US7IGN Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Бо ви, тупе, так нічого і не поняли:) особисто я регочу з допомоги Україні. якщо б це були 60 ярдів грошей поділити на 30 лям кріпаків, то я б взяв свою частку і пішов, то це було б допомогою, а так - казки для бідних чергові 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Бо ви, тупе, так нічого і не поняли:) Ваша мета - заселити в Україну побільше євреїв. Незрозуміле переживання за українців 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 12 часов назад, US7IGN сказал: Далеченько дрг заїхала Ну я не слідчий, не криміналіст. Теоретично може і ДРГ. Хоча ДРГ - це продукт штучний, диверсантом може бути наш сусід тощо. Може щось "цікаве" везли на продажу, це війна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Ваша мета - заселити в Україну побільше євреїв. Незрозуміле переживання за українців їм Моя мета - уїбати з цієї країни. А за євреїв я не в курсі. Нехай селяться, я не против. 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 3 хвилини тому, Магирус сказав: Ну я не слідчий, не криміналіст. Теоретично може і ДРГ. Хоча ДРГ - це продукт штучний, диверсантом може бути наш сусід тощо. Може щось "цікаве" везли на продажу, це війна у мене сарказм за замовчуванням) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 1 минуту назад, US7IGN сказал: у мене сарказм за замовчуванням) А, зрозуміло, вибачте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 57 минут назад, Юрий Киев сказал: Їбаааа Хто це таке??? Не "хто", а "шо"... ибо говно - это неодушевленный предмет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 12 минут назад, US7IGN сказал: у мене сарказм за замовчуванням) типу новина - пан Влодек = містер сарказм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 51 минуту назад, Dmitriy_S сказал: А от ти впевнений що я буду старший по званІю, і буду тобой командувать? Хоть вопрос и не ко мне, но гарантирую, что в "тендере", ты окажешься в районе обычной параши. "Вояка", хренов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Моя мета - уїбати з цієї країни. А за євреїв я не в курсі. Нехай селяться, я не против. Яким чином надання допомоги впливає на Вашу мету?))) Ви офіційно виїзний під час воєнного стану) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 (змінено) 35 минут назад, Dmitriy_S сказал: Бо ви, тупе, так нічого і не поняли:) Аллё, элемент "тупиковой ветви развития"! Сюда смотри, клоун... Змінено 20 квітня 2024 користувачем pump Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 Я плакал))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 26 минут назад, XL.pro сказал: Яким чином надання допомоги впливає на Вашу мету?))) Ви офіційно виїзний під час воєнного стану) Ну цілий полковник Арєстович якось же виїхав 😌 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 45 минут назад, Магирус сказал: я не слідчий, не криміналіст. Теоретично може і ДРГ. Хоча ДРГ - це продукт штучний, диверсантом може бути наш сусід тощо. Може щось "цікаве" везли на продажу, це війна Вояки української армії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 42 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Моя мета - уїбати з цієї країни. А за євреїв я не в курсі. Нехай селяться, я не против. Поспішіть. Умови перетину кордону міняють з дня на день. Не в кращий бік Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 7 хвилин тому, murava сказав: Поспішіть. Умови перетину кордону міняють з дня на день. Не в кращий бік два хлопа показали як проїхати блокпост 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 27 минут назад, МаТраС сказал: Я плакал))) Ведучій з таким наївним дитячим обличчям і заголовок такий самий - А, шок!!! Ну, так: вільні люди вільної країни. Дивлюся - Конституція і ККУ дійсно на паузі, бо "косарем" є особа, яка засуджена за статтєю 336 ККУ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 7 хвилин тому, Магирус сказав: бо "косарем" є особа, яка засуджена за статтєю 336 ККУ та в цій країні що не легітимний то приклад для населення просто 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 18 хвилин тому, Магирус сказав: Ведучій з таким наївним дитячим обличчям і заголовок такий самий - А, шок!!! Ну, так: вільні люди вільної країни. Дивлюся - Конституція і ККУ дійсно на паузі, бо "косарем" є особа, яка засуджена за статтєю 336 ККУ Да ржу куди тікаютьза 9000. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 1 година тому, Бездомный сказав: типу новина - пан Влодек = містер сарказм Постійний сарказм це хвороба. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Моя мета - уїбати з цієї країни. А за євреїв я не в курсі. Нехай селяться, я не против. Не спіши 2 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 5 минут назад, Юрий Киев сказал: Не спіши Є ще варіант: вступити в партію "Слуга народу". Десь сильно накосячити - переплюнути Мар'яну Безуглу. Після цього за традицією видадуть дипломатичний паспорт та відправлять послом в якусь країну. Тільки є ризик - можна потрапити в Конго або Гвінея 😸 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ranch Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 (змінено) 44 минуты назад, Магирус сказал: Конго або Гвінея У порівнянні з Україною послу там буде набагато краще, ніж тут. І за опалення не потрібно платити. І там не буде Єрмак прем'єром. Змінено 20 квітня 2024 користувачем Ranch 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 28 минут назад, Ranch сказал: У порівнянні з Україною послу там буде набагато краще, ніж тут. І за опалення не потрібно платити. Тільки головне, щоб не з'їли 😱 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 По ходу малий поранив відморозка за кермом t.me/AndriyuKK/29100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз