Сарочка Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Панянкі, а хто саджал геліотроп ? Расскажите досвід .Теоритично по задуму, мені потрібно 6-8 рослин , але воно зайшло щільно, та і при пікіровці теж всі дублери вижили. Тож думаю скільки залишить. Він же ж фіолетовий, та ще і пахне. Це подвійний удар в яблучко- все що я люблю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, Сарочка сказав: Панянкі, а хто саджал геліотроп ? Расскажите досвід .Теоритично по задуму, мені потрібно 6-8 рослин , але воно зайшло щільно, та і при пікіровці теж всі дублери вижили. Тож думаю скільки залишить. Він же ж фіолетовий, та ще і пахне. Це подвійний удар в яблучко- все що я люблю У мене був, дуже гарний так що лишайте всі)) у мене був в кашпо, єдине його любить тля(( прищіпувати для формування, садити на сонце, любить воду, але без фанатизму...ті які " зайві" посадіть в грунт до троянд, вони в парі пасують один одному😍 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз