US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: першим тестовим полетить Зеленський? а що, з ППО вже всіх в піхоту перевели? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 3 хвилини тому, US7IGN сказав: ви думаєте інженери з АКМ краще би збивали дрони в Києві? Ні. Шахеди можна було б збивати інженерами з поясом шахіда. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Ні. Шахеди можна було б збивати інженерами з поясом шахіда. де ж ви стільки незайманих інженерів візьмете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 11 хвилин тому, US7IGN сказав: в Херсоні та Ірпенях в 2014-2022 роках мабуть теж думали що лугандонія то далеко та не про них... А зараз так думають у Польщі ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 21 хвилину тому, Бездомный сказав: Франек - то не Суми , Чернігів , Харків , Херсон , Миколаїв , Запоріжжя , Одеса , Дніпро . Навіть не Хмельницький ( бо Зазбручча ) До Франеку кацапи якщо й дойдуть - то виключно з грунтовими водами . Де коррупція, там і кацапи. Це, як і пропаганда, їх головна зброя. Тому вони вже і у Франику, і у Львові, і у Лондоні з Паріжем... Готуйте язички, як казала популярна реклама... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 3 хвилини тому, US7IGN сказав: де ж ви стільки незайманих інженерів візьмете? Наче нема такої вимоги до шахідів. А от сорок дєвствєніц отримать - цілком реальна перспектива:) Мені, правда, ніколи не було зрозуміло нащо їх аж сорок, але звучить інтригуюче:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: А зараз так думають у Польщі ) який гарний зір бачити що думають в Польщі з іспанського пляжу! `I see nobody on the road,' said Alice. `I only wish I had such eyes,' the King remarked in a fretful tone. `To be able to see Nobody! And at that distance, too! в самій Польщі вже три американських бази на додаток до НАТО, а також самостійні закупівлі зброї більші ніж решти Європи разом узятої. Мені взагалі інколи здається що під виглядом миротворців поляки за нагоди збираються відновити Жеч Посполіту та повернути частину Білорусі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 1 хвилину тому, US7IGN сказав: який гарний зір бачити що думають в Польщі з іспанського пляжу! `I see nobody on the road,' said Alice. `I only wish I had such eyes,' the King remarked in a fretful tone. `To be able to see Nobody! And at that distance, too! в самій Польщі вже три американських бази на додаток до НАТО, а також самостійні закупівлі зброї більші ніж решти Європи разом узятої. Мені взагалі інколи здається що під виглядом миротворців поляки за нагоди збираються відновити Жеч Посполіту та повернути частину Білорусі Я б не був таким впевненим. Завдяки війні, я дізнався, що п'ята стаття НАТО таке ж фуфло, як і Будапештський меморандум. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 (змінено) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: який гарний зір бачити що думають в Польщі з іспанського пляжу! На іспанському пляжі стільки поляків, наче півпольщі сюди переїхало. 5 хвилин тому, US7IGN сказав: в самій Польщі вже три американських бази на додаток до НАТО, а також самостійні закупівлі зброї більші ніж решти Європи разом узятої. Але ваш польский патріотизм і оптимізм мені до вподоби ) Дуже нагадує оптимізм покупців нерухомого лайна в Сумах... Змінено 7 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Я б не був таким впевненим. Завдяки війні, я дізнався, що п'ята стаття НАТО таке ж фуфло, як і Будапештський меморандум. були підстави для її застосування? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Наче нема такої вимоги до шахідів. А от сорок дєвствєніц отримать - цілком реальна перспектива:) Мені, правда, ніколи не було зрозуміло нащо їх аж сорок, але звучить інтригуюче:) https://www.youtube.com/watch?v=SxqCQbKd6rc Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: були підстави для її застосування? Наче поки ні, хоча в Польщу з Румунією щось залітало наче. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я б не був таким впевненим. Завдяки війні, я дізнався, що п'ята стаття НАТО таке ж фуфло, як і Будапештський меморандум. поляки теж, тому і готуються. 4 хвилини тому, vadimv сказав: На іспанському пляжі стільки поляків, наче півпольщі сюди переїхало. ні, пів Польщі переїхало в UK та USA, а Іпанія схоже тільки ніщебродів приваблює Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 2 хвилини тому, US7IGN сказав: ні, пів Польщі переїхало в UK Зміняли шило на мило ) 2 хвилини тому, US7IGN сказав: а Іпанія схоже тільки ніщебродів приваблює та небідних англіків ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 (змінено) 8 хвилин тому, vadimv сказав: Зміняли шило на мило ) та небідних англіків ) Як там взагалі можна влітку жити? Для мене оптимальна температура +28, мені навіть в Україні за нинішнього клімату влітку жарко. Змінено 7 листопада 2024 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 21 хвилину тому, US7IGN сказав: https://www.youtube.com/watch?v=SxqCQbKd6rc Бачу, ви вже почали цікавитися темою. Це похвально. Згодиться. Я б ще на вашому місці в мечеть ходить почав, буде досвід. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 (змінено) 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Бачу, ви вже почали цікавитися темою. Це похвально. Згодиться. Я б ще на вашому місці в мечеть ходить почав, буде досвід. перша моя мутка з пацанами тоді ще молодого Ахметова була в далекому 1994 чи 1995 році. так що все в руках Аллаха - Все в руках Аллаха, - ответила девушка. - Позвольте, - вдруг повернулся к ней молодой человек с широкими зрачками, мирно глядевший до этого в огромный хрустальный шар. - Как это все? А сознание Будды? Руки Аллаха ведь есть только в сознании Будды. С этим вы не станете спорить? Девушка за прилавком вежливо улыбнулась. - Конечно, нет, - сказала она. - Руки Аллаха есть только в сознании Будды. Но вся фишка в том, что сознание Будды все равно находится в руках Аллаха. Змінено 7 листопада 2024 користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 (змінено) 45 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Як там взагалі можна влітку жити? Взагалі - дуже комфортно. 45 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Для мене оптимальна температура +28, мені навіть в Україні за нинішнього клімату влітку жарко. У вас там просто нічим дихати, тому створюється враження, ніби жарко. На березі океану, де багато кисню і у повітрі висить бриз у вигляді дрібних крапель - все відчувається інакше. Змінено 7 листопада 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 6 годин тому, US7IGN сказав: не знаю жодного хто отримав що в принципі підтверджує слова улюбленого президента що втрат немає я можу підтвердити. вони виплачують. деяку суму спочатку, потім щомісяця. але занадто багато підарів співгромадян, які грають на почуттях та намагаються розвести або видурити ці кроваві гроші... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 Букеле, Мілей, Трамп... Вот прям бачу як у туташніх сатаністів шкіра починае горіти як від сонячного світла 😃 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 19 хвилин тому, vadimv сказав: Взагалі - дуже комфортно. У вас там просто нічим дихати, тому створюється враження, ніби жарко. На березі океану, де багато кисню і у повітрі висить солона вода у вигляді дрібних крапель - все відчувається інакше. Ну, те, що вам комфортно, я в цьому не сумніваюсь. Вас мабуть і іспанці за свого приймають. До речі, завжди був цікавий цей феномен, чому південні народи часто темноволосі, а північні світловолосі. Згідно законів еволюції мало б бути навпаки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: завжди був цікавий цей феномен, чому південні народи часто темноволосі, а північні світловолосі. Така сама фігня з білими ведмедями, лисицями і навіть зайцями (взимку) ) 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Згідно законів еволюції мало б бути навпаки. Світлооким тут сонце сліпить очі, а біла шкіра стає червоною. Особливо хєрово рудим котам, у яких немає меланіну - натурально опіки. А мені норм ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 3 минуты назад, vadimv сказал: Світлооким тут сонце сліпить очі, а біла шкіра стає червоною. Особливо хєрово рудим котам, у яких немає меланіну - натурально опіки. А мені норм ) Загар шкідливий для здоров'я Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 1 година тому, vadimv сказав: А зараз так думають у Польщі ) 28.10.2024 в 12:13, vadimv сказав: Звичка казати за всіх - це невиліковне ) 27.10.2024 в 13:40, vadimv сказав: Зв всіх мови не було. "Відучаємося казати за всіх" (с) 04.11.2024 в 12:29, vadimv сказав: А я от не знаю, скільки разів вам треба повторити, що казати за всіх і переходити на особистості - це ганебний совок і відсутність аргументів. 04.11.2024 в 19:58, vadimv сказав: Це було помітно по тому, як точно співпали результати госування тут і там ) І ви колись припините казати за всіх? )) Шо ти там, невиліковний ганебний совок? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз