US7IGN Опубліковано: 16 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2023 25 минут назад, k-master сказал: обрала дроти щоб зберегти транзистори ще світлодіод сигнальний обов'язково потрібен! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 16 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2023 розрізав я ту батарейку, там навіть БМС є, на 50А, а це на цілий кіловат фате. Дроти 12AWG = 25А, в піку 50А потягне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
natka0 Опубліковано: 17 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2023 (змінено) В 13.07.2023 в 13:04, dneprstab сказал: Починати с живлення потрібно .От у вас 24 вольта. Лабораторник с обмеженням на 2а.Плату управління зняти. Княпочку включаємо і міряємо напруги +5, 12 та -12. Якщо ок - вставляємо плату управління і знову таж перевірка. Потім дивимось сигнали на інверторі акб/шина , сигнали на dc/dc та зарядному. Тут вже кілька варіантів - коли сгоріли транзистори та коли ні...алгоритм може бути трохи різним Доброго дня, результати моїх досліджень, так як на схемі живлення 12,-12,5в від шини bat, вирішив підключити свою акб 24в, інвертор запрацював підʼєднав 220 працює зняв акб працює, вийшло що для запуску потрібна була акб (як мені здається це повинно працювати не так). Він повинен стартувати від 220. Поїхав до знайомих з тестером роблю замір на акб 7в, фігня якась акб ферум 24в 100а з платою бмс, бо є дісплей. Чіпляю назад інвертор запускаю з своєю акб на ходу відключаю акб, чіпляю рідну, і оп нема слів все запрацювало акб показало 23в 53% заряду (на дісплейчику акб) заряд пішов через годину було 84%. Відключаю 220 все працює, включаю 220 все працює. Відключаю акб процює, як тільки виключу акб та 220 все капут. Здається щось там в бмс акб, він щось відключає, а інвертору чогось невистачає завестися без акб. Просадок пульсацій по 12 і 5 в немає, без акб просто як входить в захист. На схемі є сигнали з оптопар, не зрозуміло що за сигнали, але вони якраз відключають живлення нема схеми підключення процесора ( схожий на stm32). Саму плату процесора відʼєднати нема як, інвертор одноплатник. Поки залишив так, якось працює напругу і струм видає. Вибачаюсь за багато слів, може комусь допоможе, бо два дні з осцілографом, а треба було сунути простий акб без захисту. Всім дякую. Нам перемоги! Змінено 17 липня 2023 користувачем natka0 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 17 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 17 липня 2023 2 часа назад, natka0 сказал: вирішив підключити свою акб 24в, інвертор запрацював підʼєднав 220 працює зняв акб працює, вийшло що для запуску потрібна була акб (як мені здається це повинно працювати не так). Тобто вам здається... А в інструкції що написано ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
natka0 Опубліковано: 18 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2023 Інструкції не бачив, але ці інвертори схожі на axioma, такий стоїть у мене він працює без акб, але з панелями, а тут панелей немає, є акб, а от робота без панелей та акб не розписана, я вважаю що повинен працювати, він і працює, якщо його підштовхнути на запуск, може якісь конденсатор присів, але пульсацій по живленню я не побачив, як працював раніше не знаю, бо включили одразу з акб, може така прошивка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 Інвертор Axioma-BFP8000, помилка висить завжди - "Eprom Fault". При цьому інвертор працює майже нормально. За винятком того, що іноді не відразу реагує на зміну приоритету живлення, та ще деякі дрібниці. Журнал очищав, вимикав інвертор на 30 хвилин зовсім - не допомогло. Що можете порекомендувати? Як скинути помилку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 28 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 4 часа назад, sanyas15 сказал: Інвертор Axioma-BFP8000, помилка висить завжди - "Eprom Fault". При цьому інвертор працює майже нормально. За винятком того, що іноді не відразу реагує на зміну приоритету живлення, та ще деякі дрібниці. Журнал очищав, вимикав інвертор на 30 хвилин зовсім - не допомогло. Що можете порекомендувати? Як скинути помилку? Скільки часу він в роботі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 4 часа назад, sanyas15 сказал: Інвертор Axioma-BFP8000, помилка висить завжди - "Eprom Fault". При цьому інвертор працює майже нормально. За винятком того, що іноді не відразу реагує на зміну приоритету живлення, та ще деякі дрібниці. Журнал очищав, вимикав інвертор на 30 хвилин зовсім - не допомогло. Що можете порекомендувати? Як скинути помилку? Треба шити. Для початку. А далі як повезе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 29 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2023 15 годин тому, dneprstab сказав: Скільки часу він в роботі? З січня цього року. Приблизно до квітня все було в нормі, потім іноді в темну пору доби (разів три за весь час) почала зявлятися помилка F52 (напруга на шині занадто низька). При цьому інвертор зависає, допомагає тільки повне виключення. А в основному всі функції працюють. Та й помилку цю видно тільки у програмі MultiSIBControl, на табло інвертора ніяких помилок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 29 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 29 липня 2023 1 минуту назад, sanyas15 сказал: 15 часов назад, dneprstab сказал: Скільки часу він в роботі? З січня цього року. Приблизно до квітня все було в норм Ну тобто він ще гарантійний.Тоді це головняк сервісу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 29 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 29 липня 2023 14 часов назад, Dalet сказал: Треба шити. Для початку. А далі як повезе А що це за хвабрика ? Must ? Voltronic ? Чи це вже дорого для такого бренду? 😁 Чи взагалі ноунейм клон? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 29 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2023 2 години тому, dneprstab сказав: він ще гарантійний.Тоді це головняк сервісу Так, але гарантійна майстерня у Львові. Сама пересилка Новою поштою близько 1к грн в обидва боки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2023 7 часов назад, dneprstab сказал: А що це за хвабрика ? Must ? Voltronic ? Чи це вже дорого для такого бренду? 😁 Чи взагалі ноунейм клон? Аксіома то Вольтронік йо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 31 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2023 В 29.07.2023 в 12:31, sanyas15 сказал: Так, але гарантійна майстерня у Львові. Сама пересилка Новою поштою близько 1к грн в обидва боки. У вас 8 квт у фірмовій коробці і Новою Поштою вантажним у обрешітці - тоді так , десь +- 1000 вийде. Але послухайте добру пораду - це для такого апарату можна вважати безкоштовно. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 31 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2023 (змінено) Змінено 31 липня 2023 користувачем dneprstab 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 16 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2023 (змінено) В 11.07.2023 в 19:29, dneprstab сказал: Ок, підкажіть процедуру по якій можна повернути неякісний товар в Україні з аліекспрес есть так называемый "free return". Сосед купил автоинвертер, он сгорел на второй день - вернули НП, доставка бесплатно, деньги вернули. Но китайцы часто ставят маркер ФР, не имея договоренности, потом по спору дают китайский адрес. Через техподдержку поднимаеш проблему и выигрываешь спор не возвращая. А есть у кого список транзисторов, на китайский 5,6кВт инвертер, ISolar-SMG-II-5.6KP от EAsun, и место где можно купить с правильными параметрами. Хочу запастись, на всякий случай. Бо зимой потом фиг найдешь полевики. Змінено 16 серпня 2023 користувачем KakTuz 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 5 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2023 В 16.08.2023 в 08:17, KakTuz сказал: А есть у кого список транзисторов, на китайский 5,6кВт инвертер, ISolar-SMG-II-5.6KP от EAsun, и место где можно купить с правильными параметрами. Хочу запастись, на всякий случай. Бо зимой потом фиг найдешь полевики. Прикольно...але слушна ідея.Список плюс-мінус однаковий . Завтра буду оглядати на 5 та на 7.2квт альтек і аксіому.Напишу список по ним. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cradle Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 Доброго дня! Підкажіть чи підключався хтось до цих інверторів через рс232? Отримую данні за допомогою команди QPIGS і цікавлять такі моменти: - Чи знаходив хтось як можна конвертувати значення температури в цельсій (схоже, шо передається просто значення від NTC з ацп) - Чи показує у когось струм заряду акумуляторів? Бо у мене в пакеті завжди значення 0 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 10 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2023 09.09.2023 в 18:44, cradle сказав: чи підключався хтось до цих інверторів через рс232? До цих - це до яких? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cradle Опубліковано: 10 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2023 гібридні такого типу як повмр/еасан і тд, на скільки я розумію протокол у них у всіх однаковий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sallly Опубліковано: 4 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2023 (змінено) 10.09.2023 в 19:58, cradle сказав: гібридні такого типу як повмр/еасан і тд, на скільки я розумію протокол у них у всіх однаковий Що саме вас цікавить? Яка мета підключення та що будете робити з даними? UPDATE ------ Можливо вам підійде, подивіться це відео, таку схемку збирав на OptiSolar SP5000, можливо в них протоколи однакові і зможете отримати телеметрію. ось цей варіант також цікавий, але особисто не перевіряв (перейшов на інший інвертор) Змінено 4 жовтня 2023 користувачем sallly Додати конкретики Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 8 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2023 Здається, я уже доремонтувався... 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 14 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2023 В 08.10.2023 в 23:45, porterlv сказал: Здається, я уже доремонтувався... То генератор вже не потрібний 😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 14 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2023 (змінено) 1 година тому, dneprstab сказав: То генератор вже не потрібний Так! Залишилось зробити подовжувач вилка штепсільна - цоколь Е14, щоб руки були вільні. Нє, я розумію, що з Е27 можна зняти більшу потужність, але воно не комфортно в патроні. Змінено 14 жовтня 2023 користувачем porterlv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 14 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2023 (змінено) да, мля, тут електростанцію запустити можна з таким - а я не дума що то важливо, ну мало лі чо там корисутвач до сонячного поля підключив. давай просто поремонтуй.... і скажи чого воно згоріло.... п.с. була мережева 20кВт, потім полізли, щось там відкусили частину поля, і мережевий почав глюкати, але ще працював, хоча помилку вже кидав. Так воно два місяці ще якось чхало, кашляло, але працювало, поки не вмерло. Змінено 14 жовтня 2023 користувачем Dalet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз