allanek Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 хвилини тому, irina1969 сказав: все швидко вирішили в мою користь Це добре, якщо вирішують, але чому не змінити, взагалі, щось в роботі, щоб позбутись такого? Ось це дивує. навіть тут в темі читаю і від Ані, і від mib такі самі історії про Флоріум, як і в темі на Садибі кілька років тому. Враження, що Флоріум нічого не намагається змінити. А зараз їм ще простіше нічого не міняти, бо війна ж у країні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Цього разу ми Індією не мандруємо А знаходимося тільки в Делі На родинному святі Весілля у племінниці Ну, а з ТЕЦ я мабуть була неправа. Що мені сказали - те я і переказала. Але, дійсно - їдеш центром міста - і з усіх сторін - димлячи труби☹️ IMG_7767.mov 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Перепрошую, я б мала заховати всі фото під спойлер але вже забула як це робити🌺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому Свєта, дякую. Гарна пара молодят, наче з боллівудського фільму. І фото цікаві. А що то за фрукт на шишку схожий, що рука тримає? Оті люстри з кришталевими намистинами в мене завжди будуть асоціюватися з совдеповськими часами . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, allanek сказав: Це добре, якщо вирішують, але чому не змінити, взагалі, щось в роботі, щоб позбутись такого? Ось це дивує. навіть тут в темі читаю і від Ані, і від mib такі самі історії про Флоріум, як і в темі на Садибі кілька років тому. Враження, що Флоріум нічого не намагається змінити. А зараз їм ще простіше нічого не міняти, бо війна ж у країні. У мене нема відповіді на це питання, але я чудово розумію всі підводні камені такого бізнесу, бо це не цегла, фарба чи одяг, дуже багато нюансів які можуть помножити все на нуль😪 бо це живий товар Певною мірою, вони роблять невірно, задираючі ціни і мляво їх спускають і коли наприклад ціни на розпродажу норм, багато хто вже скупився...я, от наприклад , вже купила в двох місцях, сьогодні отримала цибульки від " Яскравої", непогано , подивимось що буде по сортах Зараз буде смішно, давно мріяла посадити адоніс( горицвіт) тут мені дістались цибульки по смішній ціні, купила багато бо хочу куртинку...так от замочила, чоловік такий "а що це за горішки? " Добре що спитав , а не вточив всі 62 цибульки🤣 в одну морду 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тобі не забагато буде навесні жовтого, я про горицвіт? Наче ж ти до жовтого кольору не дуже схильна була чи це тільки троянд стосувалось? Звісно, якщо я не плутаю нічого. Про Юру насмішила) Цікаво, а є щось весняне синього кольору, щоб цвіло в такі самі терміни, як адоніс? Було б гарно🙂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Не, от якраз жовтий весною для мене топ, бо після зими хо яскравих фарб і сонечка....я тому от прям ман"ячу на нарциси, самі прості жовті дуже подобаються, але щоб було багато- багато Ти права, жовтий в саду не люблю, але це не стосується весни, ну а воно восени само фарбується в такий колір Буду дивитись коли горицвіт буде квітнути і подивлюсб що можна з блакитного/ синього підсадити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз