Nic-олаевна Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Іро, дуже дякую за таку розгорнуту відповідь, та ще й одразу про 3 різні літражі. У мене теж об'єми не великі, але вагаюсь між 3 літра і 5. З одного боку дуже часто я розвожу препарату всього на 1-2 літри, а з іншого, хоча б пару разів треба оприскувач на 5 літрів (дерева весною, картопля літом). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 7 часов назад, irina1969 сказал: Наталко, у мене 3 акумуляторних, на 16 літрів, на 5 і на 2 ... Чула мнєніє, що в аккумуляторному тиск менше, чім в ручному. Нє? Змінено 7 годин тому користувачем voglya 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 54 хвилини тому, voglya сказав: Чула мнєніє, що в аккумуляторному тиск менше, чім в ручному. Нє? Якщо чесно я не помічала, але у мене дуже високих дерев, щоб це було б помітно 2 години тому, Nic-олаевна сказав: Іро, дуже дякую за таку розгорнуту відповідь, та ще й одразу про 3 різні літражі. У мене теж об'єми не великі, але вагаюсь між 3 літра і 5. З одного боку дуже часто я розвожу препарату всього на 1-2 літри, а з іншого, хоча б пару разів треба оприскувач на 5 літрів (дерева весною, картопля літом). Ділема.🤔...але по великому рахунку треба той і той, може іншої фірми, але 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому В мене аккумуляторний на 16 літрів . Також RZTK , теж ще до війни купляла на розетці не за всі гроши світу . Досі працює без нарікань , в комплекті була телескопічна штанга , дуже довга, що досить вдобно для картоплі , та по дорослим кущам та дерев, які я ріжу нещадно так, щоб з землі діставати цей штангою. Звісно ніколи 16 в нього не заливаю, зазвичай стільки на скільки розрахован пакет тобто або 5-8-10 максимум. Виливає майже досуха. Недолік- якісь придуркувати лямці . Ну і такі трохи громіздкій, коли заряджаю 10 літрів відчуваю себе черепашкою перши 10 хвилин. Менший мені б був зручніший, якщо б я користувалась проф упаковки і в яких можна препарат відміряти на 5 літрів. Бо якщо ділити пачку розраховану на 8 літрів в 5 літровий оприскувач мені було завжди не зручно. На 5 літрів є Гардена( не пользуюсь взагалі -не вдобно й в порівнянні з цім) . Ще є звичайний досить дешевий на 2 літра. Частіше використовиваю в теплиці по розсаді. На диво достався не поганий, третій рік працює. Можливо мальнького після цього , теж зміню на аккумуляторний. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) А давайте поговорімо про троянди. Я щось на днях під сонечком так разбушевалась, що по обрізала вже всі троянди, першорічек вже половину відкопала з грунту та перенесла контейнери на південну сторону під вікна, щоб вони вже прокинулися ( бо на них вже червоні бруньки, обробила медяном і троянди на паркані, які теж обрізала, короче красу навела) бес мене поплутав, я пішла на гілку трояндоводів, і о жах, оказалось, що я зарано взагалі все це зробила, і нічний мінус тепер пошкодить бруньки. Сіжу міркую що робити , я ще не всі троянди відкопала. То тіх що відкопала знов закопати ? до речі, я теперь власник акумуляторного секатора, от це цяця скажу вам. Рекомендую для полегшення життя. За день обрізали всі дерева і кущі ( ну вони в мене не дуже стари, і не дуже запущени, але все одно- їх просто багато) Змінено 2 години тому користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому троянди рано ще обрізати, ті що відкопали і перенесли не ріжте, а так з ними нічого не буде..у мене дуже багато( майже всі) до рівня снігу чорні, я трішки обрізала щоб сильно очі не муляли, але основну обрізку залишила до сталого тепла... Аню, а що Ви за секатор купили ? У мене також є, але я не дуже його люблю....у мене в цьому році багато випадів, померзли всі рокитники, деякі чутливі дерева (( так що обрізки буде багато Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 27 хвилин тому, irina1969 сказав: троянди рано ще обрізати, ті що відкопали і перенесли не ріжте, а так з ними нічого не буде..у мене дуже багато( майже всі) до рівня снігу чорні, я трішки обрізала щоб сильно очі не муляли, але основну обрізку залишила до сталого тепла... Аню, а що Ви за секатор купили ? У мене також є, але я не дуже його люблю....у мене в цьому році багато випадів, померзли всі рокитники, деякі чутливі дерева (( так що обрізки буде багато worcraft.com.ua/products/akkumulyatornyj-besschetochnyj-sekator-worcraft-csc-s20lisp у меня 4 акумулятора и вся техніка ( газонокосарка , цепная пила маленька, тример, вот ето все гуд та садови ножиці( не подобаються) тому вибора в мене не було особо, щоб не плодить інши версии аккумов які не дешеви, еду на одной лінійці виробника 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 8 хвилин тому, Сарочка сказав: worcraft.com.ua/products/akkumulyatornyj-besschetochnyj-sekator-worcraft-csc-s20lisp у меня 4 акумулятора и вся техніка ( газонокосарка , цепная пила маленька, тример, вот ето все гуд та садови ножиці( не подобаються) тому вибора в мене не було особо, щоб не плодить інши версии аккумов які не дешеви, еду на одной лінійці виробника У нас також більшість пристроїв акуміляторні, треба буде подивитмсь що у них є з секаторів...дякую...подивилась є)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз