Nic-олаевна Опубліковано: В понеділок в 13:00 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:00 Іро, дуже дякую за таку розгорнуту відповідь, та ще й одразу про 3 різні літражі. У мене теж об'єми не великі, але вагаюсь між 3 літра і 5. З одного боку дуже часто я розвожу препарату всього на 1-2 літри, а з іншого, хоча б пару разів треба оприскувач на 5 літрів (дерева весною, картопля літом). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: В понеділок в 14:31 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:31 (змінено) 7 часов назад, irina1969 сказал: Наталко, у мене 3 акумуляторних, на 16 літрів, на 5 і на 2 ... Чула мнєніє, що в аккумуляторному тиск менше, чім в ручному. Нє? Змінено В понеділок в 14:32 користувачем voglya 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: В понеділок в 15:21 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:21 54 хвилини тому, voglya сказав: Чула мнєніє, що в аккумуляторному тиск менше, чім в ручному. Нє? Якщо чесно я не помічала, але у мене дуже високих дерев, щоб це було б помітно 2 години тому, Nic-олаевна сказав: Іро, дуже дякую за таку розгорнуту відповідь, та ще й одразу про 3 різні літражі. У мене теж об'єми не великі, але вагаюсь між 3 літра і 5. З одного боку дуже часто я розвожу препарату всього на 1-2 літри, а з іншого, хоча б пару разів треба оприскувач на 5 літрів (дерева весною, картопля літом). Ділема.🤔...але по великому рахунку треба той і той, може іншої фірми, але 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: В понеділок в 18:39 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:39 В мене аккумуляторний на 16 літрів . Також RZTK , теж ще до війни купляла на розетці не за всі гроши світу . Досі працює без нарікань , в комплекті була телескопічна штанга , дуже довга, що досить вдобно для картоплі , та по дорослим кущам та дерев, які я ріжу нещадно так, щоб з землі діставати цей штангою. Звісно ніколи 16 в нього не заливаю, зазвичай стільки на скільки розрахован пакет тобто або 5-8-10 максимум. Виливає майже досуха. Недолік- якісь придуркувати лямці . Ну і такі трохи громіздкій, коли заряджаю 10 літрів відчуваю себе черепашкою перши 10 хвилин. Менший мені б був зручніший, якщо б я користувалась проф упаковки і в яких можна препарат відміряти на 5 літрів. Бо якщо ділити пачку розраховану на 8 літрів в 5 літровий оприскувач мені було завжди не зручно. На 5 літрів є Гардена( не пользуюсь взагалі -не вдобно й в порівнянні з цім) . Ще є звичайний досить дешевий на 2 літра. Частіше використовиваю в теплиці по розсаді. На диво достався не поганий, третій рік працює. Можливо мальнького після цього , теж зміню на аккумуляторний. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: В понеділок в 19:26 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:26 (змінено) А давайте поговорімо про троянди. Я щось на днях під сонечком так разбушевалась, що по обрізала вже всі троянди, першорічек вже половину відкопала з грунту та перенесла контейнери на південну сторону під вікна, щоб вони вже прокинулися ( бо на них вже червоні бруньки, обробила медяном і троянди на паркані, які теж обрізала, короче красу навела) бес мене поплутав, я пішла на гілку трояндоводів, і о жах, оказалось, що я зарано взагалі все це зробила, і нічний мінус тепер пошкодить бруньки. Сіжу міркую що робити , я ще не всі троянди відкопала. То тіх що відкопала знов закопати ? до речі, я теперь власник акумуляторного секатора, от це цяця скажу вам. Рекомендую для полегшення життя. За день обрізали всі дерева і кущі ( ну вони в мене не дуже стари, і не дуже запущени, але все одно- їх просто багато) Змінено В понеділок в 19:30 користувачем Сарочка 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: В понеділок в 20:55 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:55 троянди рано ще обрізати, ті що відкопали і перенесли не ріжте, а так з ними нічого не буде..у мене дуже багато( майже всі) до рівня снігу чорні, я трішки обрізала щоб сильно очі не муляли, але основну обрізку залишила до сталого тепла... Аню, а що Ви за секатор купили ? У мене також є, але я не дуже його люблю....у мене в цьому році багато випадів, померзли всі рокитники, деякі чутливі дерева (( так що обрізки буде багато Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: В понеділок в 21:26 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 21:26 27 хвилин тому, irina1969 сказав: троянди рано ще обрізати, ті що відкопали і перенесли не ріжте, а так з ними нічого не буде..у мене дуже багато( майже всі) до рівня снігу чорні, я трішки обрізала щоб сильно очі не муляли, але основну обрізку залишила до сталого тепла... Аню, а що Ви за секатор купили ? У мене також є, але я не дуже його люблю....у мене в цьому році багато випадів, померзли всі рокитники, деякі чутливі дерева (( так що обрізки буде багато worcraft.com.ua/products/akkumulyatornyj-besschetochnyj-sekator-worcraft-csc-s20lisp у меня 4 акумулятора и вся техніка ( газонокосарка , цепная пила маленька, тример, вот ето все гуд та садови ножиці( не подобаються) тому вибора в мене не було особо, щоб не плодить інши версии аккумов які не дешеви, еду на одной лінійці виробника 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: В понеділок в 21:32 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 21:32 8 хвилин тому, Сарочка сказав: worcraft.com.ua/products/akkumulyatornyj-besschetochnyj-sekator-worcraft-csc-s20lisp у меня 4 акумулятора и вся техніка ( газонокосарка , цепная пила маленька, тример, вот ето все гуд та садови ножиці( не подобаються) тому вибора в мене не було особо, щоб не плодить інши версии аккумов які не дешеви, еду на одной лінійці виробника У нас також більшість пристроїв акуміляторні, треба буде подивитмсь що у них є з секаторів...дякую...подивилась є)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: учора в 07:21 Поділитись Опубліковано: учора в 07:21 9 годин тому, irina1969 сказав: У нас також більшість пристроїв акуміляторні, треба буде подивитмсь що у них є з секаторів...дякую...подивилась є)) Думаю вам сподобається, тількі потрібно змінити звичку обрізання- за жодних обставин не тримати лівою рукою гілку, хай собі сама впаде. Це умови безпеки, особливо якщо хочаб раз підрізали руку ножицями або секатором ну і протирати інструмент з відчепленим аккумулятором. Хоча мій блокується так, так, що для початку роботи потрібно натиснути більш , ніж одну кнопку 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: учора в 16:54 Поділитись Опубліковано: учора в 16:54 21 час назад, Сарочка сказал: давайте поговорімо про троянди. Я Мої троянди, ті що на сонці, перезимували добре, майже повністю зелені. Але грунт на стільки мокрий, що влізти в них неможливо. А ті що в затінку, ще під товстим шаром снігу, ті нажаль чорні над снігом, і що там під ним, поки що невідомо. І що цікаво, в тому році все було з точністю до навпаки: на сонці чорні, в затінку зелені. От прямо не очікувала, що в цьому році буде отак. Тому обрізки відкладено до потепління. А от персик вже обробила Медян-екстра Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 18:07 Поділитись Опубліковано: учора в 18:07 1 година тому, Nic-олаевна сказав: Мої троянди, ті що на сонці, перезимували добре, майже повністю зелені. Але грунт на стільки мокрий, що влізти в них неможливо. А ті що в затінку, ще під товстим шаром снігу, ті нажаль чорні над снігом, і що там під ним, поки що невідомо. І що цікаво, в тому році все було з точністю до навпаки: на сонці чорні, в затінку зелені. От прямо не очікувала, що в цьому році буде отак. Тому обрізки відкладено до потепління. А от персик вже обробила Медян-екстра Це ще раз доводить, що нема сталих рішень ( я про троянди)...я сьогодні різала 2 куща троянди, яка я думала буде рости в умовах Антарктиди, гілки по 5 метрів, як гідра - ріжешь одну за сезон три- зелене тільки см 15 від землі, далі все чорне, нарізала дві тачки...буду переселяти в ліс,вона ще і кюлюча несамовито Я тут купила грунт ТМ " Пастернак" хтось брав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: учора в 18:41 Поділитись Опубліковано: учора в 18:41 33 минуты назад, irina1969 сказал: Я тут купила грунт ТМ " Пастернак" хтось брав? Перший раз про такий чую. Цікаво. Можливо, завезли на наш ринок щось новеньке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: учора в 18:47 Поділитись Опубліковано: учора в 18:47 Дівчата, а я понудю про оприскувач)), бо кому що)) Таки я вирішила, що з маленьким оприскувачем я бігаю дуже часто. У мене то квіти у дворі, то тепличні овочі, то іноді щось дрібне бризкнути. А картопля - то буває раз на рік і то, у нас її може як є 1 сотка то добре. Так от, знову питання: на скільки добре/далеко малі обприскувачі (2-3 літрові) бризкають? Бо начиталася в інтернеті різних відгуків? І ще є моделі, до яких прикручуються штанги/подовження. І теж є сумнів, чи потягне той обприскувач подачу рідини ще і на штангу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: учора в 18:50 Поділитись Опубліковано: учора в 18:50 А куди це ділась наша Алла? Думаю, у неї там весна повним ходом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 19:34 Поділитись Опубліковано: учора в 19:34 50 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Дівчата, а я понудю про оприскувач)), бо кому що)) Таки я вирішила, що з маленьким оприскувачем я бігаю дуже часто. У мене то квіти у дворі, то тепличні овочі, то іноді щось дрібне бризкнути. А картопля - то буває раз на рік і то, у нас її може як є 1 сотка то добре. Так от, знову питання: на скільки добре/далеко малі обприскувачі (2-3 літрові) бризкають? Бо начиталася в інтернеті різних відгуків? І ще є моделі, до яких прикручуються штанги/подовження. І теж є сумнів, чи потягне той обприскувач подачу рідини ще і на штангу? Завтра поміряю наскільки мої далеко бризкають)) 56 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Перший раз про такий чую. Цікаво. Можливо, завезли на наш ринок щось новеньке Це наш виробник здається Луцьк, вони є і на Промі , і на ОЛХ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: учора в 19:51 Поділитись Опубліковано: учора в 19:51 16 минут назад, irina1969 сказал: Завтра поміряю наскільки мої далеко бризкають)) Була би дуже вдячна )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Ой, у нас дуже звичайний на 5 літрів, механічно нагонєцця тиск - мені подобаєцця. Вудка до нього. На 5 літрів я може ну раза три качну, мені не важко. На плечі носити не важко. В нас і дерев не багато, але ж ним бризкаєцця все. Не в плані критики, а щоб розібратись. Я так розумію, аккумуляторний оприскувач потрібен для великої кількості розчинів? Ми більше 10 літрів не бризкаємо. Зазвичай і 5-ти вистачає. От сєкатор аккумуляторний я б купила - бо часто сил не вистачає щось різанути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому От прямо сильно сильно раджу ( про троянди) https://www.facebook.com/share/1CfEuRaU9F/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 16 хвилин тому, irina1969 сказав: От прямо сильно сильно раджу ( про троянди) https://www.facebook.com/share/1CfEuRaU9F/ Та отож там я і натрапила на то, що рано. Бо хотіла в ней замовити на сайті дві троянди. Замовлення зробила і жодного підтвердження взагалі не куда не прийшло, та і не передзвонили. То пішла шукати інши шляхі як до ней постукатися. До речі, а як ви в ней замовляєте? Бо схоже, що сайтом своїм вона не дуже користується Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 8 годин тому, voglya сказав: Ой, у нас дуже звичайний на 5 літрів, механічно нагонєцця тиск - мені подобаєцця. Вудка до нього. На 5 літрів я може ну раза три качну, мені не важко. На плечі носити не важко. В нас і дерев не багато, але ж ним бризкаєцця все. Не в плані критики, а щоб розібратись. Я так розумію, аккумуляторний оприскувач потрібен для великої кількості розчинів? Ми більше 10 літрів не бризкаємо. Зазвичай і 5-ти вистачає. От сєкатор аккумуляторний я б купила - бо часто сил не вистачає щось різанути. Зі свого досвіду- перехід з Гардени стався тількі після того, як ми задовбались розбірати та чистити, незрозуміло чого він постійно переставав порскать. Як завжди -в самий не підходящий момент. Що стосується обьему. З 5 літрів ну плюс- мінус можливо було жити як є - розділяючи вміст пакетів на цей обьем. Трохі не вдобно, але не те щоб прям критично. Тиск від накачувал швидко, тримав добре, лише під кінець потрібно було докачувати . А маленькій на 2 литра в мене в той же час перестав тримати тиск. Тому це був просто психоз, та бажання прибити одним зайцем дві головні расповсюджени проблеми опорскувача. На тій час аккумуляторни були тількі на 16 літрів за адекватні гроші, тому стався перехід на біль ший обʼєм . Тож , в підсумку, в цілому, я такі задоволена, як слон, цім ранцевим опорскувачем, в більшості за те, що по-перше вільний рух, по друге дуже довго телескопічна вудка дає змогу працювати інсектицидами на великої відстані( особливо коли дує вітер, а він завжди дує, коли треба порскати, і марно чекати, коли буде то « вікно можливості, без вітру, дощу, часу доби, та натхнення ось це все порскати ,що потрібно) . щодо тиску в залежності від механізму . Аккумуляторний ,мені здається ,тиск дае такі більший, і що не мало важно -він стабільний. Але ж я знов ж такі ,порівнюю механічний з малим обемом, і зовсім кімнатний з цім великім. Що не дуже коректно, щоб сказати , що діло тількі в акумуляторної версії. Але в великій я точно можу залити 2-3 літра і попорскать пару троянд чі кущів точково, та і по більшому розрахунку в теплиці я можу поставити його на грунт по середині, та так само не сходячи з места обробить всю відстань вокруг. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 години тому, Сарочка сказав: Та отож там я і натрапила на то, що рано. Бо хотіла в ней замовити на сайті дві троянди. Замовлення зробила і жодного підтвердження взагалі не куда не прийшло, та і не передзвонили. То пішла шукати інши шляхі як до ней постукатися. До речі, а як ви в ней замовляєте? Бо схоже, що сайтом своїм вона не дуже користується Це від неї восени були Вам троянди)) в цьому році також все восени, весною пролвжів не буде, тому сайт не діє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 7 годин тому, irina1969 сказав: Це від неї восени були Вам троянди)) в цьому році також все восени, весною пролвжів не буде, тому сайт не діє Так , але я побачила що деякі пропозиції на весну відкрити, тому спробувала замовити. Як раз до тіх що є, бо хай Бог мілує відкрила , дякуючи вам, японськи троянди. Ну то ж кохання. Я не знаю як вони будуть в мене, але вони на стількі дивовижні, що до створювання загальной композицій яку планую восені, щоб знов не віддіратати полив мульчу і все таке ( бо в її міксі не всі були японці, хотіла додати ще дві… три,, можливо чотири , вони ж маленькі, ну і взагалі як піде. Змінено 2 години тому користувачем Сарочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз