12val12 Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 51 минуту назад, MaxS сказал: Так закатувати неможна. Грибок буде. І купюри смердітимуть. засипати окисом цинку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 1 хвилину тому, МаТраС сказав: На дно солі і вентиляцію?) Гроші мають рухатися і працювати Для початку як мінімум з України в більш передбачувану юрисдикцію ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 20 минут назад, МаТраС сказал: Сирський замість стабілізації оборони, почав наступ на команду DeepState, — Безугла. Нардепка пише, що у Генштабі хочуть мобілізувати аналітиків DeepState та закрити цей проєкт. ЗАПРОПОНУВАТИ є Війна - це мир, свобода - це рабство, незнання - сила Все згідно мєдотічки 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Та да, закрити цей розплідник дезінформації, а персонал - в піхоту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 1 хвилину тому, murava сказав: Та да, закрити цей розплідник дезінформації, а персонал - в піхоту. Бо вони зазвичай із запізненням публікують інформацію щоб не погіршувати становище військових, негідники ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 2 години тому, porterlv сказав: Тільки в ті часи за ці гроші можна було купити нову пристойну автівку середнього класу. Зараз же для цього треба більше ляма грошей... А підтведжувати треба прибутки більше 50 тисяч, так? Вибачте за тролінг, в часи "самі знаєте кого" машина економ класу коштувала 360 000 грн, не знаю в якому салоні вам вдалося придбати середній клас по 150 000 грн. Все поступово йде до того, що можливості/права/свободи будуть утискатись більше, ніж в Європі. А заробляти дозволять як в Африці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Тільки що, XL.pro сказав: Вибачте за тролінг, в часи "самі знаєте кого" машина економ класу коштувала 360 000 грн, не знаю в якому салоні вам вдалося придбати середній клас по 150 000 грн. Все поступово йде до того, що можливості/права/свободи будуть утискатись більше, ніж в Європі. А заробляти дозволять як в Африці. Та ви задовбали. Можна наводити ціни в справжніх грошах? Не всі відстежують курсові коливання та вміють калькулятором користуватися... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 1 минуту назад, US7IGN сказал: Та ви задовбали. Можна наводити ціни в справжніх грошах? Не всі відстежують курсові коливання та вміють калькулятором користуватися... Вибачте, в іспанських песетах дурнуваті цифри виходять Змінено 23 грудня 2024 користувачем murava 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Та ви задовбали. Можна наводити ціни в справжніх грошах? Не всі відстежують курсові коливання та вміють калькулятором користуватися... Справжні гроші - це банківські метали. Наприклад, 100 г злиток з літа 2023 р по осінь 2024 р. виріс в ціні приблизно на 30% ))). Змінено 23 грудня 2024 користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 23.12.2024 в 14:46, XL.pro сказав: Справжні гроші - це банківські метали. Наприклад, 100 г злиток з літа 2023 р по осінь 2024 р. виріс в ціні приблизно на 30% ))). а внас на руки його дають чи бумажку тільки? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 14 хвилин тому, XL.pro сказав: Справжні гроші - це банківські метали. Наприклад, 100 г злиток з літа 2023 р по осінь 2024 р. виріс в ціні приблизно на 30% ))). Давно машину за золото купляли? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 26 хвилин тому, XL.pro сказав: Вибачте за тролінг, в часи "самі знаєте кого" машина економ класу коштувала 360 000 грн, не знаю в якому салоні вам вдалося придбати середній клас по 150 000 грн. Все поступово йде до того, що можливості/права/свободи будуть утискатись більше, ніж в Європі. А заробляти дозволять як в Африці. Купив свою тачку за 115. Про що це свідчить? Ага, що моєму корчу вже 16 років 🤣 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 7 хвилин тому, МаТраС сказав: а внас на руки його дають чи бумажку тільки? Видають. Злитки - гра в довгу, в них краще зберігати заощадження, ніж в у.о. 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Давно машину за золото купляли? Моя відповідь в грн була на питання в грн. На питання про "справжні гроші" надав вичерпну відповідь. Чиїсь нерозуміння - не мої проблеми))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) www.holosameryky.com/a/zelensky-zustrivsia-z-dyrektorom-cia-tsru/7909786.html Про візити очільника одного з агентств американської розвідки не повідомляється заздалегідь і переговори з ним рідко визнаються публічно. Змінено 23 грудня 2024 користувачем ozor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Пішов подивився прадо на сайті - як 10 років тому був в районі 60 так і зараз. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 8 минут назад, US7IGN сказал: Пішов подивився прадо на сайті - як 10 років тому був в районі 60 так і зараз. А так как "доллар уже не тот", то значит , что подешевел:). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 24 хвилини тому, loader сказав: Купив свою тачку за 115. Про що це свідчить? Ага, що моєму корчу вже 16 років 🤣 Якщо ваш корч середнього класу в якийсь період коштував 115 тис.грн, а економ класу - 75 тис.грн. Яке відношення до порівняння цін має курс валют, металів, бартерний обмін?! Коли мій економ клас коштував 360 тис.грн (рік і курс валют неважливі), то за той же самий період середній клас ніяк не можна було придбати за 150 тис.грн. Так зрозуміліше?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 6 хвилин тому, XL.pro сказав: Якщо ваш корч середнього класу в якийсь період коштував 115 тис.грн, а економ класу - 75 тис.грн. Яке відношення до порівняння цін має курс валют, металів, бартерний обмін?! Коли мій економ клас коштував 360 тис.грн (рік і курс валют неважливі), то за той же самий період середній клас ніяк не можна було придбати за 150 тис.грн. Так зрозуміліше?! Це очевидно всім крім НАЗК і НАБУ, яким вочевидь преміум тачки куплені за 20 копійок норм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 1 час назад, ozzy сказал: Війна - це мир, свобода - це рабство, незнання - сила Все згідно мєдотічки К секте приверженцев Флайрадара добавились сектанты ДипСтейт... У мене є трохи шо вам сказати за "успенівький мішок", діпстейт і зрадоньку. Перший скрін. Як бачите - це 06.12.24. Бачите отой пісюнчик червоний, котрий іде до Успенівської ферми - типу її вже частково захоплено? Так от, підори зайшли на ферму тільки 11.12.24. Я дуже здивувався, коли побачив це на діпстейті 06.12. знаєте чому? Бо це наші, блядь, позиції були і ця інфа не могла ніяк пройти повз мене. Сам я вийшов з Успенівки 05.12. і вивів з собою ще 3 бійців, після того як нас закидали скидами, але продовжив контролювати ситуацію дистанційно (ну такі задачі в мене були), тому інформацію щодо ситуації я знав миттєво і в можливому доступному обсязі. Скрін другий. Це маніпуляція. Так, там були скандали, крики, погрози, як в сторону наверх, так і униз. Але я знаю, що людей звідти виводили. Так, для піхотинця кожен командир, що не сидить з ним в окопі - це підарас і хуєсос, так, дуже часто нам здавалося, що нам ***а. Але нахуя робити такі всраті маніпулятивні заголовки тим, хто типу себе вважає кореспондентами - я не розумію. У коменти я закинув відос, котрий зняв у аеророзвідників 03.12. спеціяльно показати, що штурм мопедистів ми відбили, бо там вже істерики були. Мабуть після цього хтось на***ів діпстейтам, що підари вже на фермі/школі. Тому вважаю, що до діпстейта треба ставитись із упередженням, як до зрадойобів (С) https://www.facebook.com/negubainedatsko/posts/pfbid02gGBeDZ3r8qrM1wPX1SwNi9MESfnCbppD5V4GaYbyFhkf3pXrvEpk7wmM7wGR8tvLl Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 24 минуты назад, Оконщик сказал: А так как "доллар уже не тот", то значит , что подешевел:). Подешевел, бо стал ломучим говном У мну соседа gx450 рестал, первого поколения.зазоткл поменять на, что-то более свежее из Лексуса. А у него есть знакомый с Тоетовмкого дилерс кого центра. Короче отсоветывал из новых брать. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 1 година тому, Оконщик сказав: А так как "доллар уже не тот", то значит , что подешевел:). Ще скажіть що в Україні стало більше здатних купити новий прадо в салоні) То не прадо подешевшав, а українці... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 38 хвилин тому, sergio сказав: Подешевел, бо стал ломучим говном У мну соседа gx450 рестал, первого поколения.зазоткл поменять на, что-то более свежее из Лексуса. А у него есть знакомый с Тоетовмкого дилерс кого центра. Короче отсоветывал из новых брать. Я би вже і стару тоету не брав. Рейтинги кажуть треба брати дачію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Німеччина передала Україні новий пакет військової допомоги. До пакета увійшли: зенітно-ракетний комплекс IRIS-T SLM і ракети до нього, зенітно-ракетний комплекс IRIS-T SLS (складається з двох пускових установок), дві пускові установки PATRIOT, два зенітних танки GEPARD із запасними частинами і снарядами до них, дві РЛС повітряного спостереження TRML-4D, керовані ракети AIM-9L/I-1 Sidewinder, 15 бойових танків LEOPARD 1 A5 із запасними частинами і боєприпасами, 30 броньованих машин із протимінним захистом (MRAP), самохідну гаубицю PzH 2000 із запасними частинами, боєприпаси до основного бойового танка LEOPARD 2 7 десантних апаратів Caracal, п'ять системи самозахисту AMPS для гелікоптерів, 45 гідроскутерів, прикордонний патрульний автомобіль, 12 вантажних автомобілів і вісім автоцистерн Zetros, 4,3 мільйона набоїв до ручної вогнепальної зброї, 52 тис. снарядів калібром 155 мм, 20 тис. снарядів 40-мм, 15 тис. боєприпасів для 120-мм мінометів, 4 тис. 580 протитанкових мін, 120 автоматичних гранатометів GMW, 200 кулеметів MG4, 420 штурмових гвинтівок MK 556, 90 високоточних гвинтівок HLR 338 і 314 тис. патронів до них, 100 гвинтівок CR 308. Пакет також передбачає БПЛА різного призначення: 30 розвідувальних безпілотників VECTOR із запасними частинами, 24 розвідувальні безпілотники RQ-35 HEIDRUN, 14 розвідувальних безпілотників HORNET XR. Крім того, до пакета увійшли аварійні електрогенератори, 50 наметів, турнікети та обладнання для розмінування. interfax.com.ua/news/general/1036034.html 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 47 хвилин тому, US7IGN сказав: Ще скажіть що в Україні стало більше здатних купити новий прадо в салоні) таки да. додолися лікарі з Bиходом на мсек, тцк, різні "варти", деякі командири війькові, деякі волонтери, прикордонники та мешканціприкордоння...... Змінено 23 грудня 2024 користувачем vbb 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 1 година тому, sergio сказав: Подешевел, бо стал ломучим говном У мну соседа gx450 рестал, первого поколения.зазоткл поменять на, что-то более свежее из Лексуса. А у него есть знакомый с Тоетовмкого дилерс кого центра. Короче отсоветывал из новых брать. Звучить як старпер мантра. Що мене тішить, що в більшості виробників нове мені подобається більше старого. Новий GX: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз