Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 15 жовтня Поділитись Опубліковано: 15 жовтня По кайфу! Теж хотів би "винокурню" і "бабодральню"😆 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 20 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 годин тому В 15.10.2025 в 11:53, Nikolay Cherednichenko сказал: По кайфу! Теж хотів би "винокурню" і "бабодральню" Ага, моя дружина теж каже - "так це в тебе теперь чоловіча берлога, будешь дівок туди водити" )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 20 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) а ось і нова частина під'їхала ) Змінено 20 годин тому користувачем FOX.kissfm Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Денис0201 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 13 часов назад, FOX.kissfm сказал: а ось і нова частина під'їхала ) Доброго дня, скажіть будь ласка яка логіка вести канал українською і в той же час робити підпис англійською? Заходить хтось з-за кордону чує мову яку не розуміє і одразу виходить, чим збиває всі алгоритми. Не робіть цю помилку, ставте перші 30 секунд найбільш цікавими, поставте картинку яка чіпляє та додайте цікавіший в заголовок, бо і далі будете постити в пустоту. Змінено 6 годин тому користувачем Денис0201 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, Денис0201 сказав: Доброго дня, скажіть будь ласка яка логіка вести канал українською і в той же час робити підпис англійською? Заходить хтось з-за кордону чує мову яку не розуміє і одразу виходить, чим збиває всі алгоритми. Не робіть цю помилку, ставте перші 30 секунд найбільш цікавими, поставте картинку яка чіпляє та додайте цікавіший в заголовок, бо і далі будете постити в пустоту. В ютуб є функціонал увімкнути субтитри з можливістю перекладу на іншу мову. Це не проблема кого зацікавить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Денис0201 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 28 минут назад, Vstar сказал: В ютуб є функціонал увімкнути субтитри з можливістю перекладу на іншу мову. Це не проблема кого зацікавить я як власник багатьох каналів з десятками мільйонів переглядів, кажу що це проблема і ніхто ті субтитри не перемикає. Треба займати свою нішу, або на українську аудиторію, або робити відео без озвучки - на весь світ, і заголовок відео перекладати на всі мови світу через функціонал субтитрів, а не так як у вас в одному заголовку 2 мови. Так робити не можна. Починаючи з 5 відео вже мають йти великі перегляди, якщо переглядів немає, це значить що ви щось робите не так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 59 минут назад, Денис0201 сказал: я як власник багатьох каналів з десятками мільйонів переглядів, кажу що це проблема і ніхто ті субтитри не перемикає. Треба займати свою нішу, або на українську аудиторію, або робити відео без озвучки - на весь світ, і заголовок відео перекладати на всі мови світу через функціонал субтитрів, а не так як у вас в одному заголовку 2 мови. Так робити не можна. Починаючи з 5 відео вже мають йти великі перегляди, якщо переглядів немає, це значить що ви щось робите не так. не те щоб я спеціаліст із просунення в YouTube. Але мені здається що причина не в цьому. Просто дивлюсь статистику по географії переглядів - то бачу ситуацію навпаки - коли перегляди из-за кордону - іх дофіга. Коли перегляди з Украіни - їх суттєво менше.... В чому причина - фіг його знає, але гадаю що не в заголовку. Тим більше - навіщо тоді ютуб питає в налаштуваннях - яка мова на відео, яка мова опису, якщо він не використовує це в алгоритмі? Змінено 2 години тому користувачем FOX.kissfm Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Денис0201 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 27 минут назад, FOX.kissfm сказал: не те щоб я спеціаліст із просунення в YouTube. Але мені здається що причина не в цьому. Просто дивлюсь статистику по географії переглядів - то бачу ситуацію навпаки - коли перегляди из-за кордону - іх дофіга. Коли перегляди з Украіни - їх суттєво менше.... В чому причина - фіг його знає, але гадаю що не в заголовку. Тим більше - навіщо тоді ютуб питає в налаштуваннях - яка мова на відео, яка мова опису, якщо він не використовує це в алгоритмі? справа в тому що ви теоретик, а я практик. Я вже чітко знаю що працює, а що ні. І канали на монетизацію виводжу за 3-5 днів без всіляких накруток. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 минут назад, Денис0201 сказал: справа в тому що ви теоретик, а я практик. Я вже чітко знаю що працює, а що ні. І канали на монетизацію виводжу за 3-5 днів без всіляких накруток. саме так, тільки намагаюсь розібратись у його алгоритмах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз