МаТраС Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 1 хвилину тому, МаТраС сказав: це ще один праведно-святий) він і той чмошник вітал яно наче спочатку браве діло робили,потім хайпували , а потім вимагали бабки в гаішників-поліціїв, щоб не показувати відоси про хабарі і тп) да, і саньок зп. нинішній депутат з тої ж бригади)) це той, що не так давно в крим продавав обладнання по елзаправкам) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 32 минуты назад, МаТраС сказал: тут ще морські ж дрони є. а якщо танкери їхні лупить будуть?) не зроблять же вони їх військовими танкерами з усим захистом,який прити морських дронів не особо ефективні?)) Чому би з якогось траулера під польскім прапором дрони в Балтійському морі не по запускати?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 Тільки що, sergio сказав: Чому би з якогось траулера під польскім прапором дрони в Балтійському морі не по запускати?! я не знаю всих можливостей, але не виключаю, що будуть розвивати морські дрони і лупити все,що з вязано з нафтою та нафтопродуктами рф.і це буде дуже круто. чесно кажучи, я і більшість моїх близьких так сказати захандрили, бачачи,що ніяких здвигів. але після 3 нпз з явилась така не хила надія) от воно й чудо ) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 3 хвилини тому, МаТраС сказав: я не знаю всих можливостей, але не виключаю, що будуть розвивати морські дрони і лупити все,що з вязано з нафтою та нафтопродуктами рф.і це буде дуже круто. чесно кажучи, я і більшість моїх близьких так сказати захандрили, бачачи,що ніяких здвигів. але після 3 нпз з явилась така не хила надія) от воно й чудо ) головне аби не барига Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 (змінено) от цікаво , як швидко до саудитів , та інших зацікавлених сторін , дійде , що під українським прапором можна красиво прибрати кацапів конкурентів зі світового ринку нафти Nothing personal, it's just business. Змінено 17 березня 2024 користувачем Бездомный 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 2 хвилини тому, US7IGN сказав: головне аби не барига ви не помітили, що я як до секти зе,так і до бариги відношусь нейтрально) хто ,щос зробив, хтось накрав. нічого особо не змінилося і не зміниться поки ми живі так точно) Руфінспетора пресовали за те,що відверто описав своє життя тут і там. він хоч і вредний і дуже правильний модер був,але тепер я його ще більше розумію. і правильно він при всих розкладах зробив. так і не зрозумів, за що з нього погони модера зняли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 1 хвилину тому, Бездомный сказав: от цікаво , як швидко до саудитів та інших зацікавлених сторін дійде , що під українським прапором можна прибрати кацапів конкурентів зі світового ринку нафти може порахувати скільки вони на них заробляють? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 1 хвилину тому, МаТраС сказав: ви не помітили, що я як до секти зе,так і до бариги відношусь нейтрально) хто ,щос зробив, хтось накрав. нічого особо не змінилося і не зміниться поки ми живі так точно) Руфінспетора пресовали за те,що відверто описав своє життя тут і там. він хоч і вредний і дуже правильний модер був,але тепер я його ще більше розумію. і правильно він при всих розкладах зробив. так і не зрозумів, за що з нього погони модера зняли? я би про чудо за результатами говорив. а то в 2019 теж хтось чудо побачив 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 5 хвилин тому, Бездомный сказав: от цікаво , як швидко до саудитів та інших зацікавлених сторін дійде , що під українським прапором можна прибрати кацапів конкурентів зі світового ринку нафти ждем від них негласну допомогу) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 (змінено) 2 часа назад, US7IGN сказал: може порахувати скільки вони на них заробляють? Гадаю , це навіть не питання , як саудити зароблять більше - з кацапcькою нафтою на світових ринках нафти , чи без кацапської нафти на світових ринках (кацапи на світових нафтових ринках треті зайві) Питання лише - як швидко саудити те збагнуть . З часів Рейгана - саудити , які тоді знизили ціни на нафту , чим і поховали срср - природний союзник бандерівців . Змінено 17 березня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 5 хвилин тому, Бездомный сказав: Гадаю , це навіть не питання , як саудити зароблять більше - з кацапами на світових ринках нафти , чи без кацапської нафти на світових ринках . Питання лише - як швидко саудити те усвідомлять . З часів Рейгана - саудити , які знизили ціни на нафту , чим поховали срср - природний союзник бандерівців . Я не знаю всієї ситуації, але поки що вони партнери парашки, а не конкуренти. Але то не так важливо. Важливо хто є партнерами України? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 (змінено) 58 минут назад, US7IGN сказал: Я не знаю всієї ситуації, але поки що вони партнери парашки, а не конкуренти. Але то не так важливо. то вони ще не роздуплилися що колапс нафтовидобутку на кацапії співпадає з національними інтересами Саудівської Аравії Змінено 17 березня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 2 часа назад, US7IGN сказал: звалити легко, а хто Україну буде рятувати? Зеленський врятує. Як підпише з РФ мирні угоди у Стамбулі. Все до того йде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 3 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: Зеленський врятує. Як підпише з РФ мирні угоди у Стамбулі. Все до того йде. Ну не просто ж так йому Трамп компліменти робить 😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 (змінено) визволитель - кацап - каблук - бабораб звертається до своєї "пані лариси" з Авдіївки Змінено 17 березня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 Белгород сегодня с утра фигачат...нехило... IMG_8267.mov 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 Щось сталось в "ПМР". Кажуть, якийсь безпілотник завітав у гості до Мі-8 IMG_5738.MP4 IMG_5289.MP4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 якийсь металолом утилізували, не нашйлося нічого поновіше ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 1 минуту назад, ozzy сказал: якийсь металолом утилізували, не нашйлося нічого поновіше ? Ылита армии ПМР. Была. Не понятно, почему молдаване так ссутця навести в ПМР конституционный порядок. Или в доле?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 КОНТРАБАС вигідний всім 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 З Днем мобілізаційного працівника в Україні! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 53 минуты назад, ozzy сказал: якийсь металолом утилізували, не нашйлося нічого поновіше ? Там все такое..) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 (змінено) 54 минуты назад, sergio сказал: Ылита армии ПМР. Была. Не понятно, почему молдаване так ссутця навести в ПМР конституционный порядок. Или в доле?! Соромно сказати, але якщо вікіпедія не бреше, то немає чим: Там скоріше "ПМР" переможе Але я давно кажу, що треба їм звернутись до нас по допомогу. Х**ло зараз їм нічим не допоможе, тож можна повернути "в рідну гавань" Змінено 17 березня 2024 користувачем Alvalk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз