Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

22 хвилини тому, sergio сказав:

Даже Инсана который меня три раза подряд в стодневные баны отправлял не наблюдается. 😎

Пы. Сы. Возможно надзор за форумом передали другим ребятам, которые пока нотариально заверенные скриншоты делают и подшивают в папочки. 😏

зараз багато інших важливих справ. майори з'являються на пізнішому етапі коли все стабільно і тоталітарно. а тут навіть боксера з мерів знести який рік не можуть :lol:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

42 хвилини тому, sergio сказав:

Даже Инсана который меня три раза подряд в стодневные баны отправлял не наблюдается. 😎

Пы. Сы. Возможно надзор за форумом передали другим ребятам, которые пока нотариально заверенные скриншоты делают и подшивают в папочки. 😏

5-6эффективных менеджеров?

Посилання на коментар

11 годин тому, Бармалей сказав:

5-8 млн...это лишиться кучу бабла в виде налогов, кучу раб силы, потратить кучу бабла и пахотных земель на захоронения, сэкономив на захоронениях - подвергнуться опасности заражения грунтовых вод, а так же через них источников водоснабжения......интересное самоубийство выбрал автор

Так Україна вже втратила 10-15 мільйонів, а ви за 5-8 переживаєте. І за екологію не треба переживати, з корупціонерів, депутатів і прочіх підарасів вийде чудовий поживний корм для котів:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Так Україна вже втратила 10-15 мільйонів, а ви за 5-8 переживаєте. І за екологію не треба переживати, з корупціонерів, депутатів і прочіх підарасів вийде чудовий поживний корм для котів:)

так втратила кращих, а залишились ухилянти, нероби, немічні і режим :lol:

• Дякую 1
  • Сумно 4
Посилання на коментар

Шо то как-то кисло выходит...йатакщитаю...

С каждим днем шахедов долетает все больше...даже по сводкам мин-ва пи...жа...

Было по несколько штук, потом -15-25-35...

Сегодня уже 53 на всякий случай

И это при 116 запущенных

А все идет к тому, что будет под 500 в сутки...

Цифру эту уже озвучивали на ближайшее время

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Canton сказав:

Шо то как-то кисло выходит...йатакщитаю...

С каждим днем шахедов долетает все больше...даже по сводкам мин-ва пи...жа...

Было по несколько штук, потом -15-25-35...

Сегодня уже 53 на всякий случай

И это при 116 запущенных

А все идет к тому, что будет под 500 в сутки...

Цифру эту уже озвучивали на ближайшее время

треба більше мобілізувати (с)

• Хаха 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

И всех посадить консервацию закатывать...

Посилання на коментар

6 часов назад, Akademik сказал:

изучай источники, был геноцид

геноцид  впроваджується  офіційною владою .

тобто за геноцид мусять відповідати поляки - за геноцид пілсудського та операцію Вісла - геноцид польскими сталінськими підстилками .

УПА ( навіть , якщо то була б УПА , а не приватні місцеві месники , чи перевдягнені нквсники ), як офіційна влада не була ніким визнана . 

Скажи , чому тебе так бомбить саме з Волині ? 

Чому не бомбить з геноциду угорцями , поляками , кацапами українців ?

Не відчуваєш себе українцем ? Відчуваєш поляком ? Так то до пана Влодека у лічку .

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

И всех посадить консервацию закатывать...

я про те, чим це відрізняється від того що пропонує кіт?

20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

а ви за 5-8 переживаєте.

Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

я про те, чим це відрізняється від того що пропонує кіт?

А я не читал последние опусы...

Ничьи

Скучно...

"Вы звери, господа" (С)

Посилання на коментар

55 минут назад, Canton сказал:

А я не читал последние опусы...

Ничьи

Скучно...

"Вы звери, господа" (С)

сказав кацапський воєнний злочинець

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

Насправді це дієва стратегія. Якщо всіх мобілізувати, то запуск шахедів по цивільним втратить сенс.

Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

Насправді це дієва стратегія. Якщо всіх мобілізувати, то запуск шахедів по цивільним втратить сенс.

ще й кацапів перемогти вийде :flag1:

Посилання на коментар

11 минут назад, Бездомный сказал:

сказав кацапський воєнний злочинець

Я человек культурный, поэтому Вам сюда...

495863422_9861173743928681_6181565851079424172_n.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

z  воєнний    кацапоексперт повільно перетворюється на укранського пропагандиста ? 

Спойлер

@Владимирдобрый-л5й

Как бы его не постигла участь хороших обнуленных офицеров с фронта

Посилання на коментар

1 час назад, Бармалей сказал:

Обычному населению (живому, те кто на улицу выходит) шухевичи с бандерами неинтересны и пофиг. 

Обычному населению вообще пофиг кто у власти - встал утром и пошел на работу, максимум почитаешь в газетах что твой завод где батрачишь с утра до ночи уже принадлежит другому олигарху.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, katso сказав:

Обычному населению вообще пофиг кто у власти - встал утром и пошел на работу, максимум почитаешь в газетах что твой завод где батрачишь с утра до ночи уже принадлежит другому олигарху.

йому не байдуже за якої влади більше ковбаси в холодильнику

• Лайк 2
Посилання на коментар

7 минут назад, US7IGN сказал:

йому не байдуже за якої влади більше ковбаси в холодильнику

Посилання на коментар

Раночку панове!

(йа в курсі, що багато хто пів денної норми виконав, але в мене інший режим, не той що на Банковій)

Отак побудеш на форумі, а потім тобі якійсь "Патріот Донбасу" (до речі це хто, той патріот? Потрошитель? ) у рекомендації сунуть )))

Цитата

Олексій Бик, командир інженерно-саперної роти 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, поет і громадський діяч, висловив сумніви щодо автентичності нападу на українського активіста та блогера Сергія Стерненка.

У Facebook він опублікував допис, в якому звернув увагу, на його думку, нелогічні деталі інциденту.

Глянув, посміхнуло, тому поділюся )

"Коротко поясню, чому я ржу з відео замаху на стєрнєнку.

1. В природі не існує кілера, який всерйоз здатен піти на задачу з ПМ. Як і вся радянська зброя, ПМ залупний настільки, що якби ви намагалися з нього застрелитися, ви б не влучили.

2. "Нападниця" чекає жертву, бачить його з охороною, але все одно стріляє, хоча шансів вбити нема, а загинути чи просто зірвати операцію - 100 зі 100.

3. Водій авто сидить з заведеним двигуном, не може не бачити підозрілу тітку біля під'їзду, але так і не повідомляє жертву і охорону. Спецназівці "Альфи" завжди такі тупі, правда ж?))

4. За три постріли з залупного ПМа тітка влучає в сірожу навиліт, в охоронця, в одне колесо, в друге колесо і в двері машини. Хуясі рикошети. Це вже якийсь кулемет, не менше. Плюс див. п.1.

5. Після початку пострілів перший охоронець кидає сірожу і поперед ним ховається за авто. Звісно ж, так чинять усі професійні тілоохоронці))

6. Другий тілоохоронець кидається на тітку голіруч. Ну хто ж з тілоохоронців стріляє в озброєних нападників? Та ніхто й ніколи! Тільки копняки, тільки хардкор!

7. Сірожа виходить в ефір до-,під час- і негайно ж після "операції". Наркоз йому не заважає, тим більш якесь там поранення))) Матьорий!

8. То хто ж таки знімає всю цю залупну історію?)))

І це ще не все смішне з цього квн, але цього досить. Не хотів коментувати, але, бл#дь, не маю більше сили терпіти дописи "потерпілого".

Зрозумійте: сірожа має вас усіх за ідіотів. Питання лише в тому, наскільки безпідставно."

© посилання на мордакнижку)

Гадаю, оскільки у суспільстві все більший запит прикрасити каштани, то йому вмикають смарагдові світлофори)

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Раночку панове!

(йа в курсі, що багато хто пів денної норми виконав, але в мене інший режим, не той що на Банковій)

Отак побудеш на форумі, а потім тобі якійсь "Патріот Донбасу" (до речі це хто, той патріот? Потрошитель? ) у рекомендації сунуть )))

Глянув, посміхнуло, тому поділюся )

"Коротко поясню, чому я ржу з відео замаху на стєрнєнку.

1. В природі не існує кілера, який всерйоз здатен піти на задачу з ПМ. Як і вся радянська зброя, ПМ залупний настільки, що якби ви намагалися з нього застрелитися, ви б не влучили.

2. "Нападниця" чекає жертву, бачить його з охороною, але все одно стріляє, хоча шансів вбити нема, а загинути чи просто зірвати операцію - 100 зі 100.

3. Водій авто сидить з заведеним двигуном, не може не бачити підозрілу тітку біля під'їзду, але так і не повідомляє жертву і охорону. Спецназівці "Альфи" завжди такі тупі, правда ж?))

4. За три постріли з залупного ПМа тітка влучає в сірожу навиліт, в охоронця, в одне колесо, в друге колесо і в двері машини. Хуясі рикошети. Це вже якийсь кулемет, не менше. Плюс див. п.1.

5. Після початку пострілів перший охоронець кидає сірожу і поперед ним ховається за авто. Звісно ж, так чинять усі професійні тілоохоронці))

6. Другий тілоохоронець кидається на тітку голіруч. Ну хто ж з тілоохоронців стріляє в озброєних нападників? Та ніхто й ніколи! Тільки копняки, тільки хардкор!

7. Сірожа виходить в ефір до-,під час- і негайно ж після "операції". Наркоз йому не заважає, тим більш якесь там поранення))) Матьорий!

8. То хто ж таки знімає всю цю залупну історію?)))

І це ще не все смішне з цього квн, але цього досить. Не хотів коментувати, але, бл#дь, не маю більше сили терпіти дописи "потерпілого".

Зрозумійте: сірожа має вас усіх за ідіотів. Питання лише в тому, наскільки безпідставно."

© посилання на мордакнижку)

Гадаю, оскільки у суспільстві все більший запит прикрасити каштани, то йому вмикають смарагдові світлофори)

декілька сторінок тому це вже хтось цитував. тому я і ціную цей форум - люди витрачають купу часу на читання та перегляд усілякого лайна, а потім щось дійсно цікаве сюди несуть :flag1:

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

декілька сторінок тому це вже хтось цитував. тому я і ціную цей форум - люди витрачають купу часу на читання та перегляд усілякого лайна, а потім щось дійсно цікаве сюди несуть :flag1:

То я міг пропустить, бо іноді в мене сторінки форума виглядають отак:

photo_2025-05-05_10-42-31.thumb.jpg.0420edf16e24dd616ab2f8c57ebeb35a.jpg

))))

Колись , коли вже трохи освоївся на форумі та в цій темі, виставив налаштування на некорисне , я вирішив заглянути у тему "счасливий брак" , виявилося, що там усі сторінки такі )))

• Хаха 4
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

))))

Колись , коли вже трохи освоївся на форумі та в цій темі, виставив налаштування на некорисне , я вирішив заглянути у тему "счасливий брак" , виявилося, що там усі сторінки такі )))

аналогічно :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

15 хвилин тому, DmiVady сказав:

))))

Отак все життя проходить мимо )

image.png.0aec44ff02344a9d98d0e2b295e5dfa4.png

Спочатку вони сами собі створюють інформаційну бульбашку, а потім отримують когнітивний дисонанс ))

А винуватий завжди хтось інший - як не нарід, так зелена дрисня )))

Цитата

Страшно далеки они от народа.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

))))

В мене жодної людини нема в ігнорі. Ви саме цікаве пропускаєте. Хоча, мабуть, ви тему з іншою ціллю читаєте:lol:

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

В мене жодної людини нема в ігнорі. Ви саме цікаве пропускаєте. Хоча, мабуть, ви тему з іншою ціллю читаєте:lol:

То ви естет та маєте час та натхнення)))

Я вважаю за недоцільне витрачати дуже багато часу на читання дурні по колу, тому отфільтрував , залишивши амбасадорів кожної з груп, і лицемірних патріотів,  і рожевих поні, і сепарів тощо )

Знов таки, якщо щось знакове, то майже завжди можна побачити цитату у відповіді інших.

• Лайк 3
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...