US7IGN Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 пам'ятаєте геніального винахідника, який додумався зробити мережу з мобільників та виявляти звук шахеда і встановлювати де і куди воно летить? так от він просто взяв стару ідею www.nationalgeographic.com/adventure/article/topher-white-engineer-rainforests-explorer-festival 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: Хто? Коломойський і Порошенко. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 9 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: До когось доходить як до жирафи, чукча нє чітатєль. Я ж не чергую на форумі, читаю останні сторінки, може і пропустив це відео. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Патріоти підтримують все, що робить держава. Проукраїнські тільки те, що вважають правильним. Я проукраїнський, але не патріот. Тобто Коломойський, який вважав правильним обкрадати країну під час війни - проукраїнський, а 7531, який підтримує все, що робить держава, включаючи розкрадання владою бюджетних коштів (принаймні захищає) - патріот? Я все правильно зрозумів? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: А пряме посилання на цитату можна? А почитайте його пости, то і знайдете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 7 хвилин тому, US7IGN сказав: от дурні. патріот це взагалі шайтанракета то пЕтріот... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 (змінено) 4 години тому, Canton сказав: А представляете сколько бабла отсудит Корбан в ЕСПЧ у клоуна? Только выплачивать нам. Змінено 29 травня 2024 користувачем Vinsol2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 3 години тому, Бездомный сказав: аби на зло петьману . Тому, що тупе бидло із лайном в голові від Г+г Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 3 хвилини тому, Alvalk сказав: Тобто Коломойський, який вважав правильним обкрадати країну під час війни - проукраїнський, а 7531, який підтримує все, що робить держава, включаючи розкрадання владою бюджетних коштів (принаймні захищає) - патріот? Я все правильно зрозумів? Ви намагаєтесь все поділити на чорне і біле. А в житті багато напівтонів. Але в цілому так, Коломойський проукраїнський, а 7351 патріот. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 3 години тому, vovova сказав: Латиніна досі в радянському союзі живе. І рожеві окуляри не скидає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 6 хвилин тому, vadimv сказав: то пЕтріот... В честь Петра Порошенка мабуть назвали. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Ви намагаєтесь все поділити на чорне і біле. А в житті багато напівтонів. Але в цілому так, Коломойський проукраїнський, а 7351 патріот. Боже, вбережи Україну від таких проукраїнських і патріотів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серьожа Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 4 минуты назад, Alvalk сказал: А в чому для вас відмінність патріота від проукраїнського? Я не знаю что такое патриотизм,так как это чувство которое я не испытываю.А так как я помогаю ЗСУ я проукраинский.Если бы на нас напали эльфы то я бы стал предателем. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 3 години тому, Dmitriy_S сказав: Все пішло не так як треба. Слухався б Зеленський старого мудрого єврея Ігоря Валерійовича, в таке гівно не вляпався б і Україну за собою не потягнув би. Так він і сухавмя аж до вторгнення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 3 години тому, XL.pro сказав: Ще скажіть, що Володимир Олександрович не залежить від Ігоря Валерійовича Скоріше, що не залежав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: Так він і сухавмя аж до вторгнення. Нє, вони розійшлися, ще коли Богдана прибрали. Далі розрив тільки збільшувався. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Але в цілому так, Коломойський проукраїнський, а 7351 патріот. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 2 минуты назад, Серьожа сказал: Я не знаю что такое патриотизм, При цьому впевнено вішаєте на людей ярлики (хто патріот, а хто ні) ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серьожа Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 4 минуты назад, Alvalk сказал: При цьому впевнено вішаєте на людей ярлики (хто патріот, а хто ні) ? Могли бы указать людей на которых я навешал ярлыки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 1 година тому, Вячеслав63 сказав: співпали з державними На дуже короткий час Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: В честь Петра Порошенка мабуть назвали. Та взагалі, логотип Roshen настільки схожий на логотип Ferrero Rocher, що більша схожість тільки між Озоном і Амазоном, або між Алісою і Алексою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 4 минуты назад, Серьожа сказал: Могли бы указать людей на которых я навешал ярлыки? не пам'ятаєте, що писали 50 хвилин тому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 1 година тому, Серьожа сказав: харковчанам помогли,г В каком месте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серьожа Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 Только что, Alvalk сказал: не пам'ятаєте, що писали 50 хвилин тому? Помню.Вопросом на вопрос? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 1 година тому, Серьожа сказав: за Днепр и Харьков знаю точно . За Харьков расскажите Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз