Сарочка Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого Панянкі, а хто саджал геліотроп ? Расскажите досвід .Теоритично по задуму, мені потрібно 6-8 рослин , але воно зайшло щільно, та і при пікіровці теж всі дублери вижили. Тож думаю скільки залишить. Він же ж фіолетовий, та ще і пахне. Це подвійний удар в яблучко- все що я люблю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 1 годину тому, Сарочка сказав: Панянкі, а хто саджал геліотроп ? Расскажите досвід .Теоритично по задуму, мені потрібно 6-8 рослин , але воно зайшло щільно, та і при пікіровці теж всі дублери вижили. Тож думаю скільки залишить. Він же ж фіолетовий, та ще і пахне. Це подвійний удар в яблучко- все що я люблю У мене був, дуже гарний так що лишайте всі)) у мене був в кашпо, єдине його любить тля(( прищіпувати для формування, садити на сонце, любить воду, але без фанатизму...ті які " зайві" посадіть в грунт до троянд, вони в парі пасують один одному😍 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому В цьому році колір настрою рожевий. Точніше знов біло- рожево фіолетова. Тобто я поки ще не сильно змінюю своїм вподобанням в кольоровий гаммі . Але рожеві починають перемагати блакитні та фіолетові. Отримала невелику купу пеларгоній розебундних та махрових в додаток до тих , що отримала в минулому році з насіння ( Торнадо і Маверік, це напевно досить прості , варіації, за яких я залишила по два кольори, та на основі тих кольорів намагаюсь в цьому році зробить повністю балконні ящики, та південні горщики. Росли цих двох сортів дуже витривалі до спеки , я б сказала що до пательні скоріш за все. Тому тему пеларгоній продовжую вивчати. Так ось прикоренений живці з двох розплідників домашніх. В одному -коріння гарне, але листи , ох, листи дуже довгі- не було підсвітки. Але рослина сама десь біля 10 см . В другому - живці саджались як є , тому дуже різни, від 5 см і норм лист, і е таке, що два живця закинути в один стакан 100 мл , та довжиною 20 см кожний. З олівець кожний. То що зробити з цім довгім «2 в одному» живцю в 100 мл- обрізати навпіл? Почекати коли можна зняти живець з того навпіл умовно? Пересадити зараз? Почекати 2 тижня адаптації? Прям купа питань Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз