ozor Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 9 годин тому, loader сказав: Так можливо не "просто". Це століттями відбувається чомусь в одному напрямку. Тому розповідати ці байки і відбілювати підарів не треба. Ви про місцевий клуб анального відбілювання де кацапомовні кондоми періодично отримують по десятку дизлайків? З ким ви говорите? Люди просто заробляють свою копійчину. Рубль і набігає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 В ютюбі часто попадаються відео.як наші розкопують тіла собак. Як от не пойму, на хера втрачати скільки ресурсів, щоб відкопати вагнерівуя га х нікому не потрібного чи алконавта . ??Дай взагалі, одні кістки з 10000 там можуть бути цінними на обмін Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 5 хвилин тому, Бездомный сказав: ану , назвіть но держави , які б сам на сам витримали подібну навалу - багато нараxyєте ? Одну точно.Україна в 93му.Здивовані? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 минуту назад, Бублик сказал: Наш народ в першу чергу бажав багато грошей і шаровий газ. Все вірно. Зараз платити час наступив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 2 хвилини тому, Бублик сказав: Ви, про фейкову російськозроблену заяву Клінтона? Нє, я про факт тиску на Україну з боку Заходу. Я ще в маразм не впав, добре пам'ятаю ті часи. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 4 минуты назад, Бублик сказал: Сучка не захоче, кобель не наскоче.Знаю про що Ви, про фейкову російськозроблену заяву Клінтона? Наш народ в першу чергу бажав багато грошей і шаровий газ. Україна оговтувалася від понад сторічного системного геноциду українців 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 Тільки що, vadimv сказав: Нє, я про факт тиску на Україну з боку Заходу. Я ще в маразм не впав, добре пам'ятаю ті часи. І я пам'ятаю.Наші генерали окропом пісяли за валізи з баксами.Конча Заспа, до речі саме з них почалась. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 Тільки що, Бездомный сказав: Україна оговтувалася від понад сторічного системного геноциду українців Бл.дь, знайдіть когось іншого для своїх імпотентських казок.Я не ведусь на таке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 хвилину тому, Бублик сказав: Наші генерали окропом пісяли за валізи з баксами. "Зараз платити час наступив." (с) Хай розраховуються Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 20 минут назад, Бублик сказал: Одну точно.Україна в 93му.Здивовані? в 1993 му в України було "українське кадрове військо" ? в 1993 му в Україні було 100% радянське військо , укомплектоване кантонами , а спецслужби - укомплектовані радянськими кдбшниками . ви щиро вважаєте , що таке військо билося б за Самостійну Україну з кацапами насмерть ? 🤣 варіант масової - поголовної зради на кшталт кримського не розглядаєте ? так ЗСУ/СБУ у Криму 2014 - то дуже-дуже лайт версія армії пострадянської України 1993 року . вони й самі могли посчати з бандерівщиною боротися - врятувало те , що просто не хотіли відволікатися від валіз з баблом . Змінено 20 липня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 6 хвилин тому, karbo сказав: Все вірно. Зараз платити час наступив. За все доводиться рано чи пізно заплатити.Навіть за пам'ятник т.з. воїнам афганцям в центрі Києва, до сих пір за їх пільги і не засудження а навпаки виправдання народом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 19 хвилин тому, US7IGN сказав: Із зарплати яку в армії платять. Дощ недавно пояснював. Анекдот про гроші в тумбочці згадався... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: "Зараз платити час наступив." (с) Хай розраховуються Е, ні.На цій планеті це не так працює.Тут саме Ви, я і наші діти мають розраховуватись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 25 минут назад, Бублик сказал: І я пам'ятаю.Наші генерали окропом пісяли за валізи з баксами.Конча Заспа, до речі саме з них почалась. це не наші генерали - це савєйські ахвіцери Змінено 20 липня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 13 годин тому, Бублик сказав: Е, ні.На цій планеті це не так працює.Тут саме Ви, я і наші діти мають розраховуватись. Хоча на цій планеті і заведено, що прибутки одним, а збитки іншим Але я не збираюся розраховуватися за чужими боргами Це якось без мене Змінено 21 липня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 4 хвилини тому, Бездомный сказав: в 1993 му в України було "українське кадрове військо" ? в 1993 му в Україні було 100% радянське військо , укомплектоване кантонами , а спецслужби - укомплектовані радянськими кдбшниками . ви щиро вважаєте , що таке військо билося б за Самостійну Україну кацапами насмерть ? 🤣 варіант масової - поголовної зради на кшталт кримського не розглядаєте ? Блін, Ви не розумієте що читаєте? Ви попросили назвати країну яка б справилась би з такою навалою.Я Вам назвав : Україна в 93му, за 15 хвилин, з отим кривим військом і т.д і тп самотужки ,не смокчучи в заходу, справилась з отакою навалою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 8 хвилин тому, vadimv сказав: Це якось без мене Ну Вас і мене - малось на увазі в загальному рядова бидломаса. Змінено 20 липня 2024 користувачем Бублик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 7 хвилин тому, Бездомный сказав: це не наші генерали - це савєйські ахвіцери Це саме наші генерали.Весь цей час вони жили і живуть на околиці Києва. Чого імпотенти тільки не наліплять щоб не брати відповідальність 🤦♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 6 минут назад, Бублик сказал: Блін, Ви не розумієте що читаєте? Ви попросили назвати країну яка б справилась би з такою навалою.Я Вам назвав : Україна в 93му, за 15 хвилин, з отим кривим військом і т.д і тп самотужки ,не смокчучи в заходу, справилась з отакою навалою. десь я це вже чув Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 2 часа назад, karbo сказал: Націнку підніме і буде так само не буде. Платіжоспроможність клієнтів не буде встигати за ціноутворенням. 1 час назад, karbo сказал: країна ухилянтів ще й податки на війну платити не хоче судячи з того, як пишете - відношення до бізнесу не маєте. Лише ненавість. Тому й пишете маєчню. Я от налоги плачу. Платив навіть коли можна було не платити. Зарплатню людям піднімав за останній рік безліч разів. А от ціни - ні. Бо і так кожного дня все важче - люди мають гроші не завжди на необхідне. Останні два місяці взагали заліз глибоко в кредитну лінію, щоб виконувати зобов'язання. І якщо я зараз буду змушений все ж підняти ціни - втрачу нормальну таку частину доходу. Тобто і бізнес зазнає втрат, і податків буде менше... Але довбограїв при владі це не колише, вони живуть одним днем. Змінено 20 липня 2024 користувачем sly 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 6 хвилин тому, Бездомный сказав: десь я це вже чув Історію своєї країни, тим більш таких ключових моментів, потрібно не десь чути, а знати як отче наш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 2 минуты назад, sly сказал: судячи з того, як пишете - відношення до бізнесу не маєте. Лише ненавість. Тому й пишете маєчню. Років двадцять був в статусі підприємця. Якщо цього мало для розуміння, то нехай. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 минуту назад, karbo сказал: Років двадцять був в статусі підприємця. Якщо цього мало для розуміння, то нехай. є люди, які все життя чимось займаються, але професіоналізма їм це не додає. Нажаль. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 12 часов назад, Бублик сказал: Історію своєї країни, тим більш таких ключових моментів, потрібно не десь чути, а знати як отче наш. якщо читан - то не зрозумів , якщо зрозумів - то не вірно зрозумів . у 1993 му ,українська Україна була немовлям , дорослими були радянські люди - з геть промитими кацапами мізками . чи немовля може скористатися збороєю ? правильна відповідь - ні . воює не зброя , а люди . ви коли небудь спілкувалися з радянськими воєнними пенсіонерами ? ви серйозно вірите , що вони виборювали б самостійність України від кацапів ? ТБ етер - контролювався з москви - вся Україна сиділа на московській ТБ голці - пропаганди , головною тб зіркою був агент кдб влад лістьєв . Змінено 21 липня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 година тому, US7IGN сказав: Із зарплати яку в армії платять. Дощ недавно пояснював. Брехня, я такого не міг пояснювати - в армії не платять зарплату - виключно ГЗ (грошове забезпечення) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз