vadimv Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 49 хвилин тому, sergio сказав: інфляція шаленими темпами з"їдає мої долярові накопичення. Очевидно ж, хіба ні?! Десь з 2008 вже повинно було бути очевидно, що доляри перестали бути засобом накопичення і зберігання ) А взагалі-то 9/11 було таким собі явним сигналом, що америка перетворилася на гарбуза... Змінено 15 березня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 15 минут назад, DmiVady сказал: А він захоче? Дякую, що допомагає, а з очільниками якось складеться 😉 В нас вже польский рокер Укрзалізницю очолював, якого в Польщі вигнали у зв"язку з корупційним скандалом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 1 минуту назад, vadimv сказал: Десь з 2008 вже повинно було бути очевидно, що доляри перестали бути засобом накопичення і зберігання ) Ну все одно на фоні 60% падіння гривні він виглядав досить привабливо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 34 хвилини тому, sergio сказав: До його двохсот ярдів хоть з десятка назбирається?! (Без ахметовських звісно) 😏 так у нього віртуальні, а у вас реальні, забезпечені афінажними транзисторами 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 15 минут назад, US7IGN сказал: так у нього віртуальні, а у вас реальні, забезпечені афінажними транзисторами Отож бо. Жорстка прив"язка до ціни золота Скуповують вісотків за 40 від ціни золота у виробі. Ось таких би ракет дістати покурочити. 👍 Змінено 15 березня користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 56 хвилин тому, sergio сказав: Отож бо. Жорстка прив"язка до ціни золота Скуповують вісотків за 40 від ціни золота у виробі. Ось таких би ракет дістати покурочити. 👍 Можете в загін мобільних винищувачів ракет записатися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 17 минут назад, US7IGN сказал: Можете в загін мобільних винищувачів ракет записатися Мобільні, то хіба шаахеди збивають, а там дешеві кітайські чіпи від пральок. По 2500 грн/кг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 3 години тому, sergio сказав: Скільки дітей повернуто за допомогою цього університету? Навіть якщо одну дитину повернули,... це мало? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 1 година тому, sergio сказав: Отож бо. Жорстка прив"язка до ціни золота Скуповують вісотків за 40 від ціни золота у виробі. Ось таких би ракет дістати покурочити. 👍 В мене батя в 90 х був нач ливарного цеху. Там від авіації перед цехом тонни храму лежало. Мені 8 було. Скільки ж там добра на переплавку пішло...а я крисьониша зловив і балуюсь з ним)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 4 хвилини тому, MaxS сказав: Навіть якщо одну дитину повернули,... це мало? Якщо в Україну то підстава. Чи одразу на U4U? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) Yigal Levin 3 мин. · Трамп вчера ляпнул, что "не стоит задираться с тем, кто значительно больше тебя", имея в виду Украину. То есть отцы-основатели США не должны были начинать американскую революцию и залупаться против Британской империи. Вообще вся история Человечества — это когда слабые бросали вызов тем, кто значительно больше и сильнее их, тем самым меняя порядок хода вещей и ваяя этим самым грядущее. Я понимаю, что заявления Трампа — это именно политические заявления. Как я отмечал, это просто политические конструкты, а не опора на объективные факты. Но, блин, когда весь пафос США построен на том, что мятежные колонисты отстегнулись от империи, выстрадав свой новый уклад именно потом и кровью, то можно поискать другие словесные конструкции. Вот эта тема — малые против великих — любимая и многими республиканцами, которые выращены на американской традиции и мифе. Сюда же и вся история симпатий республиканцев к Израилю: снова же евреи посмели "задираться" с теми, кто не просто был значительно больше их, а несравнимо больше. Заявление не просто неуклюжее — оно откровенно мимо вообще с любой стороны, как ни глянь. Иллюстрация: Битва при Камдене — охуевшие революционеры залупаются против тех, кто значительно больше их. Кстати, одна из лучших реконструкций линейной тактики той эпохи. Хорошо показано, какую роль играли выучка и дисциплина. Профессиональные английские регуляры против взбунтовавшихся неопытных ополченцев бывшей колонии. Пока вторые в страхе и суматохе палят издалека, первые организованно приблизились на короткую дистанцию, где огонь залпа мушкетов максимально эффективен. Исход сражения был предсказуем. И тем не менее, посмели же задираться с теми, кто был значительно больше и сильнее. Змінено 15 березня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 35 минут назад, MaxS сказал: Навіть якщо одну дитину повернули,... це мало? Та я і не сумнівався що тобі американських мільярдів не шкода 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 4 хвилини тому, karbo сказав: Та я і не сумнівався що тобі американських мільярдів не шкода Та я і не сумнівався що тобі українських дітей не шкода 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня Только что, MaxS сказал: Та я і не сумнівався що тобі українських дітей не шкода А ти їх бережи і спробуй за свій рахунок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 1 хвилину тому, karbo сказав: А ти їх бережи і спробуй за свій рахунок. А ти іди кацапські рублі перераховуй за гівнопости 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 8 минут назад, MaxS сказал: А ти іди кацапські рублі перераховуй за гівнопости Та ви тут, окрім кантона, всі круті та успішні. Він єдиний віддав своє в користь ЗСУ. Це в Україні війна, чи в США? Я в свої 65 важко вябую, як і всі американці. А воно губу розкотило та ще з претензіями Люди мають право вимагати контролювати куди їх гроші йдуть з бюджету та наскільки ефективне це використання. Змінено 15 березня користувачем karbo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 7 хвилин тому, karbo сказав: Я в свої 65 важко вябую, як і всі американці. А воно губу розкотило та ще з претензіями Кацапським тролем ти в'ябуєш 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 8 минут назад, MaxS сказал: Кацапським тролем ти в'ябуєш Та я з першого разу зрозумів, що рятувати своїх дітей за власні кошти не заходить. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 3 часа назад, US7IGN сказал: Пропонуєте йому очолити Україну? Ага, західну. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 3 години тому, DmiVady сказав: Непогане інтерв'ю очільника Польщі. Країна здорової людини, як на мене, без рожевих поні. Трамп має план, як поводитися з Росією і з Путіним - Анджей Дуда в інтерв'ю ВВС. В інтервʼю BBC президент Польщі Анджей Дуда говорив про мир в Україні, розміщення американської ядерної зброї на території Польщі, загрози безпеці в Європі та "імперську жадібність Москви". чекаємо 30 тисяч польських воїнів на місяць. а нє. то будуть лише українці по 30 тисяч на місяць .. я поняв 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 1 час назад, karbo сказал: Я в свої 65 важко вябую, як і всі американці. Справжній патріот 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 4 минуты назад, unreal1975 сказал: Справжній патріот Мене вже блювати тягне від такого слова Змінено 15 березня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 1 годину тому, Бездомный сказав: Трамп вчера ляпнул, что "не стоит задираться с тем, кто значительно больше тебя", имея в виду Украину. бо треба тихенько робити одну штуку а можна просто заявити, що вона вже є, нехай думають, є чи не має заявити , що подарувавли або захопили на росіі одненьку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 2 минуты назад, karbo сказал: Ми вже блювати тягне від такого слова А мене- коли різні емігранти намагаються щось тут повчати. Приїдьте сюди і тоді шось розповідайте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 7 минут назад, unreal1975 сказал: А мене- коли різні емігранти намагаються щось тут повчати. Приїдьте сюди і тоді шось розповідайте Без грошей із за кордону ти давно вже би сидів на кацапській пляшці чи то бутилці як у них Дешевий понторіз Змінено 15 березня користувачем karbo 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз