощелепними мужиками, ніяк не сприяють веселощам. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 15 минут назад, ozor сказал: Ясно, що унил. Цілодобові відоси з бородатими кацапощелепними мужиками, ніяк не сприяють веселощам. 1 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 2 години тому, Бездомный сказав: кацапська щелепа - щелепа рабів Це не те щоб гумор. Швидше правда. Я б радив почитати книгу "Вавилон 17", там багато про те, як мова впливає на мислення і на образ дій та можливості. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 uk.wikipedia.org/wiki/Гіпотеза_Сепіра_—_Ворфа 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 2 часа назад, US7IGN сказал: ще й як ухилянт! мав сам сходити в ТЦК та все там підписати. чи теж кожен з нас президент? Я 21 го року там був, ВЛК навіть пройшов. Все уточнив. Що, я маю кожен рік, щось там уточнювати?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 8 хвилин тому, Бездомный сказав: uk.wikipedia.org/wiki/Гіпотеза_Сепіра_—_Ворфа можна й так це вже давно науковий факт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 2 часа назад, ks6 сказал: Ничего не могу понять в этом деле с уточненням. Стою на учете, последний раз был в 14-м, адрес не поменялся, инвалидность не появилась, состав семьи тот-же , в последнее время работал официально, отдел кадров передавал данные в ТЦК, повесток на работу или домой никто не приносил. Если я им не интересен, то что мне там уточнять? ,, Уточнение", это как смазывание очка вазелином перед введением... Илик ак любил говаривать один следователь:,, От переквалификации свидетеля в подозреваемого один шаг...". 😏 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 (змінено) 21 минуту назад, iiigolkin сказал: можна й так це вже давно науковий факт я ж і не сперечаюся , що кацапощелепна піхвомразь - корінь світового зла Змінено 4 березня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 Когда вояка на два порядка умнее клоуна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 4 години тому, Vinsol2009 сказав: "Друга лінія оборони за Авдіївкою, на відміну від Бахмута, все ж таки була підготовлена, відходили дійсно на нові позиції, а не в чисте поле - окопуватися лопатами, але, на жаль, вона все ж таки готувалась в останній момент, вона готувалась, коли туди вже прилітало, а це дуже багато на що впливає. Зокрема не можна було залучити цивільні будівельні компанії, а копали виключно самі військові тими засобами, які у них є. Тому оця друга лінія оборони, звичайно, значно слабша, ніж нам би того хотілося, це не "лінія Суровікіна" прямо скажемо. Плюс є ландшафтний момент, Авдіївка на висоті - це одна з причин чому її вдавалося так довго тримати, але тепер з панівної висоти Авдіївки росіяни розстрілюють наші позиції, які розташовані нижче по рельєфу", - пояснив Дикий. Слова прое Никогда такого не было и опять. Навіщо будувати лінії оборони, якщо можна ще наловити м‘яса. Я ж кажу, країну можуть спасти тільки ухилянти. Коли це явище стане масовим, тоді у військово-політичного керівництва буде тільки два варіанти: домовитись, або почати воювати більш розумно, а не м‘ясом. Всі інші варіанти приведуть до суцільної поразки, це тільки справа часу. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 3 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 (змінено) Новий етап війни в Україні: ЗСУ переходять до активної оборони, розпочато будівництво потужних укріплень top.today.ua/novyj-etap-vijny-v-ukrayini-zsu-perehodyat-do-aktyvnoyi-oborony-rozpochato-budivnytstvo-potuzhnyh-ukriplen/ нарешті будівельники попрацюють ЗАСУДЖЕНІ ЗА КОРУПЦІЮ ТА ДТП МАЮТЬ БУТИ МОБІЛІЗОВАНІ - МІНІСТР ЮСТИЦІЇ socportal.info/ua/news/zasudzheni-za-koruptciiu-ta-dtp-maiut-buti-mobilizovani-ministr-iustitcii/ а я думаю кожен міністр, його заступники і всі інші державні службовці мають хоча б 3 місяці провести у відрядженні у званні рядовий на фронті. ну щоб з'явилось розуміння реальності. ну і колір обличчя поправити після кабінетів. Шмигаль анонсував скорочення третини міністерств trueua.info/news/shmigal-anonsuvav-skorochennya-tretini-ministerstv мабуть почнуть з тих хто реально щось корисне робив Змінено 4 березня 2024 користувачем US7IGN 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз