allanek Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, irina1969 сказав: все швидко вирішили в мою користь Це добре, якщо вирішують, але чому не змінити, взагалі, щось в роботі, щоб позбутись такого? Ось це дивує. навіть тут в темі читаю і від Ані, і від mib такі самі історії про Флоріум, як і в темі на Садибі кілька років тому. Враження, що Флоріум нічого не намагається змінити. А зараз їм ще простіше нічого не міняти, бо війна ж у країні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Цього разу ми Індією не мандруємо А знаходимося тільки в Делі На родинному святі Весілля у племінниці Ну, а з ТЕЦ я мабуть була неправа. Що мені сказали - те я і переказала. Але, дійсно - їдеш центром міста - і з усіх сторін - димлячи труби☹️ IMG_7767.mov 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Перепрошую, я б мала заховати всі фото під спойлер але вже забула як це робити🌺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому Свєта, дякую. Гарна пара молодят, наче з боллівудського фільму. І фото цікаві. А що то за фрукт на шишку схожий, що рука тримає? Оті люстри з кришталевими намистинами в мене завжди будуть асоціюватися з совдеповськими часами . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз