US7IGN Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 Тільки що, DmiVady сказав: А є якась офіційна заява з цього приводу? Бо це не ***ець, якщо правда, це повний ***ець ... десь заплакав один Рєзніков Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 8 минут назад, karbo сказал: Ахахаха Це я зробив скрин зі свого телефону Навіть найтупішому в цілому світі зрозуміло, що бункер під землею, а на поверхні знаходяться будівлі, де можна розмістити багато сотень бійців. Ідеальне місце для казарм. На видео оперативного контроля четко видно что прилеты были не в усадьбу а пустырь ("центр связи"), который рядом (восточнее) и под которым и был/есть бункер. Так что даже если они квартировались в усадьбе то помереть могли разве что от сердечного приступа или обсера. Змінено 23 листопада 2024 користувачем eam 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 5 минут назад, eam сказал: На видео оперативного контроля четко видно Особисто я нічого чітко не бачив. Прильоти були. Казарма на 500 людей - це невеличке приміщення. Якщо врахувати що там північній корейці, сміло можна розділити на три необхідну площу. Структура тих приміщень нам невідо, як невідомо які відносини між підрозділами, бо це війна давно не по правилах. Змінено 23 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 9 минут назад, karbo сказал: Ахахаха Це я зробив скрин зі свого телефону Навіть найтупішому в цілому світі зрозуміло, що бункер під землею, а на поверхні знаходяться будівлі, де можна розмістити багато сотень бійців. Ідеальне місце для казарм. Я ж сказал идиот... На Вашем скрине даже нету того объекта, в который били До него 300 м от ценрального комплекса зданий. Не спорьте, телепузик - я там был не раз и не два... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 Цікава гілка. Коцап з омереканцем сперечаються, скільки корейців захерачили серед кацапів. 2 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 Только что, karbo сказал: Особисто я нічого чітко не бачив. Ну тогда пересмотрите ещё раз, т.к там всем ясно что в само здание усадьбы, которое вы привели в качестве аргумента ранее, прилетов не было. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 7 минут назад, eam сказал: На видео оперативного контроля четко видно что прилеты были не в усадьбу а пустырь ("центр связи"), который рядом и под которым и был/есть бункер. Так что даже если они были в усадьбе то помереть могли разве что от сердечного приступа или обсера. Тем более, центральный комплекс - действующий санаторий УДПР Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 1 минуту назад, eam сказал: Ну тогда пересмотрите ещё раз, т.к там всем ясно что в само здание усадьбы, которое вы привели в качестве аргумента ранее, прилетов не было. Комусь тут відомий план приміщень під землею? Скільки там поверхів, які розміри тих приміщень? Чи можна там розмістити тих самих 500 солдатів з північної Кореї? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 В усадьбе, відімо, нічого не було, бо туди до війни пересічних на екскурсію водили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 Только что, ozor сказал: В усадьбе, відімо, нічого не було, бо туди до війни пересічних на екскурсію водили. Так це до... А зараз третій рік війни. Що там суровікін набудував скільки поверхів під землею за декілька місяців? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 4 минуты назад, karbo сказал: Комусь тут відомий план приміщень під землею? Скільки там поверхів, які розміри тих приміщень? Чи можна там розмістити тих самих 500 солдатів з північної Кореї? Причем тут это? Вы привели скрин усадьбы в качестве аргумента что именно там могло быть размещено нужное количество корейцев, которых якобы и уничтожили. А по факту в то здание даже и не целились и если бы там было хоть тысяча - они все живы и здоровы. Все. Остальное уже ваши домыслы. Змінено 23 листопада 2024 користувачем eam 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 4 минуты назад, eam сказал: Причем тут это? Вы привели скрин усадьбы в качестве аргумента что именно там могло быть размещено нужное количество корейцев, которых якобы и уничтожили. А по факту в то здание даже и не целились. Все. Остальное уже ваши домыслы. А як на рахунок підземних комунікацій? Мене тоді зразу зацікавило: нахрена 12 шторм в shadow в одну діру лупити? Чого ради? ЗСУ ризикували сотнями мільйонів доларів. Та навіть якщо ці гроші величезні, то сама зброя взагалі ціни немає - бо дефіцит Змінено 23 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) Після ковіду, обжершись шоколадом, на сцену виходять конспірологі. До речі, ковід знов поліз. Змінено 23 листопада 2024 користувачем ozor 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 16 минут назад, DmiVady сказал: А є якась офіційна заява з цього приводу? Скоро будет... Уже все заинтересованные в курсе... hromadske.ua/ru/obshchestvo/233728-armiya-dronov-i-otkatov-kak-zarabotat-pochti-600-mln-grn-na-zakupkah-dronov-dlya-sil-oborony-i-pri-chem-zdes-fedorov 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 2 минуты назад, karbo сказал: А як на рахунок підземних комунікацій? Мене тоді зразу зацікавило: нахрена 12 шторм в shadow в одну діру лупити? Ещё раз - причем к этому вопросу здание усадьбы которое вы привели в качестве аргумента что именно там могли быть те самые 500 уничтоженных корейцев? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 3 минуты назад, ozor сказал: Після ковіду, обжершись шоколадом, на сцену виходять конспірологі. До речі, ковід знов поліз. Яка нафіг конспірологія? Масивний удар дефіцитними ракетами факт. Доконаний факт. Сам путін підтвердив. Вперше за всі роки війни виступив з такою заявою. Змінено 23 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 2 години тому, kim chen lhoran сказав: 8 годин тому, Фрай сказав: Все ясно, черговий ухилянт з натяком на провали памʼяті, бо не памʼятає горілки по 4.12 і 4.20 Фрай так перевіряв чи не має Вячеслав,63 біполярочки. Фрай перевіряв чи дійсно у вас голова працює краще за цих зрадофілів? (Мені так здавалось) Бо подумати, що я можу дорікнути окопами людині набагато старшій за себе, старпера, можуть лише ще більші старпери незалежно від їх віку та статку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 3 минуты назад, eam сказал: Ещё раз - причем к этому вопросу здание усадьбы которое вы привели в качестве аргумента что именно там могли быть те самые 500 уничтоженных корейцев? Я можу поступитись будовами на поверхні. Для мене це не принципово. Там можливі підземні комунікації в дуже великих об'ємах. Може навіть декілька раз більше за об'єм зовнішніх об'єктів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 4 минуты назад, karbo сказал: Я можу поступитись будовами на поверхні. Для мене це не принципово. Там можливі підземні комунікації в дуже великих об'ємах. Може навіть декілька раз більше за об'єм зовнішніх об'єктів. Та может быть все что угодно, включая самого пуйла с гаремом наложниц но 7 минут назад, karbo сказал: Масивний удар дефіцитними ракетами факт. И кроме этого факта все остальное - это пустые домыслы и переливание из пустого в порожнее до тех пор пока не будет доказательств. Включая 500 погибших спартанцев корейцев Змінено 23 листопада 2024 користувачем eam 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 7 хвилин тому, karbo сказав: Мене тоді зразу зацікавило: нахрена 12 шторм в shadow в одну діру лупити? Чого ради? ЗСУ ризикували сотнями мільйонів доларів. А що ж тут незрозумілого, нема віри тому той хто наводив ракети! 16 хвилин тому, Canton сказав: …нету того объекта, в который били..До него 300 м от ценрального комплекса зданий..Не спорьте, телепузик - я там был не раз и не два... Дал не те координаты? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 Только что, eam сказал: Та может быть все что угодно, включая самого ***ла с гаремом наложниц но И кроме этого факта все остальное - это пустые домыслы и переливание из пустого в порожнее до тех пор пока не будет доказательств. Включая 500 погибших спартанцев корейцев Точно не втрата одного генерала так тригернула путіна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 7 минут назад, Фрай сказал: А що ж тут незрозумілого, нема віри тому той хто наводив ракети! Тобто вдарили в пусте місце і це так сильно розізлило путіна що він запустив балістичну ракету. Це замість тішитись утилізації 12 дефіцитних ракет. І з цього на цілий світ посміятись. А а ще я згадав як пончик з північної Кореї розкричався після цієї атаки. Невже співпадіння? Змінено 23 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 1 минуту назад, karbo сказал: Тобто вдарили в пусте місце і це так сильно розізлило путіна що він запустив балістичну ракету. Це замість тішитись утилізації 12 дефіцитних ракет. І з цього на цілий світ посміятись. Он запустил ракету не из-за того что там мог кто-то погибнуть, а просто из-за самого факта запуска ракет по старым территориям. На жертвы ему насрать - хоть все корейцы со срочниками и генералами там помрут. Он всё ещё пытается блефовать и повышать ставки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 31 минуту назад, DmiVady сказал: А є якась офіційна заява з цього приводу? Бо це не ***ець, якщо правда, це повний ***ець ... Вибирайте: Чому у Федорова забрали Держспецзв’язку та 47 мільярдів на закупівлю дронів Джерело: https://censor.net/ua/b3521314 Навіщо Зеленський/Єрмак викинули з оборонки Федорова? Джерело: https://censor.net/ua/b3521201 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 2 минуты назад, eam сказал: Он запустил ракету не из-за того что там мог кто-то погибнуть, а просто из-за самого факта запуска ракет по старым территориям. На жертвы ему насрать - хоть все корейцы со срочниками и генералами там помрут. Он всё ещё пытается блефовать и повышать ставки Він був не в собі, а значить щось дуже сильно вдарило по ньому. Втрата цілого підрозділу корейців які не були задіяні в боях просто в казармі, це крах. Як йому виправдовуватись тепер перед тим кімом? Корейці відправили еліту не для того щоб вони пачками подохли прямо в казармі. Я не виключаю що до цього залучена Південна Корея. Змінено 23 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз