irina1969 Опубліковано: В неділю в 09:44 Поділитись Опубліковано: В неділю в 09:44 3 години тому, Сарочка сказав: В цьому році я вирішила теж колеуси спробувати. Але посадила насіння вже дуже пізно, в квітні в середині. Якщо би посадила разом з петунійєй ,то було б як треба. Розвіваються з насіння вполнє собі гарно, то якщо є сорті , що вам потрібні, можна не зберігати. В мене інша проблема з ними виявилась - хтось в мене сжер під корінь їх вже. Я так і не зрозуміла, що це було, але явно не хвороба. Бо жерли повільно -дорослу рослину десь за тиждень . Схоже на слимаків, по структурі обжертості, але точно не вони, та і типового сліда від слимака не було. А вас чім хворіють, хто на них зазіхає? На моїх бачила слимаків, якісь клопи забігали, то там відкусять, то там пошкодять лист, але не критично...тьху-тьху на них 3 рази не хворіють, з досвіду не заливати !!! бо вони потім починають на себе хватати всі грибкові болячки, попелиць також на них не бачила...якщо отак під корінь міг шкоди наробити жук- кравчик, він у мене в цьому році зістриг пару молодих петуній під корінь прямо в вазонах, а в тому році садові (( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 15 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Бачила, що накоїли своїм обстрілом ці нелюді в Києві. Але життя продовжується. І краще відволіктись на щось інше. Мені вчора зранку кортило шоколадного печива, потім згадала, що в мене є рецепт кексиків. Дуже просто, швидко і смачно. Мають легку скоринку та пухки всередині, навіть на другий день. Рецепт викладаю теж. 1. Спочатку змішуємо какао-35г, борошно-180г, розпушувач- 1ч.л, сода- 1/3ч.л, цукор-150г ; Потім, замість того, щоб окремо змішати та додати суміш, я просто додаю яйця- 2шт, олія ( не масло)- 70г, молоко- 180г, замість оцту додаю 2ч.л. лимонного соку. Все добре збиваю (руки чи блендер) та заповнюю силиконові форми на 2/3. Духовку розігріваю до 180град. В мене вони пропікаються за 40 хвилин. По бажанню прикрасити. Порція розрахована на 15 таких невеличких форм. Чому в рецепті є розпушувач та сода з оцтом? Гадаю тому, що це залежить від какао. Може мати кислу реакцію та нейтральну, чи щось таке. В мене какао якесь місцеве, призначене для кондитерки. Тож можна було не додавати соду з лимоном, але перестрахувалась. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Паняночки! А є в когось рецепт консервованої спаржевої квасолі? Бо місце на городі залишалось - посадила ))) Я б її заморозила, але... У Тетяни Літвінової є з соусом Чілі, хочу спробувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз