Бездомный Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 (змінено) 3 минуты назад, МаТраС сказал: не весь склад зачитали) за 500 можна в любому місті замовити під замовлення з любими забаганками. звістно, їжа,зроблена з душею вдвічі добріша і якісніша торт - то не їжа , то джанк фуд Змінено 28 липня 2024 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 4 хвилини тому, МаТраС сказав: не весь склад зачитали) за 500 можна в любому місті замовити під замовлення з любими забаганками. звістно, їжа,зроблена з душею вдвічі добріша і якісніша Якщо ваша жінка навіть торт зробити не може ))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 46 хвилин тому, Бездомный сказав: торт - то не їжа , то джанк фуд з моєю массою - це моя тема. я готов жрать и жрать)) коли фізично працюєш або спорт, то теж їв до усєрія) хай товсті переживають да сердечники.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 (змінено) 6 хвилин тому, МаТраС сказав: хай товсті переживають да сердечники.. Свого часу в Сумах жив такий собі наркобарон-цукровий магнат Харитоненко. Побудував половину міста: вокзал, електростанції, мости, школи, лікарні, собори, цілі квартали житлових будинків. Дуже схоже на наркобарона Пабло Ескобара, який так само будував у Колумбії. Змінено 28 липня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 1 година тому, vadimv сказав: Свого часу в Сумах жив такий собі наркобарон-цукровий магнат Харитоненко. Побудував половину міста: вокзал, електростанції, мости, школи, лікарні, собори, цілі квартали житлових будинків. Дуже схоже на наркобарона Пабло Ескобара, який так само будував у Колумбії. благорододство присуще різним людям) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 1 година тому, МаТраС сказав: не весь склад зачитали) за 500 можна в любому місті замовити під замовлення з любими забаганками. звістно, їжа,зроблена з душею вдвічі добріша і якісніша і ХЗ в яких умовах, з якою сальманелою і чиїми руками. Навряд чи гігієна в таких місцях відповідає фабричній. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 3 хвилини тому, MaxS сказав: і ХЗ в яких умовах, з якою сальманелою і чиїми руками. Навряд чи гігієна в таких місцях відповідає фабричній. Якщо торт в магазині лежить на полиці замість холодильника - то там неважливо, з якою сальманацією ) В таких умовах тільки пластик не псується )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 1 годину тому, MaxS сказав: і ХЗ в яких умовах, з якою сальманелою і чиїми руками. Навряд чи гігієна в таких місцях відповідає фабричній. ну мені легше. в мене в помічника жінка робить. був в гостях. молода,охайна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 андріюк справжній еврей. і нашим і вашим. зел/порох t.me/AndriyuKK/33057 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 (змінено) Змінено 28 липня 2024 користувачем iiigolkin 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 (змінено) 2 години тому, МаТраС сказав: з моєю массою - це моя тема. я готов жрать и жрать)) коли фізично працюєш або спорт, то теж їв до усєрія) хай товсті переживають да сердечники.. Ой, як знайомо! У мене було 67 кг, я думав точно так само. А потім щось зламалося, набрав, і тепер нижче 100 вже не буває, а то й до 108... Я б не перевантажував тіло чим попало, якби знав заздалегідь. Змінено 28 липня 2024 користувачем iiigolkin 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 в нас теж там проект на розгляді про шокери t.me/AndriyuKK/33052 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 46 хвилин тому, iiigolkin сказав: Ой, як знайомо! У мене було 67 кг, я думав точно так само. А потім щось зламалося, набрав, і тепер нижче 100 вже не буває, а то й до 108... Я б не перевантажував тіло чим попало, якби знав заздалегідь. в мене порода гонча. дід,мати,батько всі худі. я би вже набрав ,але стабільно 10 років одна вага Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 (змінено) 1 час назад, iiigolkin сказал: американські умови ? а які американські умови ? - вихід з окупованих територій України ( з крисом , лугандою та даунецьком включно) , видача всіх воєнних злочинців ( льотчиків , ракетників , артилеристів , піхоти , е.т.с. - від штабних генералів до рядових , видача пропагандонів - від соловйових-скабеєвих до воєнкорів , видача всіх зрадників - колабораціоністів - від януковочів - пасічників - азірових - до кримських та даунецьких педомразів , демілітарізація кацапії по Урал , збереження санкцій до виплати репарацій з 100 % відшкодування заподіяної шкоди + десятикратної контрибуції - як покарання за агресивну війну ). Я все перелічив ? Нічого не забув ? Змінено 28 липня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 Повстанці Малі, які розгромили колону "вагнерівців", видали пост солідарності з Україною і запропонували передати полонених російських найманців. "Дорогі брати українці! Ми, збройні сили CSP-DPA хочемо висловити нашу солідарність з вашою боротьбою проти російських злочинців. Ми взяли в полон значну кількість найманців "Вагнера" і хочемо передати вам їх як підтримку та солідарність. Цей крок спрямований на те, щоб допомогти вам у вашій боротьбі за справедливість і свободу", - йдеться у заяві CSP-DPA на сторінці у Х. 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 (змінено) Інформаційна гармата вдарила по своїх... Вкидання було розраховане на деморалізацію українців... Ця xyйня тобі не допоможе. Хлопці, будєм грать в ігру “Артілєрія бьйот по своїм”.(с) Лесь Змінено 28 липня 2024 користувачем iiigolkin 3 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 5 минут назад, iiigolkin сказал: Інформаційна гармата вдарила по своїх... Вкидання було розраховане на деморалізацію українців... - я маме расскажу - а я пальчик покажу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 17 хвилин тому, МаТраС сказав: Повстанці Малі, які розгромили колону "вагнерівців", видали пост солідарності з Україною і запропонували передати полонених російських найманців. "Дорогі брати українці! Ми, збройні сили CSP-DPA хочемо висловити нашу солідарність з вашою боротьбою проти російських злочинців. Ми взяли в полон значну кількість найманців "Вагнера" і хочемо передати вам їх як підтримку та солідарність. Цей крок спрямований на те, щоб допомогти вам у вашій боротьбі за справедливість і свободу", - йдеться у заяві CSP-DPA на сторінці у Х. На правах реклами. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 18 хвилин тому, МаТраС сказав: Повстанці Малі, які розгромили колону "вагнерівців", видали пост солідарності з Україною і запропонували передати полонених російських найманців. "Дорогі брати українці! Ми, збройні сили CSP-DPA хочемо висловити нашу солідарність з вашою боротьбою проти російських злочинців. Ми взяли в полон значну кількість найманців "Вагнера" і хочемо передати вам їх як підтримку та солідарність. Цей крок спрямований на те, щоб допомогти вам у вашій боротьбі за справедливість і свободу", - йдеться у заяві CSP-DPA на сторінці у Х. Ще більше став поважати Буданова 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 1 година тому, iiigolkin сказав: Інформаційна гармата вдарила по своїх... Вкидання було розраховане на деморалізацію українців... все навіть бабусі вкурсі,як вкиди робляться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 5 хвилин тому, МаТраС сказав: все навіть бабусі вкурсі,як вкиди робляться У них усе взято від третього рейху, давно вже застаріло, та інтернет допоміг - реклама, спам різний. Їм би краще не починати це було, без інформаційної війни не виграти, а вони її не вміють. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 51 хвилину тому, Бездомный сказав: Нічого не забув ? Билет на Марс и обратно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 29 хвилин тому, US7IGN сказав: Ще більше став поважати Буданова Настамнет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 28 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2024 По просьбам трудящіхся!" корову треба більше доїти і менше кормити - от така ідея епохі простих рішень. Ну не зменшувати ж зарплату dj Лєщєнку, та і "новому ліцу" Задорожному з чогось барахлитись треба, тим більше одразу попереджали про "ні обіцянок, ні пробачень". Хоча може людям таке і справді подобається, хто його знає. _______ ...А ідеї повернутись назад в цирк у вас нема?(c) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз