Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сад і все про нього.

allanek

Рекомендовані повідомлення

Іро, дуже дякую за таку розгорнуту відповідь, та ще й одразу про 3 різні літражі. У мене теж об'єми не великі, але вагаюсь між 3 літра і 5. З одного боку дуже часто я розвожу препарату всього на 1-2 літри, а з іншого, хоча б пару разів треба оприскувач на 5 літрів (дерева весною, картопля літом).

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 часов назад, irina1969 сказал:

Наталко, у мене 3 акумуляторних, на 16 літрів, на 5 і на 2

...

Чула мнєніє, що в аккумуляторному тиск менше, чім в ручному. Нє?

Змінено користувачем voglya
  • Лайк 1
Посилання на коментар

54 хвилини тому, voglya сказав:

Чула мнєніє, що в аккумуляторному тиск менше, чім в ручному. Нє?

Якщо чесно я не помічала, але у мене дуже високих дерев, щоб це було б помітно

2 години тому, Nic-олаевна сказав:

Іро, дуже дякую за таку розгорнуту відповідь, та ще й одразу про 3 різні літражі. У мене теж об'єми не великі, але вагаюсь між 3 літра і 5. З одного боку дуже часто я розвожу препарату всього на 1-2 літри, а з іншого, хоча б пару разів треба оприскувач на 5 літрів (дерева весною, картопля літом).

Ділема.🤔...але по великому рахунку треба той і той, може іншої фірми, але 2

• Лайк 1
Посилання на коментар

В мене аккумуляторний на 16 літрів . Також RZTK , теж ще до війни купляла на розетці не за всі гроши світу . Досі працює без нарікань , в комплекті була телескопічна штанга , дуже довга, що досить вдобно для картоплі , та по дорослим кущам та дерев, які я ріжу нещадно так, щоб з землі діставати цей штангою.  Звісно ніколи 16 в нього не заливаю, зазвичай стільки на скільки розрахован пакет тобто або 5-8-10 максимум. Виливає майже досуха. Недолік- якісь придуркувати лямці .  Ну і такі трохи громіздкій, коли заряджаю 10 літрів відчуваю себе черепашкою перши 10 хвилин.
Менший мені б був зручніший, якщо б я користувалась проф  упаковки і в яких можна препарат відміряти на 5 літрів. Бо якщо ділити пачку розраховану на 8 літрів в 5 літровий оприскувач мені було завжди не зручно.  На 5 літрів є Гардена( не пользуюсь взагалі -не вдобно й в порівнянні з цім) . Ще є звичайний досить дешевий на 2 літра. Частіше використовиваю в теплиці по розсаді. На диво достався не поганий, третій рік працює. Можливо мальнького після цього , теж зміню на аккумуляторний. 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

А давайте поговорімо про троянди. Я щось на днях під сонечком так разбушевалась, що по обрізала вже всі троянди, першорічек вже половину відкопала з грунту та перенесла контейнери на південну сторону під вікна, щоб вони вже прокинулися ( бо на них вже червоні бруньки, обробила медяном і троянди на паркані, які теж обрізала, короче красу навела) бес мене поплутав, я пішла на гілку трояндоводів, і о жах, оказалось, що я зарано взагалі все це зробила, і нічний мінус тепер пошкодить бруньки. Сіжу міркую що робити , я ще не всі троянди відкопала. То тіх що відкопала знов закопати ?

до речі, я теперь власник акумуляторного секатора, от це цяця скажу вам. Рекомендую для полегшення життя. За день обрізали всі дерева і кущі ( ну вони в мене не дуже стари, і не дуже запущени, але все одно-  їх просто багато)

Змінено користувачем Сарочка
  • Дякую 1
Посилання на коментар

троянди рано ще обрізати, ті що відкопали і перенесли не ріжте, а так з ними нічого не буде..у мене дуже багато( майже всі) до рівня снігу чорні, я трішки обрізала щоб сильно очі не муляли, але основну обрізку залишила до сталого тепла...  

Аню, а що Ви за секатор купили ? У мене також є, але я не дуже його люблю....у мене в цьому році багато випадів, померзли всі рокитники, деякі чутливі дерева (( так що обрізки буде багато

Посилання на коментар

27 хвилин тому, irina1969 сказав:

троянди рано ще обрізати, ті що відкопали і перенесли не ріжте, а так з ними нічого не буде..у мене дуже багато( майже всі) до рівня снігу чорні, я трішки обрізала щоб сильно очі не муляли, але основну обрізку залишила до сталого тепла...  

Аню, а що Ви за секатор купили ? У мене також є, але я не дуже його люблю....у мене в цьому році багато випадів, померзли всі рокитники, деякі чутливі дерева (( так що обрізки буде багато

worcraft.com.ua/products/akkumulyatornyj-besschetochnyj-sekator-worcraft-csc-s20lisp
 у меня 4 акумулятора и вся техніка ( газонокосарка , цепная пила маленька, тример, вот ето все гуд  та садови ножиці( не подобаються) тому вибора в мене не було особо, щоб не плодить інши версии аккумов які не дешеви, еду на одной лінійці виробника

• Дякую 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Сарочка сказав:

worcraft.com.ua/products/akkumulyatornyj-besschetochnyj-sekator-worcraft-csc-s20lisp
 у меня 4 акумулятора и вся техніка ( газонокосарка , цепная пила маленька, тример, вот ето все гуд  та садови ножиці( не подобаються) тому вибора в мене не було особо, щоб не плодить інши версии аккумов які не дешеви, еду на одной лінійці виробника

У нас також більшість пристроїв акуміляторні, треба буде подивитмсь що у них є з секаторів...дякую...подивилась є))17736968989366297358679189401864.jpg.354bda31986ca9aef1be3c6d000a51d4.jpg

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...