Ranch Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 (змінено) 1 час назад, Магирус сказал: Тільки головне, щоб не з'їли Наші людоїди - самі людоїдисті людоїди в світі. У мене один товариш є, син відомого партійного функціонера часів совдепії і перших років незалежності України. Він інакше як "людоїдами" нардепів і держчиновників не називає. Каже, що так їх всіх називав ще його покійний батько. Який, до речі, був дуже порядною і чесною людиною. Змінено 20 квітня 2024 користувачем Ranch 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 2 часа назад, МаТраС сказал: По ходу малий поранив відморозка за кермом t.me/AndriyuKK/29100 Щось забагато уваги цій події. Кожного дня десятки гинуть - про них вже ніхто ніколи не згадає, бо все засекречено і державі вони не потрібні. Брат Капранов помер - ніхто майже не згадав. А стосовно цього випадку - ну, мабуть, влада з мєнтами таку країну за п'ять років побудували - від без п'яти хвилин європейської держави перетворилися на Афганістан Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 29 минут назад, Магирус сказал: Щось забагато уваги цій події. Кожного дня десятки гинуть - про них вже ніхто ніколи не згадає, бо все засекречено і державі вони не потрібні. Брат Капранов помер - ніхто майже не згадав. А стосовно цього випадку - ну, мабуть, влада з мєнтами таку країну за п'ять років побудували - від без п'яти хвилин європейської держави перетворилися на Афганістан Афганістан - феодальна клерікальна держава . Де ви побачили в Україні Афганістан ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 8 годин тому, Song сказав: всё из-за обстрелов Белгорода. Д А когда сев Салтовка в Харькове выносили прямой наводкой, это из-за чего было? Из-за ущемления прав русскоязычных граждан? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 7 годин тому, Юрий Киев сказав: Нєобучаємі! Зелені усі такі . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 7 годин тому, Danylo Ivanov сказав: "Какая разница, как называется улица, лишь бы она была заасфальтирована и освещена" (с) А если шо, так гдето посередине. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 (змінено) 9 часов назад, Song сказал: Дадут, им нужна война, неужели не понятно(( Другое дело ракеты ATACMS, тут вопрос. Уже сейчас Харьков рассматривается буферной зоной и всё из-за обстрелов Белгорода. Дадут ракеты, буферная зона пройдёт по руслу Днепра… Так, звісно: дадуть ракети - путін нападе, війна почнеться. Треба просто перестати стріляти. Харкову просто не пощастило з розташуванням - майже біля кордону Я не знаю, скільки вам років, але у мене враження, що ви трохи наївна людина. Да русні чхати на той Бєлгород: коли туди зайшли бійці РДК, так русня "утюжила" населені пункти авіацією. Їм на власне населення плювати. Тобто увалити по штабу ЧФ в Криму - то дрібниці, а от в Бєлгороді загинули якісь чєрві - то буде атвєтка. "Санітарная зона" - це казки для їхнього внутрішнього охлосу, щоб виправдати війну. У путіна ціль одна - знищення українців. Хоча може Тєрєхов має іншу точку зору. Бо попередній мер Харкова раптово "помножився на нуль" Змінено 21 квітня 2024 користувачем Магирус Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 7 годин тому, pump сказав: А вашего преп*здента (пэци), там никогда и не было. Ти ба, як срака палає у плісняви. Завгосп є, а блазня нема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 (змінено) 1 час назад, Бездомный сказал: Афганістан - феодальна клерікальна держава . Де ви побачили в Україні Афганістан ? Нє, ну хтось може і попив каву в Криму в грудні.. Але судячи з усього війна на довго. І які у вас зараз права? Ніяких. Ні, є право: віддати друге авто, якщо у вас дві машини. Ну хіба що ще поки можна на форумі свою думку висловити. Поки що Змінено 21 квітня 2024 користувачем Магирус 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 6 годин тому, Магирус сказав: Ну цілий полковник Арєстович якось же виїхав 😌 Він знав, яку саме зелену сраку вилизувати.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 1 час назад, Магирус сказал: Нє, ну хтось може і попив каву в Криму в грудні.. Але судячи з усього війна на довго. І які у вас зараз права? Ніяких. Ні, є право: віддати друге авто, якщо у вас дві машини. Ну хіба що ще поки можна на форумі свою думку висловити. Поки що федальна клерікальна держава ? ба , так це дж кацапія . і свої "цінності" несе в Україну . Най собі в дупу запхає лишає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 2 минуты назад, Бездомный сказал: федальна клерікальна держава ? ба , так це дж кацапія . і свої "цінності" несе в Україну . Най собі в дупу запхає лишає Ну так нащо ви мені це пишете? Пишіть представникам влади (вони є у ФБ), як так сталося, що вам передали майже европейську країну з безвізом і зоною вільної торгівлі з ЄС, а ви перетворили її на Афганістан. Це не до мене, вибачте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 1 час назад, Магирус сказал: Ну хіба що ще поки можна на форумі свою думку висловити. Поки що Но это не точно и не долго... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 15 минут назад, Бездомный сказал: федальна клерікальна держава ? ба , так це дж кацапія . і свої "цінності" несе в Україну . Най собі в дупу запхає лишає Та що ж ці зелені мудари курять то? : Кабмін готує нові обмеження для ухилянтів, - Малюська Окрім обмеження прав на керування транспортними засобами, для військовозобов’язаних можуть запровадити обмеження на надання адміністративних держпослуг. Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська в ефірі телемарафону, передає Цензор.НЕТ з посиланням на ZN.UA. Він наголосив, що держава робитиме так, щоб ті, хто хоче захищати країну, не перебував у гіршому становищі, ніж ті, хто цього не хоче робити. "Ми вже давно готуємо ТЦК та взагалі ЗСУ, щоб вони могли впоратись ( з потоком людей - ред) , зокрема, прем'єр-міністр давав доручення Міноборони організувати роботу ТЦК 24/7. В мене сумнівів щодо того, що робота буде забезпечена належним чином, нема, так само в мене немає сумнівів щодо того, що уряд забезпечить стимулювання тих, хто сумнівається в необхідності виконання своїх обов'язків, в тому плані, що зараз напрацьовують різні міністерства зміни в постанову Кабміну, які встановлять передумовою отримання окремих адмінпослуг - надання військово-облікового документу", - пояснив міністр юстиції. Джерело: https://censor.net/ua/n3485494 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 8 годин тому, murava сказав: Поспішіть. Умови перетину кордону міняють з дня на день. Не в кращий бік Котам нічого не загрожує. На крайняк можна поскаржитися в общєство защіти животних. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 (змінено) 13 минут назад, hause сказал: В мене сумнівів щодо того, що робота буде забезпечена належним чином, нема, так само в мене немає сумнівів щодо того, що уряд забезпечить стимулювання тих, хто сумнівається в необхідності виконання своїх обов'язків Щось майже кожного дня Ютуб підкидає відео конфліктів громадян з представниками ТЦК Якийсь парадокс. При "Щікаляднам баригє" було погано. Ну ок - все, його немає. То постає питання: якщо більшість підтримала Зеленського, то чого люди воювати не хочуть? Це ж "бариги" війну закінчувати не хотіли. А тут Верховний Головнокомандувач каже: "Ні шагу назад! Тільки кордони 91-го року!!" Щось пішло не так? 🧐 Змінено 21 квітня 2024 користувачем Магирус 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 9 годин тому, XL.pro сказав: Яким чином надання допомоги впливає на Вашу мету?))) Ви офіційно виїзний під час воєнного стану) Маю надію, що Бог дасть розуму нашій владі і війна скінчиться до кінця року. Тоді не треба буде виїжджати. Люблю цю країну усім серцем, але жити в тоталітарній країні довбойобів вище моїх сил. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 (змінено) 10 годин тому, tort сказав: Постійний сарказм це хвороба. Я б сказав, що це більш схоже на роботу, ніж на лікарняний. Змінено 21 квітня 2024 користувачем ozor 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 32 хвилини тому, Магирус сказав: Щось майже кожного дня Ютуб підкидає відео конфліктів громадян з представниками ТЦК Якийсь парадокс. При "Щікаляднам баригє" було погано. Ну ок - все, його немає. То постає питання: якщо більшість підтримала Зеленського, то чого люди воювати не хочуть? Це ж "бариги" війну закінчувати не хотіли. А тут Верховний Головнокомандувач каже: "Ні шагу назад! Тільки кордони 91-го року!!" Щось пішло не так? 🧐 Так то ж при владі був старий барига, що там захищати, нема сенсу, усе збарижить. А зараз молодий і чесний . 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 36 минут назад, Dmitriy_S сказал: Котам нічого не загрожує. На крайняк можна поскаржитися в общєство защіти животних. Вы уж или на украинском пишите, или на русском. Или кавычки используйте, когда "типа сарказм". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 18 минут назад, Dmitriy_S сказал: Маю надію, що Бог дасть розуму нашій владі і війна скінчиться до кінця року. Тоді не треба буде виїжджати. Люблю цю країну усім серцем, але жити в тоталітарній країні довбойобів вище моїх сил. Навіть не знаю, що писати. Я вас не знаю. Це гумор у вас такий? А влада може заборонити русні запускати ракети? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 9 часов назад, XL.pro сказал: Яким чином надання допомоги впливає на Вашу мету?))) Ви офіційно виїзний під час воєнного стану) Достатньо сказати на кордоні чарівну фразу: - У мене досвіду немає. Мене снайпер зніме на третій день Зняти капелюха і показати лису макитру. Варіант робочий 💯. Не дякуйте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 6 хвилин тому, SergiyUA сказав: Вы уж или на украинском пишите, или на русском. Или кавычки используйте, когда "типа сарказм". А шо такоє, вам невдобно гугл транслейтом переводить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 18 часов назад, Dmitriy_S сказал: До чого тут Арестович. Є очевидні речі. Україна в принципі не може перемогти в цій війні. Бо реальна перемога - це капітуляція кацапів. А як ви собі уявляєте капітуляцію ядерної держави? Ну вийдете ви на кордони 91-го року, припустимо, і що далі? Це припинить війну? Ні. Навпаки. Це дасть змогу нашим партнерам інвестувати в відбудову країни? Ні. Це дасть нам змогу вступити в ЄС і НАТО? Знову ні.Тобто буде те саме що зараз, окрім того, що загинуть ще сотні тисяч, виїде ще більше людей і економіка буде в ще більшій сраці. Какие Ваши предложения? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 Тільки що, SergiyUA сказав: Какие Ваши предложения? В мене нема прєдложеній. Я хотів би для початку почути від влади варіанти, які в нас є. Бо якось дивно, знати про варіанти, які є в держави, громадянин не повинен, а от воювати за неї повинен. Це точно демократія? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз