US7IGN Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 6 хвилин тому, vadimv сказав: Нафіга штатам дві Польші? Краще одна Польша і одна Україна - у них трохи різні ролі. нафіга Штатам два Тайваня? але ж чомусь є Філіппіни та шукають інших партнерів. 7 хвилин тому, vadimv сказав: Що я, як маленький українець, повинен зробити, щоб це змінити? от і подумайте що ви робили через що Обама, Буш, Байден та інші були нездатні зрозуміти чим маленький українець відрізняється від маленького кацапа. а у випадку маленьких поляків, естонців чи литовців таких питань не було. 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Я спитав навмання, бо ви могли стикатися, працював, і по ходу зацікавився ... я глибоко не занурювався, оскільки специфічна сфера. мені здалося що тут і тепер з її допомогою можна оптимізувати певні речі, але аж ніяк не планувати щось надовго. для моїх завдань там немає нічого цікавого. краще поговоріть з тими хто вже там і що вони думають про це. бажано щоб вони мали схожі з вашими напрямки, кількість людей (і їх фактичне місцезнаходження) і обороти. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 3 хвилини тому, karbo сказав: Танго танцюють удвох. Ну ти тут може і танго танцюєш, а я просто відповідаю доступними словами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: Ну ти тут може і танго танцюєш, а я просто відповідаю доступними словами. Все правильно що тобі на умі тим відповідаєш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: нафіга Штатам два Тайваня? Бо з моря на острів можна потрапити з будь-якого боку. А з Бреста до Берліну - тільки через Польщу. 10 хвилин тому, US7IGN сказав: чим маленький українець відрізняється Їх 52 мільйони. Було. 10 хвилин тому, US7IGN сказав: а у випадку маленьких поляків, естонців чи литовців таких питань не було. А їх стільки мільйонів не було. Змінено 1 грудня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 3 хвилини тому, karbo сказав: Все правильно що тобі на умі тим відповідаєш Ніт. Токсичним істеричкам і донькам савєйских окупантів я відповідаю відповідно їхнім істерикам і базарному хамству. Нормальним людям - як нормальним людям. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Бо з моря на острів можна потрипити з будь-якого боку. А з Бреста до Берліну - тільки через Польщу. Їх 52 мільйони. Було. А їх стільки мільйонів не було. я не мав сумнівів що виправдання будуть генеруватися зі швидкістю верстату НБУ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 3 хвилини тому, US7IGN сказав: виправдання Відповіді на питання. Якщо відповіді не потрібні - можна не задавати питань. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 2 години тому, US7IGN сказав: П'яна жінка - краща коханка! Блювотиння. Ви давно пʼяних жінок бачили? Хоча, може чиясь, для когось і варіант. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 2 години тому, murava сказав: Ідеальна кормушка, прибарахлитись можна на три покоління вперед. Донатьте нам гроші - і ніякої звітності звытність є. по поставленим дронам. але по вхідним суммам звітності не буде. цей одеський,щирий ,порядний хлопак вже мільйонер гривневий думаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 1 час назад, karbo сказал: Всю незалежність лише крали крали і крали. А тепер вам світ щось винен. Интересно, как давно ты сам жил в нашей прекрасной ворующей стране? И воровал так же как все. А теперь вдруг стал "Капитан очевидность"... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 AQOEysdh_LzvUQP4sDVaYFepLyF7-V3Jezvn1VwbJdgqumJ9zrymYFYkTyWhjPzxn5CoH3P7eAQyQwCX.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 2 години тому, Дощ сказав: Умови роботи: • мобілізація до кінця воєнного стану напряму у військову частину без участі ТЦК ні херюлькі собі) а шо так можна було?) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 57 хвилин тому, US7IGN сказав: та це все зрозуміло. що заважало Україні стати проксі США як це зробила Польща, а не підставляти дупу парашці? США, Польща і параша. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 2 минуты назад, pump сказал: Интересно, как давно ты сам жил в нашей прекрасной ворующей стране? И воровал так же как все. А теперь вдруг стал "Капитан очевидность"... Так і скажи, що з твердженням, що в Україні все крали весь час, ти погоджуєшся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 48 хвилин тому, karbo сказав: Все звів до аналу, ти хотів аналізувати?))) Щось Вінсола давно не чути. Де кардинал? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 1 минуту назад, karbo сказал: Так і скажи, що з твердженням, що в Україні все крали весь час, ти погоджуєшся. Не отрицаю, но и выглядеть белым и пушистым тоже не буду. А ты тут был честным? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 3 минуты назад, ozor сказал: США, Польща і параша. В силу своєї недалекості Україна сама все віддала Росії. Нахрена Америці було працювати з Україною, якщо вона могла напряму працювати з Росією? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 Только что, pump сказал: Не отрицаю, но и выглядеть белым и пушистым тоже не буду. А ты тут был честным? Ми про чесність зараз кожного окремо? Чи про те що в Україні все розікрали? Наскільки я пам'ятаю, то біблія говорить що немає жодного праведника. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 (змінено) 1 минуту назад, karbo сказал: Ми про чесність зараз кожного окремо? Чи про те що в Україні все розікрали? Наскільки я пам'ятаю, то біблія говорить що немає жодного праведника. А еще литература напоминает про бревно в своем глазу. Змінено 1 грудня 2024 користувачем pump Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 1 минуту назад, pump сказал: А еще литература напоминает про бревно в своем глазу. Ти вирішив мені сповідь влаштувати тут? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 9 минут назад, МаТраС сказал: звытність є. по поставленим дронам. але по вхідним суммам звітності не буде. цей одеський,щирий ,порядний хлопак вже мільйонер гривневий думаю Цілком реально і доларовий, і мульті. Але ви вдумайтесь в масштаби ***ецю: як треба раком поставити армію, щоб армійці знімали оці відосики незламності для мутних структур, щоби ті структури могли збирати та перерозподіляти необліковані кошти, а взамін від щедрот своїх , безконтрольно на свій розсуд і добру волю відсипали армії чуть засобів ураження на бити супостата. І держава тут канєєєчно ні при чому... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 Только что, karbo сказал: Ти вирішив мені сповідь влаштувати тут? Нафиг надо! Но и тебе советую не обвинять украинцев в поголовном воровстве. Америка в этом деле во все времена была и есть на первых ролях. Достаточно заменить слово "коррупция" на термин "лоббирование", и глядишь, все сенаторы США - святые. 😃 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 (змінено) 5 минут назад, pump сказал: Нафиг надо! Но и тебе советую не обвинять украинцев в поголовном воровстве. Америка в этом деле во все времена была и есть на первых ролях. Достаточно заменить слово "коррупция" на термин "лоббирование", и глядишь, все сенаторы США - святые. 😃 Не Америку розікрали, а Україну. Я зараз про фінальну стадію, а не сам процес. Крадуть всюди, лише не всюди розкрадають. І щодо корупції. На низьких рівнях її взагалі немає, повністю відсутня. Вона десь там де мільярди крутяться. Простий народ з нею не стикається від слова взагалі. Змінено 1 грудня 2024 користувачем karbo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 3 хвилини тому, murava сказав: як треба раком поставити армію, щоб армійці знімали оці відосики незламності для мутних структур тому що в темі та долі ) але ви туди краще не лізьте, а дотаньте швиденько і перемога вже скоро! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 5 хвилин тому, murava сказав: Цілком реально і доларовий, і мульті. Але ви вдумайтесь в масштаби ***ецю: як треба раком поставити армію, щоб армійці знімали оці відосики незламності для мутних структур, щоби ті структури могли збирати та перерозподіляти необліковані кошти, а взамін від щедрот своїх , безконтрольно на свій розсуд і добру волю відсипали армії чуть засобів ураження на бити супостата. І держава тут канєєєчно ні при чому... та да. булоб непогано заставити цих бізнесменів святих заставити зробити якийсь волонтерський рахунок і якийсь мікровідсоток за роботу. звітність в налогову і тп.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз