Бездомный Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 31 минуту назад, vadimv сказал: Новіков жеж якось вивчив ) маючи кар'єрну мотивацію , кацап Олег Борисов вивчив мову до рівня "грати та співати будь який репертуар" Змінено 21 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 7 минут назад, Бездомный сказал: маючи кар'єрну мотивацію , кацап Олег Борисов вивчив мову до рівня "грати та співати будь який репертуар" Дикий суржик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 9 хвилин тому, karbo сказав: Крім того і паяльник був, і фото збільшувач нєва , і фотоапарат смєна 8 Та таке. Було. А от з паяльником інша історія. Вмію гарно паять, на кшталт сучасних BGA, а ще шарю в мікроелектрониці, але воно нині не треба. Ну і нехай, клоуни самі розберуцця:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 8 хвилин тому, МаТраС сказав: Да , якби не особо тоді спішив. Був такий мощний форум по еміграції - чемодан. Там трохи мене зостановили дякую тим нашим місцевим. Але ті люди там живуть ) до сих пір) поки що в жопу наркоту не засунули і вони айтійшіки . Не такі псіхи,як ми) Але ,дивлячись на все,що зараз буде в нас,то?) Куди їхати, як їхати, на яку країну міняти, це не до мене ))) Я не мандрівник, навіть на море катався, тільки щоб дівчат розважити й на третій день сумувати там починаю, якщо на одному місті сидіти ))) Кажуть, що біля Брно озеро непогане і рибалка гарна, але я там не був ) поки що) На початку повномасштабки дівчата виїхали на пару місяців до европ, все почате владнали, так що я більш-менш спокійний за доньку, навіть якщо мамуся тупити стане. Якось читав старе оповідання: там у війну дядько усякими правдами-неправдами хотів у евакуацію, якось зміг пробитися, сів у поїзд, радів цілий день і от ... поїзд роздовбали хвашизди ... доля ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Та таке. Було. А от з паяльником інша історія. Вмію гарно паять, на кшталт сучасних BGA, а ще шарю в мікроелектрониці, але воно нині не треба. Ну і нехай, клоуни самі розберуцця:) З електронікою у мене не склалося, хоча транзистори резистори конденсатори все це я паяв в дитинстві Котушки мотав трансформатори для приймачів які виготовляв плати також власноруч Переріз дроту мідь алюміній кількість витків все це мені знайомо було Ну і гусей пас паралельно в долині біля річки Змінено 21 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 10 минут назад, karbo сказал: З електронікою у мене не склалося, хоча транзистори резистори конденсатори все це я паяв в дитинстві Котушки мотав трансформатори для приймачів які виготовляв плати також власноруч Переріз дроту мідь алюміній кількість витків все це мені знайомо було Ну і гусей пас паралельно в долині біля річки Зараз то все роблять китайці. Тож практично нікому то не треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 1 час назад, karbo сказал: Дикий суржик суржик там по ролі - поганці счпілкуються суржиком . хаотичний суржик опанувати навіть складніше за логічну літературну мову. а от звук "ї" , фрикативне "г" , або м'яко кацати "ц" після "и" "- иця" , м'яке "ть" замість твердого "т" на кінці глагола , та подібні не помітні носіям мови "нюанси" вимови - кацапощелепним складно вимовляти Змінено 20 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 10 хвилин тому, karbo сказав: З електронікою у мене не склалося, хоча транзистори резистори конденсатори все це я паяв в дитинстві Котушки мотав трансформатори для приймачів які виготовляв плати також власноруч Переріз дроту мідь алюміній кількість витків все це мені знайомо було Ну і гусей пас паралельно в долині біля річки А що в результаті? Чікаго.І гра у півника з неголеним убивцем:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 14 минут назад, Dmitriy_S сказал: Та таке. Було. А от з паяльником інша історія. Вмію гарно паять, на кшталт сучасних BGA, а ще шарю в мікроелектрониці, але воно нині не треба. Ну і нехай, клоуни самі розберуцця:) А можно поподробнее о микроэлектронике ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 59 хвилин тому, vadimv сказав: Новіков жеж якось вивчив ) Зеленський якось вивчив. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та таке. Було. А от з паяльником інша історія. Вмію гарно паять, на кшталт сучасних BGA, а ще шарю в мікроелектрониці, але воно нині не треба. Ну і нехай, клоуни самі розберуцця:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Тільки що, Made in USSR сказав: А можно поподробнее о микроэлектронике ? Про що саме і, головне, навіщо? Якщо це комерційна пропозиція, то не цікаво. В наші часи цим грошей не заробиш. Хіба на дешевий корм, та й то сумнівно:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 8 минут назад, sergio сказал: Зараз то все роблять китайці. Тож практично нікому то не треба. Тому і росте покоління селфонних дебілів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 20 минут назад, Dmitriy_S сказал: А от з паяльником інша історія Вижигатєль? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: А що в результаті? Чікаго.І гра у півника з неголеним убивцем:) Живу своє життя, у кожного воно різне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Тільки що, Tochkin сказав: Вижигатєль? На айфонах балувався, процесори з озу перепаював, цікаво було. Віддаю дань, інженери в Apple норм, старався, але так і не зміг наїбать, кинув це діло на сьомому айфоні. Але таке, не просто так, там цікаві схемотехнічні рішення. Занотував собі:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 8 хвилин тому, karbo сказав: Живу своє життя, у кожного воно різне І як воно на чужині? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому "Треба їх душить": Путін закликав обмежити іноземні ІТ-сервіси і позбавити від них росіян Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Тільки що, Бездомный сказав: "Треба їх душить": Путін закликав обмежити іноземні ІТ-сервіси і позбавити від них росіян Хіба це не дзеркально вашому плану Моргентау? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: На айфонах балувався, процесори з озу перепаював, цікаво було. Віддаю дань, інженери в Apple норм, старався, але так і не зміг наїбать, кинув це діло на сьомому айфоні. Але таке, не просто так, там цікаві схемотехнічні рішення. Занотував собі:) ех... я про отой от Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 3 хвилини тому, Tochkin сказав: ех... я про отой от Та я поняв. Дєтцтво. Воно таке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 17 минут назад, Dmitriy_S сказал: І як воно на чужині? Людина до всього звикає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 11 хвилин тому, Бездомный сказав: "Треба їх душить": Путін закликав обмежити іноземні ІТ-сервіси і позбавити від них росіян До речі. Як ви відноситесь до фрази "українська баба - дала б і о баобабу":) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Хіба це не дзеркально вашому плану Моргентау? про те , що план Моргентау кацапи впровадять з власної волі та власними руцями - я вже неодноразово казав. адже це не я закликаю кацапів до архаїзації , а професор Дугін Змінено 18 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Чи то радянське виховання, що не дозволяло мститися "Не можна мстить. Повинні ми любити всіх підорасів, злодіїв, убивць. Бо кожний з них - народ, всі - богоносці." © 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз