allanek Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 3 хвилини тому, irina1969 сказав: все швидко вирішили в мою користь Це добре, якщо вирішують, але чому не змінити, взагалі, щось в роботі, щоб позбутись такого? Ось це дивує. навіть тут в темі читаю і від Ані, і від mib такі самі історії про Флоріум, як і в темі на Садибі кілька років тому. Враження, що Флоріум нічого не намагається змінити. А зараз їм ще простіше нічого не міняти, бо війна ж у країні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Цього разу ми Індією не мандруємо А знаходимося тільки в Делі На родинному святі Весілля у племінниці Ну, а з ТЕЦ я мабуть була неправа. Що мені сказали - те я і переказала. Але, дійсно - їдеш центром міста - і з усіх сторін - димлячи труби☹️ IMG_7767.mov 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Перепрошую, я б мала заховати всі фото під спойлер але вже забула як це робити🌺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Свєта, дякую. Гарна пара молодят, наче з боллівудського фільму. І фото цікаві. А що то за фрукт на шишку схожий, що рука тримає? Оті люстри з кришталевими намистинами в мене завжди будуть асоціюватися з совдеповськими часами . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 4 години тому, allanek сказав: Це добре, якщо вирішують, але чому не змінити, взагалі, щось в роботі, щоб позбутись такого? Ось це дивує. навіть тут в темі читаю і від Ані, і від mib такі самі історії про Флоріум, як і в темі на Садибі кілька років тому. Враження, що Флоріум нічого не намагається змінити. А зараз їм ще простіше нічого не міняти, бо війна ж у країні. У мене нема відповіді на це питання, але я чудово розумію всі підводні камені такого бізнесу, бо це не цегла, фарба чи одяг, дуже багато нюансів які можуть помножити все на нуль😪 бо це живий товар Певною мірою, вони роблять невірно, задираючі ціни і мляво їх спускають і коли наприклад ціни на розпродажу норм, багато хто вже скупився...я, от наприклад , вже купила в двох місцях, сьогодні отримала цибульки від " Яскравої", непогано , подивимось що буде по сортах Зараз буде смішно, давно мріяла посадити адоніс( горицвіт) тут мені дістались цибульки по смішній ціні, купила багато бо хочу куртинку...так от замочила, чоловік такий "а що це за горішки? " Добре що спитав , а не вточив всі 62 цибульки🤣 в одну морду 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Тобі не забагато буде навесні жовтого, я про горицвіт? Наче ж ти до жовтого кольору не дуже схильна була чи це тільки троянд стосувалось? Звісно, якщо я не плутаю нічого. Про Юру насмішила) Цікаво, а є щось весняне синього кольору, щоб цвіло в такі самі терміни, як адоніс? Було б гарно🙂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Не, от якраз жовтий весною для мене топ, бо після зими хо яскравих фарб і сонечка....я тому от прям ман"ячу на нарциси, самі прості жовті дуже подобаються, але щоб було багато- багато Ти права, жовтий в саду не люблю, але це не стосується весни, ну а воно восени само фарбується в такий колір Буду дивитись коли горицвіт буде квітнути і подивлюсб що можна з блакитного/ синього підсадити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 годин тому, allanek сказав: Це добре, якщо вирішують, але чому не змінити, взагалі, щось в роботі, щоб позбутись такого? Ось це дивує. навіть тут в темі читаю і від Ані, і від mib такі самі історії про Флоріум, як і в темі на Садибі кілька років тому. Враження, що Флоріум нічого не намагається змінити. А зараз їм ще простіше нічого не міняти, бо війна ж у країні. Та ні , с Флоріумом як і с Агромаркетом в мене не було ще жодного проколу. За напевно 40 замовлень загалом. Жодного пересорту, жодної пошкодженої рослини на стільки, щоб вона не прийнялися. Можливо, були трошки підсушени іноді, але то для рослин було не фатально. Ситуація яку я описувала влітку, що жодна рослина с замовлення виявилась не той це був магазин Добродар і з того разу він в моєму чорному списку. Бо я даже їм написала і потім оставила рекламацію на сайті. Звісно рекламацію видаляли десь через день. Жодного вибачення хочаб на пошту типу « ой нам прикро що так сталося» не було . Ну і папочка з подібними магазинчиками в мене є . В більшості, негаразди були с мелкімі розплідникамі. Ну від цього не була застрахована і в місцевих розплідниках, в яких потім розводять руками . То Агромаркет і Флоріум в мене лічно ще в білому списку без жодної рекламації. Ніколи не оплачіваю рослини заздалегідь. Тількі при отриманні на пошті накладеним платежем, бо замовлення может бути змінено під час підтвердження , якщо я не захочу чогось чекати ну і сам магазин тобі стількі всього насоветует, що замовлення может стати більшим. Напевно в ніх менеджери саме для цього там знаходяться, щоб збільшувати кожне замовлення. Турботливо- наполегливо , іноді це бісить. Так саме попередне замовлення - просто висять іноді місяцями і працівники магазину іноді дуже наполегливо нагадують, що воно створено і не бажаю я чогось докинути в Ліст очікування . Іноді дроблять посилку, якщо одного чогось нема і його треба чекати більше ніж очікувалось попередні. Але це с мого согласія. Мені дають вибір- чекать/ змінити на подібне/ підробіть посилку . Ще статус замовлення можна подивитися на чат- боті. В цілому дуже гарно працюють з покупцями. Через деякій час Агромаркет робить опитування по якості рослин і обслуговуванню. Один раз запропонували поставить мені рослину на « гарантію» , бо я поскаржилась, що рослину занадто низько обрізали і підсушили і я вагаюсь, що вона не перезимує ( осіння посадка) . Але нічого, то я не можу сказати, як справа с поверненням грошей в цих двох магазинах. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 годин тому, irina1969 сказав: У мене нема відповіді на це питання, але я чудово розумію всі підводні камені такого бізнесу, бо це не цегла, фарба чи одяг, дуже багато нюансів які можуть помножити все на нуль😪 бо це живий товар Певною мірою, вони роблять невірно, задираючі ціни і мляво їх спускають і коли наприклад ціни на розпродажу норм, багато хто вже скупився...я, от наприклад , вже купила в двох місцях, сьогодні отримала цибульки від " Яскравої", непогано , подивимось що буде по сортах Зараз буде смішно, давно мріяла посадити адоніс( горицвіт) тут мені дістались цибульки по смішній ціні, купила багато бо хочу куртинку...так от замочила, чоловік такий "а що це за горішки? " Добре що спитав , а не вточив всі 62 цибульки🤣 в одну морду А в мене приїхала посилка з цібулинкамі тількі. Ну і я , як дурна , такі схватила то, що було не сильно треба - півонію ІТОН , не знаю що буде, бо коштує такі космічно, як для пари бруньок. І ось цю посилку напевно буду відкривати на пошті, якщо знайду щось не зрозуміло, чі пошкодження, то краще відмовлюсь, бо якось і час вже майже крайній срок посадкі. ще побачила в час розпродажу троянду Сувенір баден- баден. Цінник на ней теж був вражаючий, даже з врахуванням скидки. Поки я читала щось за диво таке, від чого така ціна, поки знайшла відгуки, потім я вирішила що такі хочу, повернулась а її вже хтось купив. То може до весни знайду її десь. Бо якось в ней все прекрасно ( окрім ціни), жодного мінуса. . Хто побачить десь таку троянду маякніть мені будь ласка. Бо я її знайшла тількі в магазині на Берестейской, але цей магазин в мене також в чорному списку( по причіпне неадекватності продавців) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тавія? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 52 хвилини тому, Сарочка сказав: Так саме попередне замовлення - просто висять іноді місяцями і працівники магазину іноді дуже наполегливо нагадують, що воно створено і не бажаю я чогось докинути в Ліст очікування . Іноді дроблять посилку, якщо одного чогось нема і його треба чекати більше ніж очікувалось попередні. В мене зовсім інша історія спілкування з розплідниками була. Мабуть тому випадок з Агрусом це вже було катастрофою. 58 хвилин тому, Сарочка сказав: Ситуація яку я описувала влітку, що жодна рослина с замовлення виявилась не той це був магазин Добродар і з того разу він в моєму чорному списку. О, забудькувата стала. То перепрошую) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 43 хвилини тому, irina1969 сказав: Тавія? Так, він самий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз