vadimv Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 (змінено) 10 годин тому, US7IGN сказав: Рабство виникло в доісторичні часи з переходом до відтворюючого господарства З переходом до осідлості. Поки людство кочувало - ніякого рабства не було. Купа цегли робить з людини раба. 10 годин тому, DmiVady сказав: "Лицар завжди на роздоріжжі доріг" © Циган теж ) Змінено 20 грудня 2024 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: Поки людство кочувало - ніякого рабства не було. у кочівників не було рабів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 2 години тому, outdoor24 сказав: Китай 10 років тому і Китай зараз це 2 різні Китаї Так само як совок у 1927 і 1937 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: тричі ухилянту косити під військового та заявляти Я ніколи не міг собі дозволити носити військову форму, бо я поважаю військових 24tv.ua/chomu-zelenskiy-nosit-viyskovu-formu-prezident-poyasniv-svoyu_n2711398 До речі, як уточнення) Я давно вже не дивився на Зеленського, але він таскав не військову форму, а "тактичний одяг" від вітчизняного виробника "M-Tac". Штани були раніше "M-Tac Aggressor", я сам такі маю, років сім назад купляв, для лісу та тренувань зручні й продумані, тканина на рівні (звісно це не 5.11, але й наші виробники молодці). Вибір саме "агресора" трохи дивний, бо в цій же лінійці є такі ж зручні, але більш "міські" моделі (теж колись купляв і досі живі), але ... актор є актор, може брутальності добирає 😉 Як на мене, рожеві вушка та барабан для нього теж непоганий варіант прикиду))) * до речі Федоров теж може такий прикид (з барабаном незламності) носити, хоча ... можливо, він показав лохам з ОП чого буде коштувати, якщо відбирати в нього дрони ... "Nothing personal, it's just business." © Змінено 20 грудня 2024 користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 26 хвилин тому, Canton сказав: Это то, о чем сказали... А не сказали, что ломанули в первую очередь Державне підприємство "Національні інформаційні системи" А через эту дырку залезается практически во ВСЕ интересные места Чуть позже должен появиться более менее ПОЛНЫЙ список "убитых" объектов не ломанули а "прокачали"...додали +3 до незламності, +4 до стійкості і +7 до непорушності ось, що я знайшла у Богдана Буткевича Прихований текст Поки нарід фапає на слово "довб*й*б", яке сказав Зе щодо пуйла - рашисти вчинили дуже зухвалу та успішну кібероперацію. І хакнули щонайменше 3 суперважливі державні реєстри через систему Міністерства юстиції. Мова про Державний реєстр актів цивильного стану громадян, Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, Державний реєстр прав на нерухоме майно та їх обтяжень. Судячи з того, що написала щойно віце-прем*єрка Стефанішина про час відновлення - до 2 тижнів - рашисти не брешуть, що не просто ломанули, а й видалили всі бекапи. Які були в Польщі. Тобто, мова йде про повноцінне знищення величезної частини віртуальної державної системи країни. Системна операція дуже великого масштабу. Яка нанесла гігантський удар по нам і нашій безпеці. Буквально кожної людини в країні. "Роль кібербезпеки сильно перебільшена" (с) еге ж. Ступінь трешаку - ще більша, ніж рік тому з "Київстар". Бо там - приватна компанія, яка кинула безпрецедентні зусилля на підняття. Тут - мова про сраних жижиталізаторів імені Федорова і Ко. І я хз, що там, як і коли вони будуть відновлювати, які в них бекапи тощо. Мова йде, по суті, про те, що на кілька тижнів нормальної системи державного управління не буде. В усякому разі - в цифровому сенсі. Як це вплине на реальне життя? Ну, можете уявити, наскільки багато всього було переведено в цифру. Я вже мовчу про самі дані, які отримав ворог. Ще раз - ЄДРПОУ, паспорти, підприємства, майно на все і вся, шлюби, смерті, розлучення, бронювання, військові підприємства з чітким переліком співробітників й адресами. Це те, що перше в голову приходить. Я вже мовчу, що до рук рашистам потрапила ВСЯ ІНФА по будь-якому громадянину, включаючи і співробітників спецслужб, військових, волонтерів... Це якщо не катастрофа, то досить близьке до цього слово. Загальні наслідки поки що навіть складно прорахувати. Але вони вимірюються вже не в грошах навіть. А в людських життях. Цікаво - чи понесе за це хтось хоча б формальну відповідальність? Може, наприклад, керівник Держспецзв'язку від єрмака, щойно призначений в пику Федорову - щоб віджати десятки мільярдів на дрони, які розподіляє це відомство, замість займатися кібезбезпекою того-таки Мінюсту? Чи, може, сам Федоров зі своїми жижиталізаторами, діями і Ко? Ладно, що це я дурню пишу всяку. Давайте далі пофапаємо на "довб*й*ба". Нащо такі складнощі? Реєстри, дані, голова пухне. Гортайте далі чо. ЗІ: А, до речі, думаю, саме час подумати про електронне голосування. В "Дії". Якраз саме воно. Всі кладовища за бойка з арєстовічем проголосують. 4 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 17 хвилин тому, US7IGN сказав: у кочівників не було рабів? "його ще піди знайди та наздожени" (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Я давно вже не дивився на Зеленського, але він таскав не військову форму, а "тактичний одяг" від вітчизняного виробника "M-Tac". та що там уточнювати. сам визнав що "одяг, дуже наближений до військових". наступне питання - з якою метою? ну розуміло з якою. показово, що навіть терорист костюм вдягає коли до людей виходить www.bbc.com/ukrainian/articles/cj6zxy4778wo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 Якби одяг міняв розумові здібності ... а так ... "по одягу зустрічають", але Зеленського вже знають і костюм не допоможе. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 7 хвилин тому, vadimv сказав: "його ще піди знайди та наздожени" (с) Количество рабов в обществах кочевников превышало 10 процентов от общей массы населения. Источник : https://m.realnoevremya.ru/articles/109447-yaroslav-pilipchuk-o-tyurkah-v-indii Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 Тільки що, DmiVady сказав: Якби одяг міняв розумові здібності ... а так ... "по одягу зустрічають", але Зеленського вже знають і костюм не допоможе. він в костюмі почав на роялі грати 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Количество рабов в обществах кочевников превышало 10 процентов от общей массы населения. Ще раз: раби - це як домашня худоба. Поки дому немає - немає і домашньої худоби. Ну і родзинка на торті - зараз кількість рабів досягає 99,99% Інжойте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 Тут выше упомянули "пройоб" Киевстар. На сколько помню там был крот, который слил "пароли". Думаю, сейчас, повторилась та же история. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 (змінено) 1 час назад, Canton сказал: Такую картинку я сам могу скльопать с помощью програмки Paint. А есть первоисточник? Где он это пишет или говорит эту "цитату". Спасибо! Змінено 20 грудня 2024 користувачем Propeller Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 4 минуты назад, Propeller сказал: Такую картинку я сам могу скльопать с помощью програмки Paint. А есть первоисточник? Где он это пишет или говорит эту "цитату". Спасибо! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 Только что, unreal1975 сказал: Спасибо! Опять картинка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 (змінено) 9 хвилин тому, Propeller сказав: Такую картинку я сам могу скльопать с помощью програмки Paint. А есть первоисточник? Где он это пишет или говорит эту "цитату". Спасибо! 29 листопада 2019, 12:50 Михайло Федоров: "Я впевнений на 100%, що смартфони продовжують життя бабусям" Цитата Вы координируете киберзащиту Украины. В 2016 году у нас были атаки на госструктуры, предположительно, из России. Сейчас Украина готова отразить кибератаки соседа? Украина намного сильнее в этом плане стала после последних атак. Мы сейчас делаем функциональный аудит ведомств, которые занимались киберзащитой. После аудита, который нам помогает делать USAID, проектный офис предложит модель управления кибербезопасностью. Вы лично чувствуете себя в безопасности? Мне мегабезопасно. Я думаю, что роль кибербезопасности немного преувеличена. Поясните. О ней много говорят, но по факту привести каких-то реальных кейсов киберугроз мало кто может. Приведу простой пример. Когда мы пришли в Офис президента, it-команда показала дашборды с тысячью атак в день, перегрузкой сайтов и тд. Через две недели мы их уволили, и ничего не происходило на протяжении нескольких месяцев, пока мы собирали новую команду. Вирус-пощечина для Украины. Год спустя Как же вирус Рetya? Это было давно. Он там не только Украину положил – много стран в мире. Ущерб был достаточный. После этого кибербезопасность вышла на другой уровень. На той же базе Госспецсвязи созданы новые киберцентры. В это достаточно много инвестировалось. Можно смело себя чувствовать нормально защищенным. Сильно выросло и СБУ в плане киберразведки. Змінено 20 грудня 2024 користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 (змінено) Великие умы мыслят одинаково 6 хвилин тому, Canton сказав: "Я думаю, что роль кибербезопасности немного преувеличена" (с) 16.04.2021 в 11:23, US7IGN сказав: опасность со стороны расеи сильно преувеличена. Змінено 20 грудня 2024 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 9 минут назад, Propeller сказал: Такую картинку я сам могу скльопать с помощью програмки Paint. А есть первоисточник? Где он это пишет или говорит эту "цитату". Спасибо! Хоть сто порций, у нас этого добра... Думал, что этот перл все знают Интервью LB Я думаю, что роль кибербезопасности немного преувеличена. Поясните. О ней много говорят, но по факту привести каких-то реальных кейсов киберугроз мало кто может. Приведу простой пример. Когда мы пришли в Офис президента, it-команда показала дашборды с тысячью атак в день, перегрузкой сайтов и тд. Через две недели мы их уволили, и ничего не происходило на протяжении нескольких месяцев, пока мы собирали новую команду. (C) rus.lb.ua/news/2019/11/29/443401_mihail_fedorov_ya_uveren_100.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 6 минут назад, Propeller сказал: Спасибо! Опять картинка. Саме інтерв ю можете знайти в ютубі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: дякую за порівняння з такою видатною та багатою людиною, тільки на відміну від нього мій тезис вірний 15 хвилин тому, vadimv сказав: Ще раз: раби - це як домашня худоба. Поки дому немає - немає і домашньої худоби. який досвід життя з кочівниками, пане альтернативний зоолог? дикі коні та вівці в обігу виключно, яких треба кожного разу разом з рабами ловити щоб використовувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 (змінено) офігенно вийшло ФОП зареєструвати 18.12 ... ФОП є, а витяга з реєстру немає. тобто в ДПІ нема реєстрації і рахунок не відкрити. І про спрощену систему до 1 квітня можна забути. Цікаво, податок за грудень поставлять на штраф? І по військовому збору за 4й квартал для 2ї групи цікаво. Закон є, але непідписаний. Або плати на всяк випадок до підписання, або автоматично станеш ухилянтом неплатником. Змінено 20 грудня 2024 користувачем MaxS 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 1 хвилину тому, US7IGN сказав: який досвід життя з кочівниками, пане альтернативний зоолог? Та вже рік як digital nomad Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 першоджерело lb.ua/tech/2019/11/29/443542_rol_kiberbezopasnosti_nemnogo.html S3 Glacier Deep Archive, предоставляет возможность извлечения данных не позднее 12 часов. Наверное инраструктуру тоже ебнули, если 2 недели восстанавливать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 Как узнать, что зеленая дрисня (тм) брешет? Как только рот открывает! 1 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 6 хвилин тому, MaxS сказав: І по військовому збору за 4й квартал для 2ї групи цікаво. Закон є, але непідписаний. Або плати на всяк випадок до підписання, або автоматично станеш ухилянтом неплатником. Ну поспішати платити податок поперед Гетьманцева все ж не сама гарна ідея) Чекаємо на початок січня, рахунків для сплати все одно ще нема. Тому тільки з найманих 5% військового утримувати поки що треба. 2-ї групі ФОПів співчуваю, у зв'язку з крешем реєстрів не сплигнути з грабіжу, ані закритися "від гріха та довбнів подалі" ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз