Vinsol2009 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 година тому, SergiyUA сказав: Дочка знакомой прошлым летом перебралась из Харькова в Испанию, сняла там квартиру, завела местных друзей/знакомых которых приглашала к себе в гости и столкнулась с неожиданным для себя явлением. Приятели после гостеприимства стали её избегать и пополз слушок, что у неё "кукуха поехала". Причина - разговоры за чаепитием мол, как там в Украине, каково быть под обстрелом и тому подобное. Та честно про всё рассказывала, не сгущая красок. Даже про то что сейчас арендует квартиру на третьем, точнее "по испански" на втором этаже капитального дома, не просто так. Даже показала свой "тревожный рюкзак" с документами, фонариком и небольшим запасом питьевой воды. Гости были в лёгком "удивлении", узнав/увидев, что у неё дома храниться около 60 литров "технической" воды, помимо пары привычных бутылей для кулера. И много чего для себя необычного. Говорит, что вчера отношения с приятелями улучшились, когда они попробовали пол дня пожить без воды и электричества, столкнувшись с банальными проблемами типа чем смыть дерьмо в унитазе и как карабкаться на высокие этажи по лестнице с сумками в руках когда в их доме три лифта, но ни один не работает. И это пол дня и НЕ бомбили. Возможно что пока не бомбили. Тот, кто пережил Диканевку, знает, что такое запас воды и зачем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 3. Сделать так, чтобы не было россии. самое простое. дать хохлам пару ядер. и все проблемы прекратятся. не будет Z-патриотов, всех пенсионер с лампасами отправить проводить арктические караваны- причем пешком. воякам с одной извилиной нарисовать побольше и послать в смотрители кладбищ с передачей должности по наследству Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) Пздц))) я реально в ахуе, неужели могзи у людей вообще не работают. Напали на Украину, оттяпали территорий, убили сотни тысяч людей, разорили и разрушили экономику, а теперь размышляют как не дать Украине отомстить и восстановить справедливость. Правильно, добить Украину. Ебать, вы о чем вообще тут размышляете, людоеды Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 6 минут назад, Бездомный сказал: Пздц))) я реально в ахуе, неужели могзи у людей вообще не работают. Напали на Украинуц, оттяпали территорий, убили сотни тысяч людей, разорили и разрушили экономику, а теперь размышляют как не дать Украине отомстить и восстановить справедливость. Правильно, добить Украину. Ебать, вы о чем вообще тут размышляете, людоеды А это Вы здесь к кому обращаетесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 години тому, Бездомный сказав: Ф 16 дружнім вогнем збив свій Су 27 , пілот катапультувався від цих ф16 більше гемора ніж користі. їх треба в кількості 100-200, щоб перейти на одну марку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 59 минут назад, Vinsol2009 сказал: Тот, кто пережил Диканевку, знает, что такое запас воды и зачем. У мну маманя уже больше года живёт практически без воды. Стояки заходят в подъезд через магазин. В котором его владелец их периодически перекрывает через тёрки с ОСББ. Я туда не вмешиваюсь. Есть два подъезда дееспособных людей, с похожей траблой пусть,, думают, что делать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 3 години тому, US7IGN сказав: Цікаво, хто перший організує масовий прорив з розвідкою та прикриттям реб та дронів? Як тільки спеціалісти вивільняться від основної роботи ) чи вирішать що тут нема чого робити. Мадяр же прямо казав у інтерв'ю: всі мої хлопці виїдуть, та будуть мати роботу на той час, коли в Україні будуть гамселитися поміж собою люди зі зброєю, під різними прапорами, з'ясовуючи, хто і в якій Україні буде жити. А "всі мої хлопці" це не тільки військові, а й підрозділи забезпечення у тилу. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Тільки що, DmiVady сказав: Як тільки спеціалісти вивільняться від основної роботи ) чи вирішать що тут нема чого робити. Мадяр же прямо казав у інтерв'ю: всі мої хлопці виїдуть, та будуть мати роботу на той час, коли в Україні будуть гамселитися поміж собою люди зі зброєю, під різними прапорами, з'ясовуючи, хто і в якій Україні буде жити. А "всі мої хлопці" це не тільки військові, а й підрозділи забезпечення у тилу. Я знав дуже багато людей які зйобували з касою і миттєво забували що в них є якісь хлопці. На місці хлопців я б вже задумався... 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: Я знав дуже багато людей які зйобували з касою і миттєво забували що в них є якісь хлопці. На місці хлопців я б вже задумався... Ну скажімо так ... ви можете мати свою думку ) тим більш, що як юрист-практик маєте профдеформацію, і маєте право її мати ) "Ми знаємо те, що ми знаємо" © Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Тільки що, DmiVady сказав: Ну скажімо так ... ви можете мати свою думку ) тим більш, що як юрист-практик маєте профдеформацію, і маєте право її мати ) "Ми знаємо те, що ми знаємо" © Помилка вижившего. Свій вдалий досвід поширювати на інших не варто... ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Помилка вижившего. Свій вдалий досвід поширювати на інших не варто... ) Але це непогано, що ви вижили) і довгих вам років, а може і якогось таєра ) Я маю розумного співрозмовника на форумі) дяка) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 8 хвилин тому, DmiVady сказав: Але це непогано, що ви вижили) і довгих вам років, а може і якогось таєра ) Я маю розумного співрозмовника на форумі) дяка) Та де ж розумний! Розумні всі на Балі 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: Хочеш розсмішити Бога - розкажи йому про свої плани Та я вже вночі думав, що накрилися мої плани А і Б ) Але ж там ще 30 штук )) 23 хвилини тому, US7IGN сказав: Розумні всі на Балі Деяким більше вінніпухи з Вінніпегу подобаються ) Змінено 16 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 12 хвилин тому, US7IGN сказав: Та де ж розумний! Розумні всі на Балі Як на мене, то "розумний", це не "начитаний" або навчений користуватися Гуглом (чи ШІ зараз). Це людина, яка вміє мислити, а міркувати - це неабияка праця ))) До речі (зараз перейду на російську) я когда то встретил очень интересное определение "ум" и "разум" (не каноническое, гугловикипедированое ессно). "Ум определяет то, что для человека приятно, а разум, то что благоприятно" © близко к тексту Тому, як на мене, "умних" багато, а "розумних" значно менше, мені цікавіше з розумними, але й умні корисні, бувають) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Та я вже вночі думав, що накрилися мої плани А і Б ) Але ж там ще 30 штук )) Мала вчора сказала що вона не хвилюється через невизначеність і живе за обставинами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 22 хвилини тому, US7IGN сказав: Та де ж розумний! Розумні всі на Балі Судячи по форуму, то "найрозумнішими" себе вважають ті, хто потрапив під окупацію)))) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Як на мене, то "розумний", це не "начитаний" або навчений користуватися Гуглом (чи ШІ зараз). Це людина, яка вміє мислити, а міркувати - це неабияка праця ))) До речі (зараз перейду на російську) я когда то встретил очень интересное определение "ум" и "разум" (не каноническое, гугловикипедированое ессно). "Ум определяет то, что для человека приятно, а разум, то что благоприятно" © близко к тексту Тому, як на мене, "умних" багато, а "розумних" значно менше, мені цікавіше з розумними, але й умні корисні, бувають) Не варто так ускладнювати все ) Головне взагалі щастя. Але про нього ще зарано висновки робити www.grecomap.com/ru/blog/znamenitaya-fraza-solona-541 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 4 години тому, DmiVady сказав: (зараз перейду на російську) я когда то встретил очень интересное определение "ум" и "разум" (не каноническое, гугловикипедированое ессно). "Ум определяет то, что для человека приятно, а разум, то что благоприятно" © Навіщо користуватися беззмістовними поняттями кацапських "гуманітарієв", якщо є чіткі наукові терміни: "лімбічна система" і "неокортекс". Лімбічна система визначає, що для людини приємно, а неокортекс - що сприятливо. Змінено 11 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Судячи по форуму, то "найрозумнішими" себе вважають ті, хто потрапив під окупацію)))) Окупація це теж відносна та оціночна категорія. Моїм бабцям за німців краще було ніж за комуністів. Мабуть це залежить від того ким окупована територія. ти частина режиму чи він тебе переслідує? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Навіщо користуватися поняттями кацапських "гуманітарієв", якщо є нормальні наукові поняття: "лімбічна система" і "неокортекс". Лімбічна система визначає, що для людини приємно, а неокортекс - що сприятливо. І те і те всього лише примари відомості чим би вона не була та відклик на хімічні реакції Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: І те і те всього лише примари відомості ОК, коли у вас наступного разу заболить зуб - сміливо викликайте поета-казкаря ) Шоби він вам зуби заговорював )) Змінено 16 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Окупація це теж відносна та оціночна категорія. Моїм бабцям за німців краще було ніж за комуністів. Мабуть це залежить від того ким окупована територія. ти частина режиму чи він тебе переслідує? Будь яка окупація гірша за свободу при інших рівних умовах 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 час назад, XL.pro сказал: Будь яка окупація гірша за свободу при інших рівних умовах Коммуняки то точно не про свободу... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Не варто так ускладнювати все ) Головне взагалі щастя. Але про нього ще зарано висновки робити www.grecomap.com/ru/blog/znamenitaya-fraza-solona-541 Я намагаюсь максимально спрощувати) бо за спостереженням це дурні, коли бажають видати себе за розумних, то починають грузити термінами, значення яких вони за фахом або просто не розуміють, або розуміють дуже приблизно ) Розумна людина вміє пояснити простими словами, а дуже розумна ще підібрати слова під рівень того, до кого звертається) До речі, колись зустрів у цікавого дядьки, Михаїла Лобковського, теж неканонічне, про щастя: "Счастье - это отсутствие несчастья." 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: До речі, колись зустрів у цікавого дядьки, Михаїла Лобковського, теж неканонічне, про щастя: "Счастье - это отсутствие несчастья." Це якраз канонічне єврейське щастя ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз